Boby39 jan. 28. 21:48:20
(4/4)
Nekem nagyon tetszik a sorozat. Ez van, mikor egy színész korábbi szerepével összenőtt. Mindegy, itt Robi doktor, Nekem csak Carter doktor. Mindenesetre nagyon örülök hogy Alföldi Róbert a magyar hangja ismét. Más hangját egyszerűen nem tudtam volna elfogadni.
szaborolli jan. 24. 20:31:05
(3/4)
Nekem tetszik a sorozat! "Carter" doki is hozza a szokásos jó szerepet! Remélem minél hamarabb kijön a folytatás!
Eszterecske jan. 23. 14:04:37 Előzmény chrissCoke
(2/4)
A Vészhelyzet egy szerethető sorozat volt, ez nem az. Köze nincs Carteren kívül ahhoz.
2/10
chrissCoke jan. 22. 21:13:04 2/10
(1/4)
A régi "ER" hangulatához soha nem érne fel!Noah nagyon jó benne mint anno is Carter dokiként.És itt azt hiszem a pozitívumokat el is lehet felejteni!Az még érdekesség lehet,hogy jó képet mutat a "bezzeg amerikában minden jobb" cimű hazugságról.Amikor azt hisszük itthon milyen rossz az egészségügy,akkor rádöbbenhetünk hogy jobb hogy nem ott kell a sürgösségire kerülnünk. A színészek túljátszanak,gagyik ,ez az érzékenyítés kb folyamatosan adagolva van.Nem lehet már lmbtq,érzekenyítés,szegény fekák,szuper feketék és a többi szarság nélkül teletüzdelt filmet,sorozatot látni!Főleg hbo-n!Rendezésre,fényképezésre sem okozott semmi meglepetést és a legfájdalmasabb a zene hiánya.
Ha nem akarod lerombolni a régi jó öreg vészhelyzet hangulatát,neki se fogj!