Téma: ValóVilág 7

Harlot 2015 jan. 06. - 16:06:38
(82/422)
Szenny!!
7/10
idõjós1010 2015 jan. 05. - 23:48:47 7/10
(81/422)
Tévés személyiségek nem engedhetik meg maguknak azt, hogy legyenek gyengébb napjaik is. Nekik mindig a mximumot kell tudni hozni, és hogyha erre képtelenek, akkor nincs képernyõn helye egyiknek sem. Itt most tényleg korrektebb Zsu, de nem élõ egyenes adásban kell megtanulni folyékonyan olvasni, hanem otthon. Az elsõ 10 felolvasásom után, már lehet hogy az én nyelvemet sem akasztaná össze a kamera elõtti lámpaláz, de pl egy RTLklubnál valószínûleg el sem jutnék odáig. Egyébként pedig csodálkozom rajta, hogy õ idekint eddig tényleg a szájából élt meg, mert odabent nagyon nincs szókincse. Nagyon nehezen szedi össze a gondolatait, és nagyon sokszor vannak magyartalan, kicsavart mondatai. Ezzel mondjuk minden lakó így van, de tõle tényleg nem ezt várná az ember. Bár, magát a szereplést sem. A villában nemigazán kelti okos, értelmes nõ benyomását. Azonos szinten van a többiekkel. Talán picit Fanni van mélyen mindenki alatt.
manao 2015 jan. 05. - 21:37:03 Előzmény abisztriczky
(80/422)
Gondolom valakinek a Zsuzsa iránt érzett nagy szeretete buzdította arra, hogy feltegye ezt a videót.
Milyen érdekes hogy nem pl. egy késõbbi adást tett fel ezzel a röhejes címmel, ahol sokkal összeszedettebben beszél :D
pl. ezt: https://www.youtube.com/watch?v=epI5Kbvuzyo
whitedoor41 2015 jan. 05. - 15:19:55
(79/422)
Nagy meglepetés nem történt tegnap este, ha azt nem tekintjük annak, hogy Robin 65%-kal diadalmaskodott. Megvallva én jóval szorosabb meccsre számítottam, de örültem a végeredménynek. Edina és Laci egymás közt fröcsögtek Robinról, Edina szerint nagyon csúnyán nézett rá a fiú, Laci pedig forrongott és elhatározta ki fogja készíteni és Õt viszi ki legközelebb. Ez viszont nem fog megtörténni, mivel Laci ha nem él az Ádám által hátrahagyott lila kendõvel, akkor õ lesz a következõ kiválasztott. Én úgy érzem, hogy a többség nem Zsura teszi a jelet (kiv. Edina, Laci, Maci), hanem Lacira (Zsu, Dennis, Fanni, Dóri, Robin), aki Zsut fogja kivinni, mivel Robin most védett. Ha Laci él a lila kendõvel, akkor viszont Zsu lehet a kiválasztott és Fanni vagy Maci a kihívott. Ami majdnem biztos az az, hogy vagy Laci, vagy Zsuzsa, esetleg mindketten egymással a következõ héten párbajozni fognak.
7/10
idõjós1010 2015 jan. 05. - 00:04:17 7/10
(78/422)
Nem néztem végig, de elég gáz. köszönöm a linket :-)
7/10
idõjós1010 2015 jan. 04. - 23:57:58 7/10
(77/422)
Jó ezt tudni :-) megérdemli, hogy munka nélkül maradjon ha kijön.
abisztriczky 2015 jan. 04. - 20:58:14
(76/422)
Ha valakit érdekel, Zsu mûsorvezetõként való ténykedése, nézze meg, katasztrófális:
https://www.youtube.com/watch?v=qU4cY1Jlktk
whitedoor41 2015 jan. 04. - 13:31:33
(75/422)
Nem is rád gondoltam mikor az elsõ pár mondatot írtam. ;) Számomra is szomorú, hogy ezen értéktelen emberek közül a végére valamelyik sok pénzzel a zsebében fog távozni. Edina napról-napra szabadosabban viselkedik, olyan viselkedésformát enged meg magának, ami nem igen tolerálható még kinti szemmel nézve sem, nemhogy egy olyan közegben, ahol a nap 24 órájában össze vannak zárva.
Kezdetben érthetõ volt a kirohanása, nem olyan dolog, amire az ember azt mondja rendben van, de szemet lehetett hunyni felette, mert tényleg azon személyek játszottak az érzéseivel, akik a bizalmát élvezték,- én legalábbis ennek tudtam be a nagy érzelmi kitörését. A vitájukat azzal zárta le, hogy Zsu teljesen elvágta magát, a bizalomnak oda, viszont kérte a többieket, hogy ne savazzák blabla... azóta pedig Õ az, aki minden alkalmat megragad, hogy beleköthessen. Rövidesen eléri, hogy a nézõk újra megsajnálják Zsut, és úgy fog kizúgni, mint anno Reni. Minél tovább van benn Zsuzsa és minél többször piszkálják, sértegetik, a nézõk annál inkább meg fogják sajnálni és egyre több esélye lesz visszatérnie a párbajról Laci ellenében. Sokáig csíptem Edinát, de hogy egy olyan szenny alak miatt fordult ki magából, mint Laci és pártfogolja állandóan, szembemegy azokkal is, akik az Õ érdekét tartanák szem elõtt mindennek nevezhetõ csak normálisnak nem. Õ megpecsételte a saját sorsát Laci által, aki semmibe se veszi. Érthetõ, hogy Zsuzsa jelenléte irritálja, de Lacié is ugyanennyire kéne, hogy bosszantsa, ehelyett a boldogsága abban teljesedik ki, hogy fényezheti a bohócát. :)
7/10
idõjós1010 2015 jan. 04. - 09:58:43 7/10
(74/422)
Nem tudom. Sosem voltam szülõ, de talán csak az elsõ 1-2 hét rossz. Aztán ha mellette van az apuka, és minden este ott van a TV-ben az anyuka, el lehet viselni a helyzetet. Abban viszont igazad van, hogy egy egyáltalán nem 100%-os gyõzelmi esély mellett otthagyni azt a gyereket nem felelõs szülõhöz méltó viselkedés. Még ha ez a játék kizárólag az õ tudásán múlna, akkor azt mondom, hogy oké, hisz annyira nagyon bízik magában, de ehhez a játékhoz nincs jó recept.
whitedoor41 2015 jan. 03. - 20:08:27
(73/422)
Ez aranyos, megmosolyogtam. Az egyik fele belelátás, a másik fele meg túlzás, persze van mire alapozni szó se róla, de nem lehet igazán érdemben reagálni rá, mivel a dolgok nem mind úgy történtek, ahogy az illetõ közölte. :)
Ahogy olvasgatom a hozzászólásokat különbözõ fórumokon én is szembesülök vele, hogy Zsuzsának sikerült nem csak a saját magáról kialakított hamis képet lerombolnia, de Edinát is magával rántania. Nem meglepõ, hogy általában azok szólják meg Edinát, akik védik Zsut, a legnagyobb hunyóról Laciról viszont mindenki megfeledkezik, mintha Õ lenne az egész történésben az a szerencsétlen valaki, akit "használtak/használnak" önakaratán kívül. :) Ritka gyenge jellem a csávó. Számomra Õ és Zsu az alja kategória,- bár Zsut már én is kezdem szánni, Edina pedig megindult a lejtõn, a Laci iránt érzett és már-már beteljesülõ (?) "valami" teljesen elvette a realitásérzékét, a késõbbiekben emiatt nagyon megütheti a bokáját. Az elkövetkezendõkben nagyon érdekelne egy Zsuzsa-Laci párbaj, ahonnan valószínûleg Laci térne vissza sajnálatosan.
whitedoor41 2015 jan. 02. - 14:18:56
(72/422)
Az már teljesen különálló eset volt, ezért nem is térnék ki rá annyira bõven. Észrevételem szerint nem féltékenységrõl volt szó, hanem kifejezett gyûlöletrõl, megvetésrõl. Az õ esetében teljesen érthetõ, hogy Zsu minden egyes megnyilvánulása irritálja, arról nem is beszélve, hogy Dennis kezdetektõl fogva a másik tábor szócsöve volt tehát nem meglepõ, hogy kétkedve fogadja a közeledését az irányába. Zsuzsa most kapálódzik, elõbb-utóbb rájön nem kell már odabenn senkinek, hacsak Dennis nem akarja majd a késõbbiekben felhasználni Laci ellen. Úgy vélem, hogy pont õ volt az, aki most a saját párbaját vívatja meg Robinnal Ádám ellen.
Abban maradéktalanul egyetértek veled, hogy mindig kettõn áll a vásár, nem csak Zsuzsának kéne most egyedül bûnhõdnie, Laci ugyanennyire hibás, ugyanúgy sz*rt arra mit fog érezni Edina. Magát Edinát nem tartom rossz embernek, nagy játékos, szó se róla, de nem az érzelmekkel játszik és nem veri át azokat, akik hozzá közel állnak. Õ az a személy, aki már a beköltözése elõtt mindent jól kigondolt, mit és hogyan fog csinálni annak érdekében, hogy mindig a legjobb benyomást keltse és a saját lelkiismeretével is rendbe legyen. Õ anno kiállt Zsuzsa mellett, igaz csak Dani miatt, de akkor úgy vélte helyesnek és szembe ment mindenkivel az igazáért. Nem gázolt õ át senkin, hogy elõbbre jusson, nem arra épített, hogy másokat eltiporjon, anno Maci megaláztatását se helyeselte, amit Zsu nagyon ösztökélt és Laci és Ádám benne is voltak, Dani és Edina viszont kimaradtak belõle.
Mindemellett egyetértek azzal, amit te vagy idõjós írt, a Laci iránt táplált érzései, vágyai teljesen rossz irányba sodorták, és nem tartom helyénvalónak, hogy kizárja a környezetét a kettejük közt zajló eseményekbõl, mikor annak mindenki közvetve a részese. Úgy viselkedik, mint akinek még nem nõtt be a feje lágya, mint egy lázadó tini, ne mondják már meg neki mi a jó, mi nem, úgyis azt fogja csinálni, ami számára jólesik.
filoszemitabélus 2015 jan. 02. - 13:38:46
(71/422)
idomárok is vannak a ketrecekben? Kívülrõl lehet az állatokat etetni? Nem harapnak? Én voltam a veresegyházi medveotthonban, ott lehetett mézes fakanállal etetni õket.
Kaliff 2015 jan. 02. - 13:05:30
(70/422)
Szerintem megrendezett az egész, bár ezt csak az ajánlók alapján mondom. Az meg különösen hányinger, hogy vannak emberek (mármint nõk) akik eladják a tartásukat a nagy büdös semmiért. Mi értelme van ennek?! Valaki felhomályosíthatna.
whitedoor41 2015 jan. 01. - 18:40:32
(69/422)
Ennek az egésznek komoly elõzményei voltak, ráadásul Zsu volt az, aki kijátszotta Lacit és beszámolt Edinának arról, hogyan érez iránta. Továbbá Õ volt az, aki megpróbált minden szálat elvágni kettejük közt és oltalmazó védangyalt játszani. Tisztán bennem van a kép, hogy Zsu mindennek lehordta Lacit, még a saját kinti tapasztalataival is megfejelte a mondandóját. Edina pedig olyan kijelentést tett, ha nem kell neki józanul, részegen se kelljen, arra a bizonyos dologra pedig végkép ne kelljen mert bent a házban kamerák elõtt õ nem fogja csinálni. Ennek ellenére valami mégis kezdett kialakulni kettejük közt, ha nem is érzelmi kötõdés, de egyfajta ragaszkodás már megvolt. Laci volt az, aki legtöbbször kereste a lány társaságát és nem fordítva. Ebbe a "semmiségbe" piszkított bele Zsu. Lehet ezt csûrni-csavarni, de Zsu volt az aki újfent fittyet hányt a hozzá legközelebb állók egyikének az érzéseire.
Edina nem tett vagy mondott semmi olyat, ami a delikvensekhez ne ért volna el és ne vitassa meg velük egytõl egyig. Az érzelmein nem tudott úrrá lenni, ez róható fel ellene, heves indulatoktól vezérelve beszélt, de semmi valótlant nem állított. Érzelmi kitörése volt,- teljesen érthetõ okokból ment fel nála a pumpa, az a személy játszotta ki a bizalmát, aki korábban pont arról biztosította, hogy megóvja az elcsábulástól. Nem értettem egyet maradéktalanul vele, de akármit tett és mondott azzal mindenki szembesült, ergo nem menekült a felelõsségvállalás elõl. Ezzel szemben Zsu végig sunnyogott, próbálta elmismásolni a történtetek, a nagy vallomások idején csak annyit tudott mondani részeg volt. Khm.. vártam hogy Edina pofájába vágja "hülye kurva" vagy!

Az egészben azt találtam gyerekesnek és nonszensznek, hogy zöld utat adnak egymásnak, olyan személyrõl próbálnak rendelkezni, aki valójában egyikõjükhöz sem tartozik. :)

A kiközösítésrõl: Mit kéne tenni egy olyan emberrel, aki folyamatosan becsapja, semmibe veszi a legközelebb állókat magához? Dani érzéseire jóformán kezdetek óta sz*rt, bár nem nagyon csíptem Renit, abban igaza volt, hogy a fiú már-már úgy viselkedett, mint egy "pincsi", mindent meg lehetett vele csinálni, Zsu folyamatosan semmibe vette, csak akkor kellett neki, ha taktika okokból valamit meg kellett vitatni vagy kibeszélni másokat.
robicsek2 2015 jan. 01. - 17:06:08
(68/422)
Jó nagy szar mûsor ez.
7/10
idõjós1010 2015 jan. 01. - 16:54:28 7/10
(67/422)
Ennek a játéknak az a lényege, hogy kilökdössenek embereket maguk közül, amíg még van kit. Ami a pletykát illeti, az valóban megy a Zsu háta mögött, de késõbb megkapta õ az egészet a szemébe is szerintem. Nem az a baj, hogy õ nem tetszik a Lacinak, az a baj, hogy Zsu pontosan tudta, menyire kínlódik Laci után, mégsem érdekelte. Abban igazad van, hogy Edina gyakorlatilag utóbb már zöld utat adott a Zsunak Laci irányába, de gyakorlatilag ezt már csak tehetetlenségében. Esõ után köpönyeg. Ráadásul mindezt egy olyan beszélgetés keretein belül, mely csak azért jött létre, hogy Zsu menthesse a menthetõt. lelkiismeretfurdalást színlelve ült le vele szembe, és ez már szerintem egy manipulatív viselkedés. Én sem csípem amúgy Edinát sem, mert olykor még saját magának is hazudik. Lacival szemben kétefelé beszélt mindig, mert felváltva vallott szerelmet, és tagadta is le azt, mégis mindenki tudta, hogy fülig belé van zúgva. Õ csak azért próbálta ezt tagadni, hogy legalább kifelé ne essen akkorát. Dani flegmázásának érzed következményeképp a kellesz nekem kijelentést ? Nem értem az összefüggést. Dani pedig addigra már többször csalódott Zsu-ban, szóval érthetõ volt ez a flegma stílus. Laci nem lett volna ugyanarra jó Zsunak, mint amire Danit használta. Dani az esze miatt értékes, és talán még azért, mert tudja õt terelgetni. Laci viszont más szempontok miatt jött szóba. Õ hozzá testileg vonzódik a Zsu, és talán õt is egy meghatározó egyéniségnek érzi a játékban, akihez szintén érdemes volna neki kötõdnie.
fo.ma 2015 jan. 01. - 14:26:50
(66/422)
Edina mindenkinek azt mondja, amit az hallani akar. Jól benyalta magát a simulékony modorával. Eleinte engem is megtévesztett. Most, h már kimutatja a foga fehérjét, nem látok mást csak egy féltékenységtõl fröcsögõ, rosszindulatú kis fszpörgettyût, aki mindenkit uszít, mert a saját 'kicsi kezét' nem akarja bepiszkítani.

Hajrá Ádám!
7/10
idõjós1010 2015 jan. 01. - 14:13:29 7/10
(65/422)
Õ elmondta mindenkinek, hogy akkor is fájni fog a szíve, ha Vikcsu jön vissza. Ebbõl volt is, nem kis vita. Õt nem azért rakták akkor semlegesnek, mert látszott rajta az õszintétlenség. Azért lett belõle semleges, mert közölte, hogy nem tud, és nem is akar teljesen elhatárolódni az ellenféltõl. Zsuzsa-nak a mai összefoglalóban mondta Dani az esti suttogásuk közben, hogy õ bizony emlékszik rá, amikor Zsuzsa külön kikérte magának még a feltételezést is, hogy neki tetszik a Laci. Egyértelmûen állította, hogy nem az esete. Mint ahogyan egyébként párbaj után azt is, hogy õ bizony többet nem alszik együtt Danival, mert félreérthetõ. Nagyon érdekes, hogy ezt se elõtte, nem érezte annak, sem most, csak közvetlenül párbaj után. Félreérthetõnek érzi, ha Danival kell aludni (holott saját maga ajánlotta fel anno), de nem volt félreérthetõ, amikor azon az estén befeküdt két ember közé. Ez a mûsor nem az õszinteségrõl szól, ebben igazad van, mert mindenki úgy játszik, ahogyan akar. Viszont ettõl még nem kell, hogy szimpatikusan legyen ez a játékstílus. ...és milyen ember az olyan aki másokat, vélt, vagy valós sérelmekért teljesen el lehetetlenít ? Ügyes, és talpraesett. Ne feledjük, hogy õszintén teszi mindezt. Nem kamu dumával ugrasztotta Edina Zsu ellen Danit, és Lacit. Saját sérelmeire, csalódottságára hivatkozva kérte, hogy csatlakozzanak hozzá, és közösítsék õt ki. Nem lettek manipulálva. Kaptak egy felkínált lehetõségen. Ennyi történt.
7/10
idõjós1010 2015 jan. 01. - 13:07:01 7/10
(64/422)
Amit Edina csinál, azt én nem tudom taktikának értelmezni. Hisz nem csinál belõle titkot senki elõtt, hogy sértve érzi magát, és konkrétan erre hivatkozik akkor is, amikor ellene uszítja a többi lakót. Taktikus az, akinek nem látjuk a lapjait, de Edina nyílt lapokkal játszik. Zsu bandán belül mászott rá az egyik tag pasijára, aztán elkezdte magát szépen lassan kimagyarázni az egészbõl, amit nem is tett volna, ha Dani nem közli vele rögtön, hogy õ maga fogja megosztani a hírt Edinával. Nem õszinte empátiából ült õ le Edinával szemben, hogy beszéljenek errõl az esetrõl. Mindössze Danit szerette volna megelõzni. Dani pedig azt sérelmezi, hogy Zsu külön utakon jár olykor. Magán beszélgetései vannak emberekkel, amikrõl nem számol be a cinkostársaknak.
whitedoor41 2014 dec. 31. - 09:26:01 Előzmény árvácskácska
(63/422)
Mindenki játszik, csak az nem mindegy milyen eszközöket használnak. Edina és Dani egy erõs páros, ha nem zördülnek össze nagyon sokáig menetelhetnek, nagyon jó meglátásaik vannak, tetszik hogy támogatják egymást, ha idegesek is és nem állnak alkohol befolyása alatt, meg tudnak maradni egy bizonyos intelligenciaszintnél és nem adják alább.
Zsuról ugyanez nem mondható el, tetszett hogy végre beolvastak neki.
"Ez már nem játék, nem taktika, hanem embereken való átgázolás, olyanokon, akik a bizalmukat adták neki és hittek benne." - Edina