Dacoló szív

Bakancslistához adom
Travesuras del corazón
perui tévéfilmsorozat, 1998

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Isabel Revilla, a szép, tehetséges fiatal lány legnagyobb álma, hogy híres Broadway-i színésznő legyen. Az élet azonban sokkal nagyobb kihívásokat tartogat számára, és nem menekülhet a sorsa elől.
Miután New Yorkban rengeteg meghallgatáson vett részt, Isabel nagy reményekkel tér vissza hazájába. Nemsokára megérkezik a várva-várt hívás: közlik vele, hogy szerepet kapott egy musicalben. Elutazása éjszakáján azonban egész élete megváltozik: édesapja szívrohamot kap, és halálos ágyán elárulja Isabel-nek, hogy halottnak hitt anyja valóban még él, csak Isabel gyerekkorában elhagyta őket. A hírek és édesapja halála sokkolóan hatnak a lányra, aki hosszú időre búcsút mond színészi álmainak.
A nagy lehetőség három év múlva jön el újra, ezúttal egy londoni musicalben ajánlanak neki szerepet. A sors azonban ezúttal is közbeszól: mielőtt elutazna, Isabel egy gyönyörű csecsemőt talál az ajtaja előtt. Ekkor kezdődik meg azon események sora, melyeken át Isabel megtalálja igazi sorsát és Gonzalo Aguirre-t, élete nagy szerelmét.
Isabel végül elhatározza magát, és elindul, hogy felkutassa a csecsemő igazi édesanyját. A kutatás azonban eredménytelen marad, így Isabel újsághirdetésen keresztül próbál a szülők nyomára bukkanni. Ez a próbálkozása is sikertelen marad, ám betoppan hozzá két, szintén elhagyott kisgyerek, és megkérik, hogy fogadja be őket. Cinthia és Pedro története annyira meghatja Isabel-t, hogy megengedi nekik, hogy nála maradjanak. Az ő történetük adja az ötletet ahhoz, hogy árvaházat hozzon létre, melynek egész hátralévő életét szenteli.
Isabel elhatározása a szerelmet is elhozza életébe: Gonzalo Aguirre, a gazdag üzletember segítő kezet szeretne nyújtani Isabel-nek, és támogatni az árvaházat. Nemsokára kiderül tettének valódi oka: az Isabel ajtaján hagyott gyereknek ő az apja. Isabel és Gonzalo egymásba szeretnek, és minden nehézség ellenére megtalálják közös boldogságukat.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Isabel Revilla
Gonzalo Aguirre
Mónica Alcalde
Barbara Mori
Carlos Plaza
Lucrecia de Vil

Hozzászólások

Szerinted?