napraforgó 2023 okt. 31. - 05:03:45
(3/3)
Csodás, most már nem is közlik a magyar címet. Néző, tanulj meg németül. És a tartalmat is találd ki, mert azt is csak a legritkábban közlik.
7/10
grosz_i 2023 aug. 15. - 13:35:18 7/10
(2/3)
Danella - Életünk titkai (2015)

A tájépítész, Lisa öt évvel ezelőttig Hugóval, egy sikeres sztárépítésszel élt együtt. Szakmailag mindketten sikerük tetőpontján voltak. Gyermekeikkel, Jonasszal és Emmával egy csodálatos régi villába költöztek a Starnberg-tó partján. A boldogság tökéletesnek tűnt -, de aztán Hugo egyik napról a másikra eltűnt egy nagy kínai megrendelés miatt.

Lisa elfojtotta emlékeit a meglepő elválásról, de a szótlan búcsú mély sebeket hagyott benne. Most anyagi gondok gyötrik. A rendelési helyzet rossz, és a bank felszólítja Lisát, hogy adja el a most felújításra szoruló villát, amiből aztán kifizetheti az adósságait. Barátja, Teddy, akire mindig számíthatott, segítő kezet nyújt neki. Lisa azonban megérzi, hogy titokban olyan reményeket táplál a férfiben, amelyeket nem tud teljesíteni.

Hirtelen ismét Hugo áll előtte. Egy nagy kínai projekt csődje arra kényszerítette az egykori nagymenőt, hogy visszatérjen Németországba. Egy fillér sincs a zsebében, de van egy kalandos javaslata: Lisával együtt szeretne részt venni egy kínai kertváros pályázatán. A pályázati pénz elnyerése mindkettőjüket talpra állítaná. Édesanyja, Elke, aki még mindig élénken emlékszik Lisa szerelmére, szkeptikus…, de a bizonytalan együttműködés mégis a vártnál jobban működik. Hugo még az elhanyagolt apaszerepébe is belenő. Amikor Teddy rájön, hogy Lisa ismét behódol Hugo varázsának, tervet dolgoz ki, hogy megszabaduljon tőle. Persze ez kiderül. Lisa váratlan átlát Hugón, és rájön, hogy miért is nem tudta mindezidáig feldolgozni a válását….
7/10
grosz_i 2023 márc. 25. - 11:12:30 7/10
(1/3)