Megmentő médiumok

Bakancslistához adom
Rescue Mediums
kanadai reality-sorozat, 2006

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Jackie Dennison és Alison Wynne-Ryder médiumok ismét akcióba lépnek, hogy megszabadítsák a legkülönfélébb kísértetjárta házakat a bajt hozó szellemektől, és hogy a zabolátlan lelkeket a fény felé tereljék. A különleges képességekkel rendelkező páros páratlan adottságait kihasználva segít átjutni a túlvilágra a spirituális szféra lényeinek, akik lehetnek eltávozott szeretteink szellemei, vagy akár az élők világának hadat üzenő, erőszakos kísértetek.
Jackie és Alison már gyermekként tudatában voltak különleges képességüknek. Míg Alison először megrémült a "képességétől" és az iskolai évek alatt megpróbálta eltitkolni, hogy ne adjon okot a támadásra, addig Jackie nyíltan vállalta, hogy különös képességgel rendelkezik, és kiélvezte a kísértetekkel való kommunikáció minden percét.
Az izgalmakkal teli sorozatot lenyűgöző, egyúttal rémületet keltő tanúvallomások, paranormális tevékenységekről szóló beszámolók és az elátkozott területek történetének bemutatása teszi igazán teljessé, ezek mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ezentúl ne legyen olyan nyugodt az álma és minden neszre odafigyeljen!

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?