Praxis - Az egészség és az igazság nyomában Erős Antóniával

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott 47. rész, 25 perc

Értékelés:

23 szavazatból
Szerinted?

A Praxis új részeiben Erős Antónia a hosszú élet titkát keresi. Min múlik, hogy milyen hosszú életünk lesz? Mivel rövidítjük, vagy mivel hosszabbítjuk az életünket? Jól táplálkozunk-e, eleget mozgunk? Mennyire határozzák meg a génjeink vagy a sejtjeink az életkilátásainkat? Számos kutató, orvos, sőt matematikus és filozófus is segít Antóniának a kérdések megválaszolásában. Vagy egyre több kérdés merül majd fel? A műsor újdonsága, hogy egyes részekben feltűnnek ismert emberek is, többek közt Szabó Győző, Karalyos Gábor, Szabadfi Szabolcs, Bíró Bea és Bíró Niki, akik valamilyen, eddig megoldatlan problémával élnek együtt. Egy biztos: hosszabban élhetnénk ennél, mint amennyit átlagosan élünk, és tehetünk azért, hogy ez változzon. Azt, hogy mit, kiderül Erős Antónia műsorából.

Évadok:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
kissanna15 2023 dec. 11. - 13:24:10 1/10
A címe lehetne "Praxis-Nyomasztó betegségek nyomában". Nem az egészségről szól, hanem nyomasztóbbnál nyomasztóbb súlyos betegségekről, már az előzetes is lehozza az embert az életről. A rezignált hangról, amivel erős Antónia megszólal benne már ne is beszéljünk.
1/10
knightrider2000 2023 nov. 30. - 00:33:47 1/10
Az egészségről beszélnek, de nagyon későn adják. Így aki kíváncsi a műsorra az másnap nem lesz kipihent. Pedig még itt is elmondták, hogy legalább 8 óra alvásra lenne szükség. Aki meg másnap dolgozik az egyáltalán nem tud ennyit aludni. Ez mondjuk csak egy példa a sok közül.