Téma: X-Faktor

chocoholic 2010 nov. 01. - 22:42:35
(3788/11328)
am hány éves vagy? ha túl öreg vagy hozzá, hogy nyilvánosan bevalld, írd meg privátba. ha tippelnem kéne, azt mondanám hogy kb a 65-85-ös skálán mozogsz :)
Rahel7 2010 nov. 01. - 22:39:48
(3787/11328)
-Én sem gondolnám, hogy Te lennél a lelki társam!:))
-Te csak a szórkoztató ipar egyik tagja vagy!!:P
chocoholic 2010 nov. 01. - 22:37:29
(3786/11328)
egyébként a el kell szomorítsalak , a lelki társamat kattrinára , és nem rád írtam...de még nincs késõ megváltozni
chocoholic 2010 nov. 01. - 22:36:33
(3785/11328)
köszönöm:) mindig szívesen fogadom az ízléses bókokat
Rahel7 2010 nov. 01. - 22:35:48
(3784/11328)
-Lelki társ!!:))
-Egyre viccesebb vagy!!:))
chocoholic 2010 nov. 01. - 22:30:04
(3783/11328)
juhú, te vagy a lelki társam!!!!!!!! :)
Kattrin 2010 nov. 01. - 22:28:03
(3782/11328)
Megnéztem a neten a mûsort, legalábbis az éneklések egy részét és a zsûrizést.

Keresztes Ildikó olyan fejet vágott, mikor el kellett dönteni, ki menjen haza, mint egy ötszáz éves boszorkány.
Ráadásul az a ruha, ami rajta volt, az nagyon semmi. Csoda, hogy nem melltartóban és bugyiban zsûrizett.
Rahel7 2010 nov. 01. - 22:20:32
(3781/11328)
-Ezt jól megmondtad!!:))
chocoholic 2010 nov. 01. - 22:14:49
(3780/11328)
egyszerûen szánalmas itt pár ember. asszem nagyon nincs is más szó arra, hogy kifejezzem a béna viselkedésüket. fura, hogy mennyi mániákus tévéfüggõ van a világon...EMBEREK! NEKTEK NINCS NORMÁLIS ÉLETETEK?menjetek el valahova bulizni, vagy akármit csinálni, csak ne antiszociálódjatok itt a gép elõtt ülve, mert így egyre csak gázabb és gázabbak lesztek!
1/10
Steve1 2010 nov. 01. - 19:44:56 1/10
(3779/11328)
Nekem ebben a csapatban most már Nikolas hangja tetszik a legjobban. Nem zavar, hogy határon túli magyar, sõt. De õ sem ma kezdte, már túl van a videoklippen is:

http://www.youtube.com/watch?v=Wj4ZAvOJdVA

De ahogy a múltkor írtam szerintem a Norbi gyerekben van meg a legnagyobb fejlõdés önmagához képest. Wolf kati a mostani adásban nem volt túl meggyõzõ. Lehet, hogy a dalválasztás volt rossz, nem tudom, de a múltkor lényegebben jobb volt. A kieséshez még annyit, hogy nagyon igazságtalan lett volna, ha Vecát ejtik ki, mivel nagyon szépen "hozta" a párbajdalt.
6/10
szabyy 2010 nov. 01. - 18:40:14 6/10 Előzmény Steve1
(3778/11328)
Steve, szerintem se váltál nevetségessé. Nem csak azért, mert még két "jelölted" bennt van, hanem azért is mert napjainkban megszoktuk, hogy szinte minden átverés. Na de ki kellene egyezzünk a Wolf Katiba én nagyon bírom, szerintem õ az egyik döntõs, és nem azért mert el van intézve, hanem mert nagyon jól csinálta eddig. És azt is megkockáztatnám, hogy Feró "gyerekei" közül nyeri meg valaki.
könnycseppek 2010 nov. 01. - 18:03:16
(3777/11328)
Szerintem meg nem horda le egyiket sem.
:-)
Azért a közönségnek sem kellene fújolni, ha a mentorok megemlítik, hogy hamis volt. Kell a negatív kritika is. Ha van mit kritizálni, azt mondják is meg.
A stílussal eddig sztem egyáltalán nem volt baj. Mármint amit a versenyzõk felé mondtak.
...mert a mentorok egymás között... pontosabban Keresztes Ildikó némelyik korábbi megnyilvánulása a mentortársai felé, no, az volt sok. Szerintem. Is.
könnycseppek 2010 nov. 01. - 17:58:52
(3776/11328)
Ilyenkor (olvasva a hozzászólásokat) mindig elképedek, hogy ugyanazt mennyire másképp lát(hat)ják az emberek!:-O

Szerintem a Nyári lányok nem beképzeltek, de valahogy 'viselkednek', ezért kellett elengedniük magukat, ami azért egész jól sikerült. A hangjuk meg tök jó, még ha néha hamis is. Az, hogy milyen az alap arckifejezés, az pedig ne legyen már mérvadó!
Fannit azért cikizni, mert ilyen a beszédstílusa, szintén elég fura. Kényeskedõ lehet a stílus, oké, de maga a csajszi szerintem nem az, úgyhogy miért húzzuk rá a vizeslepedõt?
Tudom, hogy ízlések és pofonok, de amikor ezek megnyilvánulása elég minõsíthetetlenül jön elõ, az azért több, mint fura.
Nekem pl. Norbi még mindig nem jön be. Pontosabban a hangjától konkrétan borzongok (és nem a jó értelemben), mert amikor "erõlteti", az már nem az a szuper rekedtes hang, ami bejön, hanem ... hörgés. Viszont az elsõ döntõben mégis sztem is az egyik legjobb elõadást nyújtotta. Vagy. Dorka pl. nagyon is szimpatikus, de igazából még nem énekelt a döntõben olyat, ami értékelhetõ lett volna.

Én is azt szoktam mondani, hogy itt nem csak az énekhang számít, de azért mindjárt a harmadik (!) döntõ kiesõiként a legjobb hangú énekeseket hagyni a végére párbajozni... azért ezen elcsodálkoztam rendesen.
Veca sem a szimpatikusok közé tartozik nálam, de az azért elég egyértelmû, hogy tud énekelni. Akárcsak a Nyári lányok.

A Non Stop meg igenis kell, mert végre valami/ki, ami nem a szokásos ÉS még csapat is.:-) Nincs olyan, hogy az akapella ideje lejárt!;-)

Nálam egyébként most azért lenne rossz bárkit is kiejteni, mert vagy (nagyon) szimpatikus, vagy úgy érzem, hogy a jó énekhangja miatt még azért nem kellene kiejteni, hiába érzem úgy, hogy valamiért "nem jön át".
8/10
offtopic
musicclown 2010 nov. 01. - 17:28:45 8/10
(3775/11328)
Nekem a szombati adásban Malek Miki hozzáállása nagyon nem tetszett.A saját jelöltjeit,csapatait fényezte,a többit meg lehordta a sárga földig.Esetleg egy olyan ember volt,aki nem az õ csapatában volt és megdicsérte.Szerintem el kellene ismerni ezeket az embereket,mert hétrõl hétre kiteszik szívüket lelküket a színpadon.Jó persze kell negatív kritika is,mert úgy tudnak javítani elõadásukon a jelöltek,de az is lehetne inkább építõ jellegû.
Tévedni emberi dolog és hibázhatnak a versenyzõk is.
Én nagyon megijedtem amikor Vastag Tamás elõadásáról hallottam a véleményeket.
Nehogy egy ilyen "tévedés" miatt kiessen a versenybõl!!
De szerencsére bennt van még!:)
tompika74 2010 nov. 01. - 09:56:40
(3774/11328)
Nekem a Feró csapata tetszik a legjobban. Vastag Csabi, Mariann és Wolf Kati az egész mûsort el tudná vinni a vállán. És ez nem a Feró bravúrja, kivéve az utolsó adást, ha õ választotta a dalokat.
1/10
offtopic
Steve1 2010 okt. 31. - 23:43:34 1/10
(3773/11328)
Barátom, akkor válnék nevetségessé, ha továbbra is mondanám ezzel kapcsolatban az elképzelésemet. De mivel beláttam a tévedésemet és önkritikát gyakoroltam, inkább váltam hitelessé, mint nevetségessé. Nem tudom érzékeled-e a nüansznyi különbséget a kettõ között. Mellesleg nem sok okod van nekemtámadni, szóval szerintem inkább próbálj kicsit te is magadba szállni.
8/10
Stevie19 2010 okt. 31. - 23:24:49 8/10 Előzmény Steve1
(3772/11328)
Na látod. Ezért nem kell a hülyeségeidet puffogtatni megállás nélkül. Most nagyon mellényúltál, ennyit a rögeszmékrõl. Egész egyszerûen nevetségessé váltál...
ZoliSzegedrõl 2010 okt. 31. - 22:18:15
(3771/11328)
Le vagyok döbbenve, mennyire hanghosak egyesek a sértõ véleményükkel. Szakemberként elmondhatom, hogy nagyon jó a csapat, szinte hihetetlen, hogy néhányan a versenyzõk közül még szinte nem is láttak közelrõl színpadot, és ilyen swzínvonalas produkciókra képesek. Ez vonatkozik a Megasztárra is. Valóban vannak hamis hangok, amit meg kell mondani, de tapasztalt profiknál is be-becsúszik néha... sõt!
Mindenesetre nagyon jó, hogy a Mega átment péntekre, így mindkettõt tudjuk nézni. Szerintem (és nem csak szerintem) sokkal jobb a gárda mint a Megában, náluk ez a leggyöngébb generáció. Hol van ez az elsõ Megától, vagy a Ruzsa Magdi-féle csapattól!
Ez a hétvége sok X-esnek valóban nem felelt meg, és valóban volt egy-két kevésbé sikeres dalválasztás, de attól függetlenül kiválóan helytálltak!
hurvanyek 2010 okt. 31. - 22:08:03
(3770/11328)
Szerintem legyen egy olyan verseny,hogy ki tud a legrekedtebben énekelni.A végsõ gyõztes az lesz ,akibõl hang se jön ki ,csak tátog mint a szárazra vetett ponty.
csatfan 2010 okt. 31. - 20:19:56
(3769/11328)
X-TRAKTOR, tényleg traktorosan döcögõs :)
Uncsi, borzalmas elõadások stb..
Kedvencem sincs, és inkább a gyengétõl a nagyon rosszig osztályoznám a versenyzõket :(
Vissza , vissza!!!! szombatra a megasztárt :)