Jim Button

Bakancslistához adom
amerikai rajzfilm sorozat

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

A gyermekirodalom egyik mesterműve kel életre ebben az animációs kalandsorozatban. A Végtelen történet alkotójának, a legnépszerűbb német gyermekmese írónak, Michael Endének tollából származik a Jim Button, mely minden korosztály számára ajánlott gyönyörű mese barátságról, kötődésről, és önmagunk felfedezéséről.
Mikor a fiatal Jim Button legjobb barátja Luke, a mozdonyvezető arra kényszerül, hogy elhagyja a piciny szigetet, ahol élnek, Jim ragaszkodik ahhoz, hogy Luke-kal tartson. A két jóbarát még nem tudja, milyen veszélyek és kalandok várják őket a furcsa új világban. Útközben találkoznak Lisivel, a fiatal hercegnővel, kit kegyetlen kalózok tartanak fogságban és akibe Jim beleszeret. Ott van még Grindtooth asszony aki a világ legöregebb és leggonoszabb sárkánya. Attól való félelmében, hogy élete a vége felé közeledik Grindtooth asszony az örök fiatalság titkát szeretné megfejteni. Azt hiszi, ha tanulmányozza a fogságában levő gyerekek életét, sikerrel jár.
Jim azonban rájön, hogy Lisi megmentése az ő végzete és egy közös utazásra indulnak hármasban Szomorfalva felé, Luke gőzösén, Emmán.
Kalandokkal, izgalmakkal, sárkányokkal, szörnyetegekkel, misztikus földrészekkel teli, nem hétköznapi utazás veszi kezdetét. A Jim Button egyetlen epizódja sem fog csalódást okozni a nézőknek, Jim és Luke, kiknek éles esze, makacssága és rettenthetetlen bátorsága méltó fegyver a Sors megpróbáltatásaival szemben, együtt legyőzhetetlen párosnak bizonyul.

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Larvitar 2015 febr. 20. - 10:18:06 10/10
Olyan jó kis mese volt ez régen. :) 10/10.
10/10
offtopic
_Freddy_ 2011 okt. 15. - 09:49:02 10/10
nagyon sokat kerestem, de még angolul sincs fent, sehol sem találom, keresésem eredménye: 1db rész angolul a youtube-on
Anonymusz88 2011 júl. 30. - 13:59:51
Láttam a TV2-n, illetve a Fox Kidsen is ment, de olyan adóm akkor még nem volt. A Minimaxon nem is volt.