2/10
kovacs.kristof2 júl. 10. 22:58:03 2/10
(3/3)
Kritikán alulilan rossz film, nem ajánlom senkinek!
Unalmas, fapofa karakterek, olcsó jumpscare megoldások.
Történet összefüggéstelen és bugyuta, a történések 70%-ára nem ad választ a film. Nagyjából 10 miért, hogyan merült fel bennem a stáblista után. Nem tudjuk meg mi is van a fal túloldalán, pontosan micsoda ő, és miért van ott.. A film mindenre annyit mond hogy csak és kész, összepakoltak csomó jelenetet megfűszerezve pár klisés jumpscare jelenettel, és nagyjából ennyi. Az első fél óra egész jól indul egyébként, van egy sajátos ilyen "mai" horror hangulata, de utána átmegy valami borzalomba amit egyszerűen nem fogunk érteni.. 10/2


Amikor kihívják a rendőröket, mi volt már az hogy lámpával bevilágítottak csak, és áhh minden rendben többet nem tehetünk?! Egy két emeletes házról beszélünk padlással könyörgöm. A nő minek ment át az éjszaka közepén a történtek után a másik (elhagyatott és nagyon félelmetes) házba nyomozni? Ja mert a hang szólította, persze kövesd a hangot :D Nem kapjuk meg hogy alapvetően miért van démon abban a házban és miért olyan amilyen, miért viszi el a gyerekeket, a nő miért tudta a végén legyőzni?Persze a nőnek senki sem hisz, a pasija ki is dobja, a gyerek meg már alapvetően félelmetes és iszonyúan fura még mielőtt a házhoz érkeznének.. Nagyjából egy Átok háza szinten van a film, a démon is ugyanaz a nyakroppantós rángatozó valami mint ott.


Era1980 jún. 22. 19:26:11
(2/3)
Hű....ritkán látni ilyen sz@rt!!!
RigbyTheMad jún. 22. 00:38:06
(1/3)
Jó, lett volna, ha nem végig a nőnek a fejét kellett volna bámulni, ami mostanában egyre többet észre venni a filmekben. Ez nagyon le vesz a filmekből, hogy semmit sem mutatnak mindig csak a fejüket azt is közelről... az ilyentől már undorodunk.