10/10
regina.997 2016 dec. 27. - 19:28:49 10/10
(177/1237)
A mai rész tetszett, mint mindig, de egy kicsit ijesztõ volt, mert rájöttem, hogy konkrétan elfelejtettem pislogni néhány jelenet alatt, és kiszáradtak a szemeim :D Szóval na, nagyon nagyon régen nem fordult velem elõ ilyesmi, hogy annyira lázban tartott a sztori, hogy ne pislogjak közben, annyira figyeltem :D
suxel2.0 2016 dec. 27. - 00:54:20 Előzmény kikelet54
(176/1237)
Ez a jelenet már megint szenzációs lett, és Kemal is sejtheti, hogy bizony Emir és Nihan házasságában nincs valami rendben. Talán csak kirakat a boldogság? Egy kislány csak nem hazudik, és bizony az elszólások, mindig igazak szoktak lenni, és ez egy sokat mondó elszólás volt.

Ha most nem lett volna a család együtt az ünnepek alatt, biztos sokkal jobban hiányzott volna nekem a sorozat, mint máskor, hisz a szokásos 2 nap helyett 4 nap pihenõ volt.
10/10
kornyezet 2016 dec. 26. - 11:05:46 10/10
(175/1237)
Köszi kikelet! Meg is néztem anyucival, nagyon szép volt. Áldott karácsonyt!
10/10
kikelet54 2016 dec. 23. - 18:33:19 10/10
(174/1237)
Minden kedves fórumtársamnak nagyon
BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!

https://www.youtube.com/watch?v=typ3tDfxGBI
suxel2.0 2016 dec. 23. - 00:47:50
(173/1237)
Elif --> Nihan: Ez az a bácsi, aki miatt 5 éve sírsz? /persze Kemal elõtt/

Hogy ez mekkora?!
10/10
kikelet54 2016 dec. 22. - 22:16:35 10/10
(172/1237)
Én azért úgy gondolom, hogy ez a találkozás az utcán megért volna egy ölelést. Még ha egy gyors, futó ölelést, akkor is. Azokból a nézésekbõl, pici mosolyokból látszik, hogy nagyon oda vannak egymásért. Most Kemál szemébõl is csak úgy sütött a szerelem, le sem tagadhatta, vagy lehet, hogy nem is akarta.
Nem semmi nézése van ennek a szívdöglesztõ pasinak.

Sajnos, az építkezésen megtörtént a baleset, és most mindenki Kemál mellé állt Emírrel szemben, az apja is igen csúnyán kiosztotta. Ettõl persze még dühösebb lett, szerintem még nagyobb aljasságokat fog elkövetni.

Ráadásul a ház is Kemalé lett, ezt sem fogja szótlanul lenyelni ez a félõrült Emír, de lehet, hogy már teljesen bedilizett a viszonzatlan szerelemtõl.
10/10
Érsekvári 2016 dec. 22. - 21:42:38 10/10
(171/1237)
Köszönöm szépen !

Neked is és minden fórumtársnak Kellemes Ünnepet Boldog Karácsonyt !
syuzi 2016 dec. 22. - 17:16:47 Előzmény Érsekvári
(170/1237)
Kelll egy e-mail cím és egy jelszó régen így ment de ma már meghívós alapon mûködik az oldal

Várom már a következõ részt Tarik nem semmi elárulja a saját öccsét

Zeynep is magasra akar törni

Várom a folytatást:) Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok minden kedves fórum tagnak :)
suxel2.0 2016 dec. 20. - 23:22:51
(169/1237)
Ahhh, nincs idõm kielemezni a részeket, pláne nem képeket is csinálni, pedig a tegnapi rész is..... :( ez már karácsonyig így lesz, na de utána bepótolom. :P
10/10
kikelet54 2016 dec. 20. - 22:48:41 10/10
(168/1237)
Nihan és Kemal azért csak félti egymást, megijedtek, hogy a másiknak baja esett, de szerencsére nem ütköztek. Természetesen túl az elsõ sokkon, szokás szerint most is összevesztek.
6/10
napraforgó 2016 dec. 20. - 07:14:00 6/10
(167/1237)
Zeynepet elmentében a nem kívánt szerelmese várta, hazajövet meg a családi vizsgáló- és ítélõbíróság. Na szép. Egy nagykorú nõt így vegzálnak.
Nihánt nem is értem, mi tetszett neki azon a házon. Én ugyan csak egy pillanatra láttam, de egy borzalmas, lapostetejû betonszörnyet láttam egy völgy katlanban, késõbb a csupa üveg falakat is - és állítólag kilátás is van Emír - amúgy nagyon szép és jóízlésû házára. Tehát lehet, hogy egy hegyoldalban áll, háta mögött hegy, elõtte völgy, kilátással a Kosguoglu házra. (akkor talán nem is Emír költözött Nihánhoz, hanem õ vette magához a feleségével annak családját is?) Leyla háza a nagy terasszal, a gyönyörû kilátással sokkal szebb....
A lényeg: itt aztán senki nem foglalkozi a projekttel, kt érdekel a bány, meg az erõmû ügye, olyan jól elvannak az egymás bosszantásával....
kkanai 2016 dec. 19. - 21:19:18
(166/1237)
10/10
Érsekvári 2016 dec. 19. - 20:58:03 10/10
(165/1237)
Minden hétköznap megy a Duna Tv-n 18:35 ó kezdéssel , ez szinkronos . Viszont sajnos már a 19. résznél tart .
A sorozatBaráton online visszalehet nézni az 1 résztõl , de be kell ott jelentkezni , nem ismerem pontosan hogy megy nem használom .
Talán valamelyik fórumozó társunk tud ebben majd segíteni .
Verona Mihályi 2016 dec. 19. - 19:56:55
(164/1237)
Bocsánat, én csak azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet nézni a sorozatot magyar szöveggel. Elõre is köszönöm a választ!
10/10
Érsekvári 2016 dec. 17. - 19:41:59 10/10
(163/1237)
Emir - Kemal között folytonos adok kapok lesz , egyik jobban betart mint a másik . Nem vicc szinten mennek ezek , hanem elég komoly formában semmit , senkit nem kímélve .
Még mindig nagyon az elején vagyunk ahogy elkezdõdött a történet , de nem sokára belendül úgy Isten igazából !
Kemal anyja nagyon sok , ahogy mindenbe beleavatkozik , kíváncsiskodik , intézkedik . Persze náluk a család szent és sérthetetlen , akárhány éves a gyerekük , de azért mégis túlzás amit mûvel és fõleg majd késõbb láthatjuk miket is ügyködik .
Találó a cím Végtelen szerelem , mert az lesz..... imádom annyira jó és izgalmas !
6/10
napraforgó 2016 dec. 17. - 05:12:21 6/10
(162/1237)
Amit viszont nem értek, mi a fenének kell festõmûvész egy szimpla falfestéshez? Azt a töldet (pirosat, stb) akármelyik jobb szobafestõ is felkenhette volna. Elvégre nem freskókat kellett festeni.... Megértem, hogy Nihán a munkát csak Emír bosszantására vállalta el, de hogy még idegenektõl is el kell tûrnie a kritikát....
Amikor Ászu elõször megjelent a képben, épp fõzõcskézett, várta vissza Kemált, azt mondtam, milyen rendes lány, barát, vagy új kedves, na de ha ez a lány barát, akkor semmi szükség ellenségekre...
Kemált meg nem is értem. Ez az Emír keveri neki a bajt, rászállt a testvéreire, gyanítom elõbb-utóbb a szüleire is rá fog, õ meg ott sírdogál, hogy el akarom felejteni Nihánt... Nosza, tessék megfordulni és visszamenni Zongüldakba, ahogy ott jól elvolt 5 évig, ellenne másik 5-ig is. Ha visszamenne, Emír számára Kemál családja elveszítené a jelentõségét, leszállna róluk.
De ha marad, föl kell vennie a kesztyût, neki is ki kell találnia valamit Emír lejáratására, bosszantására.
Mondjuk az elsõ lépést már megtette, amikor beült az õt figyelõ pofák autójába és üzent Emírnek, hogy inkább a projekttel foglalkozna, mert az bizony nem halad.
6/10
napraforgó 2016 dec. 17. - 05:00:18 6/10
(161/1237)
Détár Enikõ hangja nagyon illik Leyla karakteréhez. Én a színésznõt a Kuzey-Güneyben láttam, Götz Anna hangával, kicsit csodálkoztam is, mert sokkal harsányabb, karcosabb volt a hangja, mint amit tõle megszoktam. Détár Enikõ hangja eleve kicsit karcosabb, vagy inkább füstösebb, nagyon passzol a színésznõéhez, habár az õ eredeti hangját még nem hallottam, de gondolom hasonló lehet.
suxel2.0 2016 dec. 17. - 00:17:04
(160/1237)
Elõljáróban már egy képet azért küldök: Nihan, KI VAGY RÚGVA!
Ez rendesen megalázó volt azért Kemal részérõl Nihannak.
suxel2.0 2016 dec. 16. - 23:35:52
(159/1237)
A magyar nézõk már megszokhatták Götz Annával a színésznõt. Míg Götz Annáé egy lágyabb hang, addig Détár Enikõ karcosabb és "füstösebb", ugyanakkor mind a kettõ illik hozzá. A Tiltott szerelemben Mademoiselle szerepéhez aligha tudtam volna elképzelni Détár Enikõt, viszont Leyla karakteréhez megyen. Én tipikusan az az ember vagyok, aki nem az 1 ember 1 hangot vallja, hanem inkább az 1 féle karakter 1 féle típusú hangot.

A részrõl részletesebben a hétvégén írok, mert van mirõl, és képet is van mibõl gyártani hozzá. Vagy 3 már meg is született a fejemben hozzá. ;)
10/10
Érsekvári 2016 dec. 16. - 21:39:04 10/10
(158/1237)
Elõször azt hittem Détár Enikõ hangja túl harsány lesz Leylához , de a gyakorlat azt mutatja szerintem is nagyon jól kijönnek egymással .
Nyilván a szerep most ezt a visszafogottságot kívánja meg hangszínben . Leyla szerepe nagyon pozitív karakter , a színésznõt kedvelem már sok szerepben láttam jó színésznõ .
Emir érdekes karakter nagyon lehet utálni , viszont nélküle unalmas lenne a sorozat......kell õ ide . Ha tudnátok mikre lesz majd képes !
Asu nekem az elsõ perctõl baromira negatív , masszívan ellenszenves és még tud fejlõdni ez irányban , viszont rengeteg titkot tartogat .
Aztán itt van Zeynepünk , hát õ aztán nem lesz semmi amit elõad majd !
Ezt mind már átéltem - átélem , a fb - n a fordítással eredeti török részekben ami a 48. bölüm -nél tart és 90 percesek , Malvinnal együtt itt tartunk .
Csak ajánlani tudom nézzétek , nagyon jó lesz nonstop .