Film

Nekem 8 /Nothing to Lose/

magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték, 98 perc, 1997 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

459 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Jobb lett volna meg sem születni - gondolja Nick Beam, amikor hazaérve édes kis feleségét félreérthetetlen helyzetben találja, a saját főnökével. A felszarvazott férj azt gondolja, ennél rosszabb már nem történhet aznap. Vagy mégis? A mostohasors T. Pault sodorja az útjába. Az izgága kis fekete, a botcsinálta útonálló beugrik a szerencsétlen lakli kocsijába, és megpróbálja kirabolni. Egy nappal előbb Nick talán megadóan engedett volna, de most beletapos a gázba és elrabolja kirablóját. A két vadidegen hamarosan hajmeresztő kalandokba keveredik.

Forgalmazó: InterCom

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


február 26. 18:41
Ezt a filmet mindig szívesen veszi elő az ember. Az eredeti szinkronnal ajánlott. Örökzöld darab. :-)

február 24. 15:04
A szinkron is jogdíjas!
A tévés a tévéjé, ha volt vhs, akkor azé a kiadóé.
A DVD valószínüleg megint más kiadó és vagy megveszi valamelyiktől és melózik egy nagyot az összehozásán (eltérő hosszak, vágások) vagy csináltat egyet. Ez szokott lenni a mai tévécsatornáknál is.

február 16. 08:21
Néhány előttem szólónak egy ilyen együttérző válasz a szinkronnal kapcsolatban :D
Azt gondolom, hogy a DVD kiadások miatt szinkronizálnak újra sok filmet. De csak tipp. Mondjuk a kilencvenes években amiket leforgattak, vagy előtte, egyszerűen muszáj egy új szinkron, ha ki akarják adni DVD -n.
Nem lehet valahogy a régi Vhs-es szinkront \"átvinni \" DVD -re.
Szentségeltem én is amikor újra megszereztem ezt a filmet, vagy a Vissza a jövőbe filmeket. Talán lehetne sorolni a címeket.
(szubjektív véleményem) :)

Összes hozzászólás
2017. június 13.Nyári Fesztiválkalauz - Június Összeállítottunk egy folyamatosan frissülő válogatást az idei nyár fesztiváljairól.
x