Film

A hét mesterlövész /Magnificent Seven/

magyarul beszélő, amerikai western, 133 perc, 2016 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

103 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Adott egy álmos kisváros, Rose Creek, amelyet az iparmágnás Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard) tart elnyomás alatt. A város kétségbeesett lakói, élükön Emma Cullennel (Haley Bennett), egy sor törvényenkívülihez fordulnak segítségért.
A csapat tagjai között akad fejvadász, szerencsejátékos és bérgyilkos is: Sam Chisolm (Denzel Washington), Josh Faraday (Chris Pratt), Jóéjt Robicheaux (Ethan Hawke), Jack Horne (Vincent D'Onofrio), Billy Rocks (Byung-Hun Lee), Vasquez (Manuel Garcia-Rulfo) és Véres Aratás (Martin Sensmeier) feladata lesz leszámolni Bogue-gal. Ahogy a végső összecsapásra készülnek, a hét mesterlövész ráébred, hogy amiért küzdenek, az több a puszta fizetségüknél.

Bemutató dátuma: 2016. szeptember 22. (Forgalmazó: Fórum Hungary)

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


január 19. 19:38
Igazán jó movie.
Western rajongóknak kötelező darab!
8.00

január 15. 08:56
Egy icipici rasszizmus azért beléd figyelt, nem? Vagy csak a mostanában divatos "mindenkiellenes" uszító politika mosta ki neked is az agyad? Miért ne lehetne néger az egyik kóbój?

január 14. 08:27
Tűkön ülve várom már azokat az ókori római vonatkozású filmeket, melyekben hős, önfeláldozó néger centuriók vezetik dicső győzelemre csapataikat. Természetesen a 21. századi halivúdi polkorrektség támogatásával. Semmi bajom az általam kitűnő színésznek tartott Denzellel, nagyra értékelem eddigi filmjeit. De ez így hiteltelen, nem láttam és nem is tervezem megnézni.

Összes hozzászólás