Téma: Underworld

Venala 2011 jan. 09. - 02:08:31
(1/1)
A nagy betûs SZOMBAT ESTE!

Avagy hova ne menj szórakozni szombat este??
Ne az Underword klubba – Kulturális Töltõhely.
Mi megpróbáltuk! Hogy értelme volt e? Hát, eme kis élménybeszámolóból kiderül.
Telefonálni a szórakozóhely elõtt TILOS vagy csak suttogva (késõbb és bõvebben) !
A helye egyébként viszonylag kulturált, ha szereted a tömény füstöt (pedig dohányzunk), érthetetlen zsivajt (zenének nevezve) és a „felszolgálástalan” felszolgálást.
Az esténk kellemese indult. Pár barát „ezer” év után újra találkozik. Beül egy számukra nyugis, ám de ismeretlen helyre. Aztán jön a szokásos: élménybeszámoló, eszmecsere és a sör. Szépen telik az este, a csapat újra együtt. Nemsokára kell taxit rendelni, hogy haza is jussunk valahogy. Hát, naivan gondolnánk, hogy kimész és kizárva a hangzavart meg is rendeled a paripát. Tévedsz IDEGEN. Jön a befenyítés, a pultos személyében, aki a „szórakozóhely” elõtt dohányzik és közben telefonál. (Még jó, hogy a vendégekkel nem kell foglalkozni!) Megzavarod szegényt. Felháborító eset. Ne menj ki, mert mi van, ha „Õ” éppen a családi életét intézi és Te, közönséges halandó megzavarod holmi taxi rendeléssel. Nem tudok másra gondolni, minthogy ha szándékodban áll esetleg haza menni, akkor csak csendben. És mutatá „Õ”, a „pincér”, hogy pszt…nehogy értse a taxis, hogy mit is akarsz valójában…NE zavard!
Nem hiszem el,hogy a szórakozóhely image-et rontja egy közönséges taxi rendelés, de hogy Mi ezért megrovásban részesültünk… az egyszer biztos…