Téma: Wrong Turn

7/10
danek87 2021 ápr. 21. - 06:53:40 7/10
(2/22)
Szerintem csak az első WT volt jó,(bár már azt is a sziklák szeméről koppintották valamilyen szinten)már a másodiktól kezdve viszont kár volt folytatni.Folyamatosan ugyanaz volt a sztori hogy egy kis csapat lemészárolódik a mutánsok által csak más környezetben.Unalmas.Ellentétben ezzel a remake-el ami mert újítani és a

SPOILER mutánsemberek koncepció is ment a kukába,itt szekta van.Persze láttunk már jobb szektás filmet lásd:Fehér éjszakák SPOILER VÉGE

de tetszett hogy a filmben van erkölcsi dilemma.Persze tudom hogy sokan utálják a koncepcióváltás miatt de nekem kellemes meglepetés volt az eredetihez képest.7,5/10
10/10
Monster01 2021 ápr. 21. - 03:28:46 10/10
(1/22)
Nagyon jó. Az első három rész a kedvencem, vagy is volt míg nem láttam ezt. A másodikat nem lehet űberelni, de ez a harmadikon mindenképp túl tesz. Azoknak akiknek tetszett az első három rész ajánlom. Hozza a jó kis erdei hangulatot, meneküléssel, fordulattal. A 4.-5.-6. értékelhetetlen, nézhetetlen rész után végre sikerült összehozniuk egy normális Halálos kitérő részt. Remélem lesz Magyarországon megrendelő és kap szinkront, nem jár úgy mint a 6. rész, hogy 6 év alatt se kellett senkinek.

Az se ront az egészen, hogy ezúttal nem genetikai korcs, mutáns lények a bennszülöttek. Bár nagy Halálos kitérő rajongó haverom szerint hiányoztak, de szerinte is nagyon jó film.