Spiderman

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai rajzfilm sorozat

Értékelés:

54 szavazatból
Szerinted?

Megérkezett Magyarországra minden idők egyik legnépszerűbb akcióhőse, Spiderman, vagyis a pókember, hogy szembeszálljon a világ legveszélyesebb gonoszetvőivel és gazembereivel. Hősünk emberfeletti, pókokra jellemző képességeivel, hihetetlen elszántsággal küzd a bűnözők ellen. A Spiderman epizódjai során részesei lehetünk a szuperhős kalandjainak. A pókember hatalmas erővel, gyors reflexekkel, hihetetlen egynsúlyérzékkel rendelkezik, és bármely felületre képes rátapadni. E tulajdonságok megkönnyítik a New York városának legveszélyesebb bűnözőivel való szembeszállást. A változatos és izgalmas történetek bizonyosan a képernyőhöz 'ragasztják' majd a nézőket!

Egyéb epizódok:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
MADÁR8 2012 júl. 25. - 12:21:20 10/10
Hú, ez de imádtam! Jó lenne újra látni a tv-ben!
10/10
WildDuck 2009 jan. 24. - 10:33:59 10/10
Hoppsz az elõzõbõl még kimaradt: Még azért bírom a Marvelt mert kémiai és tudományos érvekkel próbálja alátámasztani a karaktereinek származásának történetét. Nem mint a DC: hopp eljött a Földre superman és ezen a bolygón szuperképességei vannak, vagy éppen Batman keleten baromira megtanult verekedni (Batman mellet szoljon hogy talán õ a legrealisztikusabb képregény karakter vasember mellett, mert nincs semmi abszurd szuperképessége), vagy egy Robin Hooddot játszó férfi baromira(valószínûtlenül jól) tud lõni(lsd.: Zöld Íjász). Itt van egy pókember kép, hogy összetudjátok hasonlítani supermannel.
10/10
WildDuck 2009 jan. 24. - 10:13:43 10/10
Egyet értek. Szerintem azért tartja a Marvel kiadó hõseit mindenki szimpatikusabbnak, mert bennük könnyebben találunk hasonlóságot az átlagos emberi tulajdonságok terén, és a karakterükkel könnyebben tudunk azonosulni. Legalábbis számomra nem minden esetben a 190 magas, izmos, jóképû, szélesválú és az élet minden terén tökéletes emberek a hõsök (lsd.: Batman, Superman). Jobban hõsnek tudom tekinteni a kicsit vézna, pattanásos, alcsonyabb és az élet legtöbb szituációjában szerencsétlen tinédzser fiút mint Pókember, vagy éppen egy semmibe vett fogyatékkal élõ vak ügyvédet mint Fenegyerek, mert jobban tudok vele azonosulni. És a Mervel legtöbb karaktere nem éppen tökéletes testi és lelki tulajdonságokkal rendelkezõ egyén (lsd.: A Vasember alkoholizmusa) (kivétel talán Amerika Kapitány) ugyanakkor a DC comics kiadó karakterei mint tökéletesnek tûnnek.
ULTIMATE 2009 jan. 24. - 09:34:26
A Marvel szerintem is jobb, de azért a DC se olyan szörnyû (És Superman nélkül nem lenne Smallville! XDXDXD) A Spiderman-t én is szeretem, fõleg ezt a jetix-es verziót, ugyanis én ezt ismertem meg elõszõr, így nekem igazából ez az eredeti :D Egy iseig vettem Csodálatos Pókember képregényt, de mostanában már nem, és ez szerintem jobb. A szereplõk keverését még nagyon régen én is furcsálottam, de ezt más kiadó is csinálja (Pl. Superman&Batman képregény) Nah, befejezem mielõtt elkopna a billentyûzetem XD
1/10
attila353 2009 jan. 17. - 20:02:35 1/10
1 pont!!
10/10
Sobry 2008 dec. 13. - 13:23:46 10/10
A DC comics tök gay a Marvellhez képest. A Spiderman meg az X-men a két legjobb a fantasztikus 4-es az néha elég homár a vasember pedig kidolgozatlan.A Hulkot pedig nagyon utálom le se tudom írni mennyire.

A DC alkotás viszont mint ratyesz Batmannak pl.Nincsenek képességei sem, a Supemennek meg nincs gyenge pontja... És tetejébe azok mind tudnak repülni... Az igasság ligája viszont a legnagyobb ratyi, mert abba már annyi a hõs mint a rohadalom.
X-menbõl pedig legjobb az evolution volt ami a Cn-en ment elég sokáig.

Nem ide tartozik, de nekem a kadvenceim még az Addam's family és a Beetle Juice. Meg a Kapdell mardell típusu mesék.

a Sámán király viszont annyira béna mint az állat... "Gyerünk Rijó! furijokú" de a többi anime (kiv.Inujasa) nagyon jó...
10/10
Isti08 2008 nov. 08. - 20:49:16 10/10
Király mese 10 pont
10/10
WildDuck 2008 nov. 08. - 16:56:22 10/10 Előzmény axendra
Hogy felvilágosítsalak titeket: A Marvel egy amerikai piacvezetõ képregény kiadó, melynek vetélytársa DC comics. Marvel kiadó szüleménye: Pókember, Vasember, X-men, Fantasztikus négyes, Hulk, Penge, Szellemlovas, Megtorló, Bosszú angyalai, Amerika kapitány, Fekete macska stb....
DC comics kiadó szüleménye: a Superman, Batman, Flash, Amerika Igazságliga, Watchmen, Macskanõ stb....
Még rengeteg amerikai stílusú képregény (azaz comics) létezik más kiadóktól is pl.: Spawn(Image kiadó), Pokolfajzat(Dark Horse Comics), Sin City, The spirit, 300...(utóbbi 3 -ha nem tévedek- a Marv-nak köszönheti létezését és Frank Miller írta õket)
Továbbá vannak japán képregények (azaz mangák), melyeknek mozgóképes változata az anime.
10/10
gondosferenc 2008 okt. 21. - 11:41:34 10/10
Szerintem vissza kéne tenni reggelre meg estére a pókembert ,mert ez az egyetlen nézhetõ mese van a jetixen. Nem is értem hogy lehet be tenni egy pókember helyett egy power rangerst.
Loren 2008 jún. 14. - 21:28:57
Szerintem a jetix jobb.A Pókembert énse igazán bírom,de am. jó mesék vannak a jetixen.A minimaxot egyáltalán nem nézem,mert szerintem ott gagyi dedós mesék vannak,de mindenkinek más az ízlése.Na mind1.
8/10
gabriella_tomuta 2008 márc. 12. - 14:47:03 8/10
Minden egyes mese a jetixon borzalmas.Szerintem a Minimax sokkal jobb csatorna mint a jetix!!!
hmsrcs 2008 márc. 06. - 17:54:24 Előzmény panthater
marvel filmekhez nem mindig kérik szakértõk segitségét... a kérdésedre egyébként nemtudom a választ de pl a rajzfilmekben szereplõ nevek is különböznek a képregényben lévõkkel.(pl spiderman.) az az igazság h ezekkel a rajzfilmekkel és filmekkel nem tudják átadni azt a hatást mint a képregények ha választanom kell ink evszek kérpegényt mint h moziba menjek..
10/10
jcgross 2007 okt. 14. - 16:15:24 10/10
Spiderman a legjobb Marvelfigura szerintem. Legfõképp azért mert õt sem valami mindenható emberkének ábrázolják hanem egy hétköznapi különleges embernek. Neki is megvannak a maga problémái. Amit a marvel nagyon tud az az, hogy szerintem egyik figurájase valami mindenható aminek csak egyetlen gyengepontja van hanem a sokat vered elõbb utóbb bizony vége a mókának. Spiderman meg pláne nem az a fajta aki órákon keresztül ökölharcban nyírja ki a szupergonoszokat csak a betörõket. (na jó az ultimate spiderman (csodálatos pókember) képregényben pont az ellenkezõje, azaz ingább verekedik mint ügyeskedik) A képregénynek meg van sokkal nagyobb belsõ jelentése annál, hoyg verem össze a gonoszokat. Sok mély érzelem és társadalmi problémát is feldolgoz éppen ezért olvasom.
egyellõre ennyi. csá
Helios 2006 dec. 28. - 19:05:30 Előzmény panthater
Hát ez változó :). A fordítói szabadság... igazából sztem a Ciklon jobban hangzik a Rozsomák meg hülyén és azért lett sztem Farkas pedig a Wolverine az Rozsomákot jelent.
tomspid 2006 dec. 27. - 20:32:10
Krály!!!!!!
panthater 2006 nov. 15. - 14:34:26 Előzmény Helios
Az engem is tökre zavar,ahogy itt Wolverine-t beállítják.A kis jótét lélek.A képregényben a Kardfogúval vívott harcai például tök brutálak,itt meg ez a "nem öllek meg,mert nincs fegyvered féle harc".Tudja valaki arra a választ,hogy a filmben is és itt is miért fordítják Wolverine-t illetve Storm-ot Farkasnak és Ciklonnak,mikor õk mindíg is Rozsomák illetve Vihar néven futottak.
Helios 2006 nov. 09. - 23:00:03 Előzmény Stickley
Azért mert ezek nem mesék, hanem képregény adaptációk. A Marvel elkövette azt a hibát hogy megpróbálta többször is filmvászonra vinni a képregényeit de mindig szarul sikerült. Aalapvetõ baj hogy ez a sorozat gyerekeknek készült és a képregény nem kifejezetten... még ennél annyira nem gáz de pl az x-men animációs változata elég szánalmas... az x-men kb a 60-as évektõl a 80-as évekig tényleg ilyen 10 éves korosztálynak írodott de aztán elkezdett komolyodni... na most azt ahogy Wolverine például lemészárol 500 embert azt nem fogják megcsinálni gyerekeknek rajzfilmen. A filmekkel meg az a baj hogy sem az idõ sem a befektetett pénz nem érné meg .... Egyébként a Marvel világban pont az a jó hogy vannak Crossoverek a filmekben sosem hallottál egy pókemberben x-menrõl de a képregényben ez így van jól megcsinálva mert egy komplett világ. Arra meg bazd meg tényleg nemtook mit mondani hogy:"vkit megcsíp egy pók...és már megmarad a plafonon a kezébõl pókhálót lõ ki." Az összes kibaszott rajzfilm fantasztikus elemekkel van tele az hogy pont ezt nem hiszed el arról már nem az írok tehetnek. Egyébként a Marvel mindig megpróbálta tudományosan megfogalmazni ezeket a transzformációkat és álltalában elég jól sikerült.
Gusztikaa 2006 nov. 05. - 11:14:50
Nekem nagyon bejön, izgalmas nem alszok el rajta, igaz minden részt láttam , de nem olyan mint azok a minimaxos rajzfilmek xD hogy "legyünk barátok" "pirosan ne hogy át menj" meg ilyenekrõl szól, na ettöl hányok
axendra 2006 szept. 09. - 22:32:17 Előzmény Stickley
nem vonom kétségbe engem is jobban érdekel a japán képregi, és anime, hiszen ezt tanulom alapjáratba, de nem tudom vaahogyan nagyon bejönn a különleges képeségû mutáns gyerekek hõsi története, olyan sokszor tudo velük együtt érezni, hiszen az élet tényleg ilyen, csak a telekinézis miatt rekezstenek ki egyesek, hanem azért ahogy öltözünk vagy gondolkodunk.
mind1 a végeredmény ugyanaz:)
és akkkor is olyan aranyos marvelos is meg manga is(vasember nem azt én is utálom) nálam abszolút nyerõ: x-men, pókember, fantastic four, gen 13 többit ilyen késõn nem tom felidézni VALAMINT LEIRNIO SE NAGYON..:P nah csasztok
Stickley 2006 aug. 24. - 10:20:19 Előzmény axendra
Akkor Marvel! De akkor is s**r...Japán mesék jobbak.Az amerikai mesék nagyon s**rok szóval..Ha például összevetnénk egy Vasember-t egy Sámán Király-al hát csunyán elkalapálná a Sámán Király
Összes hozzászólás