Téma: Vigyél el!

yoz007 2015 szept. 28. - 12:14:07
(18/18)
Ebben a "mûsorban" még a fiúkkal van a legkevesebb probléma, hiszen teljesen egyértelmû, hogy kiválogatott sportos srácok, akik felnyírt "egyen-frizurával", és a stylistok által összeállított ruhákban jelennek meg, hogy minél inkább bejöjjenek a csajoknak. (Amúgy volt már közöttük mérnöknek és orvosnak készülõ, de egzisztenciával rendelkezõ is.)
Viszont ezeknek a mû-nõstényeknek még így sem felelnek meg. Õk könnyedén kritizálják a külsõségek és a ruha alapján is a fiúkat, míg az õ -esetenként- erõsen elhízott altestüket jótékonyan kitakarja a kiszavazó lámpa.
Egyben viszont teljesen megegyeznek, hogy mindegyikük rendkívül buta és visszataszítóan közönséges. Egymásra licitálva dicsekednek a csillapíthatatlan szexuális étvágyukkal. A rib@ncságuknál csak az egójuk a nagyobb.
Sajnos keresztmetszetet kaphatunk a mai lányok gondolkodásmódjáról: buli, szex, és egy pénzes pasi aki finanszírozza az egészet.
Amúgy nem is értem, hogy miért is kell drága pénzért kiutaztatni ezeket a libákat Görögországba egy "álomrandira", hogy amikor már a vacsora is meg volt, akkor önelégülten nemet mondhassanak a fiúnak, akiért úgy "megharcoltak" egymással.
Ezek után egyre inkább meg lehet érteni azokat a pasikat akik inkább egyedül élnek, mint egy ilyen "álom-libával".
blowup 2015 szept. 27. - 00:24:41
(17/18)
Kiváló iskolapéldája a mainstream médiában - kezdve az üvegplafontól a férfihangig a csajok és pasikon át - megjelenõ mai férfi-nõ viszony leképezésének, az a bizonyos állatorvosi ló esete is fennáll.
Elképesztõ látni a gyakorlati életben is mindezt, az pedig külön poén, a szereplõk abszolút fogalmatlanok a tekintetben, mennyire típusosak. Röhögni és borzadni, igen.
1/10
marie1 2015 szept. 26. - 21:38:41 1/10
(16/18)
A mai rész különösen gáz volt. A lányok sült buták és üresek, mint egy eldobott konzervdoboz. Nem is tudja a harmadik résztvevõ szingli pasi - talán Bánknak hívták - hogy mekkora szerencséje van, amiért kikosarazták a lányok. Inkább csak azt sajnálom, hogy szegény azt vonta le következtetésképpen, hogy sajnos csak 170 cm, és hogy sajnos túl ápolt. Helyes fiú volt és sokoldalú. Voltak gyermeteg dolgai, ez tény, de értékes dolgokat is csinált már életében, nem volt agyon tetoválva, sportos volt, és igényes is. Az a baj, hogy ha a hülyeségenn dzsungaságon kívül valaki valami értéket is letesz az asztalra, azt egészen egyszerûen nem értékelik a lányok. Valószínûleg nem értik a szerencsétlenek. Mondjuk nevetni, szórakozni nem lehet a mûsoron továbbra sem, inkább csak egy megdöbbentõ tanulmány. A végén figyeltem, jó sokan dolgoztak ezen a tragédián. Ráadásul azt a koncepciót végképpen nem értem, hogy ha a bejátszásból jól látszik, hogy nem sikerült az álomrandi, akkor miért tapsolják azt meg nagy ovációval(?) Vagy mindegy, csak ordítsunk, visítsunk eszetlenül?
Senhora 2015 szept. 25. - 11:37:14
(15/18)
Összes részt néztem.
Engem szórakoztatnak az idióták.
Persze ismerkedni nem ide kell menni, mert itt max ránézésre tudsz választani, a fiúk nem is tudnak meg a lányokról gyakorlatilag semmit.
A lányok válaszaitól meg feláll a hajam. Egyik intelligensebb, mint a másik. :)
wowow 2015 szept. 14. - 03:54:41
(14/18)
Ez a dj gyerek szerintem meleg. Ahogy csücsörít és byalogatja a száját.
malvinkicska 2015 szept. 13. - 14:07:29
(13/18)
Ez az undorító mûsor azért van, mert Bencének fút a szekere, és nem akarják, hogy feledésbe merüljön a baromságai, azt hiszik erre vevõk a nézõk tévednek aki nézi az olyan szinten is van.
1/10
myatom 2015 szept. 13. - 12:44:51 1/10
(12/18)
Összességében egy borzasztó mûsor az eddigi két rész alapján, még ha vannak benne profi momentumok is.

El sem hiszem, hogy a lányok fele elsõ látásra kinyomja a gombot (nem bír várni a harmadik forduló végéig). Van ilyen, hogy valaki valakit elsõ ránézésre taszítson, de ilyen léptékben látni/érzékelni ezt brutális.

Mindezt egy nem rossz felhozatal után, és ne felejtsük el, hogy a lányokon is nem kevés felesleges húsika, tetkó van, csak addig is, míg ki nem nyitják a szájukat. Egyébként a tárgyilagosság megkívánja annak említését, hogy 5-6 lány a 30-ból azért nekem is nagyon bejött.
A normális mellesleg az lenne számomra, ha nagyon nem elkelõ csajok tennének/csatáznának a további bennmaradásért, merthogy valaki mindösszesen csak fikázni tudjon, az kibírhatatlanul unalmas hosszútávon.

Sosem mennék el egy ilyen mûsorba (nyilván nem is hívnának), de azért abba belegondolni, hogy a végén kötelezõ lenne elmenni egy kitetovált csajjal akárhová és ehhez még jópofákat is vágni egy kamerának, hát részemrõl inkább szepuku.

A kisfilmek elég profin lettek kidolgozva, nyilván süt belõlük a hamisság, meg szerintem nem is lenne szabad ezt eröltetni, de rossz elõjelek után legalább kimaxolták a csúcsrajáratást.

A mûsor legvisszataszítóbb vonása: nem tetszik nyomd ki. Ez elsõre is orbitális gáz, de nyolcadjára totális lenullázása az egésznek.

És hát persze a legnagyobb baj egy ilyen mûsorral a felszínesség tobzódása, a pillanat-ba sûríthetõ hormon-élmények cunamija (fiúk kérdéseit meg a lányok válaszait, hadd ne vegyem komolyan).
Gollam24 2015 szept. 13. - 11:33:42
(11/18)
Azt hittem a Való Világnál és a "vacsorázzunk valamelyik magyar celeb-nél" típusú mûsoroknál már nincs lejjebb, de sajnos tévedtem, ennek a mûsornak az a tanulsága, hogy mindig van még lejjebb.......szutyok egy csatorna ez a Retekklub, meg az összes többi nézettségvadászó kereskedelmi tv is, miért nem lehet értelmesebb nõket tenni a tv-mûsorokba...
1/10
marie1 2015 szept. 13. - 10:30:20 1/10
(10/18)
Véletlenül néztem ezt a "szórakoztató csemegét" - háttérként volt bekapcsolva a TV - de komolyan mondom, felért egy szociológiai tanulmánnyal, amit láttam. Az elõttem szólóakhoz maximálisan csatlakozva: botrányos a mûsor!Az ég világon semmi szellemiség nincs benne, csakis mûanyag nõk és pasik. Nagggyon messze van ez Egry János mûsoraitól, pedig igazán letehetnének már valamit ezek a mai fiatalok is az asztalra. Sokan mondják, hogy a középkorúak (és magamat is ide sorolom a 40 évemmel) nem tisztelik az Y generációt. No, ezért nem. Semmi tartalmas nincs bennük. A lányok szinte eladják magukat, közönségesek. A fiúk meg minimum metroszexuálisak, teljesen férfiatlanok. Ha véletlenül valamelyik kvázi értelmiségi lenne, mondjuk mérnök, akkor is inkább a diszkó feelinget domborítja, ami szintén csak a "haverok, buli , fanta" szemléletet erõsíti. Az élet nem ebbõl áll, hanem értékteremtésbõl, és abból, hogy a saját életünknek halványan értelmet adjunk. Szóval a lányok tök egyformák, buták és gondolattalanok; csak riszálnak, közönségesek, olykor elõnytelen, ízléstelen ruhákban, a pasik meg -kezdve a rémes mûsorvezetõvel- egyszerûen kiábrándítóak. Ennyi a véleményem.
Tereplovas 2015 szept. 12. - 22:21:56
(9/18)
Én az elsõ részt nem láttam, csak ma, a másodikat, de szerintem nem volt ez olyan rossz.
Meg hát ne felejtsük el azt sem, hogy ez itt nem az Elmebajnokság, Egri Jánossal, hanem csak egy közepes színvonalú szórakoztató mûsor.
A fiúk szerintem egész normálisak, viszont a nõk 95 %-a totál flúgos - akárcsak az életben. Szóval egész reprezentatív a minta. :)
ceia 2015 szept. 12. - 18:07:08
(8/18)
Nem tudnának már valami újat, mást kitalálni?? Vacsorázás, énekes válogatás, randizás. Nem nézem egyiket sem, de már zavar, hogy a mûsorban mindig csak ilyeneket látok :(
Bubus53 2015 szept. 12. - 16:53:05
(7/18)
Nem értem, minek néztek ilyen mûsort? Azért, hogy legyen mit gucsmolni? Vagy csodát vártatok? Én ugyan két percem se fogom rá vesztegetni!
filoszemitabélus 2015 szept. 12. - 16:13:38
(6/18)
A kereskedelmi tévék szlogenje:
"Addig etetünk benneteket moslékkal, míg röfögni nem kezdetek!"
1/10
moti77 2015 szept. 12. - 16:06:38 1/10
(5/18)
Én még bele se néztem, de nálam 1-es. Remélem mindenki érti amit írtam? :D
robicsek2 2015 szept. 06. - 19:15:43 Előzmény Értetlenke
(4/18)
Ha ez igy lenne akkor nem mehetnének ilyen szutykok a csatornán. De hát vannak . Ez azt mutatja , hogy azok akik itt lesz*rozzák (Én is ) az csak egy kis réteg, és van még egy jókora zombiként tévézö közönség, akinek a moslékot tálalják fel fejedelmi ételként. (És beveszi a gyomruk .)

Nekem ép elég volt az a fél perc amíg keresgéltem a csatornák között.


Matee! írta :

"Ki szerint sikeres és szórakoztató?
Disney mûsorok szórakoztatóbbak az élõ szereplõs sorozatok...
Szuperdokik, Labor patkányok, Király páros, Harcra Fel, Indul a risza stb..."

Na ez tényleg a legalja mûsor, ha még ilyen ócska mûsorok is lekörözik :)
Azokban is erõltettet gyermek poénokat nyomatnak. és minden szerepkõ idióta.
1/10
sirtos 2015 szept. 05. - 21:56:16 1/10
(3/18)
A belem kijön ettõl a mûsortól! A csajok zöme primitív, a pasik mûmájerek. Nulla színvonal! "Álompár"??? Röhögnöm kell! Érdekbõl történik minden.
1/10
Értetlenke 2015 szept. 05. - 21:24:55 1/10
(2/18)
Hát az eddigi az eddigi hozzászólások számát ez a moslék se lesz túl népszerû (legalábbis remélem...)
Tibesz22 2015 aug. 21. - 15:04:16
(1/18)
Nem kellene sûrûn éjjel nappal Budapesthez hasonló mûsorokat készíteni mert bele kénne gondolni hogy sok fiatalnak ezzel mûsorral is olyan mint ha agy mosást hajtanának végre és sok tévénézõ felháborodhat ezeken a mûsorokon