Film

Swing

magyar romantikus vígjáték, 117 perc, 2014 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

192 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Három elkeseredett, különböző korú nőt egy esős éjszakán egymás mellé sodor az élet, akiket aztán egy kiöregedett dizőz felkarol és létrehozza velük élete utolsó nagy művét a Swing Angels nevű énekes haknizenekart. A lányok az ötvenes évek női trióinak stílusában egy transzvesztita bártulajdonos és egy hakniszervező menedzser segítségével körbeturnézzák a Balatont. A zenekarral így vagy úgy, egy újabb lehetőséget kapnak az élettől a továbblépésre. A kérdés, hogyan élnek vele?

Bemutató dátuma: 2014. december 4. (Forgalmazó: A Company Hungary Kft.)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Díjak és jelölések:

Vélemény:


2016. december 5. 14:04
Abszolút vállalható magyar film.
A poénok , viccek valóban régiek.
Aki viszont a hibákat keresi, az nyilván talál is.
Csak szólok , hogy az sem igaz ám, mikor
Bruce Willis 97 rossz fiút mészárol le egyedül
és megment egy várost, vagy esetleg az
egész emberiséget :)

2016. október 9. 21:34
Ez a film brutálisan rossz. Egy vidám filmre számítottam, de ezen a filmen csak feszengeni lehet a sok unalmas és kínos jelenet miatt. Döbbenet mennyire elfecsérlik itt a tehetségüket, Kulka, Csákányi, Törőcsik(?!). Szégyen, hogy megírnak ezeknek a színészeknek ilyen lehetetlenül unalmas, semmit mondó filmet. De azt sem értem miért vállalták el, talán mert ha nem szerepelnek meg se nézné senki a filmet de ez egy nesze semmi...Nem is maradt meg semmi belőle, csak a sok mű, táncjelenet, bénázás, idiótaság. Iszonyatosan untam, csak azért néztem végig mert nem itthon töltöttem le.

2016. szeptember 28. 01:28
Ez a film vérciki. Mondom ezt musical-, revü- és hollywoodi giccsrajongóként. Ebben a filmben hiteles megnyilvánulás alig akadt, egy nevetséges ripacskodás tökéletesen kiszámítható klisétengerben. A forgatókönyv nagyjából annyira ötletes és eredeti, mintha én írtam volna, ráadásul akkora hülyeségekkel, hogy csodálom: senki nem szólt az alkotóknak, hogy „hé, ez így nem annyira lesz oké…”Kezdjük azzal SPOILER!, hogy egy csupagörcs óvónéni, aki elszökik minden meghallgatásról, nem fog nekiállni kornyikálni egy első osztályú étteremben, annyira nem, hogy még bemenni sem mer egyedül. Pláne, ha pénze se nagyon van kifizetni egy vacsorát. Ráadásul Pomázra nem busz, hanem Hév jár, és a vezető óvónői poszt sem királyság, hogy apáról fiúra, azaz itt anyáról leányra szálljon. Tegyük fel, hogy elhiszem: a kiöregedett, magányos dizőz beenged három vadidegen nőt és egy kisfiút a lakásába, miközben hármuknak összesen nincs annyi pénze, hogy kifizessék a villanyszámlát. Tegyük fel, hogy elhiszem, az egyik csajnak van egy olyan végtelenül önzetlen meleg barátja, aki egy fillér nélkül színpadra teszi őket egy csillivilli produkcióval....

Összes hozzászólás