Téma: X-Faktor

szabyy 2012 okt. 13. - 19:47:24
(453/3153)
Reméltem, hogy kellemesen csalódok... nem így lett...
barbi_112 2012 okt. 13. - 19:46:37
(452/3153)
Kövérségét? Nóra kb anorexiás, csont és bõr...
ehajno 2012 okt. 13. - 19:45:06
(451/3153)
Ugyanazt nézem, mint Te! :) Igen, sonkái vannak, nagyon feltûnõ a sok fiatal közt. :)
1/10
fo.ma 2012 okt. 13. - 19:43:20 1/10
(450/3153)
Ördög Nórának sonkái vannak???? Te mit nézel? :(
ehajno 2012 okt. 13. - 19:38:30
(449/3153)
Ez a mûsorvezetõ nõ kicsit edzhetne! Nem kap levegõt, mert kiszaladt a porondra vagy 10 métert. Azon kívül csak két hatalmas nagy sonkát lehet a képernyõn látni. Iszonyú elõnytelen a ruhája, kiemeli a kövérségét. :(
Seven7Crown 2012 okt. 13. - 19:35:39
(448/3153)
A négy ember együtt értékelne. De Xavér, például Geszti helyett is jó lenne Feróval, Malek Mklóssal, és G.Nikivel, ha már B.Zoli nem frankó. Csak Keresztest ne lássam!
Seven7Crown 2012 okt. 13. - 19:19:25
(447/3153)
Még szép!
Towner 2012 okt. 13. - 18:06:23 Előzmény Seven7Crown
(446/3153)
Xavér érdekes ötlet. Nem tudom ki helyett. A nézettség miatt nem tudom mikor változtatnának. (Mondjuk ha a voisszi betesz nekik)
olahmiki1959 2012 okt. 13. - 16:06:53
(445/3153)
A szórakoztatással semmi bajom, természetesen szükség van rá, én nem vagyok egy elefántcsonttoronyból, szellemi fölényemet érzékeltetve kinyilatkoztató, tévedhetetlen valaki, ugyanúgy szeretek teli szájjal, önfeledten, felszabadultan röhögni, mint bárki más, az ökörködés, baromkodás ellen sincs kifogásom, ha annak ott helye van.
Az X Faktorral, a Megasztárral pont az a problémám, hogy másnak, többnek, értékesebbnek akarja mutatni magát, mint amilyen valójában.
Amikor - és elnézést, de ki kell mondanom a nevét, mert csak akkor érvényes és vállalható a véleményem, - Talán Attila, ez a közepes tehetségû, erõtlen hangú, sokszor kifejezetten hamisan éneklõ figura a Megasztár-ban a 3. helyezést érte el, és azt kezdték róla harsogni, hogy õ Magyarország legjobb férfihangja, akkor lett világos a számomra, hogy az összes ilyen típusú mûsor, - kivétel nélkül, - amit tehetségkutató versenynek csúfolnak, egy orbitális médiahazugság.
Valamilyen "nevet kell adni a gyereknek", hangoztatni kell, hogy ez egy külföldön már régóta bevált, hatalmas sikerû mûsor, - a külföldet azért kell kihangsúlyozni, hogy az átlagos magyar nézõ hasraessen a megtiszteltetéstõl, és ne vegye észre, hogy éppen most nézték hülyének, - és a csillogással, tûzijátékkal azt kell eltakarni, hogy igazából a minél nagyobb nézettség, és az ebbõl fakadó, minél nagyobb bevétel a valódi cél.

Ha igazán bátrak lennének a szerkesztõk, producerek, médiaszemélyiségek, menedzserek, akkor extrém figuráknak, kreténeknek, debileknek, exhibicionistáknak hirdetnének tehetségkutató versenyt, ahol bárki felléphetne bármilyen produkcióval, a nézõk sírnának otthon a röhögéstõl, másnap pedig a körzeti orvosnál az utca végéig állna a sor, annyi embernek fájdulna meg az oldala elõzõ este.
Az legalább õszinte lenne, nem kellene hangzatos nevek mögé bújtatni a mûsort, álságos, komoly pofákat vágó zsûrivel, összeráncolt homlokú ítészekkel, és a nézõk totális átvágásával.
Ha tehetségkutató, akkor legyen valóban az, ha pedig szórakoztató figurákat keresnek, akkor azt is mondják meg nyíltan, és akkor tudjuk, hogy mire számíthatunk.
Hú dejó a habos sütemény 2012 okt. 13. - 16:04:45
(444/3153)
nekem minden kategóriában van kedvencem:
Fehér Zoli,
Piroskirály(PJZ),
Adél,
és Zámbókriszti

ezek közül is különösen a Fehér Zoli és PJZ
1/10
csikosi 2012 okt. 13. - 14:07:38 1/10
(443/3153)
Szerintem már itt is megvan a gyõztes.
Seven7Crown 2012 okt. 12. - 23:41:35
(442/3153)
"Érdekes az összeállításod a szerinted alkalmas zsûritagokról... úgy látom nagyon kedveled az alternatív nemi érdeklõdésû mûvészeket. Mind1, Te dolgod.. de ezek az emberek nagyon nem illenének ide."

És talán még azt is megemlíteném, hogy ezeknek az embereknek a nemi beállítottsága nem érdekel, foglalkozzon ezzel az, aki õket boldogítja. Nekem az a lényeg, hogy mit produkálnak, és a tehetségüket nem lehet elvitatni.
Azt, pedig pláne nem állítom, hogy egy olyan tucat mûsorba valók, mint az X-Fucktor, csupán az a véleményem, hogy õk azok, akik egy komoly mûsor zsûri tagjaiként is szerepet kaphatnának!
Seven7Crown 2012 okt. 12. - 23:19:33
(441/3153)
Az általam elképzelt névsort, Towner miatt állítottam össze!
Mindegyik emberke ért ahhoz amit csinál, és nagyszerû zenehallással rendelkeznek!
1;B.Zolinak, akárhol is osztja az észt, még a mozgáshoz is van érzéke.
2;Niki, nem csak énekelget, hanem énekel. Az eddigi versenyzõk meg sem közelítik!
3.Xavér, világhírû zenész, és a humora, pedig mindent visz az intelligenciájával, ami nem árt egy zsûritagnál!
Meglepõ módon, jó volt Õt látni Nagy Feróval egy show mûsor keretén belül, akivel óriásit alakítottak, mert képes volt a szintjére úgy leereszkedni, hogy mind a ketten egy egyszerû, de mégis nagyszerû párost alakítottak minden bunkó megnyilvánulás nélkül!
Ugyanis mindenhez két ember kell. Xavér, pedig tudta Ferót kezelni.
4;És hát Malek sem éppen hülye gyerek. Az arcáról is lelehetett olvasni, hogy kit szeretett volna éppen tovább juttatni, de ezekben a mûsorokban, a lista már elõre adott, ahogy a gyõztes személye is!

Az, pedig engem nem érdekel, hogy Plazmát szeretted vagy sem, mert a kedvelt versezõit, mindenki maga választja meg.
DrAgy 2012 okt. 12. - 20:34:48 Előzmény fo.ma
(440/3153)
Szó sincs róla hogy kifejlõdött az igazságérzetük csak elõjött a mérhetetlen ostobaságuk.:)
offtopic
Bigpapa 2012 okt. 12. - 17:49:24 Előzmény olahmiki1959
(439/3153)
Ma idúl a Voice,kíváncsiságból abba is belenézek.Vicces,hogy Malek Andrea tavaly még a tesója segítõje volt,most meg zsûritag,ha jól tévedek.
Azért ennyit Friderikusz legalább elért,hogy nem egy napon van a két csatorna mûsora.

OFF

Már ne hari,de olvasd már végig még egyszer ,amit írtam.Az,aki kiköltözött innen,és már nem itt él,az ne szavazzon ide,ahol mi szopunk.Ennyi.Egy szóval sem mondtam,hogy õ már nem magyar.Magyar lesz,amíg õ annak érzi magát,tõlem egy román állampolgár is érezheti szívében magyarnak magát addig,amíg nem jön át és szavaz faszságokat,úgy,hogy aztán hazamegy romániába és él ott.Én meg viselem az õ és több ezer társának a döntését.
Ezt kár ragozni,mert ezt minden normális ember felfogja,hogy hiba.
Az pedig,hogy buszokkal hozták õket onnan tudom,hogy abból a faluból is toborozták õket,ahol apám feleségének a rokonai éltek.Az egyik csak azért ült fel arra a buszra,mert így megspórolta magának az ide utat :))))volt esze.Aztán húzott a rákba,amikor alkalma adódott rá.(ki a tömegbõl).
Ha mi kiköltözünk,nem fogok ide szavazni,bármennyire is idegesít ez,vagy az a kormány.Onnantól kezdve ez belpolitika,ami a határon belül élõkre tartozik.Enni fogok gulyást,szeretettel gondolok a budapesti életemre,hiányozni fog,de hidd el,az a sok marha(2/3),aki még itt él, azok egy cseppet sem.
Azt azért linkeld már be,hol mondtam olyat,hogy egy Polgár Zsófi,aki kint él nem magyar,vagy egy hozzá hasonló?Mert én nem emlékszem.Én azt mondtam,hogy egy román,szerb,szlovák,ukrán,tökmindegy,az ott született,így annak az országnak a polgára.Így román,szlovák,tudja a tök.Magában érezheti,hogy magyar,tegye,szíve joga.Csak ne szavazzon Magyarországon!Költözzön át és éljen itt.Legyen 100%-ig magyar.Adózzon,termeljen,fogyasszon,sokasodjon és építse a hazánkat.Legyen értékes tagja a társadalomnak.Akkor én fogom elkísérni szavazni és leszarom,kire voksol.
1/10
Gabriella54 2012 okt. 12. - 11:37:12 1/10 Előzmény danton-b
(438/3153)
Ha a színpadon jól teljesít, ugyan miért ne húzódhatna vissza? Totál hülyeségeket várnak el ezektõl a szerencsétlenektõl, akiket megszédít a csillogás. Itt nem a hang, az egyéniség az érdem, hanem az, hogy mennyire vagy eladható. Hiába van szárnyaló hangod, ha rút kiskacsának bizonyulsz, akkor bizony isten veled...
1/10
fo.ma 2012 okt. 11. - 20:44:20 1/10
(437/3153)
Azért az több mint 'érdekes', h ez a szavazás kérdés milyen indulatokat vált ki. Eddig mindegyik más országban életvitel-szerûen tartózkodó magyar állampolgár, sõt a kettõs állampolgárok is szavazhattak, ha volt itt ingatlanuk. De hát azok tudjuk kikre szavaztak...
Akkor senki nem pofázott ezért minden fellelhetõ fórumon, magából kikelve! Mostanra fejlõdött ki az emberek igazságérzete. HIHETETLEN!!!
olahmiki1959 2012 okt. 11. - 19:47:30
(436/3153)
"Azért ez remélem a kanadai romákra nem vonatkozik?"

Nem hát. Sõt, a romániai kanadaiakra sem.
vénasszonyok -nyara 2012 okt. 11. - 19:34:07
(435/3153)
"Se az újvidéki, se a kanadai, se a kárpátaljai, se az izraeli, se a venezuelai magyarok ne szavazzanak itthon."

Azért ez remélem a kanadai romákra nem vonatkozik? Mert az csúnya rásszizmus lenne!
olahmiki1959 2012 okt. 11. - 19:11:48
(434/3153)
Hihetetlen indulatok munkálkodnak benned, papa!
Ezeknek egy jó része, - gondolom jogos, személyes sérelmekbõl fakad, - bár az erdélyi szavazók buszokkal való idehozása elég nagy marhaságnak tûnik, ilyen szóbeszédek vannak, "Drágabolgárúr" mûsoraiban különösen, ahol öreg nyugdíjasok hajmeresztõ csacsiságokat szoktak betelefonálni, ugyanakkor viszont tegnapelõtt Kálmán Olga mûsorában a Millás srác, Juhász Péter elmondta, hogy valahol vidéken találkozott egy DK-s politikussal, jól elbeszélgettek, és az illetõ elmondta, hogy éppen most szervezik az ottani emberek buszokkal való felhozatalát az okt. 23-ikai tüntetésre.
Az egyik dolog tehát szóbeszéd, a másikra viszont bizonyíték van.
Ahogyan az is bebizonyosodott, hogy annak idején, 2006-ban "külföldiül" beszélõ kommandósokkal verették szarrá a magyar tüntetõket. A baromira demokratikus baloldali kormány, amelyik egyébként állandóan azt hangsúlyozta, hogy a rendõrségnek nem szabad a politikába beavatkoznia.
Mondok néhány - a te logikád szerinti - "nem magyart".
Polgár Judit sakkvilágbajnoknõ, miután évek óta Izraelben él, - a te logikád szerint, - nem magyar.
Schiff András, évtizedek óta Angliában élõ zongoramûvész, - a te logikád szerint - nem magyar.
Kertész Imre, Nobel-díjas író, aki évek óta Berlinben él, - a te logikád szerint - nem magyar.
Sõt, ha te, és kedves családod külföldre költöznétek, és ott folytatnátok a további életeteket, - amit õszintén sajnálnék, - attól kezdve ti sem lennétek magyarok???
Ezt te sem gondolhatod komolyan...
A határokon túl élõkre visszatérve.
Az némileg érthetõ, hogy az elmúlt baloldali kormányok annyira be voltak szarva a határon túli magyaroktól és a szavazataiktól, miután évekig csak lekezelõen, gúnyosan, félvállról, az ottani emberek vallásosságát és a magyarságot megõrzõ hagyományait ahol lehet, sárba tiporva nyilatkozgattak, nekem meg az jutott eszembe, hogy talán úgy kellett volna politizálniuk a baloldali kormányoknak, hogy esetleg megszerettessék magukat az ottani emberekkel, és akkor nem kellene annyira félniük tõlük, tudod, papa?
Ha meg figyelmesen elolvastad volna, amit elõzõleg írtam, akkor láthattad volna, hogy egyébként nem tartom helyesnek a határainkon kívül élõk itthoni szavazását.
Se az újvidéki, se a kanadai, se a kárpátaljai, se az izraeli, se a venezuelai magyarok ne szavazzanak itthon.
Ennyi...
Bigpapa 2012 okt. 11. - 14:36:10 Előzmény Towner
(433/3153)
Pont beletrafáltál :)) erre gondoltam én is :)
Bigpapa 2012 okt. 11. - 14:35:12
(432/3153)
Nekem az X faktor azt jelenti egy elõadóban, hogy bármilyen számot el tud énekelni (kivéve egy olyan opera,amihez valóban egy adott hang kell -tenor,szoprán,stb). Ezt el tudom képzelni itt sok elõadóról,de valahogy a PJZ nem ide tartozik. Õk egy adott stílus,egy adott zene,és kész.Nem sokoldalúak.Én spec alig értek egy egy szót tõlük.Akkor hogy fogna meg?
Plazma meg azért nem is érdekelt,mert az,hogy én bazdmegolok,megtehetem,mert egy senki vagyok.Olvas max 20 ember és kész.De õt látja x millió fiatal.Az amcsi fuck dalokat sem csípem,de azt legalább sokan itthon nem értik.Ráadásul ezek a cigó gettós rapperek (plazma és társaik) elsírják a szenvedésüket,közben én is szenvedhetnék,mert nekem is sok szar van az életemben.Ahogy sajna mindenki másnak is.Némelyik jó családban él,szeretik,van zsebpénze,de elénekli,hogy drog,pia,szar élet meg hazug nõk.Mi a szart tud róla? ha meg drogos? Nem szorítottak pisztolyt a fejéhez,hogy drogozzon.Maga akarta magának,dögöljön bele,vagy szokjon le :)))
PJZ legalább annyiban jó,hogy nem káromkodnak.Ezt 100%-ig tisztelem bennük.Meg jó a humoruk.De nem x faktorok,szerintem.
Bigpapa 2012 okt. 11. - 14:25:21 Előzmény olahmiki1959
(431/3153)
Tegnap megint a sírós Las Beával foglalkozott mindenki. Ahogy beszél,legszívesebben felvágnám az ereimet,mert a világfájdalom jön ki belõle. :)))

OFF

Hidd el,aki nem itt él (párom húga 2010.09 óta Angliában él) életvitelszerûen,csak magyar állampolgár (is),az ne szavazzon,ne szavazhasson.Ezt mondom most,ezt mondtam 10 éve és 20 év múlva is ezt fogom gondolni.
Aki nem érzi a bõrén a döntésének a súlyát,az ne szólhasson bele egy ország (még ha szülõ hazája is,vagy állampolgára) sorsába,ha a döntését,és annak következményeit(pozitív-negatív) nem éli meg.Legyen az izraeli,amerikai,angol,vagy tudja a fszom milyen országbeli.Csak aki Hegyeshalom és Záhony közt lakik, az szavazhasson.
A párom húga nem szavaz,mert azt mondja,ami itt az elmúlt 20 évben ment,nem ad okot neki hazaszeretetre.Alantas munkákat kap csak itthon,mivel csinos,minden fõnök meg akarta dugni,aztán,amikor nem jött össze,lapát.
Vett egy nagy levegõt,kiment Londonba és alapoktól kezdte felépíteni az életét.Már oda adózik,oda jár orvoshoz,ott dolgozik,ottani párja van és esze ágában nincs hazajönni.Magyarország tetszik neki,hiszen ez a hazája és szép is.De maga ez a sok barom nem hiányzik neki.
Én viszonylag jól élek,de 2010 óta rohamosan romlik az egzisztenciám.Nem én lettem hülyébb,nem én csinálom rosszabbul.Egyszerûen az én cégem mûködéséhez kell egy mûködõ gazdaság,kellenek vásárlók és kell piac.A mostani kormány megtesz mindent azért,hogy a gazdaságunk romoljon.Így lehet egy Közgépet jól pénzelni.
Miért haragszom az erdélyiekre? Mert idejönnek buszokkal,beállnak egy olyan menetbe éljenezni a királyt,amihez gecire semmi közük,de most,hogy lesz papírjuk,ide fognak szavazni. Õk is köpnének rám,ha kapnék szavazati jogot, hogy döntsek az õ életükrõl és mondjuk megszavaznám,hogy holnaptól egy Adolf Hitler döntsön a sorsuk felõl.Utálnának? Naná! Lenne rá okuk? 100%! Igazuk lenne? Igen.Ott élek? Nem.Érzem a bõrömön,hogy ezen túl nekik milyen szar lesz? Nem. De idejönnek értem busszal.Kapok 5-10.000 Ft-ot, kapok kereplõt,magyar zászlót,elmondják a buszon,mit kiabáljak és miért ne tegyem meg? Hiszen RÁM NÉZVE KÖVETKEZMÉNYEK NÉLKÜLI DÖNTÉST HOZHATOK.Az más kérdés,hogy az õ életét hazabszom a társaimmal együtt.
De ugyan ez igaz a vajdaságiakra és a felvidékiekre is,akik ugyan így meg vannak vezetve.Kárpátalja,szlovák területek...,mind megvezetett egykori magyarok.És hogy utálom e õket? qrvára!Mindegyiket,aki idejön,leadja a szavazatát,tüntet és kiáll egy olyan vezetõ mellett,aki rosszabb,mint a sátán.De az a baj, hogy tegnap felnéztem OV facebook oldalára és majdnem elsírtam magam. Õsz hajú nyugger ezt írja neki: Hajrá Viktor!Hajrá Magyarország!Folytasd a munkát,csak így tovább.Mi veled vagyunk.És akkor rá kell jönnöm,mi a q anyámat tépem itt a számat?
Mi is intézzük a floridai céget,párommal jövõre húzunk ki.Csak az a baj,nem nekem kéne eltakarodnom innen,hanem az összes szemét politikusnak,akik 20 éve nem képesek egy mûködõ országot üzemeltetni.

Elnézést már elõre mindenkinek,aki mondjuk jobb oldali és belegázoltam a lelki világába,de ez van.Én nem vagyok balos,igazából itthon nincs olyan oldal,ahol jó szájízzel megmaradnék.Talán fogjunk össze és menjünk elõre párt jó lenne,ahol nem arról megy a vita ,ki mit csinált 2-5-20-30 éve,hanem mit fog tenni értünk az elkövetkezõ 2-5-20-30 évben.Az jó lenne.
Seven7Crown 2012 okt. 10. - 22:58:26
(430/3153)
Akiket felsoroltam, kétségtelenül értenek a zenéhez, és én, ebbõl indultam ki!
Plazmát, pedig sok emberrel szemben szerettem, ami nem azt jelenti, hogy Neked rajongani kellene érte!
olahmiki1959 2012 okt. 10. - 22:11:59
(429/3153)
Az izraeli szavazók példáját azért hoztam fel, mert úgy látom, az a tapasztalatom, hogy õk valami miatt mindig minden összehasonlításból, kritikából, degradáló megjegyzésbõl kimaradnak, kivételes státuszt élveznek, sõt, abban a pillanatban, amikor bármilyen vonatkozásban szóba kerülnek, akkor elszabadulnak az indulatok. Mintha az ott élõ embereket nem lehetne kritizálni, nem lehetne másokkal egy kalap alá venni, meg sem szabad említeni õket, semmilyen vonatkozásban.
Tabutéma, kényes téma, ingoványos talaj.
Pedig ennek nem kéne így lennie. Szerintem...
Miután ez a fórum mégiscsak az X Faktorról szól, a politikai vonatkozású témákat a részemrõl lezártam. (Legalábbis remélem.)
Towner 2012 okt. 10. - 21:32:02
(428/3153)
Valószínû arra gondolt hogy a határon túli magyarok simán eldöntenek egy választást, az általad felhozott Izraeli (vajon miért pont õket hoztad fel? Neked meg õk szúrják a szemed? Ha így van /cáfolj meg/ akkor bagoly mondja verébnek effektus van) szavazók viszont picit sem.
offtopic
vénasszonyok -nyara 2012 okt. 10. - 21:15:09
(427/3153)
Ráadásul az utódállamokban élõ magyarság az izraeliekkel ellentétben nem önszántából választotta az idegen állampolgárságot és nem hagyta el szülõföldjét, hanem az ország ment el a lába alól.
olahmiki1959 2012 okt. 10. - 21:11:37
(426/3153)
Sok mindenben egyetértek veled azokban, amiket írtál, vagy inkább azt mondom, hogy markáns véleményed van, és én ezt tiszteletben tartom.
Politikáról néhány szót.
Nekem anyám erdélyi magyar, a háború vége felé, amikor 3 vagy 4 éves volt, akkor jöttek át Magyarországra. Soha, senkinek sem jutott eszébe õt lerománozni, mert agyrém. ne haragudj, ezt nagyon rosszul látod, és nem is igen értem, hogy miért haragszol ennyire a határon túli magyarokra.
De ha már elõhoztad a kettõs állampolgárságot, akkor felteszem neked a beugrató kérdést. És kíváncsi vagyok, hogy mások esetleg hozzászólnak-e.

Amikor az Izraelben élõ kettõs állampolgárságú magyarok szavaznak rendszeresen a magyarországi választásokkor, akkor ez a kérdés miért nem merül fel?
Miért nem mondod te, és mások, hogy az izraeli magyarok - akik kb. 4000 kilométer távolságban élnek Magyarországtól, és nem itt adóznak, nem itt élik a mindennapjaikat, - miért, milyen meggondolásból, milyen jogon szavaznak bárkire, bármelyik itthoni politikai erõre, és miért avatkoznak bele a mi életünkbe?

Hogy lehet az, hogy a közvetlenül a határainkon túl élõ magyarok esetében - Erdély, Felvidék, Kárpátalja, Újvidék - mindig jön az aggódás, a különbözõ elméletek felállítása, az okoskodás, míg a tõlünk több ezer kilométerre élõk esetében ez a kérdés fel sem merül.
Õk különbek? Õrájuk nem vonatkoznak dolgok, kérdések, kételyek, õk egy különálló kategóriát képviselnek? Nekik lehet, amit másoknak nem?...

Egyébként, igazából belegondolva, tulajdonképpen én is egyetértek abban, hogy ne mások döntsenek helyettünk olyan lényegi kérdésekben, amelyek a mi életünkre vonatkoznak.
De akkor abba kivétel nélkül, mindenki tartozzon bele, aki nem a határainkon belül él! A kanadai, az izraeli, az ausztrál, és minden más külföldi országban élõ magyar állampolgár, mindegy, hogy a határ másik oldalán él-e, vagy esetleg egy másik kontinensen. Egységesen, mindenki. És akkor nem lesznek kételyek, gyanakvás, rossz szájíz.
Addig viszont értelmetlen errõl beszélni.
vénasszonyok -nyara 2012 okt. 10. - 21:01:58
(425/3153)
Mellbevágó és lehengerlõ!!!!

És még egyesek vitatkoznak velem a Kovács Kati topic-ban, hogy Õ jobb ezeknél az X.-faktoros fiataloknál.
Kovács Kati, ha 200 évig él,akkor sem fog egy ilyen dalt ilyen színvonalon elénekelni.

A triójuk azért nagyon jól szól. Valószínûleg a tavalyi kiesése miatt választotta ezt az utat Petra.
Towner 2012 okt. 10. - 20:49:34
(424/3153)
Gubik Petra (Like) számomra a hng ebben a müsorban. Azonban még nem hallottam azt a Petrát akit tavaly. Mivel formációval lép fel kevesebb lehetõsége (jóval kevesebb ezek szerint) lesz megmutatni határtalan képességeit:
http://www.youtube.com/watch?v=Otd_cBbOKZA
Bigpapa 2012 okt. 10. - 20:34:46
(423/3153)
Tudom,csak azt a pénzt inkább zabálja el.De ma már inkább 500Ft+áfa egy sms ahogy múltkor láttam,valami ezo mûsornál. :))))
agarik 2012 okt. 10. - 20:10:29
(422/3153)
Az SMS emelítdíjas, és mint ilyen 320+ÁFa, ami mára az inflációval megvan 500 HUF.
Bigpapa 2012 okt. 10. - 19:19:24 Előzmény olahmiki1959
(421/3153)
Az,hogy mi tépjük a szánkat,meg ezt vagy azt szeretnénk a döntõben látni...álom.Ez egy show,már a válogatón tudták,hogy kibõl lesz pénz.Mert van a suttyó réteg,aki még elhiszi,hogy az õ SMS-e döntheti el,hogy ki jut tovább.Vicc.És az a baj,hogy nekem is van haverom,aki küldött már sms-t :DDDDD ,azért a 100Ft-ért inkább vett volna egy kókuszgolyót :))

Apám harmadik felesége is erdélyi magyar,így szívem joga lerománozni,mert bármit is érez,gondol,román állampolgár.Sajna õ már nem,a házassággal együtt magyar papírjai lettek,amin sajna nem tudok változtatni.
És még egy mondat,amit a politikáról írtál.Mi nem azért nem akartuk,hogy ne kapjanak kettõs állampolgárságot,mert köcsögök vagyunk,hanem azért,mert aki a határon túl él,nem itt adózik,nem ezt a szart eszi,amit mi,nem itt szív,az ne szavazzon,ki legyen itt kormányon,mert kibicnek semmi sem drága!Ha itt lakik,itt él 365 napot,ide adózik,itt jár orvoshoz és a bõrén érzi minden döntését, akkor válasszon hogy jobb,vagy bal.ennyi.Akkor egy szavam sem lesz.

Dóra hangja sem jött be, a arra írtam,hogy valaki odáig volt érte,hogy milyen gyönyörû.Oké,én is szeretem a lovakat,van is két lovam :))) de az ágyba nem vinném be egyiket sem.

Stone elmondta, hogy dolgozott és a családjára nem volt ideje.Hiba,de ezért nem kell kilõni :) Én is ismerek legalább 10 családot,ahol az apa hajtott egy életen át,hogy a családjának meglegyen mindene.Ma egyetemet végzett gyerekei vannak,3 nyelven beszélnek az egyik barátomnál pl. apa volt? Lehet.Van esélye a gyerekeinek az életben? 100%. Amúgy a régi rockerek (inkább öreg csontoknak nevezném) még tudják,mi az alázat,mi az,beletenni az életüket a munkába.
Más példa,de személyesen ismerem Galambos Lajost.Egy társaságban beszélgettünk,ahol egy riporter csaj interjút is készített vele. Ott kérdezte,hogy nem érzi e rosszul magát,hogy sokan éheznek,neki meg palotája van.Nem pont így kérdezte,de valahogy az volt a lényege, hogy sokan irigylik tõle azt,amije van.
Erre Lajcsi elmondta.-Nézze.A Lagzi Lajcsi korszakomban,amikor adtam ki a kazettáimat,még a rendszerváltás elõtt,minden nap 4kor keltem.Ültünk be a kisbuszba és leautóztunk 2-300 km-t.Ott lenyomtunk egy falunapot,vagy lagzit,aztán be a kocsiba és át egy másik településre,ami mondjuk 100km-re volt. Ott megint leadtuk a mûsort,aztán be a kocsiba és jobb esetben irány haza,rosszabban újabb hakni.Ha hajnali 2-re hazaértünk,akkor boldog ember voltam.Másnap keltünk 6-7-kor,be a buszba és újra egy ilyen kör.Se hétvége,se szabadság.Aki irigyli tõlem,az csinálja ezt utánam.Aztán, a kereskedelmi tv-k indulásával nagyobb lett a népszerûségem,már megválogathattam, hogy melyik haknit vállaljuk el,melyiket nem.De 10-12 évig lagziról lagzira jártunk.

És ez az a munka,amit egy Sp,vagy egy Flúór tomi,és társaik sose fognak beletenni,mert õket már 2-300 ezerért nyomják el egy full playback bulira.Minek strapálja magát? A nedves bugyis tini lányok,az aputól kapott ájfonnal meg csinálják a twitterre meg a fészre a fotókat és ettõl újra el lehet adni sp-t. Szerintem ez a szégyen és nem Stone.Aki 52 évesen sem adja fel.
vénasszonyok -nyara 2012 okt. 10. - 17:50:57
(420/3153)
Nem ajánlatos Lass Beával szexelni, a jelek szerint. Szegény ember infarktust kapott tõle, mint a múltkor Malek a hangjától.
Seven7Crown 2012 okt. 10. - 17:13:48
(419/3153)
Plazmáról, pedig csak annyit, hogy egy szeretni való kis figura volt, aki pont akkor esett ki, amikor talán a legjobb formáját hozta, és amit a közönség reakciója is igazolt, mert az utolsó számát, végig tapsolták.
Én biztos vagyok benne, hogy a szavazatok alapján nem õ esett volna ki, de az is tuti, hogy ez a P.J.Z. formáció sem a tehetsége alapján jutott be.
Seven7Crown 2012 okt. 10. - 16:57:35 Előzmény Towner
(418/3153)
Malek Miklós, Varnus Xavér, Bereczki Zoltán, Gallusz Niki, és természetesen az, hogy ne a mûsor készítõi szabják meg, hogy ki nyerhet, és ki nem.
1/10
danton-b 2012 okt. 09. - 22:55:04 1/10 Előzmény Gabriella54
(417/3153)
Keresztes szereti a nagydarab böszme bunkókat,éshát egyébként is csodálatra méltó hogy hogyan sikerült ennyire hülye mentorokat kiválogatni.
Egy példa nem tudom hogy feltünt e másnak is,hogy ez a szegény Malek gyerek kifejtette az egyik versenyzõnek(szõke csaj érdekes hangszinnel feltünõen szinpadra való)hogy "amikor a szinpadon vagy akkor , remekül teljesítesz ,de sajnos ahogy lejösz a szinpadról magadba zárkózol és ez nagy baj"
Namármost kit érdekel az hogy magánemberként valaki milyen ha a szinpadon jól teljesít?És sorolhatnám a hülye debil szüövegeiket sorban,Fero ahogy továbbvitte azt két szerencsétlen amatõrnek is borzalmas cigánylegényt,vagy Geszti a szintén cigány gyerkõcöt ,mert úgy tûnik,hogy feltétlenül elõnybõl indul teljesítménytõl függetlenül ha valaki cigány pláne ha külhoni magyar.:)
Ha netán valakiben megcsillan valami, azt hülye mentoraink azért nem veszik észre ,mert bennük aztán nincs semmi faktor az tuti.
1/10
Semprini 2012 okt. 09. - 17:10:58 1/10
(416/3153)
Hát ez már a közízlést minõsíti, erre mondtam én hogy hibátlan vegytiszta tökéletes kontraszelekció ami itt folyik. elsõnek kiesnek a legjobbak (Arustei Andi már a mentorházba sem került, Jáger és Danics pedig ott estek ki), majd jönnek a jók, a végre pedig marad az OCSÚ. Ne felejtsük el, Király L Norbi, mind idõk legtethetségetelebb döntõse a 3. helyig vitte, úgy hogy még párbajoznia sem kellett!!! :-(
De nagyon szeretném ha most ez egyszer végre kivtételesen nem lenne igazam, tényleg nagyon.
Towner 2012 okt. 09. - 16:56:13
(415/3153)
Jelenlegi YouTube nézrtségi sorrend: 1. Zámbó K /2 Csobot A (megtévesztõ,nagyon sok utálkozó) /3 P.J.Z. /4. Like Leszakadva a többi.
Innen még az elejérõl szép eltalálni vajon ki lesz a második helyezett a versenyben. (lehet valahol fogadni az elsõre? Bár valószínûleg Zámbóra nem fizetnek)
grace08 2012 okt. 09. - 16:48:14
(414/3153)
Kicsit kiforgattad a szavaimat, de mindegy.:) Nekem nem szimpi a Stone, ezer meg egy a hangja, nem szeretem az õsrockereket, ennyi. Nõként pedig kimondottan antipatikus, mert bevallotta, hogy sz.rik a családjára, magyarán 52 évesen képtelen felelõsséget vállalni. Ez a példa? Ezt kell mutogatni? Ettõl lesz férfi? Hagyjál már...Az igazi férfi pontosan ennek az ellenkezõje, de nem akarnék eltérni a témától, úgyhogy pontot is teszek a végére.
1/10
Semprini 2012 okt. 09. - 15:56:30 1/10
(413/3153)
Egyetértek, nekem is! :-) És amellett még nem is énekelt rosszul, ha Antal Timi szintjét ugyan nem is éri el, azért a legjobb háromba így is beférhetett volna. Adélt meg minden fronton magasan übereli.
vénasszonyok -nyara 2012 okt. 09. - 15:54:27
(412/3153)
Nekem határozottan tetszik Danics Dóra. Lehet, hogy rendkívül csúnya vénasszony lesz, de jelen állapotában nagyon is dögösen néz ki.
És csak hüledezem, merre halad a világ! Már a híres összetartás sem a régi. Malek Miklós a kissé orrnehéz Danics Dóra (aki ráadásul sokkal jobb énekes) helyett a turcsi orrú Csobot Adélt vitte a mentorházba.
Te érted ezt?
Bezzeg annak idején a Vitrai még a síkhülye rózsagyurit is képes volt beszervezni a helyére a telefonos vetélkedõbe.
olahmiki1959 2012 okt. 09. - 14:25:50
(411/3153)
Hajjaj!

Papa! Egészen sokáig egyetértettem veled, amíg szépen végigböngésztem az írásodat. Ezt is jól látod, azzal is egyetértek, amazt is jól ítéled meg.
A vége felé viszont írtál egy-két - nem bántani akarlak, ezért úgy fogalmazok, hogy - akkora csacsiságot, hogy égnek állt a hajam.

Mi az, hogy Csobot Adél román???
Amikor ezt leírtad, utána nem ugrott be, hogy pontosan azoknak a primitív barmoknak a hibájába esel, akik az erdélyi magyarokat lerománozzák?
Politikát végképp nem szeretnék behozni ebbe a topikba, nagyon jól megvoltunk eddig nélküle, csak eszembe jut, amikor különbözõ politikusok annak idején azért ellenezték a kettõs állampolgárság megadását a határon túli magyaroknak, mert akkor "23 millió román fog minket elárasztani!".
Teljes képzavar volt, oltári baromság, és a logika és a földrajzi ismeretek teljes hiányáról tanúskodott ez a megjegyzés, nem beszélve arról, hogy miután a kettõs állampolgárság intézménye már létezik, nem tapasztaltunk még olyat, hogy bárhonnan is tömegesen elárasztanának bennünket.

Mindegy, Csobot Adél romániai MAGYAR, ahogyan Rúzsa Magdi újvidéki MAGYAR, és ahogy Dér Heni, vagy a kitûnõ színmûvész, Bács Ferenc is határontúli, MAGYAR.
Nem román, nem szerb, nem szlovák, hanem MAGYAR!

Attól még Csobot Adél továbbjuttatása valóban felháborító, de kizárólag szakmai szempontból, nem pedig azért, mert a határon túlról jött.

Az meg, hogy te valakit - Danics Dórát - a külseje alapján ítélsz meg, - amirõl egyébként senki sem tehet - és azért nem tartod jó énekesnek, hááát...
Manapság ez nem vall valami korszerû gondolkodásra.
Ha ebbõl indulunk, indulnánk ki, akkor a jelenlegi világsztárok között is lehetne jónéhány olyan, akinek nem szabadna a reflektorfényben szerepelnie.
Hogy mást ne mondjak, szegény Amy Winehouse - nyugodjék békében, - igencsak nagy kihívásokkal küszködött, ami a külsejét illette, vagy mondjuk Lady Gaga, akinél ha lófejûbb, deszkább énekesnõt akarsz találni, akkor minimum háromnapi hideg élelmet vegyél magadhoz, úgy vágjál neki a keresésnek.
Aztán az ismert hollywoodi sztárok közül aki hirtelen eszembe jut, mondjuk Sarah Jessica Parker, akinek olyan feje van, hogy "a vak oroszlán is csak sírva enné meg", ahogy mondani szokták.

Danics Dóra elképesztõen jól énekel, az egész mezõny egyik legjobbja volt. Gyalázat, hogy nála sokkal gyengébb képességû emberek tovább juthattak.
Üdvözöllek, és nem haragudj, hogy nem hagytam szó nélkül, amit írtál. Szerintem picit meggondolatlanul fogalmaztál, de ilyesmi elõfordul.
Bigpapa 2012 okt. 09. - 12:32:23
(410/3153)
Kicsit értetlenül álltam a mentorok döntése után,de aztán rájöttem,szarnak ezek arra,hogy ki jó és ki nem. Ez egy show,így adta el az RTL-nek a licensz gazda és csak így mûködik.

Las Bea egy lelki beteg,lelki sérült csaj.Nem színpadra való és fõleg nem ebben a mûfajban. Írtam már,de tartom magam hozzá.Ne az elõadó zokogjon egy szám alatt,hanem engem öntsenek el olyan érzelmek,gondolatok,ami miatt elsírom magam. PJZ szerintem alkalmatlan a hosszútávú sikerre.Érthetetlen amit énekelnek,és nekem plazma sem tetszett.Valljuk be,rajtuk kívül még X milló embernek kilátástalan és qrva szar az élete.Ha mindenki dalba öntené a világfájdalmát (plazmához hasonlóan tele bazdmeggel,meg kurvákkal),tele lenne a média siránkozással.
Én azt a három srácot vittem volna még,amiben volt az a kis dugó gyerek.Õk tényleg jók voltak.

Grace08

Stone jó figura.Attól,hogy valaki jó kiállású,miért kidobóember kinézetû? Végre egy igazi FÉRFI abban a híg fos tengerben. Olyan pasik vannak újabban,hogy nem tudom agyonverjem,vagy megdugjam õket. SP és Fluór Tomika. Meg hasonlók. Ezek a pasik? Lányok,ne máár! :))A belem kifordul,amikor oldaltasis,feszülõ pólós,oldalra fésült egyen buzikat látok az utcán,feszülõ kék,meg rózsaszín naciban,sállal a nyakában....basszus...,és ezekhez tornacipõt meg sárga mûanyag csukát vesznek fel.

A Gesztin kiakadtam.Annak örülök,hogy nem vitte azt a nyálgép szõke gyereket,az Adélka pasiját,de a félvér gyereknek ott lett volna a helye.Azt a szõke nyálgépet,akit Geszti tovább vitt,valami színészt..Szabó Dávid..na az is. MINEK? Sokkal jobb volt nála a Meggyes Csaba.

Adélt én sem vittem volna magammal. Elõször még aranyos volt,de:
1. román
2. van itthon magyar tehetség is
3. rájátszik qrvára,hogy õ ilyen
4. az elsõ fellépése óta csak szar volt. Egy jó elõadása nem volt.Hamis.
A Dórát nem sajnáltam,nekem nem jött be. Ló feje van,mint az anyjának. A Tímea és a másik lány jó döntés. A Jáger Kinga jó lett volna.Õ legalább tud énekelni.
grace08 2012 okt. 08. - 23:40:12
(409/3153)
Amúgy ki volt az a jóképû gyerek a Keresztes mellett? :) Én még sosem láttam õt. Vagy csak én vagyok ilyen tájékozatlan?
A mûsorról továbbra is az a véleményem, hogy gyomorforgató. Annyira átlátszóan manipulált, hogy ezen már csak nevetni lehet.
Az a kidobó ember, aki eddát énekelt mégis miért fogja növelni a nézettséget? És ez a Lass Bea? Õt Keresztesen kívül senki nem szereti, remélem hamar kivágják, mert nem hozza a bevételt. És akkor aztán tényleg visíthat, ahogy azt tegnap tette. A Zámbó meg önmagában egy vicc.:D
A legbosszantóbb számomra még mindig Meggyes Csaba kihajítása, és Adél benntartása...
olahmiki1959 2012 okt. 08. - 22:55:17
(408/3153)
Lehet, hogy félreértjük egymást. (Szerintem egyébként nincs annyi ebben, hogy ilyen sokat beszéljünk róla, de mindegy.)
Nekem semmi bajom a rap mûfajjal, zenészként az égvilágon mindent hallottam már, a leglilagõzösebb, átlagember számára hallgathatatlan kortárs komolyzenét, free dzsesszt, bármit, ha jól csinálják, minden mûfajnak megvan a helye, a létjogosultsága, és ezzel együtt valószínûleg a rajongótábora is.
Nekem az a bajom ezzel a két gyerekkel, hogy szerintem még a saját mûfajukat sem csinálják jól.
Nem érdekes, nem megkapó az elõadásmódjuk, inkább irritáló, ha már gyors szövegekrõl van szó, akkor inkább meghallgatom a Scatman nevû külföldi elõadót, akinek szintén nem értem egyetlen szavát sem, de legalább elájulok attól a virtuóz elõadásmódtól, ahogy csinálja.
Plazma esete nagyon tanulságos, õt sem szerettem, elsõsorban a személyisége miatt, de legalább értelmes szövegeket próbált mondani, a dalai mindig szóltak valamirõl, jó, vagy kevésbé jó színvonalon.
Ezzel a két gyerekkel, meg másokkal is az a baj, hogy ebbe a versenybe jelentkeztek, vagy, az itteni zsûrinek, szerkesztõknek kellett volna egy különálló kategóriát nyitniuk "extrém, egyedülálló, polgárpukkasztó, irritáló kategória" néven, akkor semmi baj nem lenne velük.
De énekesként értékelhetetlen, amit csinálnak.
Ennyi a véleményem róluk.
Towner 2012 okt. 08. - 22:39:26
(407/3153)
Jól mondja Semprini. (Plazma, MCDC,) Vannak ebben az országban olyanok akik szeretik ezt a mûfajt. A fiúk valami más stílust hoznak. Csak az egyik rappel, a másik énekel. Aki ért hozzá írja le milyen fajta rappelésrõl van itt szó.((Rettenet gyors tempó, értelmetlen jól hangzó szavak szövegbe iktatása /baengg és társai/) Akik lenézik a mûfajt azok próbáljanak egy egyszerûbb szöveget (néhány oldal) otthon hiba nélkül elrappelni a fotelban. (milyen lehet közönség elõtt? Elárulom:iszonyat nehéz.)
Magamat idézem: A két Arc nem csak abban különleges hogy nem beszélnek csúnyán , a mûsor nagyobbik részét beszélgetések (duma) teszi ki. Vagy ez nem tünt fel senkinek. A jó duma is eladja ezt a mûsort. (80% szöveg, 10%reklám, maradék produkció)
Jó a szövegük...ahigy Ferónak emelte sityakját Piros Király ("nagyobb az szívem mint az eszem") , tehát mindig valami nem szokványos reakciót várhatunk tölük, nem pedig a megszokott unalomig ismert sablont. Mert talán most már feltûnt hogy ez nem egy énekverseny...
Hogy Feró hogy oldja meg a mûfajok közti ugrálást? Ez is érdekes lesz. Egy biztos, a mentoroknak tetszett a produkciójuk minden alkalommal. (ja persze õk nem értenek hozzá)
Még annyit: nem vagyok rapfan.
csancsy 2012 okt. 08. - 22:25:54
(406/3153)
Nos, most a teljes mentorok házát értékelve

Geszti Péter - fiúk: 3/2 Fehér Zoli helyett Meggyes Csabát kellett volna egyértelmûen. Illetve Dávidnál is vannak vitás kérdések, de sztem õ is jó hanggal rendelkezik, csak legyen természetesebb, kevésbé színpadiasabb. Mindenesetre úgy vettem észre, hogy Gergõt illetõen a legnagyobb az egyetértés, hogy bekerült.

Keresztes Ildikó - 28 év felettiek: 3/1 Krisztián továbbvitelével értettem egyet, mert úgy gondolom jó hangja van, csak legyen kevésbé erõlködõ, természetesebb és majd mutasson egy kis rock számot is az élõ show-ban. És mosolyogjon többet, vidámabb dalokat válasszon, ne mindig világfájdalmas legyen az elõadásmódja. Felejtse el a féltérdelést (kb. mint Vastag Csabi az imádkozós sáskát:D). Mellette Kiss Ernõ Zsoltot (Stone helyett, sztem belõle nem lehet többet kihozni és valamiért nem is szimpi) és a másik csajt kellett volna beraknia (Lass Bea helyett).

Nagy Feró - csapatok: 3/2 Like és az Spirit bekerülése oksi, harmadiknak PJZ (nem hiszem, hogy újabb stílust tudnak mutatni vagy bármi, nem is értem a szöveget, hangilag sincsenek topon) helyett a Wonderfools kellett volna (kellemes hangi adottságuk az Apollo23-ra, a középsõ kicsi- két magas között felállás Nonstopra emlékeztet, ennek kombinációja érdekes lett volna és többféle stílust tudtak volna bemutatni viccestõl kezdve a romantikusig, nagyon sajnálom hogy nem jutottak be, pedig összerakott csapatként jól mûködtek volna)

Malek Miklós - lányok: 3/2-3 Andrea és Tímea jó döntés. Adélnál nem tudok dönteni (egyedül talán Dóra volt jobb nála, de a másik 3 lány felejtõs), mert úgy érzem egész jó hangja (elsõ válogatóból ítélve) van, de még nem tudja jól kezelni... Meglátjuk.
olahmiki1959 2012 okt. 08. - 22:25:36
(405/3153)
És arra emlékszel, hogy a mûsor promójában úgy voltak összevágva a képek, hogy amikor Kersztes, vagy Geszti, vagy Malek azt mondta valakinek, hogy nem vihetlek magammal, akkor bevágták Lass Bea könnyben úszó szemeit, a Zámbó gyereket, amint a kezébe temeti az arcát, vagy akár Oláh Gergõt, aki nagyot sóhajtva, beletörõdõen bólogat, hogy a nézõ azt higgye, hogy õk fognak kiesni.
Zseniális, egyben mérhetetlenül önleleplezõ technikai trükk, hiszen ezután, ha valamelyik mentor beszélni fog valakihez, egyáltalán nem lehetsz biztos benne, hogy ahhoz beszél, akinek az arcát mutatják.

Mindegy, lejjebb már leírtam, amit gondoltam a legutóbbi két adásról, csak azért vagyok lehangolt, hogy úgy látszik, igaz a régi törvény, hogy mindig a legrosszabb változat válik valóra, mindig "az jön be", ami a legvalószínûtlenebb, legaljasabb, legfelháborítóbb. Mint most is.
1/10
Semprini 2012 okt. 08. - 21:52:11 1/10
(404/3153)
a PJZ rap-duó továbbvitele szerintem is megbocsáthatatlan, de ha visszagondolunk, hogy pl Plazma meddig jutott el a Csillag születik-ben?!... Remélem, az elsõk között fognak kiesni, de sajnos egyáltalán nem biztos.
Abban szinte biztos voltam, h Zámbót és Lass Beát is tovább fogják vinni, na ezekre gondoltam amikor azt írtam, hogy várnak még ránk kellemetlen meglepetések.
A három fiúból kettõ szintén röhej, érthetetlen, hogy miért pont õket vitte tovább Geszti, de az õ esetében szinte már megszokhattuk a hibás döntéseket, neki végképp nincs zenész füle, hiszen õ szövegíró.
Egyedül Malek döntött legalább kétharmad részben helyesen, bár ott meg a bõség zavara miatt estek ki olyanok, akinek tovább kellett volna jutnia.
1/10
pillangókisasszony 2012 okt. 08. - 21:09:25 1/10
(403/3153)
Amúgy a mentorsegédeknek is sok értelmük volt.Beültek dísznek jó pénzért.Egyik mentor sem hallgatott a saját segédjére.
olahmiki1959 2012 okt. 08. - 21:07:13
(402/3153)
"Feró egyedüliként jól döntött"???

Könyörgöm, ha a másik két továbbjutót a csapatok közül el is fogadom, az értékelhetetlen, gyalázatos, minden képzeletet felülmúlóan nem ebbe a mûsorba való reppelõ srácok esetében akkor is megbocsáthatatlan Feró döntése!
És ehhez nem kell zeneértõnek sem lenni, itt nem egyéni ízlésrõl, szubjektumról van szó, nem arról, hogy neked ez az elõadó tetszik, nekem meg amaz, hanem arról, hogy egy énekversenyben két énekelni nem tudó, érthetetlen szövegmondású figura semmiképpen ne juthasson tovább.
(Kicsit olyan a szituáció, - és mindenkitõl elnézést kérek a hasonlatért, - mintha egy balettversenyre mozgássérültek is jelentkeznének, és több fordulón keresztül, egészen messzire el is jutnának, a zsûri állandó támogatásával persze..)
A mûsor szégyene, hogy ezek a srácok eddig eljuthattak, - nem tudom, a zsûri a kisebbségeknél akart-e jó pontokat szerezni, vagy a "szegény sorsú gettógyerekeket" akarta-e támogatni, - arra pedig végképp semmiféle ésszerû magyarázat nincs, hogy Feró milyen meggondolásból juttatta be õket az élõ show-ba.
Az egész mostani szériának ez volt az eddigi legnagyobb gyalázata, a legfelháborítóbb döntése.
Towner 2012 okt. 08. - 19:43:43
(401/3153)
"Így foszlottak szét szépen, fokozatosan a reményeink"
Reményeid. Feró egyedüliként jól döntött (hangsúlyozom szerintem, nem képzelem fogy mindenekfeletti izlésem van). Személy szerint még egy fiú v. lánycsapat látványa önkarmoláshoz vezetett volna. (tavaly a három srác bukott, a lányok sem esznek meg mindent)
Jobb lenne megvárni az élõ müsort a további értékelésekkel.
pneklara 2012 okt. 08. - 19:38:57
(400/3153)
Szerintem ha mérhetõ volt a nézettség, érzékelték talán, hogy a vasárnapi adást jóval kevesebben nézhették.
Ma úgy hallgattam meg a felvételt, hogy tudtam, kik kerültek az élõbe. Azt kellett érzékelnem, hogy már a produkció elhangzása elõtt "megágyaztak" a döntésüknek, szinte tapintani lehetett, hogy már tudják, kiket KELL továbbengedniük.Nekem az "öregek" csoportja teljesen érdektelen, jelentéktelen, egyik sem tudott rám hatást gyakorolni, sem a dalválasztással, sem az elõadásmóddal. A csapatokat még nem néztem meg, de úgy látszik, lassan kötelezõ lesz az ilyen hablatyoló mûfaj pártolása, talán a tiniszavazók miatt. Némely értelmesnek látszó fiatal, ha nyilatkozik P.L. a tv-ben, hadar, makog, orra alatt mormol. Az ilyen elõadás preferálása tovább ront a helyzeten.
Kíváncsi leszek, hogy Gubik Petra kitartása, szívóssága /Like/ indokolt volt-e?
Igazad van sajnos, ez a színjáték a szervezõk részérõl szinte már sérti az õszintén érdeklõdõ hallgatóságot, teljes lenézésük, lekezelésük jele. Egyképpen lehetne velük szemben fellépni: nem nézni, de legalább nem szavazni. De biztos vagyok, hogy özönleni fognak az sms-ek. De be lehet jósolni, kikre, s kikbõl áll majd a szavazótáboruk.
zolo11teve 2012 okt. 08. - 19:15:10
(399/3153)
Ettõl a bélsártól csak hülyék lesztek és csak a retekklubnak van az egészbõl ÓRIÁS PROFITJA.
Hasznosabb mûsorok is vannak, amiktõl nem marad üres a fejetek.
pneklara 2012 okt. 08. - 19:15:01 Előzmény Bruce94
(398/3153)
Engem ez a Lass Bea idegesít: mikor civilben nyilvánul meg, akkor tiszta színjáték a beszéde,viselkedése, mikor meg elõad, akkor teljesen amatõr,hiteltelen, kókler. Soha nem lesz hiteles elõadó, mert pózol, és külsõdleges eszközökkel akar hatni, nagyon mûvi, csinált az egész nõ.Tisztának akarja magát mutatni, közben hatásvadász, begyakorolt eszközökkel operál. Ahogy kerékbe törte a tegnapi nótát! Megdramatizálta, pedig a dal az csak dal, énekelni kell, nem elõadni - a szó rossz értelmében.És még arra is volt ereje, hogy Ildikó segítõje felé is üzeneteket küldjön. A kis álszent.
olahmiki1959 2012 okt. 08. - 19:07:49
(397/3153)
Kedves barátaim, tisztelt fórumozók!
Szeretlek benneteket.

Ezért, - miután magunk között vagyunk, és kendõzetlenül megbeszélhetünk bármit, - merem feltenni nektek a kérdést:
A vasárnap esti adást látva, végignézve, a tanulságokat levonva, maradt még bennetek szemernyi kétség, hogy a legaljasabb, legundorítóbb, leggyomorforgatóbb, legfelháborítóbb médiamanipulációnak vagyunk a tanúi, résztvevõi, és áldozatai minden alkalommal, amikor odaülünk a tv képernyõk elé, hogy megnézzük az X Faktor adását?

Ami a szombati, de fõleg, a vasárnapi adásban történt, az minden képzeletet felülmúlt.
Az összes félelmünk, legrosszabb elõérzetünk, a valóságtól leginkább elrugaszkodott elképzelésünk beigazolódott.
Pontról pontra, tökéletesen, maradéktalanul, és mindenféle mellényúlás nélkül.

Amikor csak nézel magad elé percekig, és nem akarod elhinni, hogy ez valóban megtörtént, nem akarod elfogadni a tényt, hogy nincs tovább, hogy ennyi volt, hogy a racionalitás, az észérvek, a logika mondott teljes csõdöt a szemed láttára, és olyan emberek, - a mentorok, - akiket valaha tiszteltél, kedveltél, esetleg felnéztél rájuk valami miatt, veszítették el a szemedben a renoméjukat, az emberi tartásukat, szappanbuborékként pattant szét mindaz a szakmai nimbusz, amit eddig felépítettek, és zsugorodtak össze õk maguk morálisan végtelenül kicsire és jelentéktelenre.
Pedig úgy indult ez a széria, hogy azt hittük, végre sikerült lenyesegetni a régebbi X Faktorok vadhajtásait, melléfogásait, ordító hibáit, felháborító döntéseit, és ezúttal valóban a legjobbak kerültek be a végsõ fordulókba, miután az összes megröhögtetõ kretént, hamis, szupertehetségtelen, frusztrált alakot, szánalmas figurát sikerült kiselejtezni az elõválogatások során.
Aztán amikor egymás után került be és jutott tovább az egyre szûkülõ körbe egy-egy kétes versenyzõ, megkérdõjelezhetõ, közepesnek is csak jóindulattal nevezhetõ tehetség, nem énekesi teljesítménnyel, hanem valami egészen mással feltûnni tudó extrém figura, akkor még mindig reménykedhettünk abban, hogy valamikor csak kiesnek, és gyõzni fog az igazság. Hiszen nem lehet, hogy ilyenek továbbjussanak, míg velük párhuzamosan, náluk jóval, összehasonlíthatatlanul tehetségesebb indulók kiesnek. Ez egyszerûen nem történhet meg.
A legutóbbi két adásnak a történéseit látva, viszont komolyan megijedtem.
Nem mintha annyira a szívemen kellene viselnem ennek a szemét mûsornak a sorsát, inkább a mögöttes dolgoktól, a számunkra láthatatlan, háttérben folyó, velejéig romlott és aljas manipulációktól kezdtem el félni.
Amikor rájössz, hogy a mûsor készítõi, a szerkesztõk, rendezõk, producerek, menedzserek totálisan hülyének néznek, hogy beleröhögnek az arcodba, hogy annyit sem számítasz nekik, mint az a mozdulat, amivel aláírnak egy csekket, egy szerzõdést, vagy amivel egymásra nevetnek, és összeütik a tenyerüket, hogy már megint sikerült jól átverniük a nézõket, bejött amit akartak, minden úgy alakul, ahogyan azt elõre eltervezték.
Mert mi történik akkor, amikor a mentorok tehetséges versenyzõket kiejtenek, szerényebb tehetségû indulókat továbbjuttatnak, és emiatt felháborodik minden jóérzésû nézõ, aki egy-egy döntésnél szakmaiságot, objektivitást, a tehetségek felismerését, segítését várja el, és döbbenten látja, hogy ezek a szempontok semmiféle szerepet nem játszanak a verseny folyamán?
Akkor a nézõ dühöngeni kezd, felháborodik, különbözõ fórumokon véleményt nyilvánít, megfogadja, hogy ezután többé nem fogja nézni az X Faktort, - amit persze soha senki nem tart be, - és ez a felháborodás nagyon gyorsan országos méreteket ölt, mindenki részt vesz benne, mindenki egyetért vele, bulvárújságok címlapján öles betûkkel lehet kitárgyalni a kérdést, hogy õt miért, és õt miért nem, pezseg, forr a levegõ a mûsor körül, minden pillanatban történik valami, és ez végül is nagyon jól jön a tv társaságnak.
Róla beszélnek, az õ mûsora van az érdeklõdés középpontjában, állandóan emelkedik a nézettség, mert mindenki arra kíváncsi, hogy hogyan alakul a szereplõk sorsa, és ez a maximum, amit ebben a mûfajban el lehet érni.
És ez észrevétlenül még a késõbbi, nagyon fontos nézõi sms szavazásokra is hatással van, hiszen rengetegen azt mondhatják, hogy "ha már az én kedvencem kiesett, akkor direkt valaki másra fogok szavazni, nem arra, akit a mentorok annyira favorizálnak, legalább jól pofára esnek".
És ez is jó a tv-nek, hiszen az úgynevezett protest szavazatokból is rengeteg pénz folyhat be a kasszába.

-------
Lass Bea ezúttal kissé jobb volt éneklését tekintve, mint máskor, de ez még mindig messze elmaradt attól, hogy értékelni lehessen, és az a tény, hogy egyáltalán eddig eljuthatott, szégyen és gyalázat, a mostani továbbjutására pedig nincsen szó. Az egy igazi mélyütés volt szerintem mindenki számára.
A másik lány, aki kiesett, összehasonlíthatatlanul jobb énekes nála, tisztaságban, hangerõben, magabiztosságban. Nem számít.
Azt hiszem, a két reppelõ srác továbbjutása egyfajta világrekord beállításnak is tekinthetõ.
Mit akar ettõl a két elképesztõ figurától Nagy Feró? Mit vár tõlük? Milyen különleges, eddig rejtve maradt értékek felszínre kerülésében reménykedik, hogy tovább vitte õket az élõ adásba?
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én eddig, akárhányszor hallottam ezt a két alakot, soha, egyetlen szót sem értettem a szövegükbõl, sõt, sokszor még azt is csak nagyon erõs figyelés után sikerült megállapítanom, hogy magyarul beszélnek, mert éneklésrõl az õ esetükben nem beszélhetünk.
Nem akarom kiröhögtetni magam, tehát nem teszek föl olyan kérdést, hogy mondjuk el tudnának-e énekelni egy Szécsi Pál, egy Balázs Fecó, egy Demjén, vagy akár egy Elton John, vagy Freddie Mercury számot...
Miután - állítólag - a további fordulók során többféle stílusban, lassú, lírai számokkal, amerikai örökzöldekkel, nagy slágerekkel, esetleg filmzenékkel is meg kell méretniük magukat a versenyzõknek...
Ezt Feró elfelejtette?
Mert ha igen, akkor szerintem nagyobb a baj, mint azt gondoltuk.
A hivatásos verekedõkre emlékeztetõ külsejû Kovács László Stone nekem elég szimpatikus volt az elején, és abban, amit csinált, kétségtelenül jó volt.
A Deák Bill Gyuláéra emlékeztetõ, erõteljes hangszíne egy bizonyos stílusra, a kemény rock válfajaira tökéletes, abban már nem vagyok biztos, hogy másra is alkalmas.
Emberileg pedig eléggé elvágta magát elõttem, amikor legutóbb bevallotta, hogy nem jó apa, és hogy számára most az elsõszámú cél, a legfontosabb dolog a karrier, amely minden mást a háttérbe szorít.
Kíváncsi vagyok, meddig fog jutni, bár szerintem már eddig is messzebb jutott, mint kellett volna.
Fehér Zolika továbbra is "meg tudja etetni" a zsûrit és a mentorokat a sírós arcával, a meleg tekintetével, amelyek úgy látszik, nagyobb súllyal esnek latba egy versenyzõ megítélésekor, mint az énekesi képességek.
Zámbó Krisztián teljesen kiszámíthatatlanul hullámzó teljesítményt nyújtott eddig, idõnként nagyon jól énekel, szépen, meggyõzõen, tisztán, sokszor viszont a magas hangoknál erõlködik, elõjönnek a manírjai, a nagy igyekezetben való szinte féltérdre ereszkedés, az eltorzuló arc, ezeket nem tudom, hogy ki lehet-e nevelni, "gyomlálni" belõle.
Õ továbbjutott, mások, jobb képességû indulók nem.
Csobot Adél továbbjutása semmiféle meglepetést nem kell hogy okozzon nekünk.
Maga Malek Miklós nyilatkozta azt, hogy nem tudta volna elképzelni, hogy bármi olyan dolog történhessen, ami miatt ne vitte volna magával Adélt. Ez világos, tiszta, egyenes beszéd.
Egyébként nem is kell semmi egyebet tennünk, csak nézzük meg, hogy amikor Csobot Adél neve szóba kerül, vagy Malek éppen vele beszél, akkor a második mondat után a komoly arcú Malek Miklós hirtelen elmosolyodik, mint aki nem tud tovább uralkodni az érzésein, az arca ellágyul, és valami kisfiús zavar vesz rajta erõt.
És ekkor már teljesen mindegy, hogy a lány nem találja el a hangnemet, amikor énekelni kezd, hogy aláénekel a magas hangoknak, hogy elõjönnek az iskolázatlan hangjának a hiányosságai, semmi nem számít.
Malek Miki csak egy helyes pofit, egy bájos arcocskát, egy - számára - imádnivaló karaktert, egy kunkori, Pinokkió-nózit lát maga elõtt, amely elhomályosítja az éleslátását. (Azt az információt, hogy mióta Adél beköltözött a villába, azóta reggelenként Malek feltûnõen erõtlenül, mondhatni, vánszorogva járkál fel-alá, egyelõre senki sem erõsítette meg...)
Gyerünk az élõ adásba, a felháborodott hangokkal pedig nem kell törõdni!

Azzal egyébként, hogy közepes tehetségû embereket és csapatokat továbbjuttatnak, az a fõ probléma, hogy egyúttal sokkal tehetségesebb, a produkciókba hatalmas munkát, és energiát belefektetõ versenyzõket ejtenek ki, és ütnek el az érvényesülés lehetõségétõl.

A szerintem érdemtelenül továbbjutott versenyzõk mellett - többen is vannak, de az általam említettek talán a legfelháborítóbbak - érdekes lehet néhány név azok közül is, akik nem szakmai okokból, hanem valami egész más szempont miatt nem jutottak tovább.

Danics Dóra remek stílusérzékkel, telt, tiszta hangon énekelt, az egyik, ha nem a legjobb képességû énekes volt a lányok között. Kiesett...
Horváth Sándor bársonyos, kellemes, kristálytiszta hangon énekelt, neki a külsõ megjelenésével, a karakterével lehetett baj, amin viszont a stylistok feladata lett volna segíteni, hiszen ezért tartják õket elméletileg. Nem jutott tovább...
Meggyes Csaba, aki talán az összes fiú között a legkellemesebb hangú, nagyon tisztán éneklõ, nagyon szolíd, tiszta, romlatlan személyiség volt, nem volt elég "érdekes" a mûsor számára, ki is szórták, teljesen indokolatlanul. A mentoroknak nem az lenne dolga, hogy egy tehetségbõl, egy "csiszolatlan gyémántból" kihozzák, ami benne van? Akkor mire kapják a pénzüket, ha nem teljesítik ezt a feladatot?...
Kiss Ernõ Zsolt jóképû, jó külsejû, mellesleg nagyon jól énekel. Megérdemelte volna, hogy továbbjusson. Még a mûsor is jól járt volna vele, ha benntartják, hiszen a fiatal lányok tömegei nyomták volna rá késõbb az sms-eket. Kiesett.
A fekete srác, Ekanem Bálint Emota nagyon szimpatikus, kellemes hangú, jó ritmusérzékû, kisebb, helyrehozható hibákkal rendelkezõ induló volt, nála sokkal gyengébbek továbbjutottak, õ kiesett.
A csapatok tekintetében a két magas, és a középen álló alacsonyabb fiú alkotta Wonderfool trió nagyon kellemesen énekelt, szerintem még érdekesek is lettek volna, pl. színpadkép tekintetében, ennek ellenére kiestek.

Nem folytatom, szerintem ennyi bõven elég.
Így foszlottak szét szépen, fokozatosan a reményeink, hogy ezúttal nem leszünk átverve, hogy ezúttal nyugodtan hátradõlhetünk esténként, és jobbnál jobb produkciókban gyönyörködhetünk, nem kell törõdnünk mellékes körülményekkel, hogy a jók közül is a legjobbak fognak továbbjutni és gyõzni, hogy ezúttal "fair" lesz a játék.
Nem rajtunk múlt, hogy nem ez történt.
Én a magam részérõl, szomorúan, de kénytelen vagyok kimondani, hogy Geszti Péter, Keresztes Ildikó, Nagy Feró és Malek Miklós mélységesen elszégyellheti magát azért, hogy a nevét adja ehhez a gyalázathoz.
1/10
pillangókisasszony 2012 okt. 08. - 18:46:56 1/10 Előzmény lilalibaláb
(396/3153)
na igen..
cimar 2012 okt. 08. - 18:41:27
(395/3153)
Többet nem nézem. Tele van az egész retkekkel. A beszédhibás-vonító kancigány banda továbbjutása felháborító. Gusztustalanul le van zsírozva az egész.
lilalibaláb 2012 okt. 08. - 17:45:10
(394/3153)
Ha Zámbó Krisztián még egyszer megemlíti az apját, én sikítok. Állítólag az õ árnyékából akar kitörni, mégsem hagyott ki soha eddig, egyetlen egy adást sem, hogy ne említette volna meg, hogy "de én ám a Dzsimi fia vagyok". Ha annyira szabadulni akar az árnyéktól, minek emlegeti állandóan? Szerintem reklámfogás a részérõl, a szavazatokért.
1/10
Semprini 2012 okt. 08. - 16:32:04 1/10
(393/3153)
Csatlakozom én is, Antal Timinek és a Spiritnek szurkolok, nyerhetne már egyszer lány, és a csapatok közül jó még a Like, és Kvaka Andrea is méltán került be (de ott a bõség zavara volt sztem.)
Akosh 2012 okt. 08. - 16:24:37
(392/3153)
Korrekt elemzést adtál, szinte minden szavaddal egyetértek, kivéve hogy Oláh Gergõ a legjobb. A fiúk között szerintem is, de a két bejutott lányversenyzõ (Adélt betolták) nekem még nála is jobban tetszett.
mészimarcsi 2012 okt. 08. - 11:57:49
(391/3153)
Egy nagy sz@r ez a mûsor, én már nem is néztem tegnap, elég volt a szombat esti csalódásból!
Adél egy idétlen bakkecske, aki túljátssza magát és kényeskedik, kis majom és ez jut tovább, megáll az ember esze. Malekra annyira megharagudtam, hogy többet ne is lássam se õt, se ezt a mûsort! POCSÉK!!!!!!!!!!
mészimarcsi 2012 okt. 08. - 11:54:27
(390/3153)
Szombaton megnéztem, de mivel úgy felháborított ez az igazságtalanság, hogy Adélt juttatta tovább Malek, nem pedig azt aki megérdemelte volna, úgy megharagudtam, hogy már tegnap meg sem néztem, de ezek szerint még jó is hogy nem láttam, én nem tudom mi lett ezekkel a mentorokkal!!!!
Akkor ne X -et keressenek aki énekelni tud, hanem változtassák meg a címét, legyen Y-faktor és ne jó énekeseket keressenek hanem idétlenkedõ ugráló és magukat túljátszó kis hülyéket, akiknek éppen hogy van egy kis hangjuk!
Ennyi!
Dittike82 2012 okt. 08. - 09:35:44
(389/3153)
Egy vélemény indoklásával hadd vitatkozzak már. Pffff...
Remélem Oláh Gergõ nyeri. Adélkát meg elhagyjuk valahol útközben.
Dittike82 2012 okt. 08. - 09:28:39
(388/3153)
Õ kezdte az indoklásával...
Bruce94 2012 okt. 08. - 01:20:54
(387/3153)
Ha megengednétek akkor 1-2 mondatban írnék a bejutottakról [bejuttatokról].

Oláh Gergõ: Szerintem õ a legjobb. Az õ továbbjutása nem lehetett kérdés.
Szabó Dávid: Nem is emlékeztem rá [nem mintha bárkire fogunk 10 év múlva :)] A mentorházi fellépése nem volt több, mint 2 perc mûanyag mûvészkedés.
Fehér Zoltán: Neki sem itt a helye. Volt nála jobb is aki kiesett. Nem tehetségtelen,de semmi extra nincs a hangjában.
Kvaka Andrea: A másik nagy tehetség ebben a nem túl erõs 12-ben. A dalválasztásai mind három adásban remek volt.
Antal Tímea: Õ is remek volt. A hangjában van valami különleges. Engem õ is meggyõzött.
Csobot Adél: Szerintem egyértelmûen produceri nyomásra juttatták tovább. Személye borzalmasan idegesít. Erdélyi és fiatal ami azt jelenti, hogy sokáig tolják a szekerét.
Kovács László Stone: Jogosan jutott tovább, bár ma a 28 felettiek közül senki sem volt meggyõzõ [de brutálisan nagy hangja van]. Sajnos a stílusa nem trendi ezért valószínû hamar kiesik.
Lass Bea: Idegbeteg, nem fogja bírni ezt a felhajtást. Az elsõ adásban kiváló volt, ma pedig borzalmas.
Zámbó Krisztián: Apja árnyékától akar megszabadulni, pedig családneve fogja meghozni neki a sikert. Nem tehetségtelen, de Zámbóbol 1 van és 1 is marad
PJZ: Jó arcok, de nem ide valók. Valószínû elsõ adásban párbajoznak.
Spirit: A táborban jók voltak,de ez a produkciójuk olyan volt, mintha középiskolások összeállnak egy karaoke bulira
Like: A legjobb csapat, 3 kiváló énekesnõvel. A csapatok közül õk a legjobbak, de mivel a csapatokra nem nagyon szavaznak a magyarok, így a legjobb 5-be jó ha bejutnak.
Towner 2012 okt. 07. - 23:40:08
(386/3153)
Feró rosszul döntött?
Talán még egy lánycsapat, esetleg fiúcsapat hiányzott ebbõl a mûsorból? Na ne már. Ebbõl az anyagból a legtöbbet (sokszínûbbet) hozta ki. Az egyetlen mentor akivel egyetértettem. A két Arc nem csak abban különleges hogy nem beszélnek csúnyán, a mûsor nagyobbik részét beszélgetések (duma) teszi ki. Vagy ez nem tünt fel senkinek. A jó duma is eladja ezt a mûsort.

Mellesleg a gyõztes megvan. Z. K. verhetetlen és pont. Az õ szavazói nem bujják a fórumokat. (Tesznek a véleményünkre). A "Király" lemezei akkor is fogytak amikor már a lemezeladások rohamos csökkenésnek indultak. Lemezvásárlás helyett most majd telefonhívásokra költenek.
Az itt fórumozók nagyobb része szerintem nem nagyon szavazgat. (pl: én sem, ezért a kieséseken sem fogok kibukni, ahogy eddig sem tettem) Habár jön majd újra az elcsalta az RTL, irányított szavazás. stb, ahogy mindig. Nincs új a nap alatt. Nyugodt kiborulásmentes mûsorfolyamot mindenkinek. Ne idegeld magad, nem érdemes. (tudom a falnak beszélek)
tompika74 2012 okt. 07. - 22:30:51
(385/3153)
A fórumozók nagy része megegyezõ véleményen volt, hogy kik azok, akiknek nincs helyük a 12 között. Jelentem: az összes bekerült. Jók lesznek a nézõk riogatására: Látjátok, látjátok! Ha nem szavaztok, akkor ezek fognak nyerni!

Nagyot csalódtam. A mentorokban, a mûsorban. Nem mondom, hogy nem fogom nézni a továbbiakban. Fogom nézni, a háttérben. De hogy komolyan nem veszem egy pillanatát, egy mondatát, egy hangját sem, az biztos. :( És drukkolni se fogok senkinek. Nyerje meg az, akivel meg akarják nyeretni, és kész. Teljes közöny és unszimpátia.
Katz 2012 okt. 07. - 22:15:30
(384/3153)
Erre már nem tudok mit mondani csak azt..
Számomra...az X-faktor...itt...Végetért.
barbi_112 2012 okt. 07. - 21:57:25
(383/3153)
Na jó azért Amerikában mások a viszonyok. Ott annyi emberbõl könnyebb a jókat kiválasztani, többen vannak. Itthon amúgysem értem miért kell 3. szériát csinálni, mikor már a 2.-ra sem emlékszem. Ugyanúgy lesz most majd a Voice, mikor a Megasztár is kalap **** volt. Ott is megdöbbentõ hogy Tolvai Renáta hogy nyerhetett anno.
Meg számomra megmosolyogtató hogy Amerikában most pl Britney mentor lett, de a sztárfellépõk is pl Beyonce, Christina A. , Coldplay, stb. Itt meg kiket hívnak meg: Tóth Gabit... :))
1/10
fo.ma 2012 okt. 07. - 21:44:06 1/10
(382/3153)
No, és innentõl kezdem én ezt NEM nézni. Viszlát!
offtopic
Sz22 2012 okt. 07. - 21:41:21
(381/3153)
Komolyan mondom ez felháborító...:(. Ez az x-faktor selejt szériája... Fehér Zoltán Meggyes Csaba helyett? Csobok Adélt bejuttatni...vétek... szörnyû a csaj hangja nulla, Keresztes Ildikónak 6 rosszból három rosszat kiválasztani könnyû volt... na és Feró, borzalom mind a négy mentor csalódás...
Azért ha az x-faktor kitalálója látná ezt a felhozatalt, sztem letagadná, hogy õ találta ki ezt a mûsort...:))
2012 a tehetségtelen selejtek éve...!
olahmiki1959 2012 okt. 07. - 21:40:48
(380/3153)
Atyaúristen!
Majd írok többet is, de most elmegyek filmet nézni.
Mindenesetre, nem fogják kitenni az ablakba, azt garantálom...
Ité Cséhá 2012 okt. 07. - 21:36:41
(379/3153)
Undorító. Vajon ki kapott többet retekéktõl, Malek vagy Keresztes? Ez nem a hangról szól, hanem az sms-bizniszrõl.
10/10
merevreszeg 2012 okt. 07. - 21:35:44 10/10
(378/3153)
A széria legbénább, legtehetségtelenebb "énekeseit" leshetjük szombat esténként. :( Már aki nem sajnálja a dobhártyáját... a mentoroknak le kéne mondaniuk, ehhez én nem adnám az arcomat a helyükben!
1/10
pillangókisasszony 2012 okt. 07. - 21:29:23 1/10
(377/3153)
Gondolom mindenki számára óriási meglepetés volt Zámbó bejutása.Hihetetlenül pofátlan ez a mûsor.Hülyének nézik a nézõket.Nem szégyellik magukat?
1/10
Mr.Cobra 2012 okt. 07. - 21:29:23 1/10
(376/3153)
Fero!
Nem lehetsz ekkora F@sz!!!!
Már az is szégyen, hogy eddig eljutott a két RAP-et megcsúfoló gyökér.... De már benned is csalódni kellett!!
Ki cigizett le ezért???????
barbi_112 2012 okt. 07. - 21:26:13
(375/3153)
Na nee, Lass Bea is bekerült, Szíj Melinda 2. Õ sem vált be, nem értem mit akarnak. Jön majd még a Zámbó gyerek és tuti nem fogom nézni. Nem igaz már hogy senki sem került be aki értelmes...
1/10
pillangókisasszony 2012 okt. 07. - 21:24:46 1/10
(374/3153)
Ez a Lass Bea tutira õrült.
1/10
pillangókisasszony 2012 okt. 07. - 21:18:30 1/10
(373/3153)
Miért nem hallgatott Feró AFCTomira?Ez a srác nem is olyan hülye.Ez a két bohóc az élõ showba?...Nem hiszem el.
1/10
fo.ma 2012 okt. 07. - 21:07:12 1/10
(372/3153)
Megõrülök ettõl a mûjimmy gyerektõl! Szenvedjen a zenétõl, de nekem hadd ne kelljen! Küldjék már haza! Keresztesnek meg szóljanak már, h nem róla szól a mûsor, ne szerepeljen már annyit!
barbi_112 2012 okt. 07. - 20:50:32
(371/3153)
Az a gáz, hogy az elsõ szériában szereplõk (Wolf Kati, J. Veca, Nikolas, a Barátok köztben szereplõ srác csapata, még Vastag "Tomika" is) simán veri ezeket a szereplõket. Ha Szirota Jennifer ebben indult volna, bõven döntõs lehetne. Nagyon gyenge a felhozatal, fõleg hogy a jobbakat kiejtegetik.

A Linkin Parkos dal meg mi volt?Mit keresnek ott ezek a gyerekek?Nem is értettem hogy mit mondanak...
Castia 2012 okt. 07. - 20:41:19
(370/3153)
Szegény Chester Bennington forog a sírjában, pedig meg se halt.
1/10
pillangókisasszony 2012 okt. 07. - 20:26:45 1/10
(369/3153)
Kezdem azt hinni,hogy Keresztes egy zsák krumplitól is elérzékenyül.

A Pink szám kicsúfolása volt amit ez a szõke csaj produkált.
1/10
pillangókisasszony 2012 okt. 07. - 20:22:17 1/10
(368/3153)
"Fehér Zolival nekem nincs bajom, de valaki igazán megmondhatná már neki,hogy meleg.
Nem is kicsit! "

Tudom hogy nem nekem lett címezve,de ezen a megfogalmazáson jót kacagtam.Nem mellesleg teljesen egyetértek!
1/10
-csengõzoli-- 2012 okt. 07. - 19:40:42 1/10
(367/3153)
Töredelmesen bevallom,hogy vártam mit írsz majd a tegnapi adásról,melyet volt szerencsém nézni.
A te hozzáértésed, szakmai kvalitásod kétségbevonhatatlan, írom mindezt azután,hogy kiderült tökéletesen egyetértünk.
Danics Dóra fantasztikusan énekelt, egyértelmûen az egyik,ha nem A LEGJOBB volt tegnap.
Õt én se ejtettem volna ki, ellentétben pl. a meglehetõsen irritáló Antal Tímeával.
Csak nekem tûnik úgy,hogy ez a lány nem teljesen normáis?
Én a magam részérõl Balla Rékát is továbbjuttattam volna, egészen a hálószobámig.
Van abban a lányban valami, amitõl egyáltalán nem zavar,hogy hamisan énekel. :)
Azt hiszem a Sex faktor :)
Csobot Adél megitélésén mások is meglepõdtek:
http://comment.blog.hu/2012/10/07/az_elo_adasig_rugdostak_csobot_adelt_az_x-faktorban

Fiúk közül Meggyes Csaba továbbjutásában szinte biztos voltam.
Sajnálom,hogy kiejtették, valószínûleg nem elég trendi vagy ilyesmi.
Fehér Zolival nekem nincs bajom, de valaki igazán megmondhatná már neki,hogy meleg.
Nem is kicsit!
Van egy sanda gyanúm,hogy az õ nemi identitásáról még olvasunk a bulvárban és ezzel fel is hívom a figyelmed egy fontos szempontra.
Biztos vagyok benne,hogy valójában nem a mentorok,hanem a szerkesztõk választanak.
Nem a hang számít, illetve maximum annyira,hogy egy abszolute tehetségtelen emberhez nem adná a nevét egyik mentor sem.
Rengeteg olyan szempont van,melyet nem ismerünk és melyek alapján a szerkesztõk valakit jónak vagy rossznak találhatnak.
Ugyanis ezek az emberek befektetések,ha valamelyikük mûsor közben-után összeroppan az bizony bevétel kiesés.
Aztán ki tudja milyen háttérrel rendelkeznek, egy talonban lévõ pornós múlt, eltitkolt gyerek, meleg barát stb. mindig jól jöhet.
Sajnos ezek azok a szempontok, ami alapján egy kevésbé jó hangú,de botrányos énekes sokkal ideálisabb választásnak bizonyulhat egy intelligens, szorgalmas, szerény, jó hangú jelentkezõnél.
5/10
horipapa. 2012 okt. 07. - 19:28:36 5/10
(366/3153)
olahmiki1959: Az elõzõ üzenetem neked lett volna kézbesítve, csak sajnálattal látom, hogy nem nyomtam rá a "válasz"-ra.
tompika74 2012 okt. 07. - 19:27:43
(365/3153)
A Balla Réka (az a nagymellû szõke csaj) mondta:
- Ilyen Mount Everest van kb. a szívemen.
Magamban mondom : Nem is egy, hanem kettõ! :D
Réka folytatja:
- Szóval ... nehéz.

XD
5/10
horipapa. 2012 okt. 07. - 19:27:41 5/10
(364/3153)
Érdekes amit írsz, azt gondoltam, hogy te is felkészülsz majd arra, hogy Adél be fog jutni az élõ showba.
Szépen elõkészítették (7.továbbjutó,kibontakozó szerelem), lehetett tudni, hogy bent lesz és így, ezáltal lesz egy nagyobb nevû, jobb énekes aki kiesik. (ezt ki is fejtettem még régebben)
Danics Dóra volt a nagy vesztese a tegnapi napnak, illetve ahogyan írtad Meggyes Csaba, aki ha csak a hangját nézzük simán legjobb 4-ben a helye.

Szerencsére viszont Oláh-t bent tartották és szerintem egészen a döntõig fog menetelni, ahol viszont Antal is ott lesz (bár szerintem se volt tegnap annyira meggyõzõ, mint az elõzõ adásban).

Sajnos viszont, látva azt, hogy itt fontosabb a kiállás, a nézõk manipulálása, a több szavazat, mint az ének, nagyon elkezdtem félteni Horváth Sándort!! Kicsit örülök, hogy Kereszteshez került mert nagyon tetszett neki ahogyan énekelt, de ugyanúgy félek is, hiszen azt is mondta, hogy a kiállása nem jó és ha rá néz elveszik a hangja varázsa.
(Ebben van valami, de szerintem ezen lehet még javítani)

Még valami. Mint ahogyan leírtam régebben, így most is megteszem, mert rossz olvasni, hogy mennyire kiakadtál Adél lányka továbbjutásán. Szembesítelek, a ténnyel miszerint ugyanilyen okok miatt Lass Bea és Zámbó Krisztián is tuti bejutó lesz. (A hölgyre a megsajnáló, már-már magukat benne látó, életfájdalommal teli nézõk sms-eit fogják várni, míg a Zámbó fiúra(akinek nincs rossz hangja, de modoros és szerintem nem munkálható már) a régi Zámbó fanok szurkolók (akik sokan voltak, így nagy pénz van benne..) õrült sms-eit várják sok szeretettel.

De ahogyan a régi klasszikus is tartja: Ember bízz és bízva bízzál; Amennyiben Horváth S. bejut, állok elébe a többi bejutónak még ha a P.J.Z is lesz az.
tompika74 2012 okt. 07. - 19:16:35 Előzmény lilalibaláb
(363/3153)
Malek Mikirõl azért gondoltam, hogy igazságosabb a többi zsûritagnál, mert õ általában meg szokta hallani, és meg is szokta mondani, ha valaki hamisan énekel. És neki volt eddig a legkevesebb "fura" döntése. Geszti és az Ildikó már az elsõ és a második szériában is égette magát a szakmaiatlansággal. Feró és Miki volt eddig az, aki a "fülével hallgatta" a zenét :), és nem a szemével (és fõleg nem a produkció pénztárcájával).
olahmiki1959 2012 okt. 07. - 19:01:44
(362/3153)
Miért van az, hogy mindig az ember legrosszabb várakozása, elõérzete valósul meg?
Miért törvényszerû, hogy minden ilyen mûsornál legyen egy rossz szájíz, egy lemondó legyintés a levegõbe, egy tudomásulvétele annak, hogy idén sem lesz különb a verseny mint eddig, és ugyanolyan ordító szakmai, és ugyanolyan felháborító, a szakmaiságot teljesen figyelmen kívül hagyó, szubjektív döntések születnek?

Pedig az idei széria a jelentkezõket illetõen valóban nagyon erõs.
Geszti - és persze Malek is - hihetetlen, "ezt nem hiszem el!" szintû, teljesen érthetetlen, és megfejthetetlen döntéseket hozott.
Malek Miki akkor vizsgázott le elõttem végleg, és akkor nullázta le a még meglévõ szakmai renoméját, amikor Danics Dórát kiejtette. Ha csak a mostani teljesítményeket nézzük, akkor a lányok közül egyértelmûen Dóra volt a legjobb. Még a különben szintén kitûnõ Kvaka Andit is túlszárnyalta, aki szerintem nem igazán jó számot választott.
Érdemes volt nézni Tóth Gabi arcát, aki leesett állal, levegõ után kapkodva nézte és hallgatta Dórát, aki teljesen hibátlanul énekelt.
Erre mi történt?
Amit nem akartam elhinni, végül pont õt ejtették ki. A legjobbat.
Ráadásul, hogy fenékig kiigyuk a keserû poharat, a most már kifejezetten irritáló, a tündibündi imázsra teljes mértékben rájátszó Csobot Adélt viszont szépen továbbjuttatták.
Aki különben bájos lenne a maga módján, hogy mást ne mondjak, olyan nózija van, hogy az "Édes kis malackám" címû kedves kis vígjátéknak a folytatásában nyugodtan eljátszhatná a fõszerepet, maszk nélkül.
Sokszor elhangzik itt a porton az a vélemény, hogy ugyan már, nem kell állandóan összeesküvés-elméleteket gyártani.
Rendben, - mondom erre én, - aki ésszerû magyarázatot tud adni Csobot Adél továbbjuttatására, hangsúlyozom, ésszerû SZAKMAI magyarázatot, annak Semprini fizet egy italt, mert én nem hagyom kifosztani magamat, arról ne is álmodjatok!
A fiúk esetében még meredekebb a helyzet.
Oláh Gergõt nem lehetett nem továbbjuttatni, az túl nagy botrányt kavart volna, nem is történt meg. Most is teljes fegyverzetben, baromi jól énekelt.
Viszont a két másik versenyzõ továbbjuttatása teljes szakmai melléfogás.
Szabó Dávid, a színészgyerek jól énekel, de nincs benne semmi extra. Szerintem voltak nála jobbak.
Ráadásul az eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy aki színházi emberként, színészként vagy musicalszínészként indul el az énekesi pályán, abból igazán soha nem lesz valódi énekes. Olyan, aki csak koncerteken lép fel, vagy lemezeket, klipeket csinál.
A zenész szakma sem fogja igazán elismerni õt. Ha szóba kerül, mindig el fogják intézni egy elnézõ legyintéssel, hogy "á, az a srác csak egy színházi énekes...".

Szerintem az egyik fiú, akinek mindenképpen tovább kellett volna jutnia a három között, az Meggyes Csaba.
Aki talán nem eléggé érdekes karakter a szervezõk számára, hogy hosszabb távon benne gondolkodjanak, de kristálytisztán énekel, - én naiv módon, sokáig azt hittem, hogy ez számít valamit egy énekversenyben, aztán amikor a körülöttem lévõk kiröhögtek, megjuhászodtam kissé, - nagyon kellemes hangszíne van, és egyelõre még nincs meg benne az a nagyképûség, az irritáló sztárallûrök sokasága, amely már néhány kezdõre is jellemzõ manapság. Kiesett.
Ekanem Bálint Emota, a fekete srác nekem az eddigi fordulókban nem tetszett igazán, voltak jó oldalai, de elég sok hiányosságot véltem felfedezni az éneklésében. Tegnap viszont az eddigi legjobb formáját mutatta és legjobb teljesítményét nyújtotta, nyugodtan megérdemelte volna, hogy bent maradjon.
"Természetesen" kiejtették, ahogy kell.

Bent maradt viszont a sírós hangú és arcú, fogszabályzós srác, Fehér Zoli. Kellemesen énekel, a zsûri általában "megeszi" az érzelmes elõadásmódját, én már nem, ugyanis a hangi bizonytalansága felülírja a szubjektív szempontokat.
Hogy õt ki és miért nyomja annyira, azt egyelõre még nem sikerült megfejtenem. Talán arra a jól ismert emberi reakcióra gondolnak a producerek, amikor a közönség megsajnálja a szegény, nyomorult, elesett lúzert, a csetlõ-botló, kétbalkezes figurát, és elõjön mindenkibõl a segíteni akarás, az a bizonyos "jaj de helyes srác, odanézz, hogy sír, nyomjunk még egy sms-t szegénykémre, nehogy kiessen", attitûd.
Ez egy nagyon jól bevált, - egyébként végtelenül számító, és aljas - médiafogás.

A szõke srác, Nagy Szilárd nem volt rossz, ebben a mezõnyben pedig semmiképp, de azon kívül, hogy kétségtelenül jóképû, helyes srác, énekesi kvalitásait tekintve semmi különöset nem mutatott.
Õszintén megmondom, azért örültem egy picit, amikor kiesett, mert azt reméltem, hogy "magával rántja" Csobot Adélt, miután a kettejük kapcsolata így a táboron belül megszûnik, és talán nem lesz annyira érdekes a bulvármédia számára.
Ez sajnos nem jött be.

Csobot Adélra visszatérve, õ egyelõre még tovább jutott, a végén nyerni biztosan nem fog, mert ha igen, akkor kénytelen leszek egy napra áttérni a zsidó hitre, hogy legálisan megszaggathassam a ruháimat, és hamut szórhassak a fejemre.
Különben nem értem, hogy miért vagyunk annyira Adél ellen, hiszen annak idején már Minarik Ede, a mosodás is megmondta Sándor Pál filmjében, a Régi idõk focijában, hogy "Kell egy Csobot!"

Tessék?...
Most szóltak nekem, hogy Minarik Ede "Kell egy csapat!"-ot mondott.
Kezdek beborulni, úgyhogy itt most abba is hagyom, és inkább felteszem Pap Ritától a "Kuckó mackó, barna mackó" címû felvételt, amíg megérkeznek az ápolók az injekcióval...
moderator3 2012 okt. 07. - 19:00:59
(361/3153)
Tisztelt Fórumozók!

Személyes indulataikat szíveskedjenek privát üzenetben megbeszélni, számunkra sem lenne optimális, hogy a sorozat elején eldurvulnának a hozzászólások.
Towner 2012 okt. 07. - 18:14:58
(360/3153)
Mivel ez az év legnézettebb mûsora (tehát nem az igényességre hajt) kíváncsi vagyok hogy szerinted kik lennének a tuti zsûritagok.
1/10
Semprini 2012 okt. 07. - 18:03:06 1/10
(359/3153)
Ez itt egy fórum, ha még nem tûnt volna fel, a mûsor meg már megy egy pár hete, benyomása, véleménye meg mindenkinek lehet (az összes hsz után odaértendõ, hogy "szerintem"), mindemellett a többség laikus és vagyunk néhányan akik tényleg értenek hozzá. Namármost én az eddigiek alapján mondtam véleményt, a csapatok meg a fiúk nem sok vizet zavarnak az idén, a 28 év feletti kategória meg mintha nem is lenne, itt most a nõi mezõny volt valami frenetikusan erõs, hogy még a kiesettek közt is olyanok vannak mint Arustei Andrea v Danics Dóra (utóbbi a nagy vesztese a korhatár felemelésének, különben simán bent lenne a 25 év felettiek közt).
Malek nem lett hiteltelen mert beválogatta Csobot Adélt, hiszen utána az After X-ben megindokolta a döntését és valóban nem azzal hogy azért mert Adél jobb hang, hanem mert más ami szintén számít, megvan benne. ennyi. Nem értek vele egyet, de felfogtam, mert a média bizony sajnos errõl szól.
Gtava 2012 okt. 07. - 17:48:43
(358/3153)
Info.: hotdog.hu

Csobot Adél nem jelentkezett volna magától az X-faktorba. De akkor miért és hogyan került mégis adásba? A nagykárolyi lányt az RTL-Klub megfigyelõi hívták meg a tehetségkutatóba, ahol most a Mentorok házáig jutott. Hetedik továbbjutóként mehetett a Mentorok házába Csobot Adél. A fiatal énekesnõ Caro Emerald dalával énekelte be magát a tehetségkutatóba, de a direkt felkérés miatt a lánynak nem kellett részt venni az elsõ kettõ elõválogatón, mint a többieknek. Adél így nyilatkozott egy román internetes oldalnak:

„Eszembe sem jutott volna jelentkezni az X-faktorba, a tehetségkutató mûsor megfigyelõi kértek fel arra, hogy nevezzek. Mindez a médiabefutó kolozsvári szakaszán történt meg, ugyanis a magyarországi tv-csatorna megfigyelõi végig jelen voltak a vetélkedõn” - mondta el Adél.

A külföldi jelentkezõk esetében a romániai szavazatok több pénzt hoznak a csatornának, így ha Adél eljut az élõ show-ig biztos, hogy sok smst beszed majd az RTL Klub-nak. A lányt sokan nem juttatták volna tovább legutóbbi gyenge szereplése után, de mivel idõközben beleszeretett egy versenytársába (Nagy Szilárdba) a szerelmi szál is adott egy kicsi löketet.

A nézõk ugyanis igénylik a romantikát és a pletykákat a képernyõn, (jól tudja ezt a RTL Klub is) így egyértelmû volt, hogy a szerelmeseket nem választják el a mentorok ilyen gyorsan egymástól.
1/10
offtopic
Semprini 2012 okt. 07. - 17:15:16 1/10
(357/3153)
Nyugodt lehetsz, hogy nem :-)
Seven7Crown 2012 okt. 07. - 17:13:14
(356/3153)
Hmm...
A negatív kritikád számomra csak annyit jelent, hogy nem egy rugóra jár az agyunk.
De az is elképzelhetõ, hogy ez pont az én hozzáértésemet bizonyítja veled szemben!
Marika néni 2012 okt. 07. - 17:00:24
(355/3153)
Nagyon kiakadtam, hogy az a kis bohóc Adél továbbjutott, lehet, hogy elmenne, egy operettben bohókás szobalány szerepében, de semmieste sem az X faktorba, és mekkora arca van azmeg egyenesen gyomorforgató. Fáj a szívem a kiesett tehetségért.
Seven7Crown 2012 okt. 07. - 16:57:16
(354/3153)
Ja! Annak a csajnak valami revü mûsorban a helye, de a többi is szörnyû!