Édenkertünk Írországban - A talány

Bakancslistához adom
Unsere Farm in Irland - Rätselraten
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német filmdráma, 2010

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Dr. Martin Winter
Erin Winter geb. O'Toole
Marie Winter
Paula Winter
Anne O'Mally

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
grosz_i 2021 aug. 23. - 08:22:35 8/10

Édenkertünk Írországban - A talány - Rätselraten (2010) - VIII. epizód

Erin Winter és az O’Mallyék teljesen megdöbbentek: állítólag a szomszéd birtokon egy hatalmas szállodakomplexum fog épülni. A megbízott építésvezető egyből Erin értésére adja, hogy a munkálatoknak semmiképp sem állhat útjába, valamint elzárja a legelőre vezető utakat is, így pedig a birkák semmiképp sem juthatnak ki a legelőre. Erin Marie-val közösen megpróbál valami megoldást találni, azaz hogyan is akadályozhatnák meg a hotelkomplexum megépítését.

A kis Paulát egy hétre felfüggesztik az iskolába járástól, mert a matematika dolgozat írásakor csalt. Paula bevallja a nővérének, Marie-nak, csupán a „szerelmének”, Fredericnek akart segíteni és a megoldást ráírta a mosdóban a WC-papírra, majd elrejtette. Ugyanakkor kiderül Fredericről, hogy egy ifjú szoknyavadász, és persze ő lesz majd Paula első szerelmi csalódásának okozója.

McNamara otthonában is drámai bonyodalmakra kerül sor. Lucius dadogva és tántorogva beállít a rendelőbe. Mindenki arra gondol, bizonyára egy-két pohárral többet ivott a kelleténél. Viszont mikor Kathie-ra kezet emel, tisztázva a helyzetet, hogy színjózan -, heves vita robban ki közöttük, és Kathie egyszerűen kidobja a házból. Kétségbeesésében Lucius Dr. Martin Winterhez fordul, aki már az első vizsgálat során rájön, hogy, Luciust akut életveszély fenyegeti…