Film

Arany /Gold/

magyarul beszélő, amerikai kalandfilm, 121 perc, 2016 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

65 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Kenny Wells (Matthew McConaughey) az évszázad üzletére hajt. Dörzsölt, ambiciózus, tele van ötletekkel - csak éppen pénze nincs. Wells azonban nem az a fickó, aki egykönnyen feladja. Feltesz mindent egy lapra, és egy vállalkozó szellemű geológussal, Michael Acostával (Edgar Ramirez) együtt nekivág a fülledt indonéziai dzsungelnek, ahol egy elképesztően gazdag arany lelőhelyre bukkannak.
A leletnek gyorsan híre megy, a vállalat részvényeit szétkapkodják, a két szerencselovag pedig egyik napról a másikra a Wall Street csúcsán találja magát. Wells, az aranyásók rocksztárja, a milliárdokkal járó kiváltságok minden pillanatát észvesztően élvezi: féktelen költekezésbe kezd, a fényűző partyjain a csinos bombázók állandó vendégekké válnak. De a hirtelen jött sikerre hamar felfigyelnek, köztük az indonéziai kormány és az FBI is. Wells hajthatatlan: bármire képes, hogy a nehezen megszerzett pénzt megtartsa. De vajon elég tökös lesz ahhoz, hogy a nagyhatalmú fejesekkel is szembeszálljon?

Bemutató dátuma: 2017. február 16. (Forgalmazó: Freeman Film)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


augusztus 6. 13:50
Kicsit hosszúra sikeredett. Ebben a sztoriban nem volt annyi, hogy kitöltsön egybeíróra játékidőt. Azonban vannak fordulatok amik jók és a színéstek is hozzák a kötelezőt, de semmi többet. Egyszer blőven elég megnézni, nem hagy mély nyomot az emberben.
6/10. Jóindulattal.

július 23. 03:57
ez egy jó film

július 21. 15:33
Ritka egy trágya film. Piás, káromkodó ipse! Ki kíványcsi az ilyenre?

Összes hozzászólás