Film

Mindenképpen talán /Definitely, Maybe/

magyarul beszélő, amerikai-angol-francia romantikus vígjáték, 112 perc, 2008 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

397 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Will Hayes, a harmincas manhattani apuka épp egy válás közepén jár, amikor tíz éves kislánya, Maya - egy iskolai felvilágosító óra hatására - faggatni kezdi őt a házassága előtti életéről. Maya mindent tudni akar arról, hogy a szülei hogyan ismerkedtek meg, és hogyan szerettek egymásba. Will végül is kötélnek áll, de egy feltétellel: megváltoztatja a neveket a történetben, és Mayának magának kell rájönni a végén, hogy Will szíve hölgyei közül ki is az ő anyukája... Vajon Will egyetemista szerelme, a megbízható, nyílt szívű Emily? Vagy régi barátja és bizalmasa, a vidám és cserfes April? Esetleg a szabad szellemű, bohém, de ambiciózus újságírónő, Summer? Amint Maya elkezdi összerakni apja románcainak összekeveredett darabjait, lassan rádöbben, hogy a szerelem sem nem egyszerű, sem nem könnyű... Vajon kiderül-e a végén, hogy ki is a nagy szerelem?

Bemutató dátuma: 2008. február 28. (Forgalmazó: UIP-Duna Film)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Linkek:

Vélemény:


február 21. 09:23
Ebben a műfajban botrányos dolgokat is szoktak művelni, de ez egy egészen jól sikerült darab. Nem szoktam pontozni és most sem fogok. Mindössze egyetértek a kialakult pontszámmal.

2016. május 8. 09:46
Hm. A műfajában szerintem egész jó kis film. Engem mondjuk a narrációs keret kifejezetten idegesített, főleg a kislány. Ami viszont nagyon bejött, az a könyves szál a történetben.

2016. május 7. 23:55
Nagyon tetszett, nem szokványos, nincs benne semmi túlzás, mindenki eredeti, szimpatikus.

Összes hozzászólás
2017. június 13.Nyári Fesztiválkalauz - Június Összeállítottunk egy folyamatosan frissülő válogatást az idei nyár fesztiváljairól.
x