CSI: Las Vegas-i helyszínelők / Ami a csövön kifér

Bakancslistához adom
CSI: Vegas / Pipe Cleaner
16 éven aluliak számára nem ajánlott I / 8. rész, 60 perc

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Két tolvaj egy lakásban egy folyékony emberi maradványokkal teli kádra bukkan. Nemsokára kiderül, hogy a maradványok egy művelődési ház különc igazgatójáé voltak, aki meglehetősen sok ellenségre tett szert, ráadásul egy problémás válás kellős közepén van. Sara és Max gőzerővel dolgoznak azon, hogy Anson Wix szemetesét átvizsgálva bizonyítékot találjanak a férfi bűnösségére. Max határozatlan idejű felmentése alatt sem tétlenkedik ; bár Bryan aggódik az anyjáért, a nő _ Nora segítségével _ mégis dolgozik, sőt Folsomot is bevonja a munkába.

A műsor ismertetése: Maxine Roby (Paula Newsome), a briliáns nyomozócsoport vezetője olyan egzisztenciális fenyegetéssel kénytelen szembenézni, amely az egész bűnügyi laboratóriumot tönkreteheti. Összeesküvés miatt elítélt gyilkosok ezrei kerülhetnek vissza Vegas neonfényes utcáira. Ezért Gil Grissom és Sara Sidle segítségét kéri, akikkel megerősödve a legújabb törvényszéki technikákat veti be.

Évadok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
Papp Sándorné 2023 máj. 22. - 07:08:46
Az eredeti műsor szerint még folytatják, most meg úgy látom, hogy nem. Tud erről valaki valamit?
lzsoka16 2023 máj. 04. - 07:48:23
Paul Guilfoyle a Jim Brass (csak szólok)
1/10
el_nino 2023 ápr. 28. - 12:29:45 1/10
Fúúúú! Nagyon meg könnyebbültem, amikor láttam, hogy afroamerikai a labor vezetője. Már azt hittem soha sem jön el az az idő.