Második esély / A lenyomat

Bakancslistához adom
Second Chance / Palimpsest
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai sci-fi sorozat, I / 6. rész, 44 perc, 2016

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Jilly arra ébred, hogy egy műtőasztalon fekszik, és három férfi - köztük egy szörnyalak - rémületes dolgokról beszélget. Egy óvatlan pillanatban sikerül megszöknie. A rendőrök azonban csak legyintenek a vallomására, mivel drogot találtak a vérében és az is kiderült, hogy prostituált. Duval is hamar továbblép, Jimmy azonban gyanakodni kezd, és hazaviszi a lányt a Goodwin házba, ahol ezzel különös felháborodást kelt. Arthur segítségével megtalálják az első nyomokat, amelyek egy illegális testmódosító csoporthoz vezetnek. Jilly, miután megnyugszik, visszatér kétes munkájához, de hamar ráébred, hogy ezt rosszul tette, mivel a testmódosítók közül néhányan nem csak a külsejükben szörnyetegek.

A műsor ismertetése: Otto, a kivételes IQ-val rendelkező zseni az emberi kapcsolatok terén súlyos nehézségekkel küzd - ikernővére nélkül nem boldogulna a világban. Amikor kiderül, hogy Mary gyógyíthatatlan beteg, kidolgoz egy módszert, amellyel életre kelthet egy donort. Az ehhez szükséges DNS-sel egy hetvenes, lezüllött, valaha hatékonyan, de kétes módszerekkel dolgozó rendőrfőnök rendelkezik, akit betörők öltek meg. A kísérletek még csak kezdeti fázisban vannak, de az idő sürget. A volt rendőr, Jimmy Pritchard fiatalemberként, de minden emlékével együtt éled újjá, és csakhamar megjelenik a fiánál, hogy segítsen neki egy nyomozásban.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?