Moldávia bánata 2008 ápr. 02. - 18:31:34
(53/693)
Itt még mindig azon megy az adok-kapok, hogy Uri mágus-e vagy sem? Szerintem ezen már régen túl kéne lenni. ;)
zee944 2008 ápr. 02. - 18:22:02
(52/693)
Na igen. Ha a leleplezõ videóktól eltekintünk, akkor is egy rakás bûvész megcsinálta Uri trükkjeit. Ezzel nem azt bizonyították be, hogy Uri csaló, csak azt, hogy bûvészmutavánnyal el lehet érni azt, amit õ állít magáról. Na ilyenkor vajon melyik az ésszerûbb válasz: hogy õ is trükközött, vagy hogy tényleg parafenomén? Ez még a videók nélkül is necces.
C.s.I. 2008 ápr. 02. - 17:45:18
(51/693)
'-Te, itt egy ezres. Azt kéne mondanod, hogy Uri Geller azistenprófétájaparafenomén. Megtennéd?
-I'm vagyok bányásztársaság elnök. 1000Ft nekem semi!
-1500?
-Umm, well... 1500 and a pár zokni?
- Megegyeztünk'

Az a helyzet, hogy egy ks pénzért mondhatja pár ember, hogy ez itt most igaz. Amikor viszont konkrétan mutatják, tényleges bizonyítékokkal, hogy nem akkor annak jobban hiszek. Persze ez az én problémám, gondolom.
Dantes 2008 ápr. 02. - 15:55:52
(50/693)
Nagyszerû, csak hogy én feltettem két kérdést és azokra kértem választ...nem is tudom miért nem lehet arra válaszolni, mellébeszélés helyett.
De hagyjuk, maradjunk annyiban te sem tudod megválaszolni amit kérdeztem. Jó. Ebbõl is lehet vonni a tanulságot.
Dantes 2008 ápr. 02. - 15:27:07
(49/693)
Légyszives, a legmélyebb tisztelettel, a kérdésemre válaszolj!
Másfelõl, meg miért fáj neked az hogy én miben hiszek? De hagyuk, csak az elõzõ hsz-ben feltett két kérdésemre válaszolj!

Mert tudod én a bizonyítékoknak hiszek, nem pedig neked. És egyelõre nem mutattál fel semmit. Az hogy szerinted csaló, komolyan mondom a legmélyebb tiszteletem mellet is, de ez csak a te véleményed és tény.

Szóval, akkor megtennéd hogy válaszolsz két egyszerû kérdésemre? Hogy ne keljen visszaolvasni, mégegyszer hogy veri át tudósokat és hogy veri át bányásztársaságokat?

Hogyha csaló, és neked van igazad, akkor meg tudod ezt a két kérdést válaszolni.
Esküszöm az mindenre ami szent, ha elmondod hogy csibálta(és nem vélemyént kérek, hanem bizonyítékkal alá támasztva) én elimserem hogy te nyertél ,te vagy az okosabb és én tévedtem.

Csak válaszolj a két kérdésemre, nem hiszem hogy ez olyan nagy kérés.
Dantes 2008 ápr. 02. - 15:11:26
(48/693)
,,csaló ezzel nem lehet vitatkozni" olyan okos vagy...akkor meg válaszolod a kérdéseimet? Jó lenne ha megmondanás, hogy miként csalt az amcsi tudósoknál, és a bányásztársdaságoknál!

Én most halálosan komolyan mondom, ha ezt megválaszolod, vagy bárki megválaszolja, én mindent vissza vonok amit mondtam, és elismerem hogy tévedtem!
Csak valaki válaszolja meg!
zee944 2008 ápr. 02. - 13:53:39
(47/693)
Igazad van, felesleges idõpocsékolás volt.
zee944 2008 ápr. 02. - 12:00:39
(46/693)
Végeztünk.
Dantes 2008 ápr. 02. - 12:00:01
(45/693)
Ennyi. Azt hiszem akkot végeztünk, nem igaz?
zee944 2008 ápr. 02. - 11:55:14
(44/693)
:)
Dantes 2008 ápr. 02. - 11:53:10
(43/693)
"jó lenne ha be bizonyítanád nekem, hogy Geller miként csal, a bányásztársaságoknál, és miként csalt a tudósoknál"

ERRE KÉREM A VÁLASZT!
*moderálva*?

Ja, hogy nem lehet bizonyítani...akkor meg?! Honnan tudod *moderálva* ha nincs bizonyíték!
Akkor azt te csak HISZED! ÉRTED GONDOLSZ VALAMIT DE NEM TUDHATDOD.

Szerintem villámgyoorsan vegyél vissza az arcodból, és vagy válaszolsz és bizonyítékot hozol a kérdésemre vagy...*moderálva*
Moldávia bánata 2008 ápr. 02. - 11:52:25
(42/693)
Hûha! Uri már álnéven ide is írogat? :))
zee944 2008 ápr. 02. - 11:49:25
(41/693)
*moderálva*? Pontosan arra válaszoltam.

Geller miként csal -> ld. elemzõ videók. Két kézzel hajlítja meg pl. a kulcsokat, kanalakat. Konkrétan látszik, sokszor, sok helyen. Mágnest húz az ujjára, hogy eltérítse az iránytût. Gondolatolvasásnál az ujjai között leselkedik. Szerinted hamisítottak a felvételek? A te dolgod.

Bányásztársaságok és tudósok -> üzlet, korrupció, csalás, bizonyítani természetesen nem lehet. Viszont azt sem, hogy náluk kamatoztatni tudta volna az állítólagos képességeit. Szóval hiába szájkaratézol, hogy bányásztársaságok meg tudósok, az valóban lóf*sz, hogy könyvben meg neten azt írták, meg a tévében azt nyilatkozta valaki. Bárki bármit írhat, nyilatkozhat, még akkor is nehézkes a felelõsségrevonás, ha be lehet bizonytani, hogy hazudik (amit gyak. nem lehet).
Dantes 2008 ápr. 02. - 11:28:37
(40/693)
*moderálva* Arra válaszolj amit kérdeztem.

Mert hogy te szavaiddal éljek, ez nem bizonyíték ez lóf*sz.

Szóval, fogsz arra válaszolni amit kérdeztem, vagy továbbra is mellébeszélsz?
zee944 2008 ápr. 02. - 11:21:56
(39/693)
Számomra a bizonyíték az a rengeteg videófelvétel, ami fellelhetõ róla. Azokat baromi nehéz meghamisítani. Minden mást nagyon könnyû, az üzleti összefonódásokat és korrupciót meg kétlem, hogy magyarázni kéne. Ennyi, meg minimális intelligencia (*moderálva*) elég ahhoz, hogy nagy biztonsággal eldöntsd Gellerrõl, hogy csaló.
Dantes 2008 ápr. 02. - 11:10:49
(38/693)
*moderálva* és nem fogadod el a másik oldal bizonyítákait.
Hogy miért nem azt nem tudom.

De jó lenne ha be bizonyítanád nekem, hogy Geller miként csal, a bányásztársaságoknál, és miként csalt a tudósoknál.

Ha ezt a két dolgot be bizonyítod, én mindent vissza vonok amit mondtam és neked adok igazat.
Dantes 2008 ápr. 02. - 10:53:14
(37/693)
Hogy-hogy nem volt hajlandó? Tudod hány kísérletet végeztek vele? Sokat, õ meg meg únta hogy álandóan jön egy csapat pasas aki vizsgálgatni akarja.
Neked hogy tetszene ha állandóan kísérleti nyulat kéne játszanod?
Szerintem ez elfogaható magyarázat, hogy elege lett a vizsgálatokból.

A másik meg...áh. *moderálva*? Bizonyítékot követeltek, mutatnak bizonyítékot, de akkor az meg hazugság...így nem lehet vitatkozni.

Most komolyan, nem lehetne egy kicsit nyíltabbnak lenni?
Nem azt modnom hogy hinni kell Gellerben!
Csak egy ici-pici pinduri nyíltságot kérek.
Dantes 2008 ápr. 02. - 10:49:40
(36/693)
Aha. Most tegyük fel hogy hazudtak...nos ha én lennék Anglia legnagyobb bányásztársasgának a fõnöke, és azt hazudnák egy tv-mûsorban hogy én össze álltam ezzel Geller nevû csalóval...nos hát én igencsak ki akadnék és nem hagynám szó nélkül.

*moderálva* Egy hete az volt a gond, hogy nincs bizonyíték, most egy mûsorban hoznak bizonyítékot, erre bizotsan hazudnak.
*moderálva*.
zee944 2008 ápr. 02. - 09:31:27
(35/693)
Nem, hát ha a tévében mutatták, akkor biztos igaz. Durva lenne, ha már a tévében is hazudnának.
Dantes 2008 ápr. 02. - 09:06:39
(34/693)
Nos másik topic, ugyanaz a téma, de megkérdem:
Tegnap azt mutatták a tv-ben ,hogy Gellert kaliforniai tudósok vizsgálták+ elõször Anglia legnagyobb bányásztársasága kérte fel hogy neki keressen olajat meg minden féle mást.

Na most kiváncsi vagyok, a californiai kutatók, és bányásztársaság elnöke is hazudik Geller miatt?
Vagy Geller õket is becsapja?