Új tájon, új utazókkal folytatódik a Szabadlábon. A zempléni kalandozás édesen kezdődik: Szerencsen aszúszemeket forgatunk csokoládéba, majd egy kicsit citerázni tanulunk Tállyán és Vizsolyon kipróbáljuk, hogyan is kell bibliát nyomtatni. A borongós őszből 25 percre visszatérhetsz a nyárba és jövőre Te is elindulhatsz megízlelni, meghallgatni és meglátni a Zempléni-hegység csodáit.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások