Téma: X-Faktor

5/10
offtopic
_Freddy_ 2011 szept. 13. - 17:27:34 5/10
(272/2412)
egyben biztos vagyok, Muri Enikõ most döntõs lesz, ésakár még a döntõig is eljuthat, de így két adás után még nehéz megmondani, de van 1-2 aki szinte biztos hogy bennelesz a legjobb 12ben, az Enikõ tuti
mayomka 2011 szept. 12. - 12:40:05 Előzmény zac607
(271/2412)
Nem a szerencsétlenebbekrõl beszéltem, azokról csak röviden annyit, hogy megérdemlik a kritikát és ha nincs senki a családjukban és környezetükben, akik elmondja nekik õszintén a véleményüket, akkor a kipellengérezést MEGÉRDEMLIK! Viszont: sok tehetséges fiatal pocskondiázásáról mérgelõdtem. Nem a nemi identitásukról kell itt gúnyolódni, az magánügy. Pl. Barna Gergely, engem az sem érdekel, ha delfinekkel szeretkezik! Jóóó a srác, egyedi és hátborzongató! Ami még On FONTOS a miénk, becsüljük meg és emeljük inkábbpiadestára! ...és ne bántsuk! MEGÉRDEMLI!
vénasszonyoknyara 2011 szept. 12. - 08:36:55
(270/2412)
Remélem Muri Enikõ nyeri. Minden tekintetben megállná a helyét bárhol. A bebetonozott õskövületek, mint Kovács Kati és társai elbújhatnak mellette.
Mermaid. 2011 szept. 12. - 08:26:54
(269/2412)
Hát ez elég gáz amit irtál de igazad van, kb ezt véltem gondolni az egészrõl......
Bigpapa 2011 szept. 12. - 08:21:20
(268/2412)
Katica egyáltalán nem színpadra való.Nem a kinézete miatt,bár azért sem! Amikor tavaly kiesett azt mondta a videóban, hogy a következõ válogatásra le fog fogyni.Egy gramm sem sikerült. Viszont ami miatt nem szimpatikus, hogy az elsõ menetben még a szerény, duci kislány, aztán a következõ döntõn kinyílik a csipája és amikor bekerült a 24-be, már akkora arca volt....csak mire?
Muri Enikõ viszont jó volt,én õt vittem volna és nem a Dorkát, aki csak azért ment sokáig,mert terhes,jaj,milyen ciki kivágni egy terhes lányt.
Most borítékolható,kik azok, akiket visznek.

Más!

Az egyik barátnõm profi énekes.Õt és még néhány barátnõjét behívták a Megasztárba legutóbb, hogy kevés énekelni tudó jelentkezett,gyertek be,énekeljetek valamit. Õ bement,de mivel klasszikusokat énekel és nem mai pop szarokat, a zsûri fanyalgott. Aztán kivágott egy klasszikus dalt és lehidaltak.Amikor ment be abarátnõje,megszólal a zsûri: Jajj,te is klasszikus hang vagy? Na mindegy,gyere.
Szóval akkora kamu ez az egész Mega és X faktor,hogy még. Az nyer, aki eladható a roadshowkon.Ennyi.
5/10
offtopic
_Freddy_ 2011 szept. 11. - 18:48:08 5/10
(267/2412)
jajj tényleg, igazad van :D Wolf Kati Ferónál volt

hát akkor én Veca mellé Katicát meg Enikõt választottam volna...Katica engem egy kicsit Tóth Verára emlékeztet :D nem rossz a hangja, Enikõ nekem szimpatikusabb, és ez a kettõ szám amit hallottam tõle, nagyon jól énekelte õket, nekem õ szimpatikusabb, de ez nem sokat számít, kíváncsi vagyok én is rá...
csancsy 2011 szept. 11. - 18:42:14
(266/2412)
Wolf Kati Ferónál volt

Dorka, Veca és Fanni volt Gesztinél. Fanni helyett lehetett volna Enikõ vagy Katica, bár bevallom Enikõ-t nem favorizálom túlzottan ( mikor mondta elõzõleg, hogy abbahagyja az éneklést), nekem Veca 2-nek tûnik. Szép hangja van, de elõadása unalmas. De majd tudok véleményt mondani véglegesen hogy milyen énekes, mikor látom, hogy hogyan boldogul egy gyorsabb, rockosabb számban. Katica nagyon jó magas hangban is, meg rockos számban is.
Amúgy tavalyi kiesésnél én a Jennifert sajnáltam a legjobban, nem is az Enikõt... Neki jobb hangja van.
5/10
offtopic
_Freddy_ 2011 szept. 11. - 18:18:48 5/10 Előzmény tompika74
(265/2412)
nem láttam azt amikor mondta hogy ki mehet a döntõbe és ki nem az õ csapatából, de azért a Wolf Kati, a Veca jók voltak, nem tudom már mi volt a neve a 3.nak, de helyette kellett volna az Enikõ vagy a Katica, inkább az Enikõ
5/10
offtopic
_Freddy_ 2011 szept. 11. - 18:17:03 5/10
(264/2412)
szánalmas a zsûri, Geszti egy nagyképû majom...az Ildikó állandóan sír és sok hülyeséget beszél, a Malek Miki nem mondja ki a véleményét csak egyetért sokszor a többi hülye zsûri véleményével, Feró se mondja ki a véleményét mindig
ezektõl mit vársz? :D persze hogy továbbengedik a legszánalmasabbakat is, csak mert eltalál pár dolgot, ez a tegnapi mûsor is televolt olyanokkal akiket nem nagyon kellett volna továbbengedni
1/10
Ati77 2011 szept. 11. - 17:28:39 1/10
(263/2412)
Nyilván az adásba sem lenne kötelezõ betenni azokat, akik nem veszik észre, hogy nem tudnak énekelni. Akkor nem lennének kinevetve.
De ezen szerintem túltesz, hogy az elõválogatáson szándékosan átengedik a legszánalmasabbakat, mintha jók lennének. Mert a jó énekesek mellé már csak a kontraszt miatt is kellenek.
Gondolom, ezt jelölik is a lapjukon, és a zsûritagok elõre tudják, hogy hogyan kell reagálni a jelentkezõre.
csancsy 2011 szept. 11. - 13:10:31 Előzmény Ati77
(262/2412)
Sejtettem, hogy nem mindenkit küldenek zsûri elé... Azért 1 nap alatt kb. 5000 ( ezt a számok alapján gondolom hogy ennyi, mert versenyzõkön ott van a számos matrica, és szoktam nézni, hogy hanyas számú) versenyzõt meghallgatni képtelenség.
A másik dolog, én úgy vagyok vele, hogyha volt annyi eszük, hogy jelentkezzenek ide, és nincs hangjuk, megérdemlik egy kicsit, hogy kiröhöghessék... Mondjuk az is igaz (ez már máshoz tartozik), hogy akin látszik, hogy szerényebb típusú (mint pl. a testvérpár), azt kevésbé kéne piszkálni, míg pl. beképzelt Lady Gogo típusúakat agyon kell oltani (de õ is megkapta elég rendesen az ívet, Miki odarakta magát a Lady Gogoval:D, meg mikor Arnold ellen volt, abban is igaza volt). Mindenesetre akármelyik csoportba tartozik, nem sajnálom, hogyha beég...
Joe Hallenbeck 2011 szept. 11. - 12:39:19
(261/2412)
Mellesleg számtalan 4 igenes versenyzõ volt látható pár kockáig, csak azt nem értem õket miért nem mutatták teljesen. Jah, hogy õk amúgy sem jutnak el a Dementorok házáig, pláne az élõ showba, akkor meg minek ?
tompika74 2011 szept. 11. - 10:29:06
(260/2412)
A Geszti a Muri Enikõnél is megérdemelte volna a 4-5 fejbecsapást. Lapított is rendesen a Katica és az Enikõ éneke alatt. Ott volt a képén a szégyen és a megbánás, de nem ismerte volna be semmi pénzért. Helyette átlátszó indokot talált: "tavaly még nem voltak ilyen jók, kellett nekik az egy év fejlõdés". Ilyen alapon az összes tavalyi X-faktorost kirúghatták volna, hiszen azóta mennyit fejlõdtek.
Mellesleg: nekem tavaly jobban tetszett mind a két csaj produkciója.
1/10
Ati77 2011 szept. 11. - 09:02:00 1/10
(259/2412)
Nem szép dolog énekelni nem tudó embereket a zsûri elé küldeni, hogy lehessen rajtuk röhögni. Ennél is gázabb, hogy fizetett amatõr színjátszókat is beraktak. A TV-s (szerkesztõ és operatõr) testvérek bevezetése pl. nagyon erõltetett volt (génjeikben van a tehetség) és a szöveg, hogy megvan a testvérében az önkritika is sok volt, de rosszul is játszották a szerepet.

Természetesen a zsûri elé nem küldenek be mindenkit: "Bemásolom Nektek a levelet, ha még mindig nem ért volna oda: A válogatás idõpontja: 2011. 04. 09. – 9 óra Helyszíne: RTL Klub székház – 1222 Budapest, Nagytétényi út 29. Kérjük, hogy pontosan érkezzetek! Az elsõ fordulóban a capella, azaz zenei alap nélkül hallgatunk meg Titeket! A válogatás egész napos elfoglaltság, kérjük, így készüljetek! A meghallgatások több teremben zajlanak párhuzamosan. A válogatás zártkörû, tehát nem közönség elõtt zajlik. Ez azt jelenti, hogy a hozzátartozók elkísérhetnek Benneteket, de a meghallgató szobákba már nem áll módunkban beengedni õket. Készüljetek úgy, hogy a produkciókat nem minden esetben tudjuk végighallgatni, mert azt szeretnénk, hogy minél rövidebb várakozás után sorra kerüljetek! Ez azt jelenti, hogy ezúttal csak egy kis ízelítõt szeretnénk kapni a produkciókból, bõvebb kibontakozásra a második fordulóban lesz lehetõség. Gondoljátok végig, melyik az a 1,5-2 perces részlet, amivel igazán meg tudtok gyõzni bennünket, és ezt mutassátok be!"
5/10
offtopic
_Freddy_ 2011 szept. 11. - 08:18:53 5/10
(258/2412)
Enikõ és a Katica is benne lehetne most a döntõben, nagyon jók, de fõleg Enikõ. :D
Cordelia 2011 szept. 11. - 07:49:20
(257/2412)
Enikõ "döbbenet" volt és tavaly döbbenet volt Szirota Dzennifer (azt hittem megvan a nyertes), aztán kiszórták...
Joe Hallenbeck 2011 szept. 11. - 01:55:10
(256/2412)
Mónika Show-szökevények az X-Faktorban !
Vigyázz ! Csak saját felelõsségre !
http://www.youtube.com/watch?v=CvwYOON4zJY
Joe Hallenbeck 2011 szept. 10. - 22:58:45
(255/2412)
Ááááá...Ez nagyon beteg (jó értelemben).
Remélem bekerül, mert (a Király L. majommal ellentétben) neki van hangja !
http://www.youtube.com/watch?v=uRVhVaX0fpM
vénasszonyoknyara 2011 szept. 10. - 22:58:25
(254/2412)
Enikõ döbbenetes volt. Meg kell nyernie! Sajnálom õket. Ennyi tehetség és egy ilyen kis ország, amelyik nem tud ennyi elõadót eltartani.
offtopic
robicsek2 2011 szept. 10. - 21:07:31
(253/2412)
Õ a hegy(anyó) :)