Szexleckék

Bakancslistához adom
Shesh peamim
izraeli filmdráma, 100 perc, 2012

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

A tinédzser Gili az iskoláit váltogatja, szeretne feljebb kerülni a társadalmi ranglétrán. Ennek érdekében a legnépszerűbb fiúk társaságát keresi. Néhány hét leforgása alatt többükkel is találkozik az új suliból. A találkozások egyre inkább szexuális jelleget öltenek, és Gili minden egyes alkalommal messzebbre megy. A fiúk már alig várják, hogy elvegyék azt, amit oly nagylelkűen felajánl nekik, miközben ő boldog, hogy felkeltette az éredeklődésüket. Nincs senki, aki azt mondaná neki, hogy ez nem helyes.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
The Cortez 2019 febr. 15. - 17:28:48 7/10
Mikor megnéztem a filmet, akkor a játékidő egésze alatt azon gondolkodtam, hogy az alkotás vajon milyen nemzetiségű lehet. A helyszínből és a főbb szereplők kinézetéből először a latin-amerikai, a spanyol meg a portugál között vacilláltam, de aztán sérteni kezdte a fülemet a színészek elképesztően furcsa makogása, ezért az is eszembe jutott, hogy törökök, vagy talán valamelyik arab ország tagjai voltak a készítők. Így hát dobtam 1 jó nagy hátast miután megtudtam, hogy a Szexleckék 1 izraeli mozi.
A film egyébként 1 rohadt erős társadalomkritika. Kiválóan, egyben merészen mutatja be a fiatal generáció felszínességét, a hipergámiának egy kegyetlenül gátlástalan szintjét, valamint a női naivitás- és ostobaság legmagasabb fokát.
adamnagysweetmovie 2015 febr. 03. - 22:24:55
"Mindenkinek ajánlható" osztyapnkó