Repülés kezdőknek

Bakancslistához adom
Northern Comfort
16 éven aluliak számára nem ajánlott angol-izlandi-német vígjáték, 97 perc, 2023

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

A bogaras író, a sikeres üzletasszony és a menő start-upos a repüléstől rettegő utasok tanfolyamán ismerkednek meg. Mindannyian félelmeiket akarják leküzdeni, hogy végre képesek legyenek repülőgépre ülni. A résztvevők eleinte szimulált repülések során próbálnak hozzászokni a légiközlekedéshez, de sokuknak már ez is kihívásokat tartogat. Amikor első igazi útjukon Izlandra repülnek, az események váratlan fordulatot vesznek...
Bemutató dátuma: 2023. október 26. Forgalmazó: Cirko Film

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
InteriorLulu márc. 03. 00:28:53 5/10
Egyetértek, csalódástkeltő, gyenge darab. A legnagyobb baja szerintem, hogy bár van egy nagyjábóli íve, mégis fókuszátvesztett, szétesik a cselekmény. Továbbá rossz a film ritmusa, a viccesnek vagy provokálónak szánt fordulatok jórészt erőltetettek és eléggé fárasztóak, az öt karakter többségének története pedig erősen hiányos... Így mindebből kifolyólag maximum az egyetlen kidolgozott figura, az ingatlanos Sarah szála marad az egészből valamennyire is érdekes, ami viszont az (egyébként önmagában több potenciált hordozó) aerofóbiás sztorit és egy másfél órás filmet tekintve túlságosan kevés.
4/10
Böhöm márc. 02. 04:16:37 4/10
Nekem olyan nagyon nem tetszett ez a film. Egy fergetegesen poénos vígjáték akart lenni, csak valahogy nem jött össze. Teljesen szétestek a poénok, nem volt meg a sodró hangulat, kb. egyszer sem tudtam rajta nevetni, de még csak mosolyogni sem.
Angol humor akart ez lenni, de annak meg túl erőltetett, vagy gyenge volt az összes viccesnek szánt jelenet.
A történet elég erőltetett, finoman szólva is egyszerűnek tűnt nekem.
Sajnos nem jött be ez a film nekem, de azért nem teljesen reménytelen dolog, elképzelhető, hogy Neked tetszeni fog. Egy próbát megér, de inkább elvárások nélkül kell nekiállni.
8/10
D@ve 2023 okt. 31. - 23:56:22 8/10
Szórakoztató, egyedi témán alapuló történet:) 10/8