Film

Énekelj! /Sing/

magyarul beszélő, amerikai családi animációs film, 107 perc, 2016 6 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

70 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Az Énekelj! egy állatok által benépesített emberi világban játszódik. Buster Moon, az elegáns koala egy valaha szebb napokat látott színház igazgatója. Buster örök optimista - na jó, azért kissé zsivány is -, de mindennél jobban szereti a színházát, és bármit megtenne azért, hogy az fennmaradjon. Látva, hogy élete álma az összeomlás szélén áll, egy utolsó esélye van, hogy visszaadja ékkövének a régi fényét: megrendezi a világ legnagyobb énekversenyét.
Öt versenyző emelkedik ki a többiek közül: egy egér, akinek a hangja és a modora is simulékony; egy félénk tini elefánt, akinek hatalmas a lámpaláza; egy túlhajszolt anya, aki 25 kismalacot gondoz; egy ifjú gengszter gorilla, aki szakítani akar a kétes családi múlttal; és egy punk-rock tarajos sül, aki az arrogáns pasiját igyekszik lerázni magáról. Mind az öten abban a reményben érkeznek Buster színpadára, hogy meg tudják változtatni addigi életüket...

Bemutató dátuma: 2016. december 22. (Forgalmazó: UIP-Duna Film)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szereplők

Buster Moon hangja
Rosita hangja
Mike hangja
Johnny hangja
Eddie hangja
Ash magyar hangja
Johnny magyar hangja
Buster Moon magyar hangja
Rosita magyar hangja

Linkek:

Vélemény:


április 26. 11:24
Nagyon magas elvárásokkal szoktam leülni a filmek elé, ám ezt különösen szórakoztatónak találtam, sokat nevettem a meghallgatáson, a karakterek is szerethetőek voltak.

április 17. 19:24
10/6.

Igazából a vicces sertésen kívül sok poén nem volt benn, de már azt is lelőtték az előzetesben. Egyszer nézhető, mert amúgy aranyos mese... Csak nem tudom, miért kell ennyire erőltetni ezeket a tehetségkutatókat.

április 17. 13:03
Igen tényleg jópofa mese.
Nem csak gyerekeknek.
(Mondjuk én ismertebb zenéket,slágereket vártam,hogy lesznek a mese végén.Jobban fel dobta volna még.)
De így is: 8/10

Összes hozzászólás