Az áruló

Bakancslistához adom
La Traición
amerikai-kolumbiai drámasorozat, 45 perc, 2008

Értékelés:

160 szavazatból
Szerinted?

Az amerikai-kolumbiai koprodukcióban készült sorozat alapötlete és története egy nagysikerű kolumbiai kalandregényen alapszik. A romantikus kalandfilm-sorozat főhőse Hugo de Medina, a rendkívül jóképű, ám annál is taktikásabb kardforgató. A nőcsábász hírében álló férfi élete azonban egy csapásra megváltozik, amikor is gyógyíthatatlan betegséget állapítanak meg nála, ugyanazt a kórt, amelyben egykor az édesapja is életét vesztette. Ekkor lép be az életébe egy szenvedélyes és mindent elsöprő szerelem, amely talán örökre megédesítheti a mindennapjait. De a szerelmeseket persze, ahogy ez már lenni szokott, ezúttal sem kerülheti el az ármány és az összeesküvés minden létező formája.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Hugo / Alcides de Medina
Soledad de Obregón
Guillermo Burke
Eloisa Renán

Hozzászólások

Szerinted?
Sorozatbarát 2012 júl. 03. - 09:19:56
adrima 2010 febr. 03. - 19:50:18
Ez nem ide tartozik de szerintetek a zorro sorozat nem lesz valamikor a fem3-on?
offtopic
Mysticgirl 2009 aug. 03. - 13:18:14 Előzmény napraforgó
XD Mindig bekönnyezem a megjegyzéseidtõl. xD Amúgy nekem tetszett Hugo meggypiros zakója. xD
2/10
zs9302 2009 júl. 30. - 14:00:49 2/10 Előzmény Cameron66
Szerintem is.
napraforgó 2009 júl. 29. - 19:32:18
Az elsõ felében nem történt semmi. Soledad agyba-fõbe dícsérte Danielt, hogy milyen hálás neki, de visszaadta a gyûrûjét. Manrice gyõzködte Antoniát, hogy tanítsa zongorázni - ez szinte az utolsó kívánsága, mert megállapították, hogy súlyos beteg. Franciscot letartóztatták, mert megtalálták Debora holttestét. Amikor a bíró érte ment a mulatóba, megtalálta Manuela holttestét is, akit ugyanúgy öltek meg. Késõbb kiderült, hogy Arturo ölte meg õket a bal keze helyén lévõ kampóval. (hogy miért, az nem derült ki - hogy mi kifogása volt a könnyûvérû nõk ellen, azt nem tudom, hiszen feleségül kérte Margot, az ex-prostit...) Ja és megölte Marinát is a kampókezével. Közben Eloisa tobzódik a kincsesházban, de vesztére, mert felemeli Michell leszúrt kardját, és véletlenül elvágja azt a zsineget, ami aztán kilövi rá a halálos nyílvesszõt. Még vissza tud menni a szobába és segítségért kiabál, de a titkos ajtót nem tudja bezárni, így az Obregonok is tudomást szereznek a kincsestárról. Közben Hugo örvendezik, hogy a kardkovácsolás milyen jól hoz a konyhára - kovácsolt is összesen 2 kardot a film során, most egy halom pénzt számolgat. Aztán felveszi a meggypiros zakóját és elmegy Alcideshez. Épp ott van Soledad is a kis Aurorával és Ursulával, õket Alcides épp el akarja rabolni, hogy vele menjenek a fene tudja, hogy hova. Épp akkor ér oda Arturo is, hogy végezzen Alcidessel, de az résen van és kettejükre kétfelé egyszerre tüzel. Arturo megsebesül, Hugo és Boris nem. Herculesel megkötözteti õket, de az csak laza csomót köt, mert nem ért egyet a gazdájával. El akarja vinni Soledadékat, de a haldokló Arturo lelövi. Alcides mielõtt meghal, még jó alaposan megcsókolja Soledadot.
Aztán 5 év múlva Soledad Daniel levelét olvasgatja a háza kertjében, aki arról tudósítja, hogy talált egy rendes nõt és feleségül vette. Hugo és Soledad minden évben elmennek Michell sírjához. Boris elvette Ursulát és született 2 gyerekük. Ester és Lucas szeretetben és békességben éldegélnek (hová lett Antonia, nem tudjuk), Margo megvette a mulatót és nagy sikerrel vezeti Herculessel. Hugo és Soledad pedig boldogan élnek a kb 6 éves kislányukkal, meg az újszülött kisfiukkal. Ja és Jeremias kincsébõl a kórházat támogatták, mert nekik nem kellettek a piszkos anyagiak.
domibabus 2009 júl. 28. - 21:24:26
irtam még egy privát üzit ha lolvastad kérlek töröld én is azt tettem ezt azért kérem mert irtam a MYVIPRÕL s ha sikerült megnézned a képeket örülõkén ugy megijedtem amikor az iwiwrõl irtál de utána amikor megirtad hogy 14 éves lányomat láttad megnyugodtam mert az enyém csak5 a fiam 15 lesz szeptemberben.az ijedség azért volt hogy ki rakta fel oda a képeket semmi másért. de ha megnézted a myvipet irdd meg. kösz
10/10
h.ne 2009 júl. 28. - 19:42:25 10/10
SIKERÛLT! VÁLASZOLTAM, DE NEM TUDOM EL TUDTAM E KÜLDENI!
10/10
h.ne 2009 júl. 28. - 19:03:30 10/10
Most megfogtál!
Nem tudom hogy kell megnézni.Egyszer már kaptam egy privát üzenetet de akkor elmondták hogyan tudom elolvasni. Próbálkozom , mindenfelé kattogok, de sehogy sem sikerûl.
domibabus 2009 júl. 28. - 17:57:26
hné privát üzenetet irtam.
10/10
Miss Pearl 2009 júl. 28. - 14:14:17 10/10 Előzmény HarisnyásPippy
Szióka! Nekem megvan a fõcímdal! Ha szeretnéd, vegyél fel msn-re, és átküldöm ott neked!Ha érdekel így is, írj privit!
HarisnyásPippy 2009 júl. 28. - 13:52:09
Nahyon tetszik a sorozat fõcímdala, ha valaki esetleg tudja, hogy hol tudnám letölteni és megírná, azt nagyon megköszönném!
Zsana911 2009 júl. 28. - 11:44:28
Sziasztok!
Ha valakinek meg van vagy tudja hogy hol vásárolható meg vagy letölthetõ ez a sorozat KÖNYV formájában, akkor kérem írjon nekem egy mailt: zsana87@gmail.com
Idõs édesanyámat szeretném vele meglepni, aki nagyon szereti ezt a sorozatot és szeret olvasni is.
Minden megoldás érdekel.
Segítségeteket elõre is köszönöm!!!!
10/10
h.ne 2009 júl. 28. - 09:04:01 10/10 Előzmény domibabus
Kedvesem!
Annyi zagyvaságot összehordtál, hogy illik megvédeni magam, még akkor sem ha nem kérsz belõlem. Te mindenfélõrõl írtál csak nem arról amiról kellene. Egyébként képzeld el három gyerekem van, akit olyan szegénységben nevelek , hogy valószínûlek te ettõl a kilátástalanságtól a vonatnak mennék. A férjem több mint 190 cm magas és jóval izmosabb mint Marió Cimarró. A majdnem 80 éves beteg apámmal és anyámmal lakom együtt.Kétszer gyógyultam már ki tüdõ betegségbõl/ soha nem dohányoztam/ és képzeld nem voltam megkeseredve életemben mégsem soha.És, hogy a szívem mivel van tele, azt te fõleg nem tudhatod!!!! Írkálsz itt a templomba vagy gyülekezetbe járásról is. Most olyan témába mész bele amihez még csak konyításod sincs. Lehet, hogy jársz valamilyen gyülibe, / irásaid hangnemébõl gondolom/ de az a teológia tudásától mesze áll.
Én nem a szexrõl irogattam, csak arról ami filmben történt! Bocsáss meg ha netán megakadt a szemem Marió izmos mellkasán. Mert ugyebár ami igaz az igaz nem egy silány fajta. Tudom, hogy téged ez nem érdekel, csak én vagyok ilyen perverz!!!
Valamit félre értesz!!! Én nem dorgáltalak meg, csak egyszerûen azt szeretném, hogy ne legyél álszent. És ne beszélj mellé. Az elõbb irt leveled is bizonyítja. Mindenrõl írkálsz, és magyarázat helyett támadsz, süket dolgokkal.Pl: Nem szabad neten ismerkedni! Ki a fene akar veled ismerkedni? Belekevered mondandódba Michail Jakson rajongóit. Ennek mi köze van ahhoz amit én írtam.
Beszélsz itt a szeretetrõl, pedíg te nem azon az úton jársz, mert a szeretet nem kérkedik. Engedd meg búcsuzóúl , hogy küldjek neked valamit, feltéve ha elfogadod. Ennek a küldött dalnak semmi köze az Áruló címû filhez. Ma kaptam egy kedves ismerõsömtõl, és úgy gondoltam megosztom veled,veletek!!!
http://www.youtube.com/watch?v=cPPu_p2MnA0
domibabus 2009 júl. 27. - 23:10:42
én ugy tudom hogy ez az oldal az áruló film sorozatról szol ugye hné. ha nem tudnám hogy nõ nemü azt hinném egy arogáns boldogtalan makacs kötekedös férfi irogat nekem akinek nem tetszik hogy én a filmbeli hugot kedves szép angyali embernek nevezem és örülnék ha a mai világban is lennének ilyen hugok sõt másoknak kivántam is ezt hogy találja meg a saját hugoját ez igaz mert õ errõl álmodozott de mivel igen csak fiatal és egyedálló kis hölgy miért is nem lehet álmodozni neki. még mindig jobb mint másokat leszolni kritizálni és számonkérni pofátlanul. én ugy emlékszek kizárolag a filmmel kapcsolatban vitáztam és nem a hné érzéseirõl vagy egyébb magán jellegü dolgairol nem is tudom hogy valaki honnan is veszi a bátorságot igy letámadni valakit mert a kezdettöl fogva . ha valaki tényleg járt templomba vagy gyülekezetben az ilyen alantos nem volna hát szerintem a megkeseredett emberek képesek ilyen vitákra . hálistennek nekem van egy kis családom akit imádok és nálunk szeretet a lényeg mindig és lesz is. ha hné jobban érzed magad miután jól lehordasz másokat hát érezzd jól magad mert ettõl nem leszel több csak kevesebb . és hálistennek az életemben nem voltak jelen ilyen hnék és nem is lesznek az már biztos mert én semmilyen forumon nem vagyok hajlando veled kommunálni és megkérlek nekem ne irogass ne kérj számon gondolom vannak gyerekeid neked is ahogy nekem is én ha valakit ellenörzök vagy számonkérek persze jóból az nem te vagy de nálad nem értem ezt a stilust de nem is akarom megérteni . igen egy másik oldalon egész kellemes baráti hangulat alakult ki a hozzászolok között sõt még viccelödtünk is sõt jó kivánságok és kedves jótanácsok is voltak böven holott igen csak fiatal korosztály volt fenn az oldalon de te tudod mi az a vicc és jó kivánság mert ha tudnád akkor nem irogattál volna nekem végig. nincs jogod sem közöd hogy ha én egészségesen szeretek egy szinészt mert ugye vannak akiknek a teste tetszik csak de belsö értékek nélkül hiába szép valaki amugy ki irogat végig a sexrõl hát nem én és ha netán én olyanokat irtam volna mint te akkor mi lett volna dorgáldd meg csak saját magadat ne másokat meg akihez közöd van . eddig felsem merült bennem hogy vajon milyen is lehetsz valojában ezért is léptem ide be utoljára ugy is vége a sorozatnak sajnos . nem kérek semmi féle választ mert nem vagyok rá kiváncsi ellenben a te folytonos ???????? jeleiddel. beleuntam az értelmetlen vitáidba száz biztos hogy sokan ezt gondolják most rólad mert nem tünsz olyannak akinek tele van a szive jósággal szeretettel barátsággal ha képes vagy számon kérni valakit amihez semmi közöd mert a saját személyemet kritizáltad vagyis hogy én most mennyire kedvelem mariot biztos nem ugy mint te és elõttem nem lebeg éjjel nappal az izmos teste a sexis teste ahogy te irod . de ha 16 éves lennék lehet hogy nem egészségesen lennék oda bármelyik filmsztárért ahogy oda is vannak sokan a sztárokért de én ebbõl már kb22 kinõttem . és hogy megmagyarázzam mit jelent egészségesen kedvelni valakit kedvelni a belsõ tulajdonságait a filmbeli karaktert nálam ezt jelenti . a nem egészséges rajongás nálam az aki képes volt öngyilkos lenni amikor meghalt michail jakson .amit persze nagyon sajnálok mert õ is egy ember volt és itt sem kérek kritikát és semmit . most aztán tényleg utoljára irtam . hné remélem nem leszel olyan parazita továbbra is és békénhagysz haragudnom kellene de nem teszem mert az én szivembe létezik a szeretet megbocsájtás és elfelejtem ezt az egész kellemetlen vitát mert hálistennek eddig még ilyen nem történt hogy valaki igy .viselkedjen. és amit irtál utoljára én szégyelnémn magam ugye nem én irtam orgazmusrol meg füle farkárol de tartsd meg magadnak ezeket a gondolatokat met engem abszolut nem érdekel. amugy ha meghallgattad mario zenéjét miért nem arrol irtál én a hangjárol irtam ugye és nem a füle farkárol ahogy te . na hát engem a zeneis érdekel és képzeldd el igen viccelödtek egy másik oldalon hogy elolvadnak a hangjátol a fiatal 18 éves lányok de ugye ez neked nem fáj mert nekem nem sõt jókivánságaim voltak hozzájuk ellenben veled aki csak rosszmáju tud lenni . még hagyjám hogy a filmrõl irogattál sokszor durva dolgokat de azt nem értem hozzám miközöd volt . ugy tettél mintha az anyuka megdorgálta a kislányát mert rossz fát tett a tüzre otthon kedves hné fönökösködj játszdd a szigorú kiégett szülött de mással nemteheted .szoval nem kérek belöled sem most sem máskor isten ments hogy ilyen forumon találkozzunk mert azonnal kilépek elegem volt belöled de tanultam is hogy nem szabad föleg itt a neten ismeretlen emberekkel olyan félékkel mint te megosztani a gondolataim véleményem mert te nem vagy rá méltó .
10/10
h.ne 2009 júl. 27. - 21:25:24 10/10 Előzmény domibabus
Na! Akkor lenne még csak igazi orgazmus, ha Marió Cimarró Magyarországra jönne! Rögtön szét cincálnák. Kinek a füle jutna, és kinek a "farka".
10/10
h.ne 2009 júl. 27. - 21:22:50 10/10 Előzmény domibabus
Ja és bocsi, hogy kihagytam még egy " AZ EGÉSZSÉGES KEDVELÉST" bebizonyitó dolgot: "...csajszik kérjétek magyarországra mariot ez volna csak a tv 2 tõl egy csoda de addig is nézzük mindennap ezt a tökéletes hugonkat"
10/10
h.ne 2009 júl. 27. - 21:17:49 10/10
A közmondás az úgy van,: Vizet prédikál és bort iszik.És hogy miért is írtamk ezt? Most akkor megmagyarázom! Hagy idézzek már az egyik leveledbõl: " ...csupán 39 vagyok és nekem mint szinész jön be nem a teste sexisége stb "..én olyan egészségesen kedvelem mariot dannát és filmbeli karaktereket nem csak azért mert 39 éves vagyok .a fiatalabb korosztály biztos rajongásig szereti mariot a mindennapi életben is meglehet érteni õket is....." Aztán most ezekkel szemben legyenek itt más idézetek is, amit egy másik helyre irtál: "..mert ugye mario igen csak jól néz ki." "....1996 ota töretlen a karrierje külsöje job lett és nem egy lepusztult müvies szinész nem véletlen játszott évekig romantikus sorozatokban mert alkalmas .." "... ugy megáztam az elõbb az esõben de csak egyedül.boldog lehet aki hugoval vagy marioval ázik igaz,?az nem baj ha valaki álmodozik ilyen szépet bárcsak beteljesedne neked is.lesznek itt még nagyon sok szép részek amikor hugo sir én is sirok mindíg." "... soy tu deseo yutube mario énekel.olyan kellemes a hangja .szoval mony baby még a hangjátol is elfogtok olvadni ha a tv2 elhozza nekünk nektek és mindenkinek aki imádja példát vehetnének rola a mai fiatal srácok férfiak természetes szép romantikus igényes ember egy angyal..."
Szerinted ezek az itt leirt mondatok arról tanúskodnak, hogy egésszégesen kedveled Mariót??????
Apropó! Nem ez volt az elsõ, hogy vitába keveredtél velem. De abban viszont igazad van, hogy az utolsó!

A mai részben olyan szex jelenet volt ami jó pár résszel ezelõtt történt. A mai részbe egyenesen belemásolták a kb 50 résszel ezelõttit. Megáll az eszem. Már egy újabb szerelmes jelenetet sem voltak képesek csinálni. Igen ám csak elfáradhattak a szinészek?!?
napraforgó 2009 júl. 27. - 20:19:30
Jól láttam? Azt mondtátok, hogy minden gonosz meghal, de a mai részben még senki sem nyiffant ki! Mi lesz itt? A holnapi, utolsó részben megölik Alcidest, Arturot, Eloisát és Marinát is? Micsoda vérengzés lesz! Na és utána a boldog esküvõ! Hát nem semmi! Nálam ez a sorozat a 10 pontos skálán 2 pontot ér, azt is csak a színészek játékának, sármjának köszönheti. Ennél már csak a Zorro volt gyengébb, azt 0,5 pontra díjaznám - azt a keveset szintén csak a vonzó színészeknek, szép színésznõknek köszönheti.
domibabus 2009 júl. 26. - 19:11:39
most valaki döntse el hogy is van ez a közmondás hogy bort iszik és vizet prédikál vagy vizet iszik és bort prédikál amugy engem nem érdekel mert az beszél akinek a háza ég. és az nem én vagyok. és ez volt az utolso hozzászolásom bárki bármit ir .
domibabus 2009 júl. 26. - 19:07:49
hát ugy látszik még egy utolso vita nem maradhatott el egy mondatom miatt igen nekem durva a temetés után esküvö az elején a sorozatnak és a végén is de legginkább a valos életben a leggdurvább én nem szidtam le senkit önök szidták a szinészeket hogy ilyenek meg olyanok meg hogy boris meleg kinézetü stb... erre reagáltam ugy hogy õk csak a munkájukat végzik stb.. a sorozattal kapcsolatban amikor a hibákrol irtak nem irtam én semmit sõt volt egy két dolog ami nekem is sokk volt . hogy is volt az a mondat bort iszik és vizet prédikál már aki és nem én. ezt nem kellet volna irni . én szépen elköszöntem és eszem ágában sem volt hogy én még irok ide .de ugy látszik van aki nem birja ki hogy ne találna valami hibát valamiben .ezek után mégjobban odafigyelek hogy kikkel is osztom meg a véleményem bármilyen forumon de ugy gondolom utolso és elsö is volt ez egyben hogy belementem ezekbe az értelmetlen vitákba.
Összes hozzászólás