Film

Az utolsó gyémántrablás /After the Sunset/

magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték, 97 perc, 2004 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

234 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

A fordulatokkal teli, izgalmas akcióvígjátékban két mestertolvaj, Max (Pierce Brosnan) és csábító társa, Lola (Salma Hayek) az utolsó sikeres rablásuk után visszavonul a trópusokra. Stanley (Woody Harrelson), a ravasz FBI-ügynök azonban utánuk utazik. Azt gyanítja, hogy el akarják lopni Napóleon egy különleges gyémántját, amit egy luxushajón állítanak ki a közelben. Lola nem akar visszatérni régi szakmájába, de Max nehezen tud ellenállni. A férfira a helyi gengszter is erős nyomást gyakorol, hogy rabolja el számára az értékes kincset. Maxnek döntenie kell. Vajon veszélybe sodorja kapcsolatát szerelmével, hogy véghezvigye az utolsó gyémántrablást?

Bemutató dátuma: 2005. január 27. (Forgalmazó: InterCom)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szereplők

Max Burdett
Lola Cirillo
Stanley P. Lloyd
Henry Mooré

Linkek:

Vélemény:


2016. július 24. 19:08
Kicsit alulértékelt film, Woody itt lett az egyik kedvencem. És nincsenek benne rendezői hibák, a búvár pl. a csapos volt. Ha jól emlékszem az első rablás után még még pénzt is ad a hőbörgő cowboynak, de mindenképpen elköszön tőle, tehát így maradnak ketten. Nem hiszem ha egy filmben eltűnnek totálisan jelentéktelen mellékszereplők, akkor azoknak be kéne állni a kamera elé meghajolni előtte. b*zis jelenet még egy átlagos vígjátékban megszokott volt, homoszexualitásnak a közelében nem voltak.

2015. március 27. 08:25
Pierce Brosman már öreg. A filmben nyugdíjas állása van, minden akciót kaszkadőrök, vagy hasonmások csinálnak helyette, ez nagyon jól látszik pld a konténeres fel-le ugrásoknál.
A filmben is nyugdíjba vonult, bár ketten is felkérik lopni. A film tele van rendezői, vagy forgatókönyvírói hibákkal pld

spoiler

az első akciónál minimum 4 fő segít neki, de az akció végén csak ketten vannak. A gyémántrablásnál is segít egy titokzatos búvár, akiről semmit nem tudunk. A b*zis jelenet kár volt beletenni a filmbe.

Sajnos 5/10

2013. december 28. 19:01
Egyet értek veled, zseniális film, 10/10.

Összes hozzászólás
2017. június 8.Balatoni Kalauz Ha nyár, akkor Balaton! Összegyűjtöttük a legjobb programokat.
x