sipka 2008 dec. 17. - 14:54:08
(4/104)
Hát ezt rendesen benéztem X)
A franc se gondolt volna arra, hogy pont egy olyan elõzményfilmet csinálnak, amelyben nem szerepel Selena karaktere..
Tehát "Rhona Mitra" egy Sonja nevû vámpir hölgyeményt fog alakitani. (Ezek szerint az elsõ részben elhangzott tragikus történet lesz a film alapkoncepciója.)
Egyébként köszönöm hogy felhivtad rá a figyelmemet, mert igencsak érdekes lett volna, ha továbbra is irkálom a hülyeségeimet :)

UI: Egy kicsit kinosnak érzem eme ballépésemet :)
RaszTamás 2008 dec. 17. - 09:32:40
(3/104)
Mien értelembe lett leváltva Kate Beckinsale? Mert itt a film szerint még nem is él vagy ha él is akkor egy kislány még. Vagy arra gondoltál hogy más fõhõsnõ lett a filmben?
sipka 2008 nov. 20. - 20:07:34
(2/104)
A hatalmas mennyiségû, reklámozási célokra készitett, hirdetõ oszlopokra kiragasztott, szines plakettek egén, egy újabb fénysugarat köszönthetünk, amely az "Underworld 3"-ra kivánja felhivni figyelmünket :)
A képen "Bill Nighy" látható, aki vámpir szerepe ellenére, "farkas"szemet néz a plakátra meredõ humanoidokra...
Micsoda agressziv fej XD
sipka 2008 okt. 31. - 14:19:02
(1/104)
Ami anyagilag sikeres, azt nem lehet veszni hagyni..
Nyilvánvalóan ebben a szellemben készült el a legújabb "Underworld" mozi, amely most az elõzményeket kívánja feltárni a kíváncsiskodók elõtt.
A sztori egyszerû (mint eddig): Farkasember kontra Vámpír. Ja, meg persze Selena vivódása a szerelem, és a "család" között. Szóval (néhány apróbb eltéréssel), majdnem úgyanaz fog lejátszodni, mint a többi részben :)
Már felraktam néhány képet az "Underworld: Evolució" nevezetû topicba, így most mellõzném a harmadik rész portfólióját.
Viszont itt a normális hosszúságú elõzetese, amely nem sikerült rosszra. (Szúrkolok, hogy a "Kate Beckinsale"-t leváltó színésznõ, képes legyen eljátszani ezt a nem túl nehéz szerepet :P)

www.youtube.com/watch?v=rnqHbqgPpZc

UI: Lassacskán, már mindenki a "Max Payne" trailer-ében hallható zenét akarja :)