Téma: Vészhelyzet

Zsófi 2006 okt. 17. - 19:44:09
(222/2122)
Szia Vivi!
Figyeld, ReBii: idetévedt valaki :)
Tényleg már milyen régóta tartjuk a frontot!
Tökjó neked, hogy megörökölted az öcséid gépét, de az meg mégjobb, hogy azon nem számít, hogy másolásvédett-e...Tényleg ez valami külön program, vagy mi?
A hétfõt túléltem...Ma Egerbe járt az osztály...
Holnap nem lesz nagyon gáz napom...Asszem...
Na, megyek...
Holnap meg ha lesz idõm,írok Vivinek...:)
vivi0107 2006 okt. 17. - 14:38:45
(221/2122)
Hali mindenkinek! Vivienek hívnak és csak annyit akarok mondani, h én is imádom ezt a sorozatott. Ha van kedvetek írjatok vivi0107@freemail.hu
10/10
ReBii 2006 okt. 16. - 05:06:52 10/10
(220/2122)
Én úgy tudtam letölteni, hogy nem állítottam be semmi paramétert a kereséshez, csupán a sorozatok listájánál megkerestem a vészhelyzet 1. évadot, letöltöttem, majd a következõt (persze pár nappal késõbb) és utána a következõt, etc etc:)
Szóval elég hosszadalmas volt!
Én nem külsõ DVD- lejátszóval másoltam, hanem az öcséim gépén, és azon nem érdekes, hogy van-e rajta másolásvédelem, mert tökéletesen átmásolja :D:D
.
Saját gép --> megörököltem az öcséimét. . . :S :D:D
.
Nekem a hétfõtõl szerdáig a halálom, mert szalagavatótáncolunk reggel 7tõl és már el kellett volna indulnom . . . ...ooooOOOoooo (ásítottam :D)
Na tsók én szaladok
^_^

jaa ui: Kerry Lizzie!!! :D
Zsófi 2006 okt. 15. - 18:59:10
(219/2122)
Ja, és nincs meg ez a New York rendõrei a BitGate-en!
És a rossz hír már nem lehet regisztrálni (asszem)!!
És amíg nem töltöttem fel addig nem küldhetek meghívót sajnos!! :(

Lizzie+Kerry!
Zsófi 2006 okt. 15. - 18:54:35
(218/2122)
Persze, megnézem!!

Amúgy nekem még saját gépem sincs, az anyám laptopját használom ami szinte már a miénk (már a hugomé meg az enyém) mert anya nemigen szokta haszálni...
Én majd karácsonyra szeretnék egy sajátot kérni a szobánkba.
A letöltések eddig is megvoltak, csak ha kijelölöm a sorozatot, hogy melyiket akarom letölteni, meg beállítom az egyebeket (évad, epizód, minõség stb.) és rákattintok a keresésre (mert olyan hogy letöltés nincs) azt írja ki hogy :
,,Üres kategória!
Még nem töltöttek fel torrenteket, vagy törölve lettek..."
Szó szerint ezt dobja ki. Mit jelent ez, azt hogy még senki nem töltötte fel a Vészhelyzetet, ezért még le sem lehet tölteni, vagy azt, hogy addig ne is akarjak semmit sem letölteni amíg nem töltöttem fel semmit?? Amit ugye, nehezen, mert amíg semmi sincs fennt a gépen addig semmit sem tudok feltölteni...Jajj nekem!
:) Lehet, hogy egyszerûbb lenne kivenni tk-ból, de apám azt mondja, hogy ott másolásvédettek a filmek... Neked nem azok voltak? Vagy nem is te mondtad hogy vagy töltsem le, vagy vegyem ki tk-ból és másoljam le? :)
Áááá!!!! Holnap van a halálom, hétfõõ!! Fujj!! ,,Csak" 3 tz-nk lesz! Habár ez gondolom nem igen érdekel! :) :)
10/10
ReBii 2006 okt. 14. - 17:08:22 10/10
(217/2122)
Ááááh nem küldte el tegnap az üzenetem. . na jó, akkor még egyszer!
Szóóval ki fogom írni DVD-re õket, amint lesz DVD -íróm, most csak az apám meg az öcsémék gépén van, az enyémen nincs, úgyhogy valahogy majd meg kell oldanom, mert semmi helyem nincs. .
.
Megtaláltad a letöltéseket??
Ha igen, megnéznéd (csak nézni), hogy van-e NYPD blue (New York rendõrei) kööööszönöööm
:)
.
Kerry & Elizabeth !!!
Zsófi 2006 okt. 12. - 20:10:46
(216/2122)
Ok-ok nekem mindegy!!
Amúgy nekem sem sikerült még letölteni semmit, mert azt írta, hogy nem talál ilyet..De lehet, hogy csak én cseszerintettem el valamit és azért nem jön össze...
De mielõtt letölteném elkell vinni ezt a gépet vírusleszedésre, mert igencsak tele van velük!!

Amúgy ha a gépeden lévõ filmeket kiírod DVD-re akkor több helyed lesz új filmeket, sorozatokat letölteni! :)
Amúgy filmeket honnan töltöd le, melyik honlapról??
Na, jó éccakát!!
10/10
ReBii 2006 okt. 11. - 18:44:05 10/10
(215/2122)
Huu ez fantasztikus!! De tényleg!! Gratulálokkkk!!!
Én most azért nem regisztrálok, mert úgysem tudnék se fel, se le tölteni, annyira tele van a gépem (kicsit sok film van rajta) így majd egy késõbbi idõpontra helyezem ezt :D
.
Én is így vagyok ezzel a fórummal. . Más fórumokon is fent vagyok , de azokon sosem találom a helyem, mert valahogy mindig olyan hülyének érzem magam. Itt meg vihoghatok és szmájlizhatok, amennyit csak akarok, mert tök mindegy :) :) És nini még találtam olyan embereket is, akikkel együtt tudunk hasonlókat csinálni ;) *kacsintkacsint*
.
Ma megnéztem a viasaton a mai részt. . olyan furcsán rossz minõségû ott. . .nekem ami DVD-n megvan sokkal jobb. . .:S:S:S
Szóval itt nem élvezhetõ, tényleg olyan, mintha ósdi lenne az egész, pedig nem is! ! ! ! ! !
MorrrrrrGRRRRRR
.
Weaver & Corday - - > Szokásosak, amik eddig voltak :D
Zsófi 2006 okt. 11. - 11:35:13
(214/2122)
Mégjobb!!
Most látom csak hogy megint lehet regisztrálni a bitgate-en!!
Részemrõl már megvolt!! :D
Éjjen, hurrááá, fel van dobva a napom!!
Zsófi 2006 okt. 11. - 11:23:03
(213/2122)
ReBii!!
Meglehet nagyon könnyen, hogy sikerült!!! :D
A google-n beírtam, hogy BitGate.
Kijött egy csomó találat... Asszem felülrõl a 7. linkre kattintottam rá, az volt a PC Fórum. Ott van valaki akinek vannak bitgate meghívói, és ha megadod neki az e-mail címed, azt mondta küldi a meghívót...
Aztán, hogy mi lesz belõle azt nem tom. Csak az a baj, hogy a PC Fórum-ba a regisztrálás egy kicsit bonyolult, de nem vészes...
Reménykedem, hogy bejön!!

(Szerintem a világ legnagyobb találmány a számítógép, internet! :D)
Zsófi 2006 okt. 11. - 08:25:30
(212/2122)
Hát igen, legalább mi ,,Port angyalai" tartsunk össze! :D
Nekem ez az egyik kedvenc honlapom, mert itt sok olyan vélemény van, ami olyan mint az enyém. (Habár ez gondolom nagyon senkit sem izgat.) :)
Ma ráérek keresgélni nagyjából szóval, mindent el fogok követni, hogy legyen a dologból valami!!

Corday+Weaver (innen már tudod, tehát nem írom le mégegyszer!) Lusta vagyok, pedig megérdemelnék! :D :D
10/10
ReBii 2006 okt. 10. - 21:41:37 10/10
(211/2122)
Húú köszönöm :) Mi vagyunk a Port angyalai amilyen összetartók vagyunk :D :D :D
.
Én nézelõdtem Yahoo keresõben is (ami nagyjából google,de lehet, hogy az is) de semmi az ég világon eddig. De még kutatok keresek majd dögivel :)
Amint találok, írok neked izibe :)
.
Weaver+Corday--> természetesen amiket te mondtál, tökéletes volt :)
Zsófi 2006 okt. 10. - 18:01:04 Előzmény ReBii
(210/2122)
Ja, bocs, kihagytam:
ELIZABETH CORDAY+ KERRY WEAVER ( és ide képzelj el olyan jókivánságokat, amit csak el tudsz képzelni -persze csak rajongói határokon belül!!:)
Zsófi 2006 okt. 10. - 17:57:20 Előzmény ReBii
(209/2122)
:)
Sajnos nemigen jött be amit gondoltam...:(
Mikor a múlkor a google-n böngésztem ezt a bitgate.org-ot
olyan port.hu-sokra akadtam akiknél szintén ez volt a téma, és arra gondoltam, hogy onnan valakit megkérek, hogy küldjön nekem meghívót... De mire visszamentem volna a google-ra már más jött be... Azt mondjuk nem tom hogy csináltam...De ha sikerül bejutnom elsõ lesz, hogy küldök neked meghívót, ígérem!! :)
10/10
ReBii 2006 okt. 07. - 11:52:24 10/10
(208/2122)
De bolond vagyok, kifelejtettem:

KeRRy WeAvEr & ElIzAbEtH CoRdAy mindörökkön örökké éljen és mégtovább és azontúl :D
10/10
ReBii 2006 okt. 07. - 11:48:31 10/10
(207/2122)
Hát nyilván, hogy segítek, azt szeretném, ha neked is meglenne az egész :D
Sikerült az a kapcsolat?? Mármint a meghívós?
Ismersz valamilyen reg. embert?
Amúgy, ha majd te is felregisztálsz, küldj nekem egy meghívót léééci :) Már, ha egyszer sikerül abba a szr oldalra bejutni :D:D:D
kotty 2006 okt. 07. - 09:40:56
(206/2122)
Abbynek és Lukának gyereke lesz!!!
Zsófi 2006 okt. 06. - 19:02:05
(205/2122)
Ahha, lehet!
Még van ötletem, hogy ki tudna még meghívót küldni nekem... :D
Megnézem bevállik-e...
Majd szólok, ha igen!
Amúgy kösz, hogy te is keresgélsz!! :) :D

kerry+elizabeth 4ever!! :)
10/10
ReBii 2006 okt. 06. - 17:19:54 10/10
(204/2122)
Igen, akkor kb fél éve, még volt regisztráció, de gondolom túl sokan töltöttek le, és kevesen töltöttek fel, ezért megszaporodtak a felhasználók, ill nem ezért,hanem csak megszaporodtak és ez nem túl jó dolog, és ezért csak meghívóval lehet regisztrálni. nekem nincs felhasználóm úgyh nem tudok küldeni neked.. .:'(
Kerestem a google-ban de nem találtam eddig semmit.. nem adom fel! :D
amúgy a kikölcsönzöd és lemásolod a dvd-ket még kétnyelvü is lesz én eredeti nyelven szeretem nézni a legjobban, annyira iszonyú jó a hangjuk szerintem (L)(L) :D
persze ilyet nem csinálnák, csak megjegyeztem "hipotetikusan" - by Mark Greene :D
Zsófi 2006 okt. 05. - 19:11:06
(203/2122)
És mikor te regisztráltál akkor még volt olyan, hogy regisztrálás vagy valami? Vagy hogy csináltad?
Na, mindegy! Azért ezer köszönet!!
Majd valahol utánajárok a Google-n és megpróbálok regisztrálni,vagy valami bejutásra alkalmas helyet találni!...
10/10
ReBii 2006 okt. 05. - 07:27:01 10/10
(202/2122)
Én oda voltam regisztrálva, de kitöröltek, mert nem voltam egyrészt nagyon sokáig fent, másrészt pedig nem lett az átlagom valami felett (feltöltés, letöltés aránya) .. Hogy meghívót hol lehet szerezni, fogalmam sincs, lehet, hogy valahogy be lehet jutni a gépbe és akkor lehet irni valamelyik tagnak,hogy küldjön. De fogalmam sincs.. Lehet, hogy van más oldal is, ahol lehet tölteni . .
.
Wicky - Hát igen, ez eléggé Abby-Luka honlap :D Már multkor is átnéztem ezt az oldalt, én ugyan nem szeretem igazán egyikõjüket sem, ezért annyira nem találtam érdekesnek.. De viszont, aki szereti õket, annak nagyon nagyon szuper honlap! Rengeteg minden fent van róluk! ! !
.
Amúgy találtam egy ilyen oldalt Kerryben is :D Na aaaz már nekem is :D
majd még jövök
10/10
Wicky 2006 okt. 04. - 17:47:38 10/10
(201/2122)
Sziasztok!
Új videó részletek vannak fent ezen az oldalon: <a target="_blank" href="http://www.thedancewedo.com/newclips13.html" title="http://www.thedancewedo.com/newclips13.html">www.thedancewedo.com</a> a 13.évadból vágták ki õket,inkább Abby-rõl és Luka-ról szólnak!
Zsófi 2006 okt. 03. - 19:07:34
(200/2122)
Azt hallottam-most hogy utánanéztem- hogy a bitgate-hez meghívó kell... :(
Meghívna valaki, légyszi!!??
Zsófi 2006 okt. 03. - 19:00:24
(199/2122)
Köszi ReBii!!
Egy lépéssel így is elõrébb vagyok! :)
Na, nézzük megy-e vagy sem...
Jó, beírtam, de nem találok olyat, hogy regisztráció vagy valami ilyesmi... Hogy lehet regisztrálni?? (Lehet, h csak én vok a béna...:P)
david12345 2006 okt. 02. - 20:48:34
(198/2122)
Pontos indulási idõpont: Október 17. 21:10 RTL KLUB és szintén az RTL KLUB-on 22:10-kor a Grace klinika is elindul.
10/10
ReBii 2006 okt. 02. - 18:57:03 10/10 Előzmény Zsófi
(197/2122)
Hát én annak idején <a target="_blank" href="http://bitgate.org/login.php?returnto=%2F" title="http://bitgate.org/login.php?returnto=%2F">bitgate.org</a> innen töltöttem le, de lehet, hogy már nem él a dolog . . .
. . . de , megnéztem. regisztrálni kell és utána lehet keresgélni. Le kell tölteni egy torrent kicsomagoló progit, amit elvileg meg lehet nézni ,hogy melyik kéne, én a Bitcomet-tel töltöttem le, egyszerü, könnyen kezelhetõ...
öö stop nem találom a letöltést. . akkor kell nézni Bittorrent vagy valami hasonló a neve, a Google-ban utána lehet keresni, vagy a 111. oldal körül Rosenberg írt pár oldalt. Gondolom azok is ugyanúgy müködnek, mint ez. .
Remélem legalább egy kicsit segítettem :)
.
Amúgy rájöttem miért nem tesz be olykor képet :D
Mert akkor az apám gépén vagyok. . .tudom zseni vagyok ,hogy erre ennyi idõ után jövök rá, mindegy ,szóval most örülök, mint majom a farkának ,hogy tudok képet berakni, hálaajóééégnek :D
.
nadzsó weaver forevör!
Zsófi 2006 okt. 01. - 20:05:40
(196/2122)
Háát, ReBii, igen félreértetted, de nem baj! :)

Amúgy tökre örülök, hogy végre indul az RTL-en!!
Már várom!!
Ja, azt akarom kérdezni, hogy ahonnan le lehet a Vh.-t tölteni, az vírusmentes nagyjából??
Csak mert imádom a Vh.-t, de DVD-n iszonyú drága... És letölteném...
10/10
ReBii 2006 okt. 01. - 15:41:30 10/10
(195/2122)
Ööö nem mondom ,hogy kész lesz nemsokára, de lehet, hogy valamikor a közeljövõben. Talán egyszerübb lenne, ha letöltenéd torrent progival, ahogy én is letöltöttem, pár nap alatt lent van az összes, pláne ha gyors géped van! :)
A másolásra azért nem bolintok, mert a ramaty gépem most nem képes ilyen ütyködésre . . Szorrrri :)
Szóval szerintem egyszerübb ha letöltöd, vagy kiveszed TK-ból és másolod. . .
Persze ez mind csak kitalát bolondság, meg nem tennék semmi esetre sem :D
lydike 2006 okt. 01. - 12:20:07
(194/2122)
Érdekel a dolog. A postai út is megfelelõ nekem mert most pont ott dolgozom:D
10/10
ReBii 2006 okt. 01. - 10:13:48 10/10
(193/2122)
anyukáját a fórumnak ,hogy nem rakja be a képet, most se fogja,de próba szerencse :D
10/10
ReBii 2006 okt. 01. - 10:12:47 10/10
(192/2122)
Akkor csak félreértettem jejeje :D ennek örülök! Nagy csalódás lett volna, ha egy okostóbi lennél :D Akkor így utolag is elnézést kérek a viselkedésemért :D
.
Megvan a Snakes on a plane! Megnéztem és O_O nagyon ütös! :D Bár kicsit hülyén jön ki, hogy a pasinak a farkára ugrik a kigyó a csajnak a mellére az öregcsajnak a szemére! :D:D:D Na mindegy :D
Meg végre megvan a Ghost Ship is :D a horror ugyan nem az én müfajom, de Julianna miatt megnéztem, hát eszeveszettül jó szerintem :D:D Én ugyan írtóra féltem,h goy a kislány itt is gonosz lesz,de neem :D édi volt (L) :D szóval olyan jó látni Juliannat ilyen más szerepekben is, szerintem nagyon jól játszik! :D
Nadzsó ennyi :D
Cygnus 2006 szept. 30. - 23:21:16
(191/2122)
Lucien lááááv!!!!!^.^
Cygnus 2006 szept. 30. - 23:19:06
(190/2122)
Nem lesz:)))
Én láttam már az egész 12. évadot, és valami hihetetlenül jóóó lett!!!! Szerintem senki ne hagyja ki!!!!
Brambilla 2006 szept. 30. - 21:47:55
(189/2122)
Én akkor lennék boldog, ha a Viasat végre magához térne, megvenné az egész sorozatot és ismételgetések nélkül leadnák végig. Sokkal jobb naponta nézni, mint hetente egyszer. De valahogy nem várok túl sokat az új szériától, a régiek sokkal jobbak és így, hogy Carter sincs, teljesen elveszti a régi hangulatát. Legalábbis szerintem. Aztán ne legyen igazam...
david12345 2006 szept. 30. - 17:27:14
(188/2122)
Nemsokára (még októberben) elkezdi adni az RTL KLUB keddenként.
Zsófi 2006 szept. 30. - 13:03:12
(187/2122)
Ha nekem írtad nem azért írtam hogy a helyesírásodat cikizzem!!!!!!!!!!!!!! Az nem az én szokásom!! Meg aztán nekem sem helyes mindig az írásom!És nem vok okostóbi!! :(
Hanem ezzel azt akartam mondani, hogy szerintem is kibeszéltük már ezt a témát kivülrõl-belülrõl!!
De mindegy!
10/10
ReBii 2006 szept. 30. - 07:48:01 10/10
(186/2122)
Jólvanna okostóbi!
Csak azért, mert sietek és gyorsan bepötyögök valamit és nem sikerül mindig hibátlanul, azért képes vagyok helyesen írni, csak nem érzem mindig érdemlegesnek, hogy kijavítgassak mindent, amennyiben így is megértik a kedves olvasók... Remélem nem esett hiba a mondataimban, tüzetesen ellenõrizni fogom ezekután! Nem lehet majd rám panasz. Maximum nem leszek szmájlis. Üdv
Zsófi 2006 szept. 29. - 20:57:16
(185/2122)
Keresztbe- kasul, oda-vissza!! :D :D
10/10
ReBii 2006 szept. 29. - 14:20:12 10/10
(184/2122)
Jóó azért az sem igaz, hogy minden idõsebb színész, színésznõ tehetséges :D
Nyilván van egy nagy generáció, vagy talán még az azutáni, akik igazán kitanulták a szakmát (akiket én ismerek, jelentem ki elõre is!). Nyilvánvalóan utána is van rengeteg rengeteg színész, aki hasonlóképp tehetséges, tanult, mint õk voltak akkor, de ahogy ezerszer most elmondtuk, sokat számít a külsõ. Azt hiszem ezt a témát keresztbe odavissza átrágtuk :D :D :D Szóóóval Alex Kingston jöjjön vissza!! :D:D
.
Annyira megörültem, mert ma láttam az HBO-n a Mozimozimoziban vagy Felvétel!ben nem tudom, hogy lesz egy film, amiben játszik a Samuel L. Jackson (akit én imádok :D:D
Zsófi 2006 szept. 27. - 18:37:11
(183/2122)
Már megint egyet kell hogy értsek! :D
Én alapból sokkal nagyobbra tudom értékelni az ,,öregebb" színésznõket!! És nem értem, hogy a koruk miatt mért nem lehetnek õk is a rivaldafény kellõs közepén!? Egyet értek abban is, hogy a mostani tinisztárokat csak a fiatalos alakjukért, friss bõrükért stb. kellenek jobban mint az igazi tehetséggel rendelkezõ színészek! (Tisztelet a kivételnek! Mert azért van olyan is szerintem!) Én semély szerint nézek mindenféle filmet lityilöty csipicsöpiset (mert én is a rihiröhis korszakomban vagyok) is meg komolyabbakat is. Hogy melyik jön be jobban? Talán szerintem nagyobb munkát és sokkal de sokkal nagyobb teljesítményt látok a komolyabb, súlyosabb mondanivalóval rendelkezõ filmekben! Nem is tudom, hogy fogalmazzam meg mások számára is érthetõen, hogy mit gondolok errõl a dologról... Lényeg a lényeg, hogy semmivel nem tudnak jobban felhúzni, mint azzal, hogy becsmérlik a 40-en túl levõ színészek (különösen a színésznõk esetében) a tehetségüket, és ilyeneket mondanak, hogy ,,öregek, kiöregedtek már a színészi szakmából(!?!?!?!)" meg ilyenek!! Ezt annyira utálom, fõleg azért mert mindanyian tudjuk, hogy az esetek 99,9 százalékában ez nem így van!!
10/10
ReBii 2006 szept. 27. - 16:03:26 10/10
(182/2122)
Igen, errõl beszéltem, hogy nem tudtam egészen jól megfogalmazni amit gondolok. Teljes mértékig egyetértek veled. Én ugyan nem ismerem az ifjút, akit te említettél, de bízom annyira izlésedben, hogy egyetértsek. Én magam vihogós tinilány létemre nagyon szeretem ezeket a lityilötyi filmeket, sõt a romantikus csippcsupp csöpögõseket is. Nyilvánvalóan nem a színészi teljesítmény miatt, hanem mert részemrõl szeretem a könnyed, ámde annál hangulatosabb filmeket. Részemrõl, mint filmes család sarja nem szeretem annyira a müvészfilmeket. Nagyon sok "müvész" van a családi és baráti körünkben ,akik nagy és hiresek a magyar filmmüvészetben és valószínüleg pont ezért, mert annyira tul ömledeznek magukról és az ún. müvészetrõl, hogy részemrõl tul van tárgyalva. Nem szeretem a lilaködös filmeket, ahol minden de minden átvitt értelemben van, még az is , ami eredetileg is abban van, és nem azért, mert azokon gondolkodni kell, hanem mert számomra sokszor ez már mü - müvészet. Tul sokszor tulságosan önsajnáltatónak találom a müvészfilmeket és nagyon sokszor nem tudom a színész tehetségét értékelni, a film alapján értékelem. Ha nem tetszett a film, nem tudom pozitivan látni ezt a szinészt. Nem is gondolom, hogy objektivan tudok értékelni dolgokat. Szeretem a krimiket , meg a katasztrófafilmeket. Ott sem a színészi játék a mérvadó sokszor. Mert számomra megannyiszor tetszik egy cápáscunamismegauristenmeghalunk film, még ,ha annyira nem is játszik jól a fõszereplõ, ha maga a film jól meg van kreálva. öÖöö most sem tudom megfogalmazni.. Nyilván számít a jó játék is, de sokszor nem ez elsõsorban a mérvadó. na :D
hehe most mit hihetsz, hihettek rólam, milyen egy szörnyetegmeteg lehetek :D :D :D
10/10
ReBii 2006 szept. 26. - 21:47:47 10/10
(181/2122)
Hát a jelemet automatice kitörölte, igy ne is keressétek :D
nadzsó jóéjt :D
10/10
ReBii 2006 szept. 26. - 21:46:16 10/10
(180/2122)
Hát igen, nagyon egy rugóra járunk :D

Én általában (és ezt a legjobbarátnõmÁgibági mindig meg is említi) az idõsebb színésznõket szeretem. Ööö idõsebb, lásd, 40 elmúlt. szóval a tininél valamivel idõsebb :D a vészhelyzetben is : Weaver, hehe, le is töltöttem végre valahára a Deep Impactet miatta, húú de furcsa benne nézni :) :) És kedvenc színészeim Susan Sarandon, Diane Keaton,férfiak közül Michael Douglas, Jack Nicholson etc etc akiket már említettem elõzõleg is, szóval részemrõl õk sokkal jobb színészek, a szakmának nagyobb értõi, ha ezt magyarul így mondhatjuk, szóval részemrõl inkább õket nézem. Nyilván rájuk sokszor sokkal kevesebb szerep jut a szerelmestinivigjátékokban (amiket amúgy tényleg szeretek , üssetek meg, akkor is) csak szülõt, nagyszülõt tudnak alakitani, akiknek általában (mondom, általában) nincs nagy szerepük, és így a mai amerikai tinifilmiparban, ahol a jóalakú, édesarcú, tökéletes lányok és fiúk kellenek nyilván nem a 40esek kellenek, így kevesebb munka--&gt; kevesebb pénz. . ööö nem tudom hogy érthetõ voltam, én értem, de így visszaolvasva hát eléggé h*lyeség és teljesen magától értetõdõ akkor meg mindek irtad le szöveg, de mindegy, most épp hulla fáradtan gépelni van kedvem, szóóóval nesze nektek hosszú hozzászólás. ez a véleményem. több szerep kéne az idõsebbeknek ! ! ÁÁ akit érdekel, majd kifejtem részletesebben is, egyébként pedig WEAVER FOREVER ((okéoké még Lewis is jöhet :D meg Greene, meg Carter meg . . . :D:D:D))
:D:D:D:D:D:D Csak,hogy a vészhelyzet topicban ez is legyen :D És most megpróbálom a kiemelést, nem tudom van-e ezen a fórumon, szóval ha a szöveg elött érthetetlent látsz, akkor csak próbálkoztam :D
tsók
10/10
ReBii 2006 szept. 26. - 21:37:56 10/10
(179/2122)
Nekem megvan az elsõ hat évad. Nem mondom, hogy le tudom másolni, mert nem biztos, de megkérdezem és ha letudom, akkor pár részen kivül (amik rosszul lettek letörölve , ez össz-vissz 5-8 rész a rengetegbõl ) le tudom másolni és el tudom küldeni cimre, vagy találkozni :D
Ööö vagy ez most ba*omira illegális és hiresztelem?? Akkor mondjuk úgy ,hogy ezt mind idézõjelbe írtam, hisz ilyet sose tennék, csak errõl álmodtam, hogy lehet ,hogy a gépem képes lenne ilyenekre, és ha akarnám (persze nem akarom, megtehetném :D:D:D)
szóóval?
Zsófi 2006 szept. 26. - 18:28:24
(178/2122)
Én sajnos nem tudok neked segíteni abban, hogy honnan szerezd meg az évadokat, de ReBii-vel megint teljes egyet tudok érteni!
lydike 2006 szept. 26. - 13:27:33
(177/2122)
Engem tényleg nagyon érdekelne az összes eddigi évad ami vkinek esetleg megvan. Megegyezhetünk vhogy remélem:)
10/10
ReBii 2006 szept. 25. - 20:26:14 10/10 Előzmény Zsófi
(176/2122)
Én nem tudom mennyit kapnak a nagy szuper mega giga sztárok, de szerintem Susan Sarandon vagy Diane Keaton és még sokan mások kevesebbet kapnak, mert 40en túl vannak. . Vagy pl George Clooney is, gondolom nem kap kevesebbet a Oceans 11-12-13ért, mint ha 10 évvel fiatalabb lenne. . vagy a fene tudja !! ÁÁÁÁ nem tudom :D:D:D
Gondoltam okosan hozzászólok :D
10/10
ReBii 2006 szept. 25. - 20:23:34 10/10
(175/2122)
ÁÁÁÁÁÁ neeee!!!!! :'( :'( ezt nem hiszem el! de komolyan! ezt hogy tehetik meg velüüüünk?? :'( de most tényleg. .
Persze, hogy téged szólítalak, te vagy itt az agytröszt (ezzel természetesen nem akartam senki agybéli kapacitását sem becsmérelni, csak hát :D )
köszönöm köszönöm a választ még ha a hír rossz is :'(
Zsófi 2006 szept. 22. - 14:44:01
(174/2122)
Jajj, de nagy kár, hogy így van! Na, de mégis azért mert valaki már túl van a 40-en kevesebbet fizetni neki!
Parasztság!!
Már bíztam benne, hogy ReBiinek igaza lesz és még viszontláthatom!! De nem!! :( :(
Na, majd megpróbálom túltenni magam a dolgokon!! :) :(
10/10
ReBii 2006 szept. 19. - 22:17:59 10/10
(173/2122)
Ugy tudom hogy a 13asban lesz már Elizabeth. . vagy nem?? Rosenberger??
10/10
ReBii 2006 szept. 19. - 22:16:59 10/10 Előzmény Omachel
(172/2122)
hu hát azt nagyon nagyon bííírnám :D
végülis a kedvenceim közül mind a kettõ még szerepel a részekben (Kerry, Susan) szóval nem panaszkodhatok. de azért egyetértek, hogy az elsõ hat rész számomra sokkal több mint a többi összesen bárhogy :D (L)(L) áá de imádomm
.
hát ha Carol visszatérne (nagyon nagyon szereteeemm) az vicces lenne, de õt tényleg ugy tették ki, hogy szépen be lett fejezve és romantikus, hüpphüpp jelenet, hülyén jönne ki, ha visszajönne. Clooneyról én is hallottam ,hogy visszautasította, szerintem ez tök parasztság tõle, ha már innen indult a karrierje, szívességbõl is jöhetne egy-két rész erejéig. . na mindegy. . õ tudja. . bár ha már a legjobb haverja a Mark meghalt .. .én se tudom hogy Doug helyébe visszajönnék-e. . . :§
.
bájbáj
Zsófi 2006 szept. 19. - 19:24:30 Előzmény Wicky
(171/2122)
De legalább még visszajöhet Carol, Elizabeth meg a többiek akik nem úgy szálltak ki a sorozatból, hogy meghaltak, hanem, valahogy máshogy!
Remélem legalábbis!! :) :D
10/10
Wicky 2006 szept. 13. - 20:34:41 10/10
(170/2122)
Én is!!
Gabor84 2006 szept. 13. - 19:28:28
(169/2122)
"Ki tudja, talán még nem számoltak le Carol vagy Ross doktor karakterével sem..."

Hát sajnos Ross doki karakterével már biztosan nem fogunk találkozni, ugyanis Clooneynak már felajánlották, hogy pár rész erejéig térjen vissza (nézettségnövelõnek, persze jól meg is fizették volna) de õ durván elutasította az ajánlatot.
Zsófi 2006 szept. 13. - 18:19:19
(168/2122)
Persze, én sem azt mondom, hogy annyira unalmasak lettek a részek...
És nagyon remélm, hogy igaza lesz Omachel-nek és láthatunk még valakit a fáklyahordozók közül!! Azt nagyon bírnám!!! :) :D
10/10
Wicky 2006 szept. 13. - 15:58:16 10/10
(167/2122)
Hát nem tudom,szerintem nem lettek annyira unalmasak a részek!
Omachel 2006 szept. 12. - 19:10:09
(166/2122)

Ki tudja, akárki visszatérhet még...

Ki tudja, talán még nem számoltak le Carol vagy Ross doktor karakterével sem...
Valahogy az az érzésem, hogy lesznek még, akik az elsõ nagy csapatból még elõ fognak kerülni, mielõtt vége lesz...

Egyébként Cartert én is nagyon sajnálom, õ volt az utolsó, aki eddig minden egyes évad szinte minden részében jelen volt, az elejétõl kezdve...
Zsófi 2006 szept. 12. - 18:27:05 Előzmény ReBii
(165/2122)
Igen, tényleg fantasztikus volt!
Mondjuk én is nagyon sajnálom, hogy Mark kiszállt, nélküle olyan nem is tudom, unalmasabb lett! Habár... Azokban az idõkben legalább még az én kedvencem benne volt. De-sajnos- mindennek vége van egyszer....
10/10
ReBii 2006 aug. 29. - 12:53:51 10/10
(164/2122)
Teljesen leírtad azt, amire gondoltam, tényleg teljesen teljesen teljesen :):)
Amikor vetitettek, pláne, mikor láthattuk Markot akkor az annyira fantasztikus volt, szerintem, de tényleg. És szerintem azért pont megvolt úgy csinálva, hogy érezzük, hogy itt azért valaminek tényleg vége van. Nekem legalábbis nagyon úgy érzõdött . .
Persze én is hiányoltam mondom dolgokat, de mégis azért megcsinálták szépen :)
Zsófi 2006 aug. 29. - 08:21:34
(163/2122)
Én most kezdtem el nézni ,mikor a viasaton elindult, és én annyiból mondom, hogy kár hogy újraindult, mert én még hiváncsi lennék a folytatásokra!
Brambilla 2006 aug. 26. - 22:29:14 Előzmény ReBii
(162/2122)
Szerintem a Greene doki halálával lezáruló évad volt a legjobb, meg talán az elõtte lévõ. a 12.-et nem láttam, biztos jó, de nekem úgy tûnik, hogy a szereplõk élete és viszanya a többiekkel teljesen háttérbe szorult és a látványé, a felnyitott testeké, a sebész kezében dobogó szívé lett a fõszerep. Meg Greene nélkül még ki lehetett bírni, de most, hogy elment Carter elveszett az utolsó "régi" ember. Egyébként elég szánalmasan írták ki a sorozatból, míg Greene három részen át halt meg, szegény Carternek csak egy fél rész jutott, mert a leszakadt tetõfontosabb volt annál, minthogy elbúcsúzzon Abbytõl és Suzantól, akiket talán a legjobban ismert. Amúgy annyira nem is zavar már, hogy az elejérõl kezdték, ezeket a részeket már nagyon régen láttam (kb mikor elõször vetítették magyaron) és jó látni, hogy kezdõdött az egész. Azért nagyon várom a folytatást is
10/10
ReBii 2006 aug. 23. - 13:35:12 10/10
(161/2122)
Most azért megnyugtattál! Bár, mint azt már ezeregyszázszor mondtam én a 9.10. évadot szeretném megnézni!!
De erre esély sincs, hogy leadják. .
10/10
ReBii 2006 aug. 21. - 17:39:32 10/10
(160/2122)
Sziasztoook! Visszajöttem és újból boldogítani foglak titeket, akár akarjátok, akár nem :D :D :D
.
Én is most láttam meg (itt), hogy újraindítják ! :D Bár megvan DÉFAUDÉN az elsõ hat , én tuti nézni fogom ^_^ *nem vagyok megszállott , ÁÁÁÁ* :D
.
Amúgy amikor felhívtam a Viasatot, még régebben, akkor is mondták, hogy még nem tudják, hogy honnan kezdik, de tuti ismétlik :D legalább õszinték :D
Hihetetlen, hogy ennyire leszrják, hogy MI mit szeretnénk nézni ( a lelkes nézõk) mert oké, hogy Sztártrekket nézik az emberek, de azért nem olyan hihetetlenül sokan, hogy egész szombat délelõtt az menjen!!! (Mehetne helyette vészhelyzet is :D ^^) najooo szóval az RTL ennyiben megbízhatóbb. És kevesebb a reklám is.
.
Amúgy az RTL-n õsztõl folytatják? Vagy?
.
Tsok ReBii
Petra1 2006 aug. 17. - 12:14:12
(159/2122)
Nagyon nagyon szépen köszi, már írtam is a honlap szerkesztõnek. Remélem sikerül. Még1x köszi!!!
Petra1 2006 aug. 16. - 19:37:37
(158/2122)
Nem tudja valaki, hogy honnan lehet beszerezni az évadokat egész olcsón? Esetleg valaki nem tudna segíteni abban, hogy leszedi nekem? Fizetnék, a lényeg, hogy meglegyen.
+1 kérdés: hány évad van összesen? Nem Magyarországon...
Brambilla 2006 aug. 13. - 21:49:34
(157/2122)
A Viasat már csak ilyen, az egyetlen sorozat, amit megszakítás nélkül adtak le a Star Trek Deep Space Nine volt. De ezt csinálják a filmekkel is, egymás után lenyomják a leggagyibb filmeknek nevezett mûsoridõt felzabáló szemeteket. Ha meg beszereznek egy-két igazán jó filmet, mint a Volt egyszer egy Amerka, a Ponyvaregény vagy a Keresztapa trilógia leadják egyszer, úgy hogy nem is reklámozzák elõtte és ennyi. Ezek nem tudják mire vágyik a nézõ?
10/10
Wicky 2006 aug. 07. - 18:56:10 10/10
(156/2122)
ez nagyon szép volt!:D és igaz is!!:))
Brambilla 2006 aug. 07. - 07:12:42
(155/2122)
Most végre meg tudtam nézni a tvmûsorban, és nagy sjnálattal vettem tudomásul, hogy a legelejérõl kezdik. Nem olyan nagy baj, azért nézni fogom.
10/10
Wicky 2006 aug. 05. - 17:04:09 10/10
(154/2122)
én is láttam h újra lesz!de szerintem nem fogják onnan folytatni ahonnan abbahagyták,mert az nem a Viasat lenne!!:D
Brambilla 2006 aug. 04. - 14:21:12 Előzmény EXORCIST 18
(153/2122)
Augusztus 14-tõl viasaton újra lesz Vészhelyzet, csak azt nem tudom, hogy elõrõl kezdik vagy folytatják ahonnan abbahagyták. A Viasatot ismerve mondjuk inkább majd a második évad közepétõl kezdik vetíteni, hogy aki már látta ne nézze, aki meg nem látta az elejét el se kezdje nézni
EXORCIST 18 2006 júl. 29. - 15:39:24
(152/2122)
Hello!
Ahogy mondtátok letöltöttem egy Torrent letöltö programot (SHAREAZA)-t és nem tölti hanem kiirja hogy hiba.Miért van ez? Talán próbáljak letölteni 1 másik letöltöprogramot?
10/10
Wicky 2006 júl. 27. - 16:32:27 10/10
(151/2122)
szóval kössz h szóltál!:))
10/10
Wicky 2006 júl. 27. - 16:27:51 10/10
(150/2122)
de mostantól én is fogom nézni,csak eddig nem tudtam h megy ott!!
10/10
Wicky 2006 júl. 26. - 15:42:14 10/10
(149/2122)
hát én is!!kár h még nem tok annyira németül:))
10/10
Wicky 2006 júl. 24. - 19:51:21 10/10
(148/2122)
az biztos h sokat kell várnunk...de várni fogom:)
10/10
Wicky 2006 júl. 23. - 18:38:35 10/10
(147/2122)
sziasztok!!bocs,h nem írtam,de nem voltam itthon!
egy falusi "kislány" a nagyvárosban!!:DD
10/10
ReBii 2006 júl. 20. - 13:48:44 10/10 Előzmény ReBii
(146/2122)
Hát sziasztok! Én elmegyek most elõször három napra, aztán jövök szombaton este :) Majd késõbb elmegyek valamikor a jövöhéten és legközelebb aug. 19én leszek, mert táborozommm és tatok :D
háháhá :D
gondolom rettenetesen fogtok hiányolni, de azért én gondolni fogok rátok :) ^_^
szóóóóval ne hagyjátok kihülni a fórumot és sokat írjatok, pláne, hogy mennyire hiányzom nektek és hogy mikor visszajövök, akkor oldalak legyenek, hogy mégiscsak legyen mit olvassak :D :D :D
Remélem addigra megjelenik a vészhelyzet többi dvd-je ;) ;)
tudom, temérdeknyi esély van erre :D
Amúgy megszámoltam, illetve most megnéztem és asszem 1087 képem van eddig Kerryrõl. . . jó, lehet, hogy ebbõl 30 megvan kétszer is :D
Oké oké a többiekrõl is van össz kb 600, de azért ez már beteges :D Na, szóval ez fog nektek rettenetesen hiányozni, az én beteges gondolkodásommm :D
.
Oké abbahagytam :D hagyok most nektek pár hét életteret amíg kíírhattok minden fontosat, aztán jövök és megint összeírok minden bar.mságot :D
bájbáj
8-D
10/10
ReBii 2006 júl. 19. - 15:01:50 10/10
(145/2122)
Igen, nekem elõször a Gumimacik átszinkronizálása volt a legdurvább ilyen élményem :D Aztán persze rengeteg mesét szinkronizáltak át, például a Dzsungel könyve színházi elõadásban elõször még Reviczky aztán már valaki egészen más :'( :'( Szegény Balu :'( szóóval én amúgyis nagyon szeretem Sherry Stringfieldet, najó, szóval Susant, és szerintem nagyon illik hozzá Antal Olga hangja :D Úgyhogy nagyon pozitív élmény volt ez tegnap :D tárirárirárirá
.
amúgy rettenetesen idegesít, hogy nem teszi be néhány képemet, pedig minden hozzászólásomnál boldogítani szeretnélek titeket, de nem jön össze :'( :'( :'(
Najó teszek még egy próbát :D
Gabor84 2006 júl. 19. - 12:39:23
(144/2122)
Igen Catherine azaz Marg Helgenberger magyarhangja Antal Olga azonos a Vészhelyzetes Susan, Sherry Stringfield magyarhangjával. Bár éppen a helyszínelõk új, csütörtökönként vetíttet részeiben már nem A. O. szinkronizálja M. H.-t ami engem személy szerint nagyon idegesít. Nehéz egy új hanggal azonosítani a már megszokottat.
10/10
ReBii 2006 júl. 19. - 11:51:27 10/10
(143/2122)
Igen, most már látommm ^_^
Bár én nekem nagyon nem jön be Goran, szóóval az én számbóól nem fog elhangozni ez a "Megértem Madonnát" mondat, de megértem természetesen azokat akiknek elhangzik ez a szájukból :) :) :)
.
Ezek után én is letöltöm ezt a klippet! Nehogymár csak nekem ne legyen meg!! :D
.
Tegnap megnéztem a Felejtést és annyira furcsa volt benne A. Edwards!!! ÁÁ ez a magyar szinkron annyira furcsa volt nekiii!!! Brumm brumm!! :D Amúgy eléggé közepes film:)
.
Meg tegnap megnéztem a CSI-t és öö nem tudom hogy hívják azt a nõt, asszem Katherine, de nem vagyok benne biztos, szóval neki a magyar hangja a Susan Lewis magyar hangja :D :D :D ilyenkor mindig úgy örülök ennek, ha felismerek egy-egy ilyet :D
Najó, hagylak titeket :D
további szép szerdát
Gabor84 2006 júl. 18. - 17:17:51
(142/2122)
Gabor84 2006 júl. 18. - 17:17:27
(141/2122)
Gabor84 2006 júl. 18. - 17:17:02
(140/2122)
Gabor84 2006 júl. 18. - 17:16:34
(139/2122)
"Goran Visnjic klipben? Hümm hümm én még nem láttam . . ."
Gabor84 2006 júl. 18. - 16:48:52
(138/2122)
Ja és a pont az i-n a klipben tényleg hevesen csókolózik Madonnával. :)
Gabor84 2006 júl. 18. - 16:47:51
(137/2122)
Én eddig fel sem figyeltem rá, tegnap töltöttem le torrentel egy tucat Madonna klippet (vobban fejenként kb. 300 megásak) aztán gyönyörködtem a tükörtiszta képben mikor egyszercsak felfigyeltem hogy ez a pacák valahonnan ismerõs... :-)
10/10
ReBii 2006 júl. 18. - 13:54:04 10/10
(136/2122)
Köszönöm, köszönöm *dörgõ tapsvihar* :D :D
.
Amúgy Rosenberger, amíg nem láttam kíírva valahol, hogy a kilencedik, én is váltig állítottam, hogy a 11.ik. Mára már fogalmam sincs, hogy melyik évad megy ott . . A Port hogy úgy mondjam amúgy nem a legmegbízhatóbb forrás ilyen téren . . :I
.
Goran Visnjic klipben? Hümm hümm én még nem láttam . .
Gabor84 2006 júl. 18. - 13:00:58
(135/2122)
Goran Visnjic szerepel Madonna Power Of Good-bye címû klipjében?
10/10
Wicky 2006 júl. 17. - 19:03:49 10/10
(134/2122)
igen,az vagy :)
10/10
ReBii 2006 júl. 17. - 16:06:09 10/10
(133/2122)
Ja, meg újabban fitnessterembe járok és biciklizem :D
csak, hogy lássátok, lásd ,hogy milyen rendes, szorgalmas, sportos gyermek vagyok :D
10/10
ReBii 2006 júl. 16. - 18:39:55 10/10
(132/2122)
hogy a fene egye meg, nem tette be a képet :'( morrrr
10/10
ReBii 2006 júl. 16. - 18:37:11 10/10
(131/2122)
Háát azontúl, hogy most befejezem középfokú tanulmányaimat, háztartást vezetek, legjobb barátnõmmel vagyok, elmegyünk bulizni, etc etc etc ööö tvzek :D számítógépezek és hasonló rettenetesen hasznos elfoglaltságot ûzök :D
.
tegnap meg tegnapelõtt elkezdtem újranézni a 6. évadot :D (L)(L) annyira jóó :D épp most szült a Carol :D
10/10
Wicky 2006 júl. 15. - 15:51:01 10/10
(130/2122)
és te?
10/10
Wicky 2006 júl. 15. - 12:32:25 10/10
(129/2122)
itthon segítek;tv-t nézek(de nem viszem túlzásba);próbáltam dolgozni,de már késõn akartam jelentkezni;esténként focizok...
10/10
ReBii 2006 júl. 14. - 21:12:46 10/10
(128/2122)
Ahogy azt Rosenberg is mondotta volt, torrentfájlkicsomagoló program kell :D
én a vészhelyzeteket a BitComet nevû programmal töltöttem le, több kevesebb sikerrel, mivel a negyedik évadot nem akarta letölteni a drága, ezért azt kikölcsönöztem :D
De amúgy szerintem egész jó program, tudom ajánlani. A másik három programot nem ismerem, szóóóval nem tudok hozzájuk szólni :D
.
Wicky: szabadságodat töltöd, ez eddig rendben is vagyon, meg a felhõs nyár is :D
De mit csinálsz a felhõs nyáron, és a szabadságodon kívül?
10/10
Wicky 2006 júl. 14. - 10:07:40 10/10 Előzmény ReBii
(127/2122)
hát minálunk mindig van felhõ!!:D
tengetem szabadságom néhány hónapját ezzel-azzal!!:)
EXORCIST 18 2006 júl. 13. - 22:13:42
(126/2122)
Üdvözlet emberek :)
Megtaláltam az oldalt ahonnan le lehet tölteni az elsö 6 évadot,csak az a gond hogy ha a letöltésre kattintok akkor elkezdi tölteni,pár Kilobájtot letölt és azt irja ki hogy a letöltés befejezödött. MIÉRT?

<a target="_blank" href="http://bitgate.org/login.php?returnto=%2Findex.php" title="http://bitgate.org/login.php?returnto=%2Findex.php">bitgate.org</a>
10/10
ReBii 2006 júl. 13. - 21:50:56 10/10
(125/2122)
hömm hömm, levágta az üzenetem végét . . brrrr brrrr szóval még a LLLL után volt néhány szivecske , meg nagymosoly, telepofával :D
10/10
ReBii 2006 júl. 13. - 21:46:38 10/10
(124/2122)
Igen ez a magyarul nem érthetõ dolog elég gyakori a sorozatoknál amúgy is , szerintem, de ha kivagdosnak - ráadásul amatõr módon - akkor hudehajde nem érthetõ :D
.
Ti láttátok A felejtés c. filmet? Én annyira szeretném már megnézni, elviekben most töltöm le - gyakorlatilag dekkol. Rengeteg jót hallottam róla, mégtöbb rosszat, de most tudtam meg, hogy Anthony Edwards is játszik benne (L)(L)
10/10
ReBii 2006 júl. 13. - 12:24:33 10/10
(123/2122)
szóóval igen igen, ez volt a probléma, hogy - szerintem - tök jó sorozatok voltak, illetve idõeltöltésnek tökéletesen megfeleltek. És mikor már néztem annyit belõle, hogy tudtam hogy ki kicsoda és mit csinál, akkor gyorsan elõrõl kezdték :D :D :D
.
ennek örülök, mármint, hogy a "drága" jelzõ nem ért el bántó hatást (pedig az akart lenni!! :D neeem is D::D:D csak rossz a humorom :D) , mert én is eléggé hogy úgy fejezzem ki magam "vicces" akartam lenni :D
.
Amúgy ezek a light verziók miben különböznek az eredetitõl? hogy fõmûsoridõben mennek és kivágnak jeleneteket, amiket nem adhatnának? vagyh? hüm hüm nem tudom :D
.
Amúgy Wicky , te mit csinálsz mikor épp nem a felhõtlenül boldog nyaradat töltöd ? :D