Túrakommandó

Bakancslistához adom
magyar dokureality-sorozat

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Turisztikai műsor "Top Gear" stílusban
A műsor különlegessége, hogy a realityt, a magazinműsort és a szappanopera-építkezést ötvözi egy amolyan tourist-reality keretében. A garantált szórakozást a műsor állandó szereplői biztosítják, akik a maguk különböző stílusában véleményezik az egyes helyszíneket, programokat. Hiszen, mint ahogy a műsor, a nézők is különböző megközelítések alapján döntenek a soron következő úticéljukról. Mindemellett szívesen választjuk egy-egy sztárvendég társaságát is, annak érdekében, hogy még több megvilágításból tüntethessünk fel egy turisztikai vonzerőt.
Cél:
Szórakoztatva informálni és ajánlani - olyan lehetőségeket, melyek bárki által könnyedén és akár olcsón elérhetőek!
Emellett az utazásra-vágyók felkészítése és befolyásolása, valamint egy olyan jóindulatú tudatformálás, melynek eredményeként a mostani, összesen alig két tucat bel - és külföldi célállomás-kínálat legalább a duplájára bővül.
Állandó közreműködők: Magony Szilvia, Kosztuy Marianna és Magony Péter.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
wowow 2013 dec. 22. - 13:53:38
Ki ez a szexi puniella?
offtopic
ceia 2012 dec. 01. - 11:41:43
"Turisztikai mûsor "Top Gear" stílusban" "a realityt, a magazinmûsort és a szappanopera-építkezést ötvözi egy amolyan tourist-reality keretében"
- Ami végül még "doku-reality" is lett.. Na igen, nálunk annyira nem készítenek már egy normális mûsort sem, hogy a végeredmény meghatározásával idõnként komoly gondjaik támadnak. Majd én segítek: túrista utak reklámja.
alma72 2012 júl. 05. - 14:59:48 Előzmény Swa
Kedves Swa, annyiban nem osztom a véleményed, hogy túrázni bárhol lehet, hál’ istennek az ország bõvelkedik szebbnél szebb kirándulóhelyekben.. egy különleges quad túrára viszont limitált helyen van lehetõség. Arról nem is beszélve, hogy mindez kijelölt útvonalon történik, és egyben egy speciális program a Balaton mellett, ami hûvösebb idõben is kiváló lehetõség. Egy túra ára pedig 8500 Ft / fõ, ami ugyan olcsónak nem nevezhetõ… de egy különleges élményért megfizethetõ.
Swa 2012 jún. 23. - 13:33:42
"Fõhõseink" ma quad motorokkal járnak mezõt, erdõt.
A természetjárás megcsúfolása, az erdõk legaljasabb bántalmazása négykerekû motoros quad-dal száguldozni
földutakon.
Hol vannak a zöldek?
És még csak ügyesség sem kell, csak pénz...
Szánalmas.