Téma: X-Faktor

1/10
Ford Mustang 2011 okt. 29. - 14:13:04 1/10
(1752/2412)
Igaz...szívesebben hallgatnék egy macskát nyávogni, mint ezt a hülyegyereket! :)
1/10
Ford Mustang 2011 okt. 29. - 11:28:29 1/10
(1751/2412)
Ezt a kis seggdukasz nigger-gyereket is réges rég el kellett volna küldeni oda ahonnan jött, ezzel a kornyikálós nyávogós hangjával...ha elkezd +énekelni", mindig azt hiszem hogy ráléptek egy macska farkára és az visít olyan kappan hangon.
5/10
offtopic
_Freddy_ 2011 okt. 29. - 11:15:20 5/10
(1750/2412)
nincs helyük a mûsorban, már az elsõ adásban ki kellett volnaesniük...annyira rosszak, csak szépek és ennyi, ezért szavaznak rájuk...ha tényleg nem esnek ki most vagy jövõ héten...akkor megeszem a tv újságot
offtopic
Gabriella54 2011 okt. 29. - 09:10:07 Előzmény Cordelia
(1749/2412)
Mi az hogy, sõt még a filmjeire is emlékszem! Persze említhetnénk Franco Corelli-t, Enrico Caruso-t is, de azt hiszem, ez a topic nem róluk szól - sajnos :)
Rhaegar 2011 okt. 28. - 20:30:36
(1748/2412)
Nyugodtan vigyél be magadnak egy nagy tököt a kertbõl, majd jól döfd át egy késsel, mert az ikrek nem fognak kiesni. Holnap még nem.

A busaszáj egyenlõre még protekciót ad nekik.
Cordelia 2011 okt. 28. - 15:55:08
(1747/2412)
hallgattál-e valaha Mario Lanza-t?
offtopic
Gabriella54 2011 okt. 28. - 11:55:07
(1746/2412)
Nem talált :P De végülis mindegy, mert immár tizenötödik éve egyetlen tenoristáért dobog a szívem :D
offtopic
Gabriella54 2011 okt. 28. - 10:17:50 Előzmény Cordelia
(1745/2412)
Ezt nem tisztem megítélni, de tény, hogy Luciano Pavarotti-nak remek PR-szakemberei voltak - meg hát nekem nem is õ a kedvencem még a három tenor között sem.
Cordelia 2011 okt. 27. - 14:42:22
(1744/2412)
iiiiigen, Pavarotti-nak jó marketingesei voltak. Ügyesen játszottak a furcsa helyszínekkel is, pl. tengerpart.
Persze csodás tenor, bármikor szívesen meghallgatom.

Most éppen Anna Netrebko-t hallgatok és teljesen elképesztõ szépségû szoprán hangja van. Ahogy valaki írta a jutjubon "egy skizofrént is meg tudna nyugtatni", annyira szép.
vénasszonyoknyara 2011 okt. 27. - 13:49:13
(1743/2412)
Ez a világ legjobb tenorja titulus egy idiótaság. Az ének nem olyan ,mint a 100 méteres síkfutás. Természetes, hogy akadhatnak sokkal szebb tenorok, mint a "három tenor", csak a körülmények szerencsés alakulása folytán õk lettek sztárok. Hallgattam egyszer a Ribin orosz egyházi kórust. Hát akadtak ott olyan tenorok, hogy nem kellett volna szégyenkezniük a nagy nevek mellett.
Cordelia 2011 okt. 27. - 13:38:08
(1742/2412)
off
érdekes, hogy Pavarotti a saját szülõvárosában, Modená-ban egyáltalán nem volt népszerû. Az apja, aki pék volt, és aki különbözõ temetéseken énekelt, élete végéig állította, hogy neki sokkal jobb hangja van, mint a fiának, csak Luciano-nak szerencsésebben alakult az élete:)
offtopic
Gabriella54 2011 okt. 27. - 09:09:06
(1741/2412)
Értettem, csak annyira a külsõségeken van a hangsúly (sajnos), hogy lehet, Pavarotti is nehezen jutna tovább egy ilyen tehetségkutató versenyben... Pedig mekkora veszteség lett volna!

Tudom, hogy egy genya szolgáltató, szerencsére nálunk kigolyózták õket :) Idõnként vannak röpke adás-kimaradások, de az nem több 3-4 percnél, annyi pedig még a legjobb családban is elõfordul.
pathfinder 2011 okt. 26. - 23:45:44
(1740/2412)
Nem kell, ahogy én sem kívánok meggyõzni senkit. Látod, az pl. egy király dolog, hogy erre az interakcióra sor kerülhetett kulturált módon. Ha azt mondanám, hogy az x-faktor úgy ahogy van szutyok, hazudnék. Azzal nem értek egyet, ahogyan csinálják. Tökéleteset, mindenkinek tetszõt nyilván nem lehet, ez tiszta sor. Amíg kereskedelmi szempontok döntenek el sok mindent (márpedig egy jó darabig még biztos ez lesz), addig ez kicsit a 22-es csapdájára hasonlít SZÁMOMRA. Ha olyan lehetne, amivel elégedett lennék, nem is létezne, mert anyagilag nem érné meg legyártani. Hogy van-e létjogosultsága? Kétségtelenül igen. Van jó oldala? Persze! Megfigyelted, nem szidtam egy versenyzõt sem, nem tértem ki rájuk név szerint, nem emeltem egyiket sem a másik alá-fölé, ezt meghagyom a rajongóknak. Egyébként most nemrég láttam, ki esett ki legutóbb. Érdekes és érdekes volt Keresztes (asszem Fókusznak(?)) tett nyilatkozata is az indoklásról.
pathfinder 2011 okt. 26. - 23:23:20
(1739/2412)
Hogyne tehetne róla a kereskedelmi média, nagyon is tehet! Ettõl még nem kiáltom ki õket ördögnek, mert õk is emberek, még ha gusztustalanul pénzéhesek is. Sajnos sok különbség van a brit és a magyar mûsor között, hiába licenszmûsor. Hozzáállást, mentalitást (nézõit is!) nem lehet licenszelni...
A szocimûsorokat szerintem most már több helyen is vissza lehet nézni, zongorázni lehet a különbséget. Ebben a politikai légkör és a bezártság fontos szerepet játszott. Érdekek akkor is voltak, de sokkal inkább szakmai és politikai érdekek (ne legyen rendszerrellenes-uszító). Félreértés ne essék, nem sírom vissza azt a rendszert (bár bizonyos elemeit jó lett volna átmenteni, ha tudtuk volna ), de összehasonlítva az akkori mûvészi-szakmai hozzáállást és érvrendszert a maival lenne mit tanulnunk.

"És csak mert valaki itt kívánja megmutatni magát, nem lesz kevésbé mûvészi, mint ha lebujokban énekelne. Edith Piaf is az utcán énekelt fillérekért, de akkor indult be a karrierje, amikor bekerült egy franchise vállalkozásba, és lett egy mentora."

Korábban is mondtam, hogy nem az indulókat ekézem, nekem az a lassan - hívjuk így - össznépi mentalitás nem tetszik, amit ezek a mûsorok generálnak. A szabad verseny kifejezés számomra nem állja meg a helyét az ilyen mûsorokkal kapcsolatban. (Sok mással kapcsolatban sem, de ez más téma.)

"Ne ítéljük el ezt a mûsort, kihasználja az emberek gyengeségeit, ugyanakkor szórakozási lehetõséget nyújt."

A magam részérõl ítélkezem, mert nem csak a gyengeségeit használja ki, hanem hamis képet ad a 'sztárságról' az embereknek. Persze ez az ítélkezés kimerül abban, hogy kimondom a véleményem. Tüntetni nem fogok :) Mindenki a saját életének és értékrendjének a pogácsa.

"Érted, ki figyelne fel rájuk bárhol is? Ránéznek az utcán, és annyit látnak, hogy kusza fogsorú, kövér ember. De elment a Got Talentbe, és elénekelne a Nessun Dornát, mintha Pavarotti torka beléje költözött volna. Ezeknek az embereknek gyakran tényleg nincs más lehetõségük."

Ha a felfigyelés alatt a sikerélményt érted, akkor ehhez nem kell semmilyen mûsor. Ha pedig azt, hogy meglátják benned az aranytojást tojó tyúkot, kipofoznak, felöltöztetnek, személyi asszisztenst kapsz, meg sztájlisztot, miközben már gyártják neked a lemezt, lehetõleg ismert 'slágerek' újragondolásával (Potts), vagy a súlytalan slágerecskékkel, akkor ehhez valóban kell a mûsor.
Gabriella54 2011 okt. 26. - 14:10:11
(1738/2412)
Azért ha Pavarotti-ra ránéztél, akkor sem a szõke herceget láttad :) Egyébként ez tényleg egy kiugrási lehetõség, miért is kéne megtagadni bárkitõl?

Az mondjuk nagyon bosszantott, hogy x háztartás miatt, ahol nem tudták sugározni, megismételték a szombati adást (pláne úgy, hogy már mindenki tudta, ki volt a kiesõ). Ez közel sem ugyanaz!
5/10
offtopic
_Freddy_ 2011 okt. 25. - 11:48:05 5/10 Előzmény masenyka
(1737/2412)
elhiszem, hogy bosszantó volt, és hiába tudod megnézni letölteni 1000 helyen másnap, az nem ugyanaz..
2/10
kuvasz13 2011 okt. 24. - 12:05:10 2/10
(1736/2412)
Antinyafin tablettát se.
lilei 2011 okt. 24. - 07:49:08
(1735/2412)
az tuti, hogy jó volt...Malek Miki kiverte belõle!:-)
lilei 2011 okt. 24. - 07:48:03
(1734/2412)
Számomra az derült ki, hogy Keresztes Ildi nem tudott most versenyzõket választani!!!!....hol vannak ezek a fiúk a tavalyiakhoz képest! (Norbi, kistesõ,Nikolás)Valamennyi szimpátia is kell ahhoz, hogy valakibõl kihozzuk az X faktort!!!!(...na és a szavazatokat,)karakterek kellenek jó hanggal, nem szürke egérkék!!!
Kia09 2011 okt. 23. - 22:09:05
(1733/2412)
Ismét bebizonyosodott, hogy a Keresztes Ildikó nem tud jó dalt választani a mentoráltjainak.