9/10
andi44 2013 máj. 02. - 19:50:09 9/10
(12011/23571)
MR, már nagyon megy az idõ, gondolom, sok a dolgod.
Jó utat neked, mindent nézzél meg, amit lehet, és legyen nagyon jó idõd.
Mennyi idõre mentek?

Remélem, nekünk is összejön õszre, vagy tavaszra legkésõbb.

Reggel Morning S-ban volt egy nagyon érdekes úti beszámoló É-Koreáról, de sajna nem hallottam végig, és nem is találom sehol. Szerintetek, meg lehet valahol találni? 7 óra körül volt.
Pattika69 2013 máj. 02. - 14:42:06
(12010/23571)
Sziasztok!!!:)))) Szép napot!!!:)))

Én ilyet már ettem!!!!!:))))
(még tavaly egy strandon, és mondták, hogy koreai találmány!!!!:))) elõttünk készítette, minden rudat egyetlen burgonyából!!!:))))
Nagyon finom!!!:)))
hanguktaekwondooo 2013 máj. 02. - 13:15:27 Előzmény anata
(12009/23571)
bizony árnyalja.
de még hogy.
anata 2013 máj. 02. - 08:23:24
(12008/23571)
Nem akarlak meggyõzni, nagyon is megértem az álláspontodat.
Én csak árnyalni szerettem volna a róla kialakult képet.
Nem csinál titkot abból, hogy az apja és az anyja is keményen iszik.
Amit otthon látunk, azt valahol természetesnek érezzük ( vagy megutáljuk). Õ az elõbbi csapdába esett, és ezt én tragédiának tartom. Emberfeletti akarat és valami nagyon erõs indíték kellene ahhoz, hogy ezen túl tudjon lépni, fõleg ha hajlama is van rá..
Bár valahol õ is érzi ezt, mert egy nyilatkozatában mondta, hogy 30 fölött szeretne megnõsülni, gyerekeket, és akkor nem iszik annyit.
Jaj, de hány év van még addig????
anata 2013 máj. 02. - 08:12:38
(12007/23571)
Én köszönöm, és megint kérlek benneteket, hogy ne kritikaként vegyétek, csak érzelmileg nagyon érintett vagyok benne. Sajnos a koreai sajtó is többnyire csak a negatív dolgokat írja le róla. Pl: ha beöltözik japán "Plázacicának", vagy egy fantasztikus koncert után félmeztelenül, tetovált motívummal, póthajjal, teljesen kiégve fotózzák..ezeket leadják.
De amikor az ázsiai lapok dicsõítik, azt csak elvétve veszik át.
A bátorságáért tisztelem, a magatartásáért nem mindig.
anata 2013 máj. 02. - 07:59:25
(12006/23571)
Kedves Rin-Min ! Nem tudom miért gondoljátok, hogy nem kritizálják õt a rajongók?
Csak az utolsó hét tweetjeibõl:

JKS: Hey guys .. mit csináltam megint rosszul?
Linkelt pár negatív véleményt hozzá

Rajongó: Nem szeretem a szemceruzát
JKS: Én szeretem

Angolna: Ébredj a valóságra. Tény, hogy az angolnák száma csökken (> _ <) Most egyre inkább a múlté.
JKS: Azt hiszem, tudom a tényt, mint te, de nem is számít neked?

Rengeteg aggódást, féltést, szidást kap a rajongóktól folyamatosan ....nem tudom mennyire befolyásolja.
Valahol biztosan hat, ha nem is azonnal. És idõvel talán csillapodik.
Én is nagyon féltem, szorítok érte, hogy ne tegye tönkre az életét.
Min-Rin 2013 máj. 02. - 07:46:08
(12005/23571)
Kedves Anata!

Majdnem elmulasztottam megírni: köszönöm, hogy megírtad a véleményedet és ezzel továbbgondolkodásra adtál lehetõséget. Remélem érthetõvé és elfogadhatóvá tudtuk tenni gondolatainkat.

Kérlek, gyere máskor is, írd meg amit gondolsz, érzel.
anata 2013 máj. 02. - 07:43:27
(12004/23571)
Sziasztok!
Jó példák az infantilis, kiszámíthatatlan viselkedésre
De....
A lány a stábjának a tagja, akik évek óta mellette vannak, rajonganak és aggódnak érte.
Õ is angolnának tartja magát. Nagyon szeretem, ahogy közvetítette a koncertek eseményeit. Megható volt olvasni, ahogy a twitteren kommentálta a 3 órás koncert eseményeit, amit nem egyszer betegen énekelt végig Sukki. Örült, amikor egy-egy kritikus rész hibátlanul sikerült, könnyezett egy-egy megható jelenetnél, (Sukki és az angolnái között számtalan ilyen adódik) megkönnyebbült a sikeres befejezésnél.
Egyszer kérdezték tõle, mit szeretne legjobban. A válasz, hogy a menedzsmentem mellettem maradjon. Ez is minõsíti õt és árnyalja a képet.
Min-Rin 2013 máj. 02. - 07:33:23
(12003/23571)
Búcsúzóul egy olyan sorozat OST-jának egyik darabja, amely tiszteletreméltó tulajdonságokat mutatott fel szép és izgalmas történetbe ágyazva.

추노 チュノ Chuno OST:月に落ちる*MV カナハングル (달에 지다) Jang Hyuk
http://www.youtube.com/watch?v=RARJGJb96O4

A szám is nagyon jó, felidézi a drámát. :)
Min-Rin 2013 máj. 02. - 07:28:24
(12002/23571)
Tegnapi írásomban már írtam, - mint olvastad, ebben Idus és Tokki egyetért velem, - a kedvenc énekes/színész és rajongói között nagyon fontos szerepe kell legyen az interaktivitásnak. Ez a gyakorlatban azt kell hogy jelentse, ha azt látjuk, kedvencünk rossz irányba halad, jelezzük a véleményünket. Ezzel nemcsak neki segíthetünk, hanem közvetetten a többi rajongónak is, hiszen közremûködünk abban, olyan ember iránt lelkesedjenek, akire érdemes felnézni.
Min-Rin 2013 máj. 02. - 07:19:02
(12001/23571)
Szia Anata!

Sukki viselkedését nem kritizáljuk jobban, mint Jaejoongét. Ráadásul mindkettejük esetében az aggódás a fõ mozgatórugónk. Kedveljük õket, ezért jobban szeretnénk látni, hogy magánéletükben, kevés szabadidejükben értelmes és tiszteletreméltó tevékenységet folytatnak. Nemcsak önmaguk miatt kellene ezt tenniük, hanem rajongóik miatt is.

A koreai szórakoztatóipar irányítói nem véletlenül követelték meg a rivaldafényben állóktól a - legalábbis látszólagos - makulátlan magánéletet. Ez része ott a sztároktól elvárt viselkedésnek. Más lapra tartozik, hogy sokszor megelégednek a látszattal. Sokak, sokunk számára ez a tisztaság volt a k-pop és a koreai szórakoztatóipar többi szereplõjének egyik fõ vonzereje, ami lassanként veszni látszik. Nyilván közrejátszik ebben az, hogy egyre jobban belelátunk az ottani viszonyokba, de sajnos az is nyilvánvaló, hogy a viszonyok változnak. Láthatólag ma már nem mûködik a korábban érvényes szigorú szabály, hagyják a zavaros életet élõket a reflektorok elõtt állni.

Az egyre növekvõ rajongótáborokra való tekintettel azonban valóban példamutató életmódot folytató idolokra van szükség. Nem lehet cél olyan szereplõket mutatni a fiataloknak, akik rossz mintát adnak nekik. Nagy felelõsségük van, ha ezt nem érzik, akkor baj van.
anata 2013 máj. 02. - 01:26:29
(12000/23571)
Szia mindenkinek!
Nagy rajongója és tisztelõje vagyok Sukkinak, ezért szeretnék pár szót felhozni a védelmére. Nagyon szomorú vagyok, hogy ennyire negatív itt is az imidzse, pedig nem rosszabb õ, mint a többiek, csak õszintébb. Pár éve kijelentette, hogy túl rövid és értékes ahhoz az élet, hogy másoknak akarjon megfelelni. Azóta a saját útját járja..
El tudjátok képzelni, hogy a többiek, akik megjátsszák a megközelíthetetlen, makulátlan jellemû sztárt, valóban azok is??? Amikor társadalmi jelenség náluk az ivászat, akkor a többiek nem????? Csak õ iszik???? KNG, akit szintén tisztelek, írja egyik színésztársáról:"a közös szojunk pedig az óceánnál is mélyebb."
Örültem, amikor Jaejoong is adott ki olyan fotókat, ahol ittasnak látszik. Nem azért, mert ívott, hanem hogy van még valaki aki felmeri vállalni önmagát, és szakít az álszent elvárásokkal.
Talán nem véletlen az egymásra találásuk. És nem csak ittak, dolgoztak is. Nagyon kíváncsi vagyok mi sül ki ebbõl a nonstop együttlétbõl, de õket ismerve biztosan szuper lesz.
Nem akarom JKS-t túlfényezni, vannak hibái, nem is kevés. Tud nagyon infantilis lenni, eszméletlenül exhibicionista, meggondolatlan, indulatos, és még sorolhatnám.
De emellett fantasztikusan okos,érzékeny, iszonyú keményen dolgozik, vannak álmai és meg is tudja õket valósítani.
Ja és a tehetségét, sokszínûségét sem lehet elvitatni.
Ha belegondolok milyen lehetett neki 20 évet eltölteni ebben a kíméletlen iparágban, és azért mégis két lábbal áll a földön, megemelem elõtte a nem létezõ kalapomat.
Még csak 26 éves , és mi van már mögötte! Fölötte pedig senki, olyan értelemben, hogy nincs ügynöksége, aki az orrára koppint, ha rosszul viselkedik. Saját maga fõnöke, így nincs aki a féket behúzná. Sajnos!
Nagyon sokat tudnék még írni róla, közelebbrõl megismerve nagyon szerethetõ, sokszor sajnálatraméltó, sokszor kiakasztó. Szóval igazi szabad szellemû mûvészlélek, aki nem tûri a korlátokat és ezer fokon dolgozik és él.
Bocs, hogy ilyen hosszú voltam, de saját lelkinyugalmam érdekében le kellett írnom!
Lányok! Remélem nem bántottam meg senkit, igazán nem állt szándékomban.
Jó éjszakát kívánok mindenkinek, Min-Rinnek pedig csodálatos utazást!
Ez most a kedvenc videóm tõle, egy aranyos , romantikus történet, és a dalt õ énekli kínaiul.
https://www.youtube.com/watch?v=u9dNxNA-yjI
hanguktaekwondooo 2013 máj. 01. - 21:27:22
(11999/23571)
ejnye
illetlen fiú
Maryu 2013 máj. 01. - 21:22:17
(11998/23571)
Viszont jól bírja a meleget. Nálam az ablakban csak az marad meg. Pedig a tojást meg lehet ott sütni olaj nélkül.
Maryu 2013 máj. 01. - 21:20:14
(11997/23571)
Reméljük ez a kocka már a filmbõl van és éppen játszik. Az életben, nevet a szeme.
Maryu 2013 máj. 01. - 21:17:42
(11996/23571)
Gondolom az van ott is bõven.
Maryu 2013 máj. 01. - 21:16:13
(11995/23571)
Ez már fagyi...
Maryu 2013 máj. 01. - 21:14:24
(11994/23571)
Szereti a fagyit.
Min-Rin 2013 máj. 01. - 20:55:02
(11993/23571)
Tudja, és nem tud kiszállni. Egyetértünk.
Min-Rin 2013 máj. 01. - 20:54:07
(11992/23571)
Fel fogom írni egy nagy papírra: minden este locsolni. :))