Unidentified

Bakancslistához adom
amerikai sci-fi, 85 perc, 2006

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
GalliLea 2019 aug. 26. - 21:16:37 1/10
Egy UFO-s film UFO-k nélkül. Filozofálgatás a hitről. Olyan fajta hittérítő film, amitől hívő létemre rosszul vagyok. Ez a képmutató hitről szól, mintha egy ember attól válna hívővé, hogy azt állítja magáról, hogy ő hívő. Az ilyen hittérítő filmektől az emberek hamis képet kapnak a hitről és Jézusról, és csak elmegy a kedvük az egésztől. Ezen kívül a film arról is megpróbál meggyőzni, hogy aki hisz az UFO-kban vagy bármilyen spirituális vagy ezoterikus dologban, akkor már nem Jézust követi. Erről persze lehetne vitatkozni, de ez nem a hitről szól, hanem a dogmatizmusról.

A sztori nulla, végig nem történik semmi. És pocsék a szinkron.
3/10
stupek2 2018 máj. 01. - 13:19:49 3/10
Érdekes ez a szavazógép! Előttem csak 1 valaki szavazott, mégos a szavazatszámláló szép lassan pörgött ferl, néha megállt, majd ujra gyorsult egész 7.0-ig. Most jöttem rá, hogy ezek az átlagpontok kreált pontok! Na de térjünk át a filmre. Itt se kép, se leírás csak egyetlen angol cím, amire érdekes mód ígyis szavazott valaki. Nos akkor a roved tartalom: Egy kisvároskában este történik valami, sokan látták, de senki nem akar beszélni róla. Két ujságíró meg akarja írni, de senki nem beszél, és ez gyanús.

Vélemény a filmről: rendkívűl rossz szinkron. A szereplők énekelnek. Teljesen felesleges hangsúlyok ott ahol nem kellene, és néhol hangsúlytalan beszéd. A legtöbb jelenet egy újságszerkesztőségben játszódik, szinte végig beszélik a filmet ( azaz nem sok a cselekmény) Sajnos a végére a fő téma átmegy keresztény beszervezésbe, és háttérbe szorul az eredeti téma, az azonosítatlan tárgy. Inkább keresztények nézzék, hiszen hitgyülekezetről, vallásról szól túlsúlyban a film. Éppen ezért., mivel én scifit vártam, de hittérítő filmmel találkoztam és főiskolás szinkronhangokkal, ezért csak 3 pontot adok!