Film

Titkok és hazugságok /Secrets & Lies/

magyarul beszélő, angol filmdráma, 137 perc, 1996 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

59 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Cynthia az ötvenes éveiben járó munkásasszony, élete csalódások sorozata. Utcaseprő lányával, Roxanne-nal él London külvárosában. A nőnek van egy öccse, akit az anyjuk halála után saját gyerekeként nevelt fel. Maurice-ból sikeres fotós lett, az egyik előkelő negyedben él feleségével, és évek óta nem találkozott a testvérével. Egy napon Cynthiát felhívja telefonon egy Hortense nevű nő, és azt állítja, hogy az ő lánya, akit látatlanul nevelőszülőkhöz adott, és most találkozni szeretne vele.

Forgalmazó: Budapest Film

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szereplők

Cynthia Rose Purley
Maurice Purley
Hortense Cumberbatch
Monica Purley
Roxanne Purley

Alkotók

Linkek:

Díjak és jelölések:

Vélemény:2016. szeptember 4. 19:23
Miért kell félre informálni az embereket? A második évad teljesen új sztorival és szereplőkkel indult.Ne az első évad tartalom leírását ,és szereplőit tegyék a tartalom leírásba !

2015. december 28. 01:55
szuper film! nézzétek meg nyugodtan! :)
#szereplők kibontakozása

egyszerűen olyan átélést kaphattunk a szereplőktől, amit ritkán kaphatunk. olyan természetességgel adták elő az egyszerű embereket és azok gondjait, nem beszélve az idegroppanáshoz vezető utat, hogy a kalapomat kell emelnek.

#egyszerű emberek története, a hétköznapi családi titkokkal

Összes hozzászólás
2017. június 8.Balatoni Kalauz Ha nyár, akkor Balaton! Összegyűjtöttük a legjobb programokat.
x