Téma: X-Faktor

1/10
Semprini 2012 nov. 05. - 14:23:53 1/10
(1353/3153)
Nem értek egyet, nagyon sok jó versenyzõ volt, az elején még fõleg, aztán a táborban a felét kiszórták hogy hadd legyen hely az ocsúnak is (a Megasztárban az élõshow elõtt ezt a célt szolgálta a párbaj, amivel alaposan kontraszelektálták a mezõnyt, és bekerült egy csomó gyenge is). Itt aztán már a mentorházban kaptuk meg a kegyelemdöfést hogy még a bekerültek közül sem minden esetben azokat vitték tovább a drágalátos vájtfülû (fentrõl irányított?) mentorok, akiket kellett volna. Olyan szuper 12-es mezõnyt lehetett VOLNA összeválogatni, hogy tényleg az lett volna a gond, hogy nem érdemli meg senki a kiesést, ehelyett mi van? A bõség zavara, és még így se a legrosszabbak távoznak az elején. No comment tényleg.
Most már tényleg csak Timi, a Like és Oláh Gergõ maradtak bent az élmezõnybõl, nekik nem nagyon van más vetélytársuk, mert a jók már kiestek, miközben a leggyengébbek még mindig vígan bent vannak és még csak nem is párbajoztak. Na, ezt nevezem én kontraszelekciónak.
olahmiki1959 2012 nov. 05. - 14:14:02
(1352/3153)
"Amúgy szerintem vagy Zámbó vagy Dávid nyeri meg a mûsort..."

Remélem, ezt komolyan gondolod.
Mert, - ahogy mondani szokták, - viccnek egy kissé erõs lenne...
Petrapetrus 2012 nov. 05. - 14:02:41
(1351/3153)
Illetve Fehér Zoli még jó. Színpadon látni/hallgatni jó, de nekem azon túl nem igazán szimpatikus. Ettõl függetlenül elismerem, hogy jó hangja van.

Amúgy szerintem vagy Zámbó vagy Dávid nyeri meg a mûsort...
Petrapetrus 2012 nov. 05. - 13:59:16
(1350/3153)
Hát ebben a mezõnyben elég kevés a JÓ versenyzõ, eddig még egyik kiesõért sem vérzett a szívem... Amíg Timi, Gergõ és a Like bent van, addig egy rossz szavam nem lesz... :))))
1/10
Semprini 2012 nov. 05. - 12:48:11 1/10
(1349/3153)
"igazából én egy Dávid és Zámbó párbajt várok hetek óta,ahol elõbb a Dávid,aztán a Krisztián esik ki."
Én is ezt várom már hetek óta, sajnos még nem jött el az ideje. Hány JÓ versenyzõnek kell még igazságtalanul kihullania hogy végre a TÉNYLEG ROSSZAK kerüljenek sorra???
Bigpapa 2012 nov. 05. - 12:39:49
(1348/3153)
Szalagcím minden újságban,interneten:

Ördög Nóra terhes?

1. Ki az az Ördög Nóra?
2. Mi közöm nekem ehhez?

Megint online nézem... :)))A dalhoz léptetek,írok,aztán lépés a dalhoz...,így tovább.A végén meg megnézem,mit mondanak a mentorok,hogy egyezik e a véleményünk.Szóval nem mentorvéleményt írok.

Stone

Szerintem most jó volt.Ha nem angolul kell énekelnie,akkor jól nyomja ezt a rock stílust.A táncos csaj mellette atom jó volt, aki tud róla infót,azt megköszönöm :DDDDD

Like

Szulita kenterbe veri a két másik csajt.A vörinek még mindig borzalmasan irritáló hangja van.

Dávid

Ezt a faszit utálom. Végre kimondtam :D Amit eddig mûvelt Robbin Williams-szel,azt nem tudom megbocsájtani neki.Most meg....ül a zongora elõtt,kamuból nyomja hogy zongorázik.De legalább mondta volna neki valaki,aki már látott zongorázó embert, hogy mozgassa a karját és tegye legalább az egyik pedálra fel a lábát,hogy az illúzió meglegyen.Sajnálom,hogy ez nincs kiesõ közelségben.A másik bajom vele, hogy egy nulla a csávó. Ennél százszor jobbakat ejtettek ki a selejtezõben.Fõleg az a kettõ emberke,akiket a Geszti miatta nem hozott el.Az egyik itt lehetne.Vagy a meggyes,vagy a félvér srác.

Lass Bea

Most vele nem volt bajom.Az a baj, hogy arcban nem nyílik meg a lány,így azt hiszik,mindig csak színészkedik.Lehet van benne ilyen is,de inkább õ egy olyan nõ,aki annak mutatja meg az igazi arcát,akit szeret.A párom is ilyen.nem jópofizik másokkal,de velem 100% ig önmaga.

Fehér Zoli

Ez az egyik kedvenc számom mostanában.És jól nyomta.Remélem, ha nem is õ nyer,legalább fennmarad a vízen és nem tûnik el.Megérdemli,mert küzdeni azt tud a srác.Nem mellesleg pedig tetszik a hangszíne,még ha orrból nyomja is.

Timi

Jól énekel a kiscsaj,de olyan merev a színpadon,hogy bele lehetne verni a fába,mint egy szöget.Nyerni akar,ez nem vitás,és a mezõnyt kenterbe veri a hangjával,de vagy dugnia kéne egy jót,vagy nem tudom,de valahogy lazuljon el kicsit :)))))

Gergõ

Ez a szám borzalmas választás volt neki.A szám is szar,meg ahogy végig kiabálta,hogy hangosabb legyen,mint az alap és a vokál.Neki drukkolok,hogy nyerjen,vagy a Timi,de nem ezzel a számmal juttatnám el oda.Még mindig azt mondom,hogy neki Lionel Richie számokat kéne adni neki.

Krisztián

Hát...az apjától olyan távol van hangilag,mint én a balettõl :)))))),de ez nem volt szar szám.Most elõször mondom,hogy ezt jól tolta.Van hamis rész,de most tényleg jobb volt,mint eddig. De az biztos,nincs itt a helye.

Adél

Nagyon csinos ez a lány,tényleg él a színpadon,de ezek a számok meghaladják õt.Régi (70-es évek elõtti) dalokat neki :), azokban lubickol,de a popdalokkal nem birkózik meg. Ráadásul Nena forog az ágyában,mert olyan hamis volt.

Majka

Jól megcsinálta magát ez az ózdi suttyó.Hallgatható,amit csinál.Magamtól nem keresek rá,de most meghallgattam.Én nem voltam benne a 15 millió letöltésben.

Szavazás.

Idegrohamot kapok,ahogy az Ördög üvölt.
Azért qrva szar lehet, ha mentor vagy és a végén mind a három versenyzõd ott áll. De ez az összeborulásos szünet uber gáz volt :)))))) Meg voltam gyõzõdve, hogy a Zámbó és Stone áll majd ott.De igazából én egy Dávid és Zámbó párbajt várok hetek óta,ahol elõbb a Dávid,aztán a Krisztián esik ki.

Stone

Jól nyomta ezt az Edda számot. Pedig ha valamit qrvára utálok,akkor az az Edda. Tudom,ez fõben járó bûn,de leszarom.Az álszent köcsög,beképzelt Patakyt személyesen is ismerem,szóval utálhatom. De Stone most nagyon jó volt.

Bea

Szépen énekelt õ is.De megint érzelemmentes volt az arca.Én nem tudtam volna közölük választani.Ha a Zámbó,vagy a Dávid lenne, ujjongva mutogatnék a Dávidra. Dávid,1 perced van, hogy elhagyd az X faktort :DDDDDD

Döntés.

Ahogy Stone felkiáltott,hogy IGEEEN!,hát baszki.Lehet örülni,de azért ne akkor,amikor a csapattársam épp kiesik.
Vilora 2012 nov. 05. - 12:19:45
(1347/3153)
Nyilván, Miki legalább reálisan megindokolta (szakmai okokra hivatkozva), hogy miért Beát küldené haza, ha úgy gondolta, ha nem, és nem jött a megszakad a szíve, de kit szimpatizál jobban dumával, mint Ildi az elsõ adásban. Azonban nyilvánvaló, hogy Miki is taktikázott, amellett, hogy visszavágott Ildinek, és szerencséje volt, hogy Stone nevét tartalmazta a boríték, azt is tudta, hogy ha megadja az esélyt a boríték miatt Bea kiesésére, akkor a késõbbiekben Stone kevesebb veszélyt jelent az õ versenyzõire nézve, úgyhogy magasan játszanak itt taktikai okok is, de Mikinek legalább volt annyi esze, hogy a nyilvánvalóan hamis produkciók után azokra hivatkozzon (ami Beát illeti), ne pedig azt mormogja, kihez húz a szíve.
Különben csak most olvastam a cikket, amiben Ildi szintén ezt hangoztatja, hogy direkt vágott vissza neki Miki, aki persze ezt tagadja, ellenben állítja, hogy az elsõ adásban történt inkább ez, amit persze Ildi tagad, hiszen õ nincs a lányok ellen, csak a szíve mellett...úgyhogy áhh... :)
olahmiki1959 2012 nov. 05. - 11:39:53
(1346/3153)
Látod milyen béna vagyok?
Aztán jutott eszembe, hogy van egy olyan lehetõség a fórumon, hogy valakinek a nicknevére kattintva, el lehet olvasni az illetõ hozzászólásait.
Én ezért most rád kattintottam, és nem voltam rest, kikerestem a "mehet a levesbe" kifejezést.
Ha jól láttam, a "Kilenc" címû zenés film topicjában írtad ezt, - a filmet sajnos elszalasztottam, amit azóta is sajnálok, - egy egészen más dologgal kapcsolatban.
A keresgélés egy dologra mindenképpen jó volt, mégpedig arra, hogy a kifejezés megtalálásához elég sok írásodat el kellett olvasnom, ez pedig - miután jól írsz, és nagyon jó meglátásaid vannak, - csak a hasznomra válhatott.
olahmiki1959 2012 nov. 05. - 11:17:22
(1345/3153)
Lili, borzasztóan zavarban vagyok, ugyanis nem tudom, melyik topikban írtad ezt az ominózus "be a levesbe" mondatot, de ez is azt jelzi, hogy mennyire egyformán gondolkodunk.
olahmiki1959 2012 nov. 05. - 11:12:15
(1344/3153)
Szerintem ebben ennyi volt.
Mindketten csak nyerünk az ügyön, ha elköszönünk egymástól.
Szia.
Mermaid. 2012 nov. 05. - 09:07:23
(1343/3153)
Nézd számomra még Zámbó Krisztián is kellemesebb élmény és nyugtatóbb mint Csobot Adél. Hangügyileg (tanultam zenét) számomra Lass Bea messze veri Adélt. Adélnak semmi hangja, rettenet hallgatni. Lass Beát egyértelmüen ki kellett ejteni, mert számomra stilusra hasonlit Ruzsa Magdihoz és erre nincs szükség, nem eladható az amit õ képviselne. Nekem a zsürik közül semmi bajom Keresztes-el. Szerintem õ tudja a véleményét a legkultúráltabban megfogalmazni a többi himtaggal ellentétben. Gesztit kiemelném magasan hogy mennyire alpári stilust képvisel. És igen úgy gondolom Lass Beát szándékosan alázták le minden szereplése alkalmával. Az egész müsort viccnek tartom mert egy értelmes tehetséget sem tud felvonultatni, de mondom aki itt nyerni fog azt hamarosan úgyis eltünik a süllyesztõben. Ahogy az a Wolf Kati is. Néha úgy érzem inkább egy paródiára ülök be, mintsem egy jó müsorra.
Mermaid. 2012 nov. 05. - 09:01:31 Előzmény lilalibaláb
(1342/3153)
Nézd a te véleményeddel is jövendõt próbálsz jósolni, csak az enyém ellenkezõjét :) Én véleményt formálok és tetszik vagy nem elüt a tiédtõl. Az ilyen Csobot Adél figurák pedig igen, tömeg cucc-nak gondolom és huszadrangúnak, minden téren. Se hangja, se stilusa, semmi. Semmi olyan ami egyéni. És igen nekem még nõi szemmel is randa,férfiszemmel is az lenne, és ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül a férfi ismerõseim közt sem. De vegyük úgy kinek a pap kinek a papné. Rettenet sejpesen és butácskán beszél, bocs de nekem egy hülye kis p...a jut róla eszembe és semmi több. Van akinek ez bejön! Van akinek nem. Nekem nem és egy ideig óráig az ilyen emberek érdekesek ( a kevésbé igényes és komoly emberek számára)de én köszönöm nem kérek belõle :) Nekem nem nyújt semmit. Üres! Ezen pedig a te hozzászólásod sem változtat. Ahogy azon sem hogy örülni fogok ha kiesik. :)
Vilora 2012 nov. 05. - 01:39:26
(1341/3153)
Ok, akkor hozzáteszem, hogy amellett, hogy örültem annak, hogy Miki keresztbe tett Ildinek a döntésével, mivel Ildi az elsõ adásban szintén megtette ezt, azt sem sajnáltam, hogy Beácska esett ki.
Gyakorlatilag abból a háromból bárki mehetett volna, sõt, mehet is a következõ két hétben, a sorrend mindegy. Ha lenne valóban jó, értékelhetõ versenyzõ Ildi csapatában, valószínûleg nem ezt mondanám, de mivel én pl Andit szerettem, kellemesebb jelenség, illetve profibb is, mint Zoli, ezért volt nyilvánvaló, hogy Ildi miért nem bízta a nézõkre a döntést (pedig rajta múlt, hogy borítéknyitás lesz-e). Ellenben Zolit juttatta tovább, mivel kevesebb veszélyt jelent az õ versenyzõire a továbbiakban, hiszen tudja, hogy sokak számára nem szimpatikus, hamarosan megint a kiesés szélén lesz, viszont Andi az elsõ élõ adásbeli ijedt produkciói után olyan szinten bekeményíthet a késõbbiekben, hogy akár a végéig is eljuthat, ezért örültem annak, hogy most Miki visszavágott. Ildi gyengusz csapatából a legerõsebbet küldte haza úgy, hogy végül is nem tudta, hogy a borítékban kinek a neve szerepel, úgyhogy egy úgymond elégtételt is vett az õ elsõ kiesõje végett.
Alapvetõen nem szoktam kárörvendõ lenni, de ez esetben az vagyok, pont Ildi taktikázása miatt, mert biztonsági okokból kiejtett egy olyan versenyzõt, akiben még bõven lett volna potenciál, aki Zolival ellenben tudott volna újat mutatni.
1/10
Semprini 2012 nov. 05. - 00:47:06 1/10
(1340/3153)
Timi néptáncegyüttesben táncol, ami azért 'nem egészen' ugyanaz a stílus, mint amit Gergõ mûvel, remélem ebben azért egyetértünk. Adél és Gergõ közé nem tettem egyenlõségjelet, de nem sokkal tartom Gergõt sem hangilag jobbnak, mint Adélt, nálam mindkettõ abszolút középmezõny, persze ez az én véleményem. Persze, tudom, hogy általában el vannak tõle ájulva, én nem, talán mert kicsit más szempontok alapján nézem és hallgatom õket. Gergõ is biztosan a TOP3ban lesz, talán meg is nyeri, amit sokan jósolnak, de akkor is fenntartom, hogy éneklésben nincsenek egy szinten Timivel. korábban is elõfordult jó pár alkalommal hogy nem a legjobb énekes nyerte meg a tehetségkutatót. Megint csak arra térek vissza, hogy az emberek szimpátia alapján szavaznak és nem az énekteljesítményt figyelik, így lehet az a hihetetlen anomália, hogy Zámbó és Szabó még csak párbaj közelébe sem került, és Stone is csak egyszer párbajozott (de még akkor sem esett ki), miközben a Spirit és Lass Bea már nincsenek bent.
Ezüstliliom 2012 nov. 05. - 00:33:43
(1339/3153)
Nekem úgy tûnik, hogy Timinek minden mozdulata, minden díszítése a dalban elõre megtervezett, nem szívbõl jön. Nem improvizál. Úgy érzem, nem éli át a dalokat, vagy csak nem hagyja, hogy meglássuk. És õ is képzett táncos, tehát ennyi erõvel lehetne õ is annyira laza, mint Gergõ. Azt azért "kicsit" túlzásnak tartom, hogy Gergõ és Adél közé teszel egyenlõségjelet. Gergõ hangilag szerintem sokkal magasabb szinten van Adélnál, bár azt elismerem, hogy valószínûleg nem olyan képzett a hangja, mint Timié. Viszont ösztönösen jól énekel. Az lehet, hogy az eddigi dalaival nem tették túl magasra technikailag a lécet, de én képesnek tartom nehezebb dalok eléneklésére is. Aztán majd meglátjuk...:)
Ezüstliliom 2012 nov. 05. - 00:25:39 Előzmény olahmiki1959
(1338/3153)
" "Amilyen lesajnálóan írsz és gondolkozol errõl a mûfajról és annak elõadóiról inkább tûnsz zenei sznobnak, mint zenésznek." - ezt írtad továbbá.
Ez a megjegyzésed pedig azért aranyos, mert ugyanilyen lesajnálóan tudok írni és gondolkozni például a lakodalmas zenérõl, mégsem hiszem, hogy zenei sznob lennék."

Ott a pont!:)))
1/10
Semprini 2012 nov. 05. - 00:24:43 1/10
(1337/3153)
"Igaz, hogy Timi nagyon képzetten énekel, és sokkal nehezebb dalokat hoz, mint a többiek, de nekem õ túl merev."
Én meg ezt a "túl merev" dolgot nem értem. Szerintem már a válogatón is szuper volt, mozgásban is, azóta meg nagyon sokat fejlõdött, lazult. Igaz, hogy pont a tegnapi produkció kicsit gyengébb volt de szerintem így is õ volt a legjobb, mivel ez egy olyan estén történt, amikor szinte mindenki alulteljesített magához képest.
Ha jól tudom, Oláh Gergõnek volt valami tánc-stúdiója vagy ilyesmi, tehát érthetõ, hogy õ lazább a színpadon, jobban mozog, de nálam meg ez nem igazán tényezõ, ahogy nálad pl. a Like-trió külseje nem az. Viszont Gergõ énekprodukciói egyetlen pillanatig sem nyûgöztek le, hogy úgy mondjam, mindig másodlagosnak tûnt az éneklés a színpõadi show, körítés után. Ugyanezt érzem Adélnál is, aki kétségkívül színpadra való, minden adásban csinálja a show-t, csak nem érzem mögötte az igazi felkészültséget, pláne nem a biztos énektudást, ami Timinél abszolút érezhetõ.
Ezüstliliom 2012 nov. 05. - 00:23:36 Előzmény Denisam
(1336/3153)
Sajnos én már nem tudom emberileg becsülni Ferót sem, amiket itt mûvel õ is.

Azzal tényleg semmi gond nincs, hogy az ilyen szakmai alázattal a munkához hozzáálló reppereket felkarol, de ebbe a mûsorba akkor sem voltak beleillõek, mert itt énekelni kell, nem reppelni.
A Spirit kiesése nekem is nagyon fájt. Még sokáig hallgattam volna õket. Százszor gyengébbek maradtak benn még most is, és bizony nem bántam volna azt sem, ha akkor inkább Zoli esik ki.
Like: a "barna" nyomta szólóban, de az élõ show-ba nem került már be tavaly, ezért gondolta, hogy most majd csapatban jobban fog neki sikerülni, és be is jött.:) Az viszont sokadrangú kérdés, hogy melyiküknek milyen a külseje szerintem, ráadásul a "randa" jelzõ nem kis túlzás rájuk.
Stone-t én is kedvelem, de még véletlenül sem a kinézete miatt. Ennyi erõvel taszíthatna is, mert nem szeretem a kopasz pasikat.

Végignézve az összes énekesversenyt feltenném a kérdést: volt olyan stylist, aki ízlésbõl akár csak kettesre is vizsgázott volna elõttünk? Én egyre sem emlékszem. Volt egy-egy jobb napjuk, de az a vak tyúk is talál szemet kategória.
Ezüstliliom 2012 nov. 05. - 00:08:43 Előzmény Semprini
(1335/3153)
Érdekes, hogy mennyire eltérõek most a vélemények az énekesekrõl. Talán nem is csoda, hogy a "mentorok" is ennyit vitatkoznak rajtuk, csak a vita stílusa lenne kevésbé gyomorforgató!

Én nem vettem észre, hogy Gergõ gyengébben szerepelt volna, mint az elõzõ adásokban, és azon is csodálkozom, hogy szerinted Timi jobb nála. Igaz, hogy nagyon képzetten énekel, és sokkal nehezebb dalokat hoz, mint a többiek, de nekem õ túl merev. Sosem ragadják magukkal az érzelmei, pedig az is fontos egy énekesnél. Mindig úgy érzem, hogy kissé mesterkélt. Bíztam benne, hogy idõvel levetkõzi majd, de még mindig nem tette igazán.
A Like engem hétrõl hétre levesz a lábamról. Most sem éreztem gyengébbnek a dalukat az eddigieknél. Igaz, kicsit bizonytalanul kezdtek, de a vokálok most is atombiztosak, és ami ennél is fontosabb, fülnek kellemesek, simogatóak voltak. A külsejük meg számomra annyira sokadrangú szempont.

Majkáról nem nyilatkozom. Nem láttam, és nem is akarom látni.
Ezüstliliom 2012 nov. 04. - 23:54:37 Előzmény olahmiki1959
(1334/3153)
"Lass "Bealevesbe" Bea végre kiesett, ez is valami, szegénykém menjen vissza a színházba, ott biztosan tárt karokkal várják majd."

Látom, hatott Rád a "mehet a levesbe" kijelentésem a másik topikban.:D

Szerintem remekül összefoglaltad, a legtöbb dologban egyetértek Veled.
Ezüstliliom 2012 nov. 04. - 23:47:17
(1333/3153)
Én azt a cirkuszt megspóroltam magamnak. Még Majka elõtt elkapcsoltam, és csak a párbajdalokat hallgattam meg, majd bekukkantottam a végén, hogy ki esett ki. A "mentorok" semmitérõ, semmitmondó, szakmaiatlan és idegtépõ dumáit, Ildi hosszú szenvedését kihagytam.
Ezüstliliom 2012 nov. 04. - 23:43:10 Előzmény Vilora
(1332/3153)
Na álljon már meg a menet! Most akkor kik is itt a fontosak? A mentorok vagy a mentoráltak??? Kik versenyeznek? A mentorok vagy a mentoráltak??? Kiknek a teljesítménye számít? A mentoroké vagy a mentoráltaké??? Visszavágás Ildinek??? Elég baj, hogy a mentorkák kezdik elveszíteni a valódi célt a szemük elõl, nem kellene még lovat is adni alájuk! Csak szavazzanak aszerint, hogy melyik versenyzõ énekel jobban, nem pedig aszerint, hogy melyik mentornak akarnak keresztbetenni!!! Megáll az eszem!!!:///
1/10
-csengõzoli-- 2012 nov. 04. - 23:39:34 1/10
(1331/3153)
Egy rém az a nõ külsõre is.
Ráadásul baromi nehéz volt megmondani,hogy õ kit engedne tovább, miután vagy hússzor elhangzott,hogy Beával úgy vannak,mint barátnõk.
Mondjuk Stone "IGEN!" üvöltése kicsit erõs volt :D , türtõztethette volna magát.
Ezüstliliom 2012 nov. 04. - 23:36:38 Előzmény -csengõzoli--
(1330/3153)
Szerintem is embertelen, amit Krisztiánnal tesznek. Az meg csak hab a tortán, mikor Ildi a próbán hisztizett, hogy az õ szakmai presztizse múlik mostmár Krisztián szereplésén. Nem volt eléggé stresszes még ez a szerencsétlen, még õ is pakol rá egy sziklát??? Ráadásul ilyen nevetséges dumát...! Ildivel az a legnagyobb baj, hogy ahelyett, hogy bátorítaná a versenyzõit, csak méginkább szétzilálja az idegeiket a saját terheit is rájukrakva. Párbajozni sem úgy kell elengedni a mentoráltakat, hogy már akkor könnyes a szeme, mert azon jár az esze, hogy ki fognak esni!
Ezüstliliom 2012 nov. 04. - 23:27:36 Előzmény Mermaid.
(1329/3153)
A hozzászólásod egyik részével egyetértek, a másikkal nem. Ugyanígy vagyok Lilalibaláb hozzászólásával.:)

Adél szerintem bájos, szép, szimpatikus teremtés, de az énektehetsége elég behatárolt. Engem csak az taszít, hogy a "drága mentorok" egyre inkább csak a tisztességtelen elõnyöket keresik, vagyis Adélnál a cukiságra hajtanak, Krisztiánnál az apját emlegetik, majd a másik mentor (Geszti) ezt hibájául rója fel nekik, holott õ sem tesz mást, mint hol Gerõ, hol Zoli családját használja szimpátiakeltõként, stb.

Az meg, hogy Lass Beának van a legjobb hangja, enyhén szólva is barokkos túlzás.:) De tény, hogy nagyon jó elõadó, és ezzel meg tudja fogni a nézõt, de fõleg azt, akinek nincs füle.:) De abban egyetértek Veled, hogy Geszti mértéken felül gyomorforgató mostanában, bár ezt lassan minden "mentorról" el tudnám mondani. Számomra ez ott gond, hogy nehezen választom szét ilyenkor az elõadót az embertõl, és míg régen élvezettel hallgattam Geszti és Keresztes Ildi zenéit is, mostmár ez nem nagyon megy.:( Feróval és Malekkal hálistennek nincs ilyen gondom, mert míg elõbbi zenéit eddig sem nagyon szerettem, utóbbiéit nem is igazán ismerem.
tricia 2012 nov. 04. - 23:14:09
(1328/3153)
Denisam 2012 nov. 04. - 21:27:27 Előzmény Towner
(1327/3153)
Kedves vagy, köszönöm! Egyébként, ha Ördög Nóri nem mondta volna el folyamatosan, hogy most az élet szép keretében énekelnek az énekesek, akkor úgy éreztem volna, hogy egy nagy rakás depis épp tömeges öngyilkot készül elkövetni, leszámítva Stone-t, aki legalább életvidám volt dalában is. Rajta kívül az összes szerelmes, csalódott szerelmes, döglõdõ szerelmes, életunt, valamint gyászos volt. Mókás, de Krisztián dala a minimális angol tudás miatt tetszett, saját emlék kapcsán. Ja, és mert az eleje még elég jó volt. Egyáltalán tudták a mentorok, hogy mi a téma? Esetleg ennyire szûkös a dalkeret?!
Towner 2012 nov. 04. - 20:25:36
(1326/3153)
Jó kis értélelés. (Legtöbb dologban veled értek egyet ezen oldalakon)
Az élet szép, (mottó) a magyarnak persze akkor szép ha szomorú (sírva vigad még mindig, de meddig még). Csupa negatív szám volt (kivételek voltak:Fehér Zoli) amire Bea "szerencsétlen vagyok" párbajdala tette fel a koronát.
Gubik Petrából valódi szépséget faragtak. Jó lenne kicsit többet hallani, mert az õ hangja a kedvencem, Gergõé mellett.
olahmiki1959 2012 nov. 04. - 19:53:03
(1325/3153)
Meglepetést nem okoztál ezzel a válasszal, nagyjából erre számítottam.
A szájbarágás nem volt szándékomban, csak éppen te indítottad azzal a nekem címzett hozzászólásodat, hogy valószínûleg fogalmam sincs sem a rap mûfajról sem az elõadóiról. (Tehát eleve feltételeztél valamit rólam).
Ezt a félreértést akartam csak tisztázni.
Konkrét kifogást nem tudtál mondani Majka produkciójával kapcsolatban, - miközben én a régebbi hsz-emben szinte tételesen felsoroltam azokat a dolgokat, amik miatt ezt gondoltam és továbbra is gondolom errõl a számról, - úgyhogy abban igazad van, hogy felesleges lenne egymás idejét rabolnunk egy vitával.
Szakmai érveket kérek.

"Amilyen lesajnálóan írsz és gondolkozol errõl a mûfajról és annak elõadóiról inkább tûnsz zenei sznobnak, mint zenésznek." - ezt írtad továbbá.
Ez a megjegyzésed pedig azért aranyos, mert ugyanilyen lesajnálóan tudok írni és gondolkozni például a lakodalmas zenérõl, mégsem hiszem, hogy zenei sznob lennék.

Ennyi. Szia!
tompika74 2012 nov. 04. - 19:39:46
(1324/3153)
"Lehet hogy furcsán hangzik, de az idei évadot nagyrészt Zámbó Krisztián viszi a hátán. Kisebb részt meg Csobot Adél. Ha õk nem lennének, nem cikkezne róluk napi szinten minden bulvársajtó, ezt a szériát már a kutya sem nézné.

Ez van. :-)"

Jaj! Ilyeneket ne is mondj! Én is ettõl tartok, csak nem akartam leírni, nehogy tippeket adjak nekik :) Még a végén készítenek egy olyan X-faktort, amiben 12 Zámbó Krisztián képességû énekes lesz. A nézõk hüledezve bámulnák a horrort, a zsûri csinálná a cirkuszt, nézettségi rekordokat döntögetnének vele, az biztos.

Jó lenne, ha valaki meg tudná mondani, hogy melyik esemény miatt veszítene több nézõt a mûsor:
- ha kiesik Krisztián és Adél, vagy
- ha kiesik Gergõ és Timi.
Én magamból indulok ki - Gergõ nélkül nem nézném. Sajnálnám az idõt a "sok hûhó semmiért"-re.
5/10
offtopic
_Freddy_ 2012 nov. 04. - 17:49:29 5/10
(1323/3153)
a tegnapi részben lehetett hallani, hogy ezt súgta az egyik ember: "Krisztián jutott tovább!"

Ez akkor volt amikor ott ált Ildi 3 versenyzõje. Ezek után elgondolkodom, hogy nincs e megrendezve az egész...
Meg az is elég érdekes, hogy eddig 2-szer párbajozott Fehér Zoli, és most meg nem kell neki. Hogy nyert ennyi szavazót? Pedig most már sokkal kevesebben vannak...
olahmiki1959 2012 nov. 04. - 17:37:19
(1322/3153)
Ebben történetesen tévedsz, ugyanis az, hogy nem kedvelek egy mûfajt, nem jelenti azt, hogy ne ismerném.
Tökéletesen képben vagyok a rap amerikai mûvelõivel, és magával a zenével is, - amit csak nagy jóindulattal nevezhetünk zenének egyébként, kell egy jó alap a ritmushoz, dob és basszusgitár, két-három akkord, vagy még annyi sem, és kész.
Miután zenész vagyok, pontosan tudom, hogy ez a mûfaj abszolút nem a zenérõl szól, mert ehhez gyakorlatilag semmiféle konkrét zenei tudás nem kell, csak egy jó ritmusérzék, egy dobos, aki a megfelelõ ritmusképletet képes órákon keresztül egyenletes tempóban hozni, egy basszusgitáros, aki azt a néhány akkordbontást, ami ide kell, szintén órákig képes játszani, kell egy manus, aki a lenyüstölt hanglemez csúszkáltatásával megadja a rap jellegzetes hangzását, aztán annyi.
Például, hogy mást nem mondjak, gitár, szaxofon, vagy billentyûs szólót még nagyítóval sem találsz ezekben a számokban.
A szöveg a lényeg.
Itt mindenki el akarja mondani az életét, a keserveit, a környezetének a lepusztultságát, a saját szeretetlenségben felnövését, a bûnözés mindent átható és mindenhol jelenlévõségét, a nyomorból való kitörés kilátástalanságát.
Aki jól tudja "lökni a dumát" nyomni a sódert, a szöveget, az karriert tud csinálni ebben a mûfajban.
Más mûfajhoz - nagy valószínûséggel - hozzá sem tudna szólni, ugyanis ahhoz már tanulni, éveken keresztül gyakorolni kellene, ahhoz meg ezeknek a srácoknak nem fûlik a foguk.
Még énekelni sem tudnak, hiszen itt még énektudásra sincs szükség, pontosan ezért sajnáltam kissé, hogy a PJZ idõ elõtt kiesett, ugyanis kíváncsi lettem volna, hogy mi történik, amikor megpróbáltak volna mondjuk egy régi Frank Sinatra, Paul Anka, vagy egy Elvis Presley számot elénekelni.
Ezek a rapsztárok így is kõgazdagok lesznek, lemezek millióit adják el, limuzinokból szállnak ki, kilós aranyak lógnak rajtuk mindenhol, az összes csajt megkaphatják, akit akarnak ésatöbbi.

Tessék, akkor mondd meg konkrétan, hogy mi volt az, ami miatt szerinted Majka produkciója nem volt jó.
Mert önmagában valamire azt mondani, hogy szar, azt bárki meg tudja csinálni. Az nem teljesítmény.
Ha konkrétumot mondasz, akkor elkezdhetünk beszélgetni.
lehet, hogy a végén még meg is tudsz gyõzni.
Addig viszont csak üdvözölni tudlak. Szia.
Denisam 2012 nov. 04. - 17:04:54
(1321/3153)
4 élõadás után eljutottam odáig, hogy merek véleményt nyilvánítani. Nem nézek egyébként tehetségkutatót, a többi hozzászólásban emlegetettek közül senkit nem ismerek, és nem néztem az elõválogatót sem. Az élõshow beválogatásnál sem hallgattam meg a dalokat, szigorúan csak a fejeket néztem meg, hogy nagyjából képben legyek, kik lehettek volna. Maleknél nem volt különösebb gond, legalábbis az élõadások kapcsán:
-Kvaka Andrea egyetlen dala kisebb lidércnyomással ért fel, nem is bántam, hogy ment rögtön a lecsóba.
-Antal Timit mindenki dicséri, biztos tudhat valamit, de számomra eddig két nagy szem, meg egy még nagyobb száj volt, tökéletes énektechnikával, de egyébként múló élmény, ezzel a tudással akár énektanárnak is mehet, popsztárként nehéz elképzelnem.
-Csobot Adél, hát õ a jujj kategória. A 4-bõl kétszer tetszett, amikor mögé képzeltem mondjuk Al Capone mulatóját, az 1920-as évek amerikájával egyetemben. Na ott tökéletes lett volna, operettben simán el tudom képzelni, na de popsztárként?! Egy stílus megy neki, és az biz nem a mostanság trendi.
Geszti:
-Oláh Gergõ tehetségéhez nem fér kétség, fantasztikusan tehetséges, eddig két frenetikusan jó, és két határozottan jó elõadása volt. Max a beszédhangjára férne rá némi logopédiai-beszédtechnikai képzés, de nálam abszolult favorit.
-Fehér Zoli, na most már meg tudom különböztetni a szõkétõl. Õ az aki nyávog, és még sem a fiúkat szereti, pedig elsõ hallásra le mertem volna fogadni. Szép már már szoprán hangja van, képezhetné is, de pocsék dalokat kap rendszeresen.
-Szabó Dávid, egy szép szõke nulla. Tuti vannak elõnyös vonásai is, de a külseje felejthetõ, a hangja a Bond dalosnál borzalmas volt, egyébként meg arra sem emlékszem, hogy egyáltalán hallottam e, egy-egy mûsor végén.
Nagy Ferót emberileg becsülöm, de nagyon:
-P.J.Z. érdekesek voltak, igen, totál kezdõk minden szempontból, mégis megértem, miért választotta õket Feró. Az egyik srác ki is mondja: Nagyobb a szívem, mint az eszem. Mégis hihetetlen méretû tisztelet, és alázat van bennük. Õk azok, akiket ha Feró felkarol, beszédtechnika, stb, és rendesen kimûvel, akkor lehetnek valakik. Amikor az egyik srác levetett sapkával megköszöni, és azt mondta nem fognak csalódást okozni, ezzel mindent el is mond. Bármire képesek érte jó értelemben, tanulni fognak, csak valódi mentor kell nekik.
-Spiritéket nagyon sajnálom. Õk azok, akik fiatalon, tehetségesen, és amatõren kerültek be. A 3 szám, plusz párbajdalból a Bond nagyon jól ment nekik, de a többiben is látszott mennyire összetartoznak, és mennyire jól hangzik a 3 különbözõ hangszín együtt, remélem folytatják. Tény, van hova fejlõdniük.
-Like, na õk számomra az sírva vígadok kategória. Egy szép lány összeáll két randával, és még a stylist is rájátszik erre. Legalább hangban toppon vannak. A szõke mély hangjától a frász jött rám a denevéres dalnál, a vöröskének pedig szép magas hangja van. A barna viszont simán nyomhatná szólóban mélyebb rockosabb számokat is akár.
Keresztes Ildikót már-már sajnálom. A tegnapi húzása óta ezt visszavonom.
-Lass Bea. Mivel nem néztem az elejét, így nem tudtam, hogy eredetileg színésznõ, mégis visszaküldtem volna egy drámaibb szerepbe, mondjuk a Vámpírok báljára, vagy a Dorian Gray-be, ahhoz tökéletes, hogy énekelve meghaljon a színpadon, na de ezt popszámban?! Az egyetlen vidámabb nótát is meggyilkolta, a tegnapi párbajdalnál már szerettem volna becsukni a fülemet, annyira borzalmas volt.
-Zámbó Krisztián, szegény... õ a harmadik, akire azt mondom, színpadra való, csak nem popszínpadra. Gyönyörû tiszta tenor hangja van, amit ha normálisan képez, akkor remek lenne musicalek, operettek énekléséhez, (Vámpírok bálja Alfréd tökéletes) de a popszínpadon egyedül elhalálozik. Egyszerûen olyan, mint aki retteg, és ezen nem igazán sikerül magát túl tennie. A 4 dalból kétszer, a magyar dallal, és a tegnapival bizonyította, hogy van hangja, csak nem erre a mûfajra, mert nem neki való.
-Stone a mély rekedtes rock-metál hangjával borzongató, és volt már olyan dala amivel ezt el is érte, a Zanzibár, és a tegnapi párbajdal fantasztikusan jó volt. Bevallom, az õ esetében sokat számít, hogy imádom a rock-metál nótákat, és a külseje, fõleg Fehér Zoli/Szabó Dávid pároshoz képest férfias, kemény, amolyan végre egy pasi a színpadon érzésem van. Ezt sikerült a stylistnak a piros borzalommal tönkretenni, bár azt elismerem, a mosolya tényleg aranyossá teszi.
A tegnapi rész után úgy vélem, a komplett mentor gárda a dalválasztások miatt, a stylist viszont a 4 adás alatti ámokfutása miatt essen ki, de nagyon.
Egyébiránt, a tegnapi rész legkiemelkedõbb elõadója szerintem is Majka volt, akinek szépen fejlõdik az énektudása is, borzongató mély hangja van, szexis, és a szöveg is jó volt. Mint egy mellesleg magasan verte az összes eddig meghívott elõadót, de most épp a versenyzõket is :D
Vilora 2012 nov. 04. - 17:02:28
(1320/3153)
Ahhoz, hogy módosítsák, nem kell 7 perc szünet, egyszerûen rámondták volna Nórika fülére, és kész. Csak a reklámokból származó bevétel miatt kellett a szünet, hiszen mindenki a tv-re tapadva várta az utolsó továbbjutó nevét, és esze ágában sem volt elkapcsolni, nehogy lemaradjon a nagy bejelentésrõl, ugyanis fele nézõsereg abban reménykedett, hogy megtörténik a csoda, és Krisztián párbajozik, a másik fele pedig neki drukkolván szorította ökölbe a kis kacsóit, hogy kiskedvence továbbjusson, ezt pedig jól tudta az rtl is, és milliókkal gazdagodott ennek a pár percnek köszönhetõen. Ilyen egyszerû, nem kell ebbe többet beleképzeni.
olahmiki1959 2012 nov. 04. - 17:01:58
(1319/3153)
Az száz százalék, hogy ott lesznek a kamerák, a fotósok, a riporterek, az utána következõ napokban meg tele lesz velük a bulvársajtó, a Fókusz, és minden más reggeli meg délutáni magazinmûsor.
Az mondjuk érdekes, hogy pont élõ adásban kellett bejelenteni ezt a dolgot.
Nincs olyan érzésed, hogy a Zoli körüli szóbeszédeknek akarták ezzel elejét venni, hogy éppen most, látványosan jelentették be, hogy mennyire jó férj, komoly családapa, tehát semmi alapja az úgymond "másságáról" szóló mendemondáknak?
Ilyenkor mindig van egy olyan érzésem, hogy kilóg a lóláb.
1/10
-csengõzoli-- 2012 nov. 04. - 16:54:48 1/10
(1318/3153)
És mit szólsz,hogy Zoli újra akar nõsülni? :D
Hát mikor ezt meghallottam... az év poénja lesz,ha megszervezi neki az RTL.
9/10
ledi 2012 nov. 04. - 16:37:46 9/10 Előzmény dr.66
(1317/3153)
dr.66:"Melyik reklámról beszélsz? Amikor a Keresztessel összeborultak aztán beszélgettek "titkosan"? Akkor már rég befejezõdött a szavazás.Mitõl változott volna meg akkor sorrend? Nem értelek."

Pontosan errõl beszélek. Miután kialakult a végleges sorrend és a Krisztián lehetett az egyik párbajozó, gyorsan módosítani kellett a végeredményt, hogy biztosan jusson tovább. Ha párbajra kellet volna mennie biztos jól leszerepel és a mentorok kénytelenek lettek volna hazaküldeni. Ez pedig nem jó az RTL-nek mivel a Zámbó mûsorba tartása növelheti a szavazatok számát. Legalább is ezért engedték, hogy bekerülhessen. Bár mostanra rá kellett volna jönniük, hogy a Krisztián kész katasztrófa már ami az éneklést illeti.
Denisam 2012 nov. 04. - 16:16:03
(1316/3153)
Gratulálok, elõre jelzésed bejött :) Esetleg a jövõ heti lottószámok és kiesõk?
lilalibaláb 2012 nov. 04. - 16:09:28
(1315/3153)
"Majka.
Kérem tisztelettel, Majkának és zenekarának a produkciója egymaga lenyomta, elfeledtette és jelentéktelenné tette az egész mûsort, az összes elõadóval együtt."

Egyetértek. :-)
Utálom a rap-et, de tegnap azt mondtam, ez baromi jó volt. Így kellene minden rappernek nyomni, ahogy tegnap Majkáék.
lilalibaláb 2012 nov. 04. - 16:05:46
(1314/3153)
"Igazából a Krisztiánnak kellet volna elõbb kiesnie. Illetve be se kellett volna kerülnie. Csak foglalja a helyet a nála sokkal jobbak elõl."

Lehet hogy furcsán hangzik, de az idei évadot nagyrészt Zámbó Krisztián viszi a hátán. Kisebb részt meg Csobot Adél. Ha õk nem lennének, nem cikkezne róluk napi szinten minden bulvársajtó, ezt a szériát már a kutya sem nézné.

Ez van. :-)
olahmiki1959 2012 nov. 04. - 15:53:47
(1313/3153)
Lehet, hogy annyiból igazad van, hogy egy talán kissé "megszaladt a tollam", amikor ezeket írtam Majkáról, mentségemül szolgáljon, hogy az este általánosan gyenge színvonala és unalma után szinte felüdülésnek hatott ez a profi, és a maga nemében valóban hibátlan produkció.
Azonban, most eszembe jutott valami.
Te azt írtad, hogy "az ózdi rapper, meg a világszínvonal", stb.
Gondolom, ezt degradáló, lenézõ hangsúllyal írtad, mármint, hogy Ózdról elindulva, szerinted elképzelhetetlen, hogy valaki bármiben világszínvonalra jusson.
Ezt nálad azért nem nagyon értem, mert te, aki olyan jól ismered a komolyzene világát, pontosan tudhatod, hogy a legmélyebb szegénységbõl, nyomornegyedekbõl, isten háta mögötti kis falvakból, kikötõi szükséglakásokból, és hosszan sorolhatnám, hogy még honnan máshonnan származtak és csináltak hosszú, gyötrelmes, viszontagságos évek után végül világkarriert operaénekesek, zongora és hegedûmûvészek, karmesterek.
A dzsessz világáról most nem is beszélek, - abban azt hiszem, eléggé otthon vagyok, - mert ott aztán végképp igaz, hogy a Harlem legsötétebb részeibõl, New Orleans feketék lakta nyomornegyedeibõl indultak el a legnagyobb mûvészek, Charlie Parker például évekig egy garázsban gyakorolt, mire eljutott odáig, hogy ma õt tartják minden idõk legnagyobb dzsessz szaxofonosának. (Ahhoz képest, hogy 1955-ben halt meg, ez nem semmi, pestiesen szólva.)
Aztán ott volt Django Reinhardt, a francia-belga-cigány gitáros, aki egy cigánykaraván egyik kocsijában töltötte a gyermekkorát, és egy tûzvészben úgy égett össze a keze, hogy csak két ujját tudta használni a gitározáshoz, és ennek ellenére olyan szintre gyakorolta fel magát, hogy még ma is a legnagyobbak között tartják számon.
Vagy visszatérve a komolyzenére, Cziffra György, aki a huszadik század elismerten legvirtuózabb zongoramûvésze volt, - talán nem õ volt a legnagyobb, ami a mûvészi értéket illeti, abban talán Richter, vagy Horowitz megelõzi, de ami a virtuozitást, a hangszeren való legnagyobb technikai felkészültséget illeti, magasan õ a legnagyobb, - szegénysorsú cigánygyerekként a legnagyobb nyomorból sikerült felverekednie magát a világhírig.
A rap mûfaj pedig Amerikában tele van olyan figurákkal, - nálunk fõleg a "nyócker" jeleskedik ilyen értelemben, - akiknek a pályája autófeltörésekkel, utcasarkon való drog-árulással, fegyveres benzinkút kirablásokkal indult, megjárták a börtönt is, aztán egyszer csak sikerült egy megfelelõ pillanatban kitörniük ebbõl a világból, és akkor elindult a zenei karrierjük.
Mindezt csak azért mondtam el, hogy az "ózdi rapper" kifejezést önmagában nem érzem összeegyeztethetetlennek semmiféle karrierrel, pályafutással, vagy akár a világszínvonal elérésével sem.
1/10
Semprini 2012 nov. 04. - 14:06:29 1/10
(1312/3153)
"Magyarországon pedig vitathatatlanul a legjobb."
Hát a "vakok közt a félszemû a király" tipikus esete. A rap mûfaját amúgy én is mérhetetlenül utálom, értelmetlen ritmikus gajdolásnak tartom, és még a legjobbakat sem szívesen hallgatom, de ezzel együtt is nagyon nagyon durva barokkos túlzásnak érzem Majka agyondícsérését.
olahmiki1959 2012 nov. 04. - 14:04:01
(1311/3153)
Hát pedig, - most csak egyedül Majkára térek vissza, - azt kell mondjam, hogy a mûfajban - nem a könnyûzenében úgy általában hanem a rap mûfajban, - amit csinál, az egyértelmûen világszínvonalú.
Magyarországon pedig vitathatatlanul a legjobb.
Mondom ezt úgy, hogy a rap végtelenül távol áll tõlem, nem szeretem, soha nem is szerettem, de ez nem jelenti azt, hogy ne tudnám elismerni és értékelni, ha valaki a mûfajon belül jót csinál.
1/10
Semprini 2012 nov. 04. - 13:40:28 1/10
(1310/3153)
Hát most sok mindenben nem értünk egyet, talán még nem is láttuk ugyanazt a mûsort ennyire eltérõen, mint most.
Persze a legrosszabb adás volt a mûsor történetében ez aligha képezheti vita tárgyát, de nem azért mert kiemelkedõen rossz dalok voltak, hanem mert most senki nem volt igazán jó. Mindenki - azaz majdnem mindenki magához képest sokkal gyengébben teljesített.
Oláh Gergõrõl hasonlót írtál, mint amit én is észrevettem, hogy ti. az elmúlt 3 adásban nagyon nem talál magára, de ebben a dalválasztások is ludasak, egyszerûen nem jó, nem neki való számokat énekel. Nálam nincs a TOP3ban, de amúgy biztos ott lesz (lehet hogy ez ellentmondás de így érzem).
Antal Timi aki szerintem a mezõny legjobbja (igen, még az agyondicsért Oláhnál is sokkal jobb!) önmagához mérten tegnap volt a leggyengébb, az odáig oké, de amúgy még ebben a gyenge mezõnyben még így is magasan a legjobb volt.
Azt végképp nem értem hogy a Like hogy tetszhetett tegnap legjobban, mert nekem meg pont most tetszettek a legkevésbé. (Mármint nem külsõre, az rendben volt, Vali haját végre nem biliformára csinálták, Szulita egyre dögösebb, Petra meg hozzájuk képest már eleve egy bombázó volt, vele nem volt nehéz dolga a stylistnak - hanem éneklésben.) A bemutatkozó Adele-egyveleg, a mentorházas Sound of silence vagy a múlt heti Bond-nóta ezerszer jobban tetszett. Most valahogy nem voltak annyira együtt.
Lass Beával, amint múltkor is írtam, sztem túl szigorú vagy, mindegy, szegényt kiejtették, méghozzá rendkívül igazságtalanul, mert messze nem volt még a három leggyengébb közt sem, nemhogy õ lett volna a legrosszabb - tegnap meg fõleg nem. Stone-nak, Zámbónak vagy Szabó Dávidnak kellett volna mennie, de érdekes módon ketten közülük még csak nem is párbajoztak eddig. Ebbõl is látszik, mennyire pofára megy a szavazás és a világon semmi köze sincs a tényleges teljesítményhez (bár még akkor SEM értem, miért van így...)
Adéllal kapcsolatban messzemenõkig egyetértek, gyenge volt, bár ebbõl a dalból ennél sokkal többet talán még Antal Timi se igen tudott volna kihozni (legfeljebb a Spirit, de õk meg már kiestek...) :-)
Szabó Dávidnak szerintem is ki kellene esnie, hogy kik és miért tartják bent, számomra rejtély, de nem is érdekel, egyszer csak kizúg, remélem, hogy csak nem vele akarják megnyerteni...
Zámbóról már korábban leírtam amit gondolok, most nem ismétlem meg, régen nem itt lenne a helye.
Fehér Zoli nekem kezdettõl fogva a mezõny alján van, nem mintha nem lenne hangja, de annyira nem bírom szegényt a feminin mozgásával, gesztusaival...

Majka produkciójának mértéktelen, minden józan megfontolást maga mögött hagyó agyontömjénezését meg csak hüledezve olvasom, egyszerûen nem térek magamhoz. Az ózdi rapper meg a világszínvonal? Na ne röhögtess már... Ezt tényleg te se gondolhatod komolyan... :-)
olahmiki1959 2012 nov. 04. - 13:06:29
(1309/3153)
A mai adás az összes eddigit alulmúlta.
Nem tudom az okot, talán az elõzõ kétnapos ünnep lehet a háttérben, amikor mindenki magába szállhatott egy kissé, Mindenszentek napja, és Halottak napja egy pillanatra megállásra késztette a mentorokat és a versenyzõket egyaránt, néhányan talán még haza is mentek a szüleikhez, hogy együtt legyenek velük, és visszatérve a média csillogó világába, a pörgésbe, a végtelenül felületes, kiüresedett nagyvárosi rohanásba, egymásra nem figyelõ, csak a karriert, a mindenáron való elõbbre jutást tartva szemük elõtt, egyszerûen nem tudták még felvenni az "utazósebességet".
Biztosan nem lehetett megcsinálni, mert nagyon sok lett volna a kihagyás, a mûsornak folyamatosan mennie kell, de még azt is el tudtam volna képzelni, hogy ezt az adást kivételesen, a jövõ hétre halasztották volna...

Azt hiszem, elég sokszor leírtam már - elég szomorú, hogy le kellett írnom, - de a mai adást látva, teljességgel bizonyos lettem abban, hogy nem is annyira néhány versenyzõ, mint inkább maga a zsûri vizsgázik folyamatosan elégtelenre.
Emberileg, - szakmailag abszolút, - tartásban, gerincességben, zenei hozzáértésben.

Itt rögtön felmerül a mûsorpolitika, vagy inkább értetõbben, a dalválasztás kérdése.
Ez mit jelent?
Nagyjából - és nem akarok senkit fárasztani - azt, hogy a Zeneakadémián más mûsort kell összeállítani, más zenét kell játszani, mint egy külvárosi kiskocsmában, ahol a részeg vendég odatántorog a zongoristához, és egy gyûrött ötszázasért eljátszatja magának a "Ne sírja anyám, a te rossz fiadért" címû, örökbecsû dalt.
Egyrészt a közönség számára nagyon ismert, másrészt meg jól énekelhetõ, nagyívû dallamokat, vagy ritmusos számokat kell egy ilyen versenyben elõadatni a versenyzõkkel, és ami a lényeg: olyat, ami az egyéniségéhez, a képességeihez, a hangjához megfelel.
Az X Faktor mai adásában a mûsorpolitika, a dalválasztás minõsíthetetlen, katasztrofális volt, Csobot Adél számát kivéve, - amit már eredeti formájában is utáltam, mert egy nagy nulla, - az összes szám tök ismeretlen, dögunalmas, az emberben jószerivel semmilyen érzelmet kiváltani nem tudó dal volt.
Ha jól emlékszem, az volt a mai mûsor koncepciójának a munkacíme, hogy "Az élet szép", hát, talán jobb lett volna úgy fogalmazni, hogy:

"Az élet szép, fõleg akkor, ha elhúznak végre azok, akikkel mindenkinek tele van már a töklámpása". (Halvány utalás Halloween-re, most úgyis aktuális.)

Tulajdonképpen, igazság szerint ahhoz is kell egyfajta tehetség - a mentorok részérõl, - hogy adott témában kiválogassák a rendelkezésükre álló számok közül a legborzasztóbbakat.
Ahogy a múlt heti adásban a jó, izgalmas, remekül énekelhetõ, viszonylag ismert Bond zenék közül szinte semmi nem hangzott el, ugyanez a tendencia folytatódott most is.
Szinte mindenki magyarul énekelt, ami önmagában nagyon jó lehetett volna, viszont mindegyik szám nagyon rossz volt.

Ördögh Nóra a mûsor elején elmondta, célzott rá finoman, hogy õk szeretnének mindent megtenni azért, hogy a nézõk jól érezzék magukat, meg nem akarnak õk semmi rosszat, és mindenkit arra kér, hogy ne bántsák õket, - aha, tehát figyelitek az interneten a mûsorról szóló kommenteket, oké, de akkor miért nem fogadjátok meg a tanácsokat, miért szaladtok bele hétrõl-hétre valami totális melléfogásba ezerrel úgy, ahogy a tehervonat a vasúti átjáróban lefulladt kamionba?...- kérdezhetnénk teljesen jogosan.

Nóri ruhája "zseniális" volt ma este.
Deréktól lefelé úgy nézett ki, mint egy nagyon formás seggû csaj, aki amikor végigmegy az utcán, elismerõ pillantások kísérik végig.
Csak az volt a baj, hogy õ elölrõl nézett úgy ki, mintha hátulról látnánk.
Nem vicc, olyan ruhát adtak rá a stylistok, - akikrõl egyre inkább meg vagyok gyõzõdve, hogy nagyon fontos emberek gyerekei lehetnek, mert annyit értenek a szakmához, mint ez a klaviatúra - hogy pont egy nõ számára legkényesebb helyen, a legelõnytelenebb módon dudorodott ki a dereka és a csípõje, és ez független attól, hogy a pletykák szerint gyermeket vár.
Lehet, de akkor még jobban kellene figyelni az öltöztetését.

A verseny.
Stone száma, és õ maga is nagyon unalmas volt - a párbajdalt viszont remekül, hibátlanul, meggyõzõ erõvel énekelte, - nekem az a kétségtelenül nagyon formás csaj tetszett a legjobban, ki az égegyadta világon semmit nem csinált, csak bejött, ide lépett, oda lépett, megállt, - eszméletlen jó segge volt, az tény, - kb. annyi volt a feladata, mint a bûvész asszisztensének, aki a produkció alatt végig mosolyogva áll a kis asztalka mellett, és az a dolga, hogy élõ dekorációként szolgáljon a mutatványhoz, vagy néha átnyújtson egy kelléket a bûvésznek.

A Like énektrió talán ma tetszett a legjobban, az õ számukat sem ismertem, viszont nagyon éretten, profin, hétrõl-hétre egyre jobb teljesítményt nyújtva énekelnek, nagyon tisztán szólt a vokál, õk jók voltak.

Könyörgöm, Szabó Dávid essen már ki! Legyünk túl rajta, felejtsük már el! Lépjünk már tovább!
Abszolút hidegen hagy az õ "fejlõdéstörténete", még az sem érdekel, ha esetleg javulást lehetne tapasztalni nála - megnyugtatok mindenkit, nem lehet, - de ez az állandó kínlódás, kínkeserves továbbjutás hétrõl-hétre lassan kezd a nézõk agyára menni.
Amikor az ember azon kapja magát, hogy önkéntelenül is szorítja a szék karfáját, úgy drukkol, hogy talán most, végre kiesik ez az abszolút egyéniség nélküli, még jó indulattal is csak közepes tehetségûnek mondható srác, gyomortájékon egy kis szorongásféle is megjelenik, és tessék, Dávid megint bent marad.

Antal Timi ma este - a verseny történetében talán elõször, - nem volt jó. Helyesebben, nem volt annyira jó, mint máskor. Ma nem csak a mosolya, hanem a hangja is hamiskás volt. Erõlködött, "nagyon akart", - ami persze érthetõ, hiszen mégiscsak egy versenyrõl van szó, - de ez a mindenáron való megfelelési kényszer ma visszaütött.
Ezzel együtt, továbbra is õ az egyik legjobb induló, szerintem még nagyon sokáig õ lesz az egyik legbiztosabban versenyben maradó énekes.

Fehér Zoli - szerintem, - ma nagyon jó volt.
Tisztán, jó ritmusérzékkel, mosolyogva adta elõ ezt az egyébként egy gimnáziumi fiúzenekar színvonalának megfelelõ számot, élt, mozgott, láthatóan nagyon jól érezte magát, az indiai szegénynegyedekben vegetáló, nõnek öltözött férfiprostituáltakéhoz hasonló jellegzetes fejmozgását látva pedig különös melegség járta át a szívemet.
Rögtön arra gondoltam, hogy megéhezve erre a nagy ijedtségre, a szünetben benyomok egy melegszendvicset a mikróba, aztán jutott eszembe, hogy az ötlet jó, de ehhez elõbb kellene venni egy mikrohullámú sütõt is.
Hát, ez most nem jött be, talán majd legközelebb.

Lass Bea olyan volt, mint az erõs kaja, amire azt szokták mondani, hogy "kétszer csíp". Ma kétszer hallottuk, mind a kétszer megszenvedtünk vele, ha nem is egyformán.
A versenyben elõadott dala még egészen tûrhetõ volt, bár az sem volt hibátlan, sõt, a párbajdal viszont - folytatva immár a hagyományokat, - katasztrofálisan hamisra sikeredett.
Szegény Keresztes Ildikó, - akinek ma sikerült egyetlen mosoly nélkül, összeszorított szájjal, komor arccal, amikor meg megszólalt, akkor üvöltve-veszekedve végigcsinálnia a mûsort, - élete leggyalázatosabb döntését hozta meg, és a szakmai renoméját nullázta le akkor, amikor Stone és Lass Bea közül Beát választotta továbbjutónak.
Nem értettem a jelenséget, illetve a történést, a gondolkodást.
Egyrészt Stone a párbajdalát abszolút hibátlanul, nagyon jó, erõteljes hangszínnel, és ami nagyon fontos, TISZTÁN! énekelte végig, - Geszti is elmehetett volna melegebb éghajlatra, amikor elkezdte mondani, hogy mindkét versenyzõnél voltak hamis hangok, ugyanis Stone-nál most kivételesen nem voltak - míg Lass Bea szinte végig erõlködve, folyamatosan fölé énekelve adta elõ a számát, nagyon rosszul, indiszponáltan.

Miért van szükség a párbajdalra?
Ha valakinél az eddigi munkáját, produkcióit ítélik meg, akkor párbaj nélkül, mondják meg a zsûri, hogy ki menjen tovább.
Ha viszont párbajjal kell eldönteni a továbbjutást, akkor kizárólag az aznapi pillanatnyi forma, felkészültség, teljesítmény számítson.
Keresztes Ildikó Lass Bea borzasztóan rossz elõadása után miért választotta mégis õt? Mit látott bele, milyen meg nem valósult álmokat, kiteljesedést, egyéniség-kibontakozást remélt attól, ha még további hetekig bent tartja Beát?
Arról nem is beszélek, hogy - a verseny kieséses rendszerébõl fakadóan, - elõbb-utóbb a gyengék úgy is kiesnek, és csak a legjobbak jutnak tovább, - elméletileg persze, - ezért a zsûri nyugodtan megtehetné, kockázat nélkül, arcvesztés nélkül, hogy abszolút korrekt módon dönt, és nem kellene hétrõl-hétre ezt a cirkuszt végigélnünk.

Az, hogy a zsûritagok most már állandóan összevesznek egymással, az azért is ciki, mert vannak persze szubjektív érzések, ott lehetnek egymástól eltérõ vélemények, de az, hogy valaki "hülyének tetteti magát", és nem hallja, mert nem akarja meghallani, hogy valaki hamisan énekel, - az nem ízlés kérdése, hanem egy abszolút objektív, szakmailag megítélhetõ hiba.

Zámbó Krisztián a szakadék szélén egyensúlyozik minden alkalommal amikor énekel, én gyakorlatilag állandóan azért drukkolok, hogy essen már ki végre, de a korrektségnek tartozom annyival, hogy azt kell mondjam, ma nem õ volt a legrosszabb.
Idõnként egészen szép hangja van, ma kevesebb hamis hangot hallottunk tõle mint máskor, a moduláció elõtt - ami azt jelenti, hogy a dal egy fél hanggal felemelkedik, - viszont volt egy hosszú, iszonyatosan fülsértõ, hamis hangja, amit még a zsûri sem hagyhatott szó nélkül.
Szerintem õt, ameddig a közönség szavazatai engedik, addig a zsûri, és a tv bent fogja tartani, mert kell a versenybe egy ilyen megosztó, a légkört maga körül felforrósító, a bulvárújságok címlapján állandóan szereplõ figura.

Oláh Gergõ jó volt ugyan, mint mindig, de önmagához képest gyengébb volt. Persze még mindig fényévekkel õ itt a legtehetségesebb versenyzõ.
Az utóbbi néhány adásban úgy vettem észre, hogy õ tulajdonképpen már nincs itt lélekben.
A produkcióinak a hallatlan profizmusa, a mindig 120 százalékos teljesítményre való törekvés, ahogy elõadja a számait, a pörgése, az egész viselkedése, talán még a kissé távolba nézõ tekintete is, mind-mind azt sugallják a számomra, hogy õ már egy másik dimenzióban tartózkodik lélekben.
Õ már pontosan tudja, hogy szinte mindegy, hogy hol fog végezni a versenyben, - valószínûleg elsõ, vagy második lesz, - õrá azonnal le fognak csapni, lehet, hogy már most is kapott komoly ajánlatokat lemezekre, koncertekre, fellépések tucatjaira, tehát egy nagyon ígéretes, szép énekesi karrier áll elõtte minden bizonnyal.
Remélem, jól fog tudni élni a lehetõségekkel, és nem szippantja be õt rossz értelemben a média, és nem fogják nagyon átverni a pénzéhez producerek, menedzserek.

Csobot Adél - valószínûleg nem magától, õ csak sodródik az árral, - ma megint borzasztóan gyenge volt. Õ tényleg olyan, mint a hullámvasút, teljesen kiszámíthatatlan, egyik héten óriási élményt nyújt, a másikon szánalmas, harmatgyenge amit csinál, elhibázott, félresiklott mentori koncepciónak esik áldozatául.
Ennyi hamis hangot talán még soha nem hallottunk tõle, a léggömbök közötti ugrabugráláshoz már csak egy jó nagy adag vattacukor kellett volna, hogy teljes legyen a gyomorrontásunk.
Ha Malek Miklósnak még ennyi adás után sem sikerült megtalálnia az elõadói mûfajnak azt a nagyon csekély részét, szûk szegmensét, amiben Adél elfogadható teljesítményt tud nyújtani, akkor ott nagy bajok vannak.

Volt egy régi, klasszikus gyerekfilm sorozat a tévében, a "Keménykalap és krumpliorr". Alfonzó volt a fõszereplõje, és a film nagyon sok díjat nyert a nagyvilágban, a különbözõ filmfesztiválokon.
Ennek mintájára, - "Keménykalap és Turcsiorr" - lehetne talán az a szlogen, amelynek jegyében ki lehetne alakítani Adél egyéniségét, és amire rá lehetne építeni a zenei(?) pályán való elhelyezkedését. Mert ha vele más mûfajokkal próbálkoznak, akkor neki vége. Énekesként nagyon gyenge, - még Nena 99 luftballon címû számát is rosszul, hamisan énekelte el, pedig ahhoz szinte még énekelni sem kell tudni - és ha nem a formás lábait mutogatja, valami régi stílusú, füstös lebuj-számot énekelve, akkor abszolút felejthetõ amit csinál.

Na, és akkor most jön az a része az adásnak, amitõl én teljesen kiakadtam, padlót fogtam, és a padlóra leesett állam darabjait úgy kellett összeszednem.

Majka.
Kérem tisztelettel, Majkának és zenekarának a produkciója egymaga lenyomta, elfeledtette és jelentéktelenné tette az egész mûsort, az összes elõadóval együtt.
Bizony, nem tévedés, Oláh Gergõt, Antal Timit, a Like-ot, és mindenki mást is beleértve.
Soha az életben nem gondoltam volna, hogy egy rapper-rõl, aki azt a mûfajt mûveli, amit körülbelül ki nem állhatok, így fogok egyszer beszélni.
Ez a produkció olyan színvonalú volt, amelynek hatására az amerikai fekák szájából is kiesett volna a füves cigi, meg a "preparált" nyalóka, és a fejüket rázva néztek volna egymásra, mint akik nem akarják elhinni, hogy jól hallanak.
Ilyen világszínvonalú zenei hangzást, kíséretet, ritmust, nem is tudom, mikor hallottam utoljára, amit meg Majka mûvelt, éneklésben, szövegmondásban, az egyszerûen utolérhetetlen volt.
Ma, Magyarországon ebben a mûfajban senki még csak a nyomába sem jöhet.

MAJKÁNAK MINDEN SZAVÁT KRISTÁLYTISZTÁN ÉRTETTEM, MÉG A LEGGYORSABB, LEGSÛRÛBBEN MONDOTT SZÖVEGEKNÉL IS!!!

Hasonlítsuk össze, mondjuk a két kiesett, PJZ nevû szerencsétlennel, de akár Plazmával, és a többiekkel, akik mostanában feltûntek. Én szégyellem el magam, még a felvetés is nevetséges...
Eszméletlen jó volt, le a kalappal, azt hiszem, a mûsorfolyam egyik legemlékezetesebb produkcióját láttuk és hallottuk.
Ezzel tudta visszahozni a mai adást a sírból az RTL.

Lass "Bealevesbe" Bea végre kiesett, ez is valami, szegénykém menjen vissza a színházba, ott biztosan tárt karokkal várják majd.
Mi meg szurkoljunk tovább a versenyben maradt többieknek, és reménykedjünk, hogy a mai adás kritikán aluli színvonala csak egy kisiklás volt, és ez után már csak jobb jöhet.
Nagyon ránk férne...
Vilora 2012 nov. 04. - 13:03:10
(1308/3153)
Nemnem, most a Voice-ra gondolok, az utolsó Mega szerintem is totális csõd volt, de legalább volt kinek szurkolni, aki aztán gond nélkül meg is nyerte, remélem most is így lesz, mert most is van egy (két) versenyzõ, aki a hangja és az elõadásmódja alapján megérdemelné, és aki kimagaslik a mezõnybõl, mint anno Gigi.
Sokak szerint Malek tegnap rohadék volt, hogy a borítékra bízta, és nem vállalta be a döntést, hogy Beát juttatja tovább, pedig tudja, hogy õ a mentora kedvence, viszont szerintem ez profi visszavágás volt Ildinek, mivel õ volt, aki az elsõ adásban kiejtette az egyik legnagyobb tehetséget, Kvaka Andit, Fehér Zolival szemben, mert nagyobb veszélyt jelentett volna a késõbbiekben az õ mentoráltjaira nézve, és ezért most visszavágott. Reménykedtem is, hogy a borítékban Stone nevét fogja kajabálni Nóri, és ez érvágás lesz Ildinek, hogy nem a favoritja jut tovább. Az is volt, én sem csípem a nõt, csak érvek nélküli ordítozásra képes ebben a szériában, bár ilyen gyenge versenyzõkkel, akiket beválogatott (beválogattak neki), nem is csodálom, hogy ennyi telik tõle. Bár részemrõl Keresztes össz versenyzõje elhagyhatta volna a versenyt úgy, ahogy vannak, reklám elõtt, után, kézenfogva, sírva, vonatozva, de örülök, hogy pont a kis kedvence távozott, és az maradt versenyben, akit õ kiejtett volna. Lényegében a kiesõk sorrendje mindegy, fõ, hogy az nyerjen, aki valóban megérdemli.
1/10
Semprini 2012 nov. 04. - 12:34:00 1/10
(1307/3153)
"Az ilyen hangokért, amik most az X-ben vannak, a konkurens mûsorban meg sem fordulnának, nemhogy az élõ show-ba engedjék õket"
Nem tudom konkrétan mire gondolsz "konkurens mûsor" címszó alatt, de pl az utolsó, hatodik Megasztár fiúmezõnye úgy volt katasztrófa, ahogy volt, és a csajokat is szépen kontraszelektálták, úgyhogy még voltak bent vagy 10-en amikor már szinte biztosra lehetett TUDNI, hogy Radics Gigi fog gyõzni, mivel más értékelhetõ hangú ember addigra rég nem maradt bent.
Vilora 2012 nov. 04. - 12:26:52
(1306/3153)
Tulajdonképpen egyezem, valóban sajnálnivaló már szerencsétlen gyerek, meg az állandó sírás, bizonygatás és mosdatás, hogy a próbán isteni volt, de az, hogy dicsérjék a mentorok, fõként ok nélkül, az lehetetlen (mivel eddig sosem volt jó, szerintem tegnap sem, minden egyes adásban eddig erõtlen (vagy épp erölködõs) és hamis volt). Nyilván besöpör majd számtalan dicséretet, amint megugorja a hallgatható szintet, amit ez a verseny megkíván, de addig miért ébresszenek hiú reményeket szegényben? Miért hazudjanak neki? Így is csoda, hogy egy versenyzõnek megmondják az igazat, sõt, összebalhéznak miatta. Az ilyen hangokért, amik most az X-ben vannak, a konkurens mûsorban meg sem fordulnának, nemhogy az élõ show-ba engedjék õket...kivéve persze egy-két embert. De tudjuk, ott profik is indulhatnak, itt meg csak soha nem látott amatõr kezdõk, igen...
stalone 2012 nov. 04. - 12:24:52
(1305/3153)
Mekkora öntelt alak lehetsz, hogy senkinek nem adod meg a minimális tiszteletet.A személyek nevét ha leírjuk akkor nagybetûvel kezdjük, álltalános iskola elsõ osztály !!!!!!!!!
1/10
-csengõzoli-- 2012 nov. 04. - 12:11:02 1/10
(1304/3153)
Alkotó lehet egy fodrász, egy bútorasztalos is, kár a szavakon rugózni,nyilván nem tartom mûvésznek.
A kritikákról is írtam,hogy jogosak.

"Egyébként meg kiszállhatna ha akarna szerintem"
Na biztos lehetsz benne,hogy nem.
Szerzõdés köti, az RTL sem õrült meg,hogy bárki bármikor feladhassa,aztán 1 hónappal elõbb véget ér a mûsor a reklámokért meg súlyos 10 és 100milliókat kifizetõ cégeknek meg majd azt mondjuk jó ez így is.
Nemhogy most nem tud kiszállni, a faktor után még szerintem legalább 1 évig kötelezõen meg kell majd jelennie minden olyan eseményen,amire az RTL kéri.
Agnessza 2012 nov. 04. - 11:57:52
(1303/3153)
az õ korában ilyet lehet nyilatkozni már szerintem.már van családja, ami valószínû,hogy nem most fog darabokra hullani.ideje a karrierjére is gondolni.
csancsy 2012 nov. 04. - 11:40:05
(1302/3153)
Tökéletesen egyetértek. Nekem se a kedvencem, de már én is sajnálom a sok gyûlölködés (hihetetlen mennyire alpári módon hordják le õt más oldalakon) miatt. Már én érzem kínosnak magam, mikor ott áll és mondják-mondják, hogy szar (én nem is bírnám idegileg a helyébe). Nem is neki szurkolok, de azért elismerem, hogy tegnap volt a legjobb (persze nem a versenyzõkhöz, hanem a többi produkciójához képest nézve), persze még sokat kell fejlõdnie, de azért látom a nagyon lassú haladást nála.
1/10
Semprini 2012 nov. 04. - 11:15:08 1/10
(1301/3153)
"Egy mûvésznek, egy alkotónak a legnagyobb fájdalom,ha az alkotását bírálják és azt mondják tehetségtelen."
Remélem ezzel nem arra akarsz célozni, hogy Zámbó Krisztián "mûvész" lenne? Azért az még barokkos túlzásnak is erõs. Alkotó meg pláne! Mit alkotott eddig? Egy csomó számról megmutatta, milyen is, ha abszolút nincs elénekelve, ha ide-oda csúszkálva, hamisan, erõlködve ordítja szét a dalt. Oké, ezt tudjuk, most már jöhetne valami kis bizonyítéka annak, hogy miért is válogatták õt be a 12 "legjobb" közé (horribile dictu). Kb úgy van õ a 12 legjobb közt, mint Király L Norbi az elsõ szériában.
Egyébként meg kiszállhatna ha akarna szerintem, sõt fel is röppentek olyan hírek, hogy esetleg feladja, de Keresztes már nyilván teljesen bebeszélte neki, hogy igenis odavaló és tehetséges, meg hogy ne adja fel, mert az apja rajontábora úgyis küldi rá az sms-eket. Hát igen, sok a botfülû ember az országban.
1/10
-csengõzoli-- 2012 nov. 04. - 10:57:56 1/10
(1300/3153)
Tegnap már nagyon sajnáltam Krisztiánt.
Szegényt legalább annyian utálják ennek a mûsornak köszönhetõen,mint ahányan szeretik a neve miatt.
Én azért belegondolok néha a helyzetébe és õszintén mondom,hogy sajnálom.
Minden héten ország világ elõtt megalázzák.
Egy mûvésznek, egy alkotónak a legnagyobb fájdalom,ha az alkotását bírálják és azt mondják tehetségtelen.
Legyen szó fodrásztól, fotósról vagy énekesrõl, ez fáj nekik a legjobban.
Krisztián esetében már a mentorok, vagy ha úgy tetszik az RTL felelösége is felmerül. (persze szarnak rá)
Ilyet egyszerûen nem lehet csinálni senkivel!
Minden héten kiáll ez a szerencsétlen úgy,hogy tudja mindenki õt figyeli, bizonyítania kell,hogy idevaló!
Rendre szépen leveri azt a bizonyos lécet és onnantól kezdve indul egy szörnyû 5perc, mikor csak áll,mint egy hlye, félmosollyal az arcán hallgatja,hogy mennyire hamis, tehetségtelen és csak az apja miatt van még itt.
(ráadásul a legrosszabb,hogy ezek a kritikák mind igazak, a többieknek legalább van némi töltete az elõzõ adások dicséreteibõl,de Krisztiánnak semmi)
Majd miután lehordták, jön a rém, aki elkezd üvöltözni vele,hogy de a próbán milyen jó!
Mintha ez számítana, mintha nem látna át ezen mindenki, mintha az üvöltözésével nem csak erõsítené, hangsúlyozná mentoráltja hibáit.
Krisztián valószínûleg ilyenkor már csak egyet kíván,hogy minél elõbb fejezõdjön már be az értékelés, legalább a saját mentora hagyja már elmenni, legyen ennek vége.
Tegnap pedig új fejezet nyílt a történetben, Keresztes már a felkészülés alatt stresszeli,hogy már neki kínos,amit Krisztián csinál, már az õ szakmai kvalitásai kérdõjelezõdnek meg,ha tovább védi.
Komolyan mondom ez borzalmas lehet, én szerintem nem is bírnám és elküldenék mindenkit a pcsába,hogy akkor minek juttattak tovább.
Persze kiszállni sem egyszerû, sõt!
Borzasztó csapdába került ez a srác.
Ha valóban jó mentorok szeretnének lenni értékelni kéne a jó dolgokat is (pl,hogy most volt eddig a legjobb), kicsit biztatni ezt a srácot,mert ez így nem vezet sehova.
Még mielõtt megvádolna valaki, se az apját, se õt nem kedvelem, sosem hallgattam.
tompika74 2012 nov. 04. - 10:18:58
(1299/3153)
Elõször is köszönöm a fórumozó csapatnak, hogy ilyen jó hozzászólásokat írtak. Kár, hogy nem lehet Tetszikelni a hozzászólásokat. Rég nevettem ennyit. A macskamúmián könnyesre röhögtem magam. Köszi Noszfer!

Az Ördög Nóri, késõbb a zsûri is említette a gonosz fórumozókat és a médiákat :) Ó, hát már szabadkozniuk kell :)

A zeneválasztás nagyon gyenge volt. Fogalmam sincs, honnan szednek ennyi semmitmondó középszerû dalt. A legjobban a 99 lufi tetszett, de azt meg Adélka rontotta el :)

Antal Timi megint hamis. Igaz, nagyon nehéz dalokat énekel, de akkor is. Olyan, mintha a rúdugró bajnokságon mindenki 160-190 centi magasra rakott léceken ugrálna át több-kevesebb sikerrel. Timi pedig felrakatja a lécet 250 centire, és kis híján, de mindig leveri.

Majkáéknak miért kellett a bomba számukból bamba számot csinálni, azt nem értem. És nem is fogom soha.

A döntésnél gondoltam, hogy a Keresztes Ildi a Beát akarja továbbjuttatni, hiszen minden egyes adásban meg tudta õt bõgetni (a Krisztián pedig le). Azt hittem, a többi mentornál egyértelmû lesz a tisztább hang, azaz Stone. Elfelejtettem, hogy Gesztinél egyéb fura szempontok is szerepet tudnak játszani ;)

Lehet, hogy Bea széplelkû, vagy inkább nagy lelkû. Vagy az is lehet, hgy jól eljátssza. De ez egyenlõre egy énekverseny és nem érzelmi intelligencia verseny.
Igazából a Krisztiánnak kellet volna elõbb kiesnie. Illetve be se kellett volna kerülnie. Csak foglalja a helyet a nála sokkal jobbak elõl. De ez igaz a Beára és Adélra és Szabó Dávidra is.
lilalibaláb 2012 nov. 04. - 09:44:51
(1298/3153)
"Az egyik legrosszabb Csobot Adél. Hihetetlen ripacs, csúnya, és beszélni sem tud szépen, sajnos süt róla a butaság, inkább ki se nyitná a száját. Malekkal tökéletesen összeillenének! Hangja nincs, nem is értem mit keres a müsorban....Bár sok buta férfinak talán bejön ez a cukorbabás ugri bugri amit minden müsorban levág. Rettenetesen taszitó jelenség. Az ilyen hozzá hasonlók tipikus tiszavirág életüek. Felfedezik (a nagy semmit rajta), elénekel lemezre pár idióta üres számot, levetkõzik az összes férfimagazinnak, majd eltünik a mélybe."
------------------------------------------------------------------------

Nem ripacs és nem csúnya.
Tud szépen beszélni.
A butaság nem tudom, hogy süt-e róla, nem hallottam még ókori görög filozófiáról (sem) beszélgetni, de inkább azt gondolom, hogy nem süt róla. Ez inkább a "szép lányok buták" sztereotipia, ami nem az õ hibája, hanem a tiéd.
Maleknak kb a lánya lehetne, nem mintha számítana, de nem, nem illenének össze.
Van hangja, és a maga mûfajában kiemelkedõen jó. Cserháti sem tudott mást énekelni, csak a saját mûfaját, azt viszont kiválóan.
A mûsorba azért jött, hogy megnyerje, vagy legalább ismertté váljon.
Nõ vagyok, heteroszexuális, mégis bejön nekem, mert legalább van egyénisége, aminek számomra köze sincs a "cukorbabás ugribugrihoz".
Ha már jövendõmondásra adtad a fejed, legalább pénzt kérj érte, ha biztos vagy a dolgodban. Csak a hülye dolgozik ingyen. Ha meg nem vagy benne biztos, ne károgj.
Mermaid. 2012 nov. 04. - 04:13:08
(1297/3153)
Ez a müsor sajnos egy vicc. Abba most nem mennék bele hogy mennyire szinvonaltalan a felhozatal úgy általánosságba véve.

Az egyik legrosszabb Csobot Adél. Hihetetlen ripacs, csúnya, és beszélni sem tud szépen, sajnos süt róla a butaság, inkább ki se nyitná a száját. Malekkal tökéletesen összeillenének! Hangja nincs, nem is értem mit keres a müsorban....Bár sok buta férfinak talán bejön ez a cukorbabás ugri bugri amit minden müsorban levág. Rettenetesen taszitó jelenség. Az ilyen hozzá hasonlók tipikus tiszavirág életüek. Felfedezik (a nagy semmit rajta), elénekel lemezre pár idióta üres számot, levetkõzik az összes férfimagazinnak, majd eltünik a mélybe. Már várom, felüdülés lesz. :)
Lass Bea szerintem a legnagyobb vesztese a müsornak, õ biztos vagyok benne nagyon boldog hogy végre kiesett. Õt én a megnemértett zenészek táborába sorolnám. És a meg nem értett emberekébe is. Az õ stilusához fel kell nõni!!! Erre nem mindenki képes! Az emberek többsége gyerekes, felszines! A zsüri tökéletesen be is bizonyitotta Gesztivel az élen. Akinek mindig is számomra hiteltelen és idióta zenéi voltak. Énekelni sem tud, az érzelmekrõl, lélekrõl meg szerintem végképp nem sok fogalma létezik. Lass Bea egy mélyérzésü, komoly ember, magas érzelmi intelligenciával. Neki van az egyik legjobb hangja és nõként is messze veri szépségben a többit. Arról nem õ tehet ha nem tudták rendesen felöltöztetni stb. Az emberek felszinesek! A legtöbb embernek a látszat dolgok jönnek be, a látszat cukorgyáras, cukormázas, valósághoz nem sokat közelitõ Christina Aguelirák, és még sorolhatnám.....az olyan emberek akik mindenkivel eltudnak üresen csacsogni, vagy tenni a szépet, elmondani, hallatni azt amit akarnak hallani. Persze aminek köze sincs a valósághoz! Csobot Adél stilusa és a másik lányé (Timi) ennek tökéletesen megfelel. Számomra õk üresek és felszinesek éretlenek és szépnek sem szépek!
Geszti Péter helyében pedig inkább elásnám magam a föld alá, azzal a megnyilvánulásával , idézem (érdemes meghallgatni) : " most már látjuk hogy szép a lelked is..." . Hát barátom gõzöd sincs az emberi lelkekrõl, értékekrõl. Nem tudom emberek hogy engedhetnek meg maguknak ilyen véleményt másokról.
Felháborodottan olvastam itt korábban egyes hozzászólást Beáról, azért mert sir. Hát ilyen megnyilvánulásoktól talán nevessen valaki? Én is sirnék , de inkább azon hogy a Föld hogy hordhat a hátán ennyi primitiv embert és ezek képesek kiállni nyilvánosság elé és még vállalni is a szegénységüket.
Zámbó Krisztiánt nem itélem el azért amiért szerepel a müsorban. Ha rangsorolnom kéne, számomra még õ is élvezhetõbb Csobot Adélnál, vagy Timeánál. Keresztesnek igazat adok abban hogy lenne a hangjában tehetség, csak tanulnia kéne jobban, és lazábbnak lennie. De vele kapcsolatban is undoritó ahogy Geszti megnyilvánul, mert nem Zámbó Krisztián cikkezget magáról a sajtóban, és inkább a zsüri hülyébbnél hülyébb megnyilvánulásai adnak alapot ezekre sokszor. Negativ kritikát lehet fogalmazni intelligens módon is én úgy gondolom. Krisztiánnak pedig igazat adok abban hogy miért ne választhanta apás dalt. Nekem érdekes módon nem a Jimmy jutott róla eszembe. Úgy gondolom nem Krisztián csinálja sokszor magakörül ezt a fesztivált hanem a kedves mentorok. Nekem soha egy percig eszembe sem jutott a Faterjával hasonlitganti õt. De ez is intelligencia kérdése hogy ki mennyire tud dolgokat ketté választani, vagy elvonatkoztatni.
1/10
danton-b 2012 nov. 03. - 23:57:12 1/10
(1296/3153)
Hát ez nem szimpatikus nagyon ,de a másik meg nem nyilatkozza ,csak teszi ugyanezt.Egyetlen versenyzõt nem láttam ,amelyik normális visszafogottsággal várta volna hogy dilettáns mentora viszi e magával az élõ sóba.Mindegyik úgy õrlõdött mintha az élete múlna rajta ,miközben tudjuk hogy még aki megnyeri azon kívül hogy sok pénze lesz, karriert egyáltalán nem igen tud csinálni ,vagy ha tud, azt ezen mûsor nélkül is meg tudná tenni.Tehát az a véleményem hogy kivétel nélkül mindegyik mindent alárendel ennek a blöffnek.Stone legalább õszintén ki is mondja ,és nem zokog ha õ jut tovább:)Ráadásul az õ korában már nemigen van ideje köröket futni ,ha el akar érni valamit.
1/10
pillangókisasszony 2012 nov. 03. - 23:44:22 1/10
(1295/3153)
A magyar popipar színvonala a béka feneke alatt van,de sebaj,nyomassuk továbbra az ilyen SP szintû elõadókat.Adélka nem baj hogy bûn hamis,és semmi hangja, hiszen nagyon cukimuki,és jól mozog a színpadon...A mentoroknak is szólhatna valaki hogy ez nem szépségverseny.
Örülök Lass Bea kiesésének,de nem lehetne hogy jövõhéten mindenki kiesik?
1/10
pillangókisasszony 2012 nov. 03. - 23:24:25 1/10 Előzmény Vilora
(1294/3153)
A válogatók 3 és fél hónapja voltak,ha jól tudom.Amúgy meg az újság írta,hogy babát vár,nem én találtam ki.Ha nem az,akkor viszont rengeteget hízott.Igazából teljesen mindegy.
Ezüstliliom 2012 nov. 03. - 22:54:46
(1293/3153)
Bocs, hogy nem olvasom vissza az utóbbi hetek hozászólásait, de egyszerûen lehetetlen annyi idõ alatt, amennyim van. Így csak leírnám a véleményem a mai napról, és bocs, ha mások hozzászólását ismételném.

Eljutottam arra a pontra, hogy csak a produkciókat hallgatom meg, aztán leveszem a TV hangját, mert amit ezek az állítólagos "mentorok" mûvelnek, az undorító, Gesztivel az élen. Hányni tudok tõle/tõlük. Önzõk, csak azt nézik, hogy õk gyõzzenek - nem a mentoráltjaik! -, és hogy ennek érdekében mivel tudják jobban aláásni a többi "mentor" versenyzõinek az önbizalmát, hitelét. Nem tudom, néztétek-e az amerikai X-faktort vagy netán a Táncolj, ha tudsz! táncversenyt, ami szintén amerikai, de azokban soha nem tapasztalni azt, hogy ócsárolnák a versenyzõket, vagy hogy arra utaznának, hogy minél jobban kikészítsék õket. Ott a hibákat azért teszik szóvá, hogy tanácsot adjanak a kijavításukra, hogy építkezhessenek, tanuljanak belõle, és ezt szinte sosem bántóan teszik. Ennyit a cirkuszról, most inkább a versenyzõkrõl írnék még pár szót.

Adélka hozta a szokásos, bugyuta dalocskáját, ami a maga módján élvezhetõ volt, mint mindig, de amúgy semmi különös. Miklós volt annyira gyáva, hogy nem merte hagyni, hogy eredeti (német) nyelven énekelje végig, pedig szerintem úgy egy fokkal jobb ez a dal.
Timi megint nehéz, technikás dalt hozott, de tényleg inkább erõbõl énekelt, nem szívbõl.
Szerintem Dávid talán ma volt eddig a legjobb, illett neki Puskás Peti dala, ennél többet ebbõl a dalból nem lehetett kihozni.
Fehér Zoli is fejlõdik hétrõl hétre. Eleinte nagyon nem volt szimpatikus, de értékelem, hogy jól énekel, és kezdi levetkõzni azt a bájolgó viselkedését, amit lányoknál is utálok, nemhogy fiúknál. Hegedûs D. Gézát sem kedvelem, de úgy tûnik, jó tanácsokat adott Zolinak.
A Like az egyik kedvencem, és ma is nagyszerûek voltak szerintem. Isteni a hangjuk együtt és külön-külön is, szépen kiegészítik egymást, és nagyon jól vokáloznak. Hajrá lányok! (Csak ez a név...:/ )
Lass Beának pont az volt az erõssége, amit Geszti kikezdett: a romboló, keserû szenvedélyessége. Nem véletlen, hogy azt támadta ez a ... A múlt heti dala nagyon tetszett, de a maiban a halkabb részeknél elég hamis volt sajnos. Õszintén szólva nem bánom, hogy kiesett, mert én már az élõ show-ba sem hoztam volna magammal, mivel hiába tud átélten énekelni, ha gyakran hamis.
Krisztián az elõzõ hetekhez képest jobban énekelt, bár ez még mindig gyenge volt. Hogy az érzelmek vagy az iszonyú nagy stressz teszi-e ezt vele, nem tudom, de nem leszek szomorú, ha kiesik.
Stone-nak szeretem a hangját, és ma sem énekelt rosszul. Én nem õt párbajoztattam volna, de továbbjutott, és ez a fontos.
Utoljára hagytam Gergõt, nem véletlenül. Valószínûleg nem fogok újat írni, sokan leírhattátok már, ezért elõre is bocs! Ez a srác egy õstehetség! Bármit énekel, lazán, stílusosan teszi. Látszik, hogy élvezi az éneklést, és én is élvezem, bármit énekel is.:)

A kiesettekrõl is szeretnék majd egyszer írni, akiket siratok, mert sokkal élvezhetõbb lenne velük a mûsor, de majd késõbb...
dr.66 2012 nov. 03. - 22:49:59
(1292/3153)
Melyik reklámról beszélsz? Amikor a Keresztessel összeborultak aztán beszélgettek "titkosan"? Akkor már rég befejezõdött a szavazás.Mitõl változott volna meg akkor sorrend? Nem értelek.
9/10
ledi 2012 nov. 03. - 22:39:56 9/10
(1291/3153)
Csalás történt?

Valószínûleg a Zámbó gyerek volt az utolsó(elõtti) helyen, de az rtl nyilván nem akarja kiejteni ezért dobott be reklámot. Ilyen még nem volt a verseny történetében.
david03 2012 nov. 03. - 22:31:42
(1290/3153)
Csak azt nem értem, ha folyamatosan belekötnek a mentorok valaki(K)be, akkor mi a fészkes fenéért vitték magukkal az élõ sóba? Egyébként ez a mai mûsor igazán gyengére sikeredett. Az egyetlen õszinte és hihetõ dolog sztón megnyilvánulása volt. NNNa befejezem a "fanyalgást".
1/10
Semprini 2012 nov. 03. - 22:25:59 1/10
(1289/3153)
No comment a mai végeredmény. Stone-t eleve nem kellett volna az élõshowba bevinni, Zámbót dettó, erre az utóbbi megúszta a párbajt, Stone-t meg benttartják a nézõk. Röhej! :-(
1/10
fo.ma 2012 nov. 03. - 22:25:54 1/10
(1288/3153)
Az a baj, h ez az egész mûsor nem arról szól, amirõl kéne, h melyik jó jusson tovább, hanem h melyik xar essen ki. Ez egy AntiFaktor.
Az egész mezõnyben két jó van. Sajnos ma õk sem remekeltek.
1/10
danton-b 2012 nov. 03. - 22:25:54 1/10
(1287/3153)
Az elsõ örömkitörés után ,ami õszinte volt ,átölelte vetélytársát.Mit kellett volna csinálnia? Zokogni? Bár megjegyzem ebben aborzalmas mûsorban nemigen van õszinte pillanat csak mûmájerkedés.A VV hez nem értek ,de úgy gondolom butaság kivülrõl rangsort állítani hogy ki mekkora törtetõ és exhibicionista.Az lehet hogy valakinek afeje nem szimpi,de azért abban is van valami hogy amásik Voice mûsorban nem is látják elõször akliensek fejét.mert ez nem szimpátia hanem énekverseny lenne.ha Stone úgy énekelne pl mint Tom Jones,aki távolról imitál ,semmi nem számítana,csak a tudás.
Akosh 2012 nov. 03. - 22:25:30
(1286/3153)
kijaza a macskamúmia?
1/10
danton-b 2012 nov. 03. - 22:21:14 1/10
(1285/3153)
nekem is érdekesebb fõleg meztelenül abban a klippben:)
csancsy 2012 nov. 03. - 22:21:14
(1284/3153)
Sztem ez nem álszentség... Hanem inkább az empátia és kultúra hiánya, pont ezért nem szimpi nekem (a másik oka, hogy VV-ben is próbálkozott és ez azt mutatja, hogy elsõsorban nem énekes hanem inkább sztár akara mindegy milyen módon). Azért csak elvárható lenne hogy picit együttérezzen a másikkal, fõleg kamera elõtt.
barbi_112 2012 nov. 03. - 22:20:14
(1283/3153)
Jó, én pl attól is rosszul voltam mikor a suliban volt egy verseny, és ott az elsõ helyezett látványosan fellengzõsködött, és a második orra alá dörgölte, hogy "Látod én voltam a jobb bibíí, te meg sz*r voltál ".
ketteske 2012 nov. 03. - 22:20:08
(1282/3153)
Igaza van... és Neked is abban, hogy örülhet, de ez a kifejezése az örömnek akkor sem teszi szimpatikussá. Esélye meg úgy sincs nyerni, csak még egyszer meghallgathatja élõ adásban a mentoroktól, hogy milyen átlagos vagy semmilyen is Õ... ennek aztán lehet örülni, tényleg :))
1/10
danton-b 2012 nov. 03. - 22:19:56 1/10
(1281/3153)
Nem fog párbajozmi ,mert hozza a pénzt a Fülig Jimmy rajongóktól.
Akosh 2012 nov. 03. - 22:19:45
(1280/3153)
Szerintem is Stone párbajdala jobb volt, de összességében Bea sokkal érdekesebb. Nem baj jövõ héten megint párbajozhat Stone és mehet haza. Zámbót én sem szeretem, de a mai elõadása Timi és a Like után legjobban tetszett. Ma Geszti csapata is gyenge volt.
1/10
offtopic
-csengõzoli-- 2012 nov. 03. - 22:19:31 1/10
(1279/3153)
Bea ma kevés volt,mint RTL-ben a hetero.
1/10
danton-b 2012 nov. 03. - 22:18:02 1/10
(1278/3153)
Te mán csak tudod:)Ha a nagyanyámnak farka lett volna ,akkor a nagyapám lett volna.
1/10
danton-b 2012 nov. 03. - 22:16:35 1/10
(1277/3153)
Ja, majd magyarázgathatja Stonenak hogy mennyire bízik benne:)
zsouzs 2012 nov. 03. - 22:15:35
(1276/3153)
Háát csak azt adta, ami a lényege..:-), egyébként jövõ héten õ is megy.., valszeg.
1/10
danton-b 2012 nov. 03. - 22:15:02 1/10
(1275/3153)
Túlságosan beleélted magad ebbe az álszentségbe ,ami amûsorból sugárzik.Mindenki ugyanígy örült volna Stone helyében,ha nem megjátsza magát.
1/10
fo.ma 2012 nov. 03. - 22:14:16 1/10
(1274/3153)
Léccives ne irkáljatok mindenféle rosszindulatú hülyeségeket a Zildirõl és versenyzõirõl. NNa! Csúnyák!!!!
Begi30 2012 nov. 03. - 22:13:35
(1273/3153)
Kár én Beának örültem volna jobban....tudom, hogy sokan nem értenek velem egyet.
Én Stonet unalmasnak találom...valahogy a hangja sincs összhangban vele és mindig ugyan olyan.
A Beát mindig várom, hogy mit fog kihozni az adott dalból még ha hamis is néhány helyen. :(
barbi_112 2012 nov. 03. - 22:12:37
(1272/3153)
De hogy ennyire. Aztán még felemelte Bea kezét. Milyen fejet vágott szegény csaj, kb lerúgta volna szerintem....
1/10
danton-b 2012 nov. 03. - 22:11:54 1/10
(1271/3153)
Még anézõk is megkontrázták Keresztes választását bea mellett,tök hülye ez a csaj,ráadásul idegesítõen.Senki nem kiváncsi pl arra hogy õ belül hogyan zokog ,hanem kéne egy objektív értékelést adni produkciókról.Erre képtelen Keresztes , és akik benyomták ide azok is végleg leszerepeltek.
ketteske 2012 nov. 03. - 22:10:51
(1270/3153)
kõbunkó ;)
5/10
horipapa. 2012 nov. 03. - 22:10:46 5/10
(1269/3153)
Na ez most megalapozta Ildikó jövõhetét... :D Egyrészt magyarázkodhat Stonenak, másrészt egész héten sírni fog Lass Bea után.
Mindkét párbaj rossz volt, de a párbajban Stone jobb volt. Szerintem.
1/10
fo.ma 2012 nov. 03. - 22:10:24 1/10
(1268/3153)
A meg nem értett zseni... Brühühühü
barbi_112 2012 nov. 03. - 22:09:57
(1267/3153)
de b*nkó ez a sztóóóón ejjjj :DD
loma06 2012 nov. 03. - 22:09:56
(1266/3153)
No comment... Mindenesetre "férfias" reakció volt sztóntól...
tricia 2012 nov. 03. - 22:09:43
(1265/3153)
Hisztis elmegy.
zsouzs 2012 nov. 03. - 22:08:41
(1264/3153)
Igen, a külseje nagyon elõnyösen változott.
tricia 2012 nov. 03. - 22:08:00
(1263/3153)
Ez gáz. Tehetségtelen.
zsouzs 2012 nov. 03. - 22:07:11
(1262/3153)
nem, nem csak holmi lefizetés a család részérõl. Csepelen, komoly a Jimmy kultusz, de egyébként máhol is, sokan szeretik, még most is. Tévesen, ez a szeretet sugárzik ki a srácra.
Vilora 2012 nov. 03. - 22:05:53
(1261/3153)
Rúzsa Magdi nõvére sokkal jobban énekelte ezt a dalt, mégsem fordultak meg a mesterek, itt meg már az élõ show-ba is bekerült versenyzõ olyan rosszul nyomja, és tovább is jut valszeg, hogy hihetetlen...és csak nem szabadulunk Krisztõl, ez még nagyobb sokk...
tricia 2012 nov. 03. - 22:05:45
(1260/3153)
Legalább most mindenki bõg. Stone is sírhatna egy kicsit.
1/10
danton-b 2012 nov. 03. - 22:03:30 1/10
(1259/3153)
Azt kell mondjam ,apárbajban jobb volt Stone.
1/10
fo.ma 2012 nov. 03. - 22:02:55 1/10
(1258/3153)
És milyen hamis! Úristen!!!!!
tricia 2012 nov. 03. - 22:02:29
(1257/3153)
Lass Bea nem tündököl. Szerintem kiesik.
1/10
fo.ma 2012 nov. 03. - 22:01:53 1/10
(1256/3153)
Mater Dolorosa
barbi_112 2012 nov. 03. - 22:01:49
(1255/3153)
Most milyen szép ez a Bea! Ennyire szép még soha sem volt :O
garamba 2012 nov. 03. - 22:01:36
(1254/3153)
Bea sokkal jobb mint a Zámbógyerek, neki kéne párbajoznia...