Film

Lopott idő /In Time/

magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm, 101 perc, 2011 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

829 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

A nem is olyan távoli jövőben a születésekor mindenkinek a karjába beépítenek egy órát. Ahhoz, hogy valaki huszonöt éves koron túl is éljen, időre van szüksége. A gazdagok megvásárolják az időt, míg a gettóban kétségbeesett harc folyik a minden egyes percért. A gettólakó Will Salas megmenti egy időmilliomos életét, aki cserébe rengeteg időt ad neki. Mindez felkelti az Időrendészek figyelmét, és gyilkossággal gyanúsítják. Will menekülés közben túszul ejti a fiatal, gazdag lányt. Egyik percről a másikra élnek, és egymásba szeretnek.

Bemutató dátuma: 2011. október 27. (Forgalmazó: InterCom)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szereplők

Raymond Leon
Rachel Salas
Sylvia Weis
Will Salas magyar hangja
Sylvia Weis magyar hangja
Raymond Leon magyar hangja
Rachel Salas magyar hangja
Fortis magyar hangja

Linkek:

Vélemény:


június 21. 11:59
Az alapötlete elgondolkodtatóan különleges, a hangulata is megragadóan érdekes, Olivia Wilde és Amanda Seyfried pedig szerfelett szemrevaló; cserébe e film számos (zavaró) hibáját megbocsátva 8/10 -re értékelem.

Összes hozzászólás
2017. június 13.Nyári Fesztiválkalauz - Június Összeállítottunk egy folyamatosan frissülő válogatást az idei nyár fesztiváljairól.
x