Sürgősségi hívás

Bakancslistához adom
999: What's Your Emergency?
angol reality-sorozat, 2012

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A Sürgősségi hívás bennfentes és meghökkentően őszinte betekintést nyújt a sürgősségi szolgálatok munkájába, illetve azokba a kaotikus és idegtépő szituációkba, amikkel nap, mint nap megküzdenek a sürgősségi munkatársak.
2011-ben 31 millió sürgősségi hívást indítottak az Egyesült Királyságban, ami 60%-os emelkedés az elmúlt évtizedekhez képest - nem csoda, hogy a sürgősségiek már mindent láttak. Akár versenyt futnak az idővel, mert egy várandós kismama épp szülni készül otthonában, akár egy öngyilkossági kísérletről, egy fatális késelésről vagy egy hétéves tolvajról van szó, látják majd, hogy semmi sem tudja megrázni a rendíthetetlen sürgősségi csapatokat, miközben a társadalom nyers, sebezhető, kihívásokkal teli valóságával néznek szembe.
A sorozat két lebilincselő és gondolatébresztő évada során az arcvonalban küzdők szemén keresztül láthatjuk, hogy mi zajlik a színfalak mögött - egyáltalán nem szép látvány. A rendőrök, mentősök, tűzoltók, valamint a telefonkezelők is megosztják kihívásaikat, győzelmeiket és félelmeiket, amikkel meg kell küzdeniük, miközben élet-halál helyzetekben látják el a brit polgárokat - maguk az ellátottak és szeretteik pedig beavatnak minket a gyakran megható vagy megrázó történetekbe a sürgősségi hívások mögött. Ez a valóság: testközelből, személyesen.

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?