Top Forma

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar magazinműsor

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

A Top Forma a népszerű fitness-body-szépség-egészség- tematikára épülő
trendi magazinműsor, amelynek segítségével megtudhatjuk, hogy mennyi
mindent tehetünk egészségünk és fittségünk megörzése érdekében.
Műsorvezetőként két igazi sztársportoló mutatkozik be Toldi Zsuzsi és Csuhai Jancsi személyében. Zsuzsi és Jancsi nemüknek megfelelően hasznos tanácsokkal látják el a nézőket, akiket hétről-hétre az egészséges táplálkozás rejtelmeibe is bevezetnek. Zsuzsi és Jancsi a heti események, összefoglalókon kívül különleges tehetségeket, ismert embereket fogadnak az edzőteremben, ahol a közös edzés és főzés során számtalan jótanáccsal látják el a top formára vágyó vendégeket.

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
drtibi 2016 dec. 05. - 01:16:22
Hy mindenkinek!
2016.12.04/05 éjjel a bejelentett (számomra egyébként érdektelen) mûsor helyett a \"Gyilkos médium\"-ot adták.
http://port.hu/adatlap/film/tv/a-gyilkos-medium-red-lights/movie-129793
A mûsorokat - meggyõzõdésem - a filmcsatornákon ellenõrizetlen szerverek adják. Egy pgm hiba elég a teljes felforduláshoz. Élõ ember már nincs a \"stúdióban\" (Stúdió sincs). Egyébként jó kis film volt, szórakoztató, de semmi különös. Szemfényvesztõk \"B\" kat. Csak éppen váratlanul jött. Semmilyen info nem jelezte a változást. Az elejérõl ezért lemaradtam. A netrõl majd megnézhetem.
Még egy adalék: Ezekkel a csatornákkal kommunikálni sem lehet. Se egy telcsi szám, sem egy email cím. Mert az ügyfélfogadás pénzbe kerülne. És a haszon a világ lényege, nemdebár? Ha lenne valaki, aki ezt elolvasta, írhat a drkovacs@nabla.hu címre.