Nyár Cipruson

Bakancslistához adom
Ein Sommer auf Zypern
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német romantikus film, 90 perc, 2017

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Tania és a 12 éves fia Moritz Ciprusra érkeznek, hogy a fiú megismerkedhessen az édesapjával. Aiven eddig titokban tartotta, hogy az egyéjszakás kalandjának következménye lett. A tradicionális török-görög családban az egység és az üzlet a legfontosabb, Aiven és az öccse nem mernek nyíltan ellentmondani a szüleiknek. Elyas meghívja Tinát és Moritzot a szülői házba, hogy megzsarolhassa Aivent, ám pár nap alatt beleszeret a nőbe.

Stáblista:

Szereplők

Tina Driesen
Elyas Basdekis
Dario Bastekis

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
stephane máj. 01. 18:31:55
Tizenegy éves fia, Moritz származásával kapcsolatban sürgető kérdéseire választ keres Tina, aki egyedülálló anya. Felkutatja egykori nyaralási flörtjét, Aivent Cipruson.

A textilexportáló vállalkozó, már házas, a fiát soha nem látta, apaságát pedig titkolta családja előtt. Moritz és Tina megjelenése érzelmi válságba sodorja Aivent és feleségét, Stellát. Mindketten évek óta szeretnének gyereket, szüleik pedig unokát. Aiven testvére, Elyas kihasználja az alkalmat, hogy nyomást gyakoroljon a bizonytalan testvérre, hogy a neki járó céges pénzt megkapja, amiből finanszírozná szíve vágyát, ugyanis egy tavernát nyitna…, de Aiven nem hajlandó őt kifizetni.

Elyas inkognitóban meghívja Tinát és Moritzot a vidéki szülői házukba, ahol néhány napon belül ünneplik Moritz török „nagymamája” születésnapját. Amikor Aiven megjelenik, teljes a káosz. A testvérek összetűzésbe kerülnek, Elyas beleszeret Tinába, Moritz kapcsolatot keres az apjával, a nagyszülők pedig sötétben tapogatóznak. Csak akkor lehet helyükre tenni a dolgokat, ha Aiven úgy dönt, hogy mindent tisztáz, mégpedig mindenki számára…
A megható és mozgalmas interkulturális családtörténet Ciprus görög részén játszódik.
1/10
DUNAWÖLD 2022 ápr. 08. - 02:33:14 1/10
Multikulti popcorn érzékenyítés?