Téma: X-Faktor

offtopic
baribarany 2010 nov. 28. - 19:25:31
(7347/11327)
(mármint Nikolas)
offtopic
baribarany 2010 nov. 28. - 19:24:37
(7346/11327)
Oké, nálad a pont. Visszatérve Wolf Katira - neki szerintem ennyi szereplés bõven elég. Az volt a célja, hogy megismerjék a nevét - hát megismerték. Innentõl egyedül is tud boldogulni. Lámcsak, a zsüri inkább õt hagyta volna bent - a közönségnek mégsem õ kellett, hanem egy tõle gyengébb hangú énekes. Csak azért, mert érdekesebb, nem? És Szíj Melinda, Tabáni István? Õk is az egyéniségükkel nyerték meg maguknak a közönséget.
Tilda36 2010 nov. 28. - 19:12:10
(7345/11327)
"egy egész estés koncert megtartásához elegendõ tehetség nem lakozik benne."

Milyen igaz! Ahhoz, hogy koncertet adjon vinnie kellene 5-6 profi táncost, mert egyedül képtelen boldogulni...arról nem beszélve, hogy azokat ki fizetné, mert ingyen nem kísérgetnék Norbit!
10/10
Deszpina 2010 nov. 28. - 18:46:32 10/10
(7344/11327)
Mélyen egyetértek!
3/10
Semprini 2010 nov. 28. - 18:45:43 3/10
(7343/11327)
Na, így már oké. :-)
Biztos vagyok benne, hogy SOHA nem lesz belõle profi énekes, képtelen lenne ebbõl megélni, egyszerûen mert nem tudna három, de talán még két számot sem elnyomni egymás után. Akik bent tartják, azokat ez nyilvánvalóan nem érdekli, mert se fülük, se ízlésük nincs..
Akosh 2010 nov. 28. - 18:42:44
(7342/11327)
Norbit azon szempontból tartom tehetségesnek, hogy egy szeretni való antitalentum ember és mégis megnevettet rengeteg nézõt. Õ egy olyan típus, aki ideig óráig futtatható aztán eltûnik a süllyesztõben, mert ahogy írod egy lemez kiadásához, egy egész estés koncert megtartásához elegendõ tehetség nem lakozik benne.
10/10
Deszpina 2010 nov. 28. - 18:40:44 10/10
(7341/11327)
Most legutoljára kimondottan szánalmas volt az elõadása.
A világsztártól messze van (és ott is marad)
10/10
Deszpina 2010 nov. 28. - 18:37:48 10/10
(7340/11327)
Például Mester Tominak.
http://www.youtube.com/watch?v=9BuzyvnXsn0
3/10
Semprini 2010 nov. 28. - 18:35:31 3/10
(7339/11327)
"hangi adottságban és hangtechnikai szempontból Wolf Kati messze a mezõny elején van. A többiek sem tehetségtelenek..."
Ez a pontos megfogalmazás. Viszont amit Norbiról írsz, azzal nem értek egyet, õ sajnos teljesen tehetségtelen, nem csak énekelni de mozogni SEM tud, és egyáltalán nem derült ki számomra, mi keresnivalója van ott. Nyilvánvalóan azok tartják bent a döntõben, akik ugyanúgy tehetségtelenek de sosem lenne elég bátorságuk odaállni. De ez ahhoz, hogy egy koncertet végignyomjon vagy akár csak egy lemezt el tudjon adni, édeskevés.
Akosh 2010 nov. 28. - 18:31:41
(7338/11327)
Tegnap döbbenettel néztem, hogy két olyan embernek kellett párbajozni, akiket szívem szerint ott láttam volna az utolsó 3 bent maradó énekes között. Ebben az x-faktorban rendkívül sok mûvi tényezõ játszik közre, többek közt az smsezõk java része valószínûleg tinilányok hada. Azt gondolom hangi adottságban és hangtechnikai szempontból Wolf Kati messze a mezõny elején van. A többiek sem tehetségtelenek, hiszen Norbiban van valami észbontó akkor is ha nem tud énekelni, Veca akinek fejlõdnie kell de ígéretes tehetség, Nicholas aki a Hallelujaht gyönyörûen énekelte de a csodás hangja mellett szinte minden számot ugyanúgy énekel, Vastag Tomi aki a maga 19 évével hiába szép hang tulajdonosa irtó gyenge még, a bátyja pedig szintén nem kiforrott és túlságosan a külsejébõl akar erényt kovácsolni a hangja helyett.
Szomorúan vettem tudomásul, hogy egy közel két évtizedes múltat maga mögött tudó és csodás hanggal rendelkezõ embert elengedett a zsûri a semmibe. Részemrõl tegnap véget ért az x-faktor és lesz@rom ki nyeri, mert számomra nem lesz nyerõ és nem nézem tovább ezt a mûsort. Bízom benne, hogy Wolf Kati nevével még találkozni fogunk és azt a csodát amit hallhatunk szombatonként tõle, azt még fogjuk is, akár lemezeken, akár koncerteken.
S nem biztos, hogy a gyõztes a nyertes ebben a szubjektív versenyben. Anno a szépségkirálynõ választások alkalmával szerintem alig tudja valaki, ki lett a szépségkirálynõ, amikor Geszler Dorottya 3. lett.
Hajrá Wolf Kati, nekem ebben a mezõnyben te vagy a nyerõ!
Roxer 2010 nov. 28. - 18:19:05
(7337/11327)
Mondjuk ezekbõl is a háromnegyedére semmi szükség!
Ma már a letöltések miatt a legnagyobb sztárok is igen kevés lemezt adnak el,tök felesleges lemezt kiadni 200 eladott példány kedvéért!
Az idõ minden eldönt majd,aki szüksége van a közönségnek megmarad,aki nem az választ polgári szakmát!
offtopic
baribarany 2010 nov. 28. - 18:15:00
(7336/11327)
Egyrészt mondom: nem érdekel, szóval ez az utolsó megjegyzésem. Másrészt szerintem a zsüritagok nagyon is azt érezték egész életükben, hogy önmagukat, az egyénisügeket adják el (nyilvánvaló, hogy se Gesztinek, se Nagynak nincs hangja). De bizonyára Keresztes Ildikó is azt érezte, hogy nem elég, ha tud énekelni, a sikerhez személyiség is kell. Mint mondjuk a mûvészetben: amikor elkezdõdött egy "forradalom", azt mondták: pfúj, ezek nem tudnak festeni, mi ez a szar. Aztán késõbb meg azt mondták: így sokkal több belsõ tartalmat lehet kifejezni, mintha "szépen" festene valaki. Vagy mondjuk van egy profi filmrendezõ, lenyûgözõek a kamerabeállításai, a kompozíciói, csak éppen a film nem szól semmirõl, és a kutya se nézi meg. De azért nagyon ott van (a fesztiválokon). Vagy mondhatnám egyszerûen az embereket is - van, aki szól valamirõl, más pedig iszonyú unalmas. Szóval nem minden a technika. No persze régen is úgy volt, hogy az ideológiai megfelelés fontosabb volt a tehetségnél. Pedig nyilvánvaló, hogy pl. Nagy Feró a Neoton-féle tartalmatlan csillogást akarja messzire kerülni (Sánta Mária vagy http://www.youtube.com/watch?v=5KeAvOQ0UnE) Egyszóval - el kell viselni, hogy õk döntenek, nekik ez az értékrendjük és kész. Azt úgyse õk döntik el, hogy te melyiküket hallgatod, nézed késõbb.
5/10
Roland86 2010 nov. 28. - 17:58:37 5/10
(7335/11327)
Hát,azt mondjuk letoyom, hogy a külföldieknek mi a véleménye arról, hogy a magyar ember kit szavaz tovább..., de ennek a Norbinak tényleg nincs hangja. Nagyon jól táncol, de olyan egy-számos ember, vagy feles. Koncertet sosem tudna végigénekelni.
Narancstorta 2010 nov. 28. - 17:49:20
(7334/11327)
Ez a mûsor az éneklésrõl szól, ezt a zsûrinek és a közönségnek is be kéne látnia. Norbi, mindent tud csak énekelni nem, sztem bármelyik cirkuszban szeretettel várják bohócnak. Szégyen Magyarországnak, hogy kiesett annyi tehetség a rostán, miközben Norbit szeretetbõl benntartották. Az élet kemény és nem szeretet szolgálat. Én szégyenkezek a zsûri helyett, ha valaki látja youtoube-on, hogy Magyarországon kit tartanak tehetségnek. SZÉGYEN.SZÉGYEN. SZÉGYEN...
3/10
Semprini 2010 nov. 28. - 17:48:04 3/10
(7333/11327)
Azt a zsürit meg se említettem, nem értem, mit jössz ezzel a baromsággal, nem tartom jobbnak õket sem, egy szóval nem állítottam. Csak az X-faktor zsûrije még külön ellenszenvesebb egy fokkal azért, mert egymás ellen vannak, mindegyik csak a maga malmára hajtja a vizet. jó, ere most jöhetsz azzal, h így van kitalálva a mentorság, meg blablabla, de ettõl ez még nem lesz JÓ.
5/10
Roland86 2010 nov. 28. - 17:47:19 5/10
(7332/11327)
Gyorsan hozzászólok, aztán elolvasom, hogy mit írtatok a mûsor alatt és azóta. Én nagyon ki vagyok akadva. A Kati végre megtanult szépen mosolyogni, és erre kiejtik. Olyan jó fej, meg minden ez a Norbi, de meghalna, ha végig kéne énekelnie egy koncertnyi idõt, és nincs is hangja. Aranyos, de neki kellett volna mennie. Olyan vicces, hogy a Nikolas és a Kati párbajozott... Na persze, most már minden párbaj kellemetlen lesz, kellemetlen eredménnyel. Itt már mindegyiket lehet sajnálni, ha kiesik. Tegnap mindenki jó volt. Szerintem.
offtopic
baribarany 2010 nov. 28. - 17:45:14
(7331/11327)
Miért? A Megasztáros zsûriben kinek van csodás énekhangja? :) Ne nevettess.
offtopic
baribarany 2010 nov. 28. - 17:42:45
(7330/11327)
Nos, én nem szoktam nézni és nem is érdekel. Csak egy megjegyzésem volt, amire Norbit írtad, úgyhogy arra válasz ez: nyilván ez a zsüri koncepciója. Hogy miért ez, az már az õ dolguk, nekem nem fáj; úgyse fogom hallgatni eztán se.
3/10
Semprini 2010 nov. 28. - 17:42:22 3/10
(7329/11327)
Hát ha a totális tehetségtelenséget favorizálják, csak tegyék - eddig úgy tûnik ez a céljuk, a totális kontraszelekció. Rendre a jó hangokat szórják ki és a gyengék jutnak tovább. De ETTÕL a zsûritõl kb. ezt vártam.
Narancstorta 2010 nov. 28. - 17:39:34
(7328/11327)
Egyéniségét?????????? Az imidzsét, amit kreáltak neki? Jah, nah ha te tudnád mi az az egyéniség...Ez a verseny tehetségkutató, attól még, hogy valaki ronda, nincs mozgáskoordinációja és hangja nem lesz egyéniség és nem nyerhet meg egy olyan tehetségkutató versenyt, amiben az ÉV HANGJÁT keresik.