Halo

Bakancslistához adom
amerikai-angol sci-fi sorozat, 2022

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

A sorozatfelelős és vezető producer, David Wiener (Brave New World) sorozata az Xbox® 2001-ben debütált első HALO-játékából jól ismert univerzumban játszódik. Az emberiség és a Covenantként elhíresült idegenek között zajló, 26. századi gigászi konfliktust bemutató HALO olyan sorozat, amelyben az emberi sorsok és történetek mély ábrázolása összefonódik a látványos akciókkal, kalandokkal és egy félelmetesen élethű jövőképpel.
Forgalmazó: SkyShowtime

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
KriszXD56 márc. 24. 06:27:43 8/10
A ráncfellvart 2. Évad kifejezetten izgalmas lett. Kevés volt az üresjárat. Pörgössebb lett.
4 és a 8 rész konkrétan végig a csatáról szólt. És hát bemutatkozott a parazita is ami miatt egykor a halot építették. (Megjegyzem szerintem, ha lesz 3. évad lehet hogy a szövetség helyett az lesz a főellenség) Pár kérdést nem válaszoltak meg. Makee hogy élte túl az első évad záró részében igen csak halálosnak tűnő lövést. Kwan hogy került Sorenhez? Elvileg az első évadban ottmaradt a Madrigalon folytatni a lázadást. Azzal mi lett vajon?
Mi lett azzal a 3 fejessel akik a szövetséget vezették? A nagy útra nem jöttek el ? 😊 jó nem kukacoskodok többet, nekem tetszett a sorozat igy hogy a 2. évadot is láttam az felvitte az összképet.🎬😁