Az ígéret földje / Beépülve

Bakancslistához adom
amerikai tévéfilmsorozat, 57. rész, 45 perc

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Claire aggódik egy új diákja, Leah miatt, aki lóg az órákról, romlik az átlaga, és állandóan LT körül legyeskedik. Azt hiszi, hogy a lány drogos, de kiderül, hogy beépített zsaru, aki épp dílerekre vadászik. LT veszélybe kerülhet és Claire nem tudja, hogy kit védelmezzen. Dinah újdonsült, merész kinézetű barátját szülei nem fogadják lelkesen, induló kapcsolatuk súlyos összeütközések forrása lesz.

A műsor ismertetése: Mikor Russell Greene elveszíti a munkáját, feleségével, Claire-rel és gyermekeivel felpakolják minden holmijukat egy teherautóra, és útra kelnek, hogy munkát találjanak. Útközben csatlakozik hozzájuk Russell bátyjának a lánya, Nathaniel is. A család a rádióból értesül egy férfiról, aki kiábrándult Amerikából, és döntött, hogy kivándorol Új Zélandra. Russel elhatározza, hogy megkeresik a férfit, és meggyőzik arról, maradjon a hazájában.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Lóránd06 2018 nov. 22. - 14:36:39
Nagyon ajánlom mindenkinek ezt a klassz kis sorozatot.Nagyon örültem hogy újra vetíteni. Mivel nem mostanság adták, régebben vetítették, de én nagyon szerettem. Jó kis sztorija volt, nem voltak rosszul kiválasztva a szereplők se, meg nagyon jók a történetek. Egy időben mindig vártam, hogy kezdődjön már, az M1-en mehetett. Csak jó véleménnyel vagyok a sorozatról.
jeffero 2011 aug. 24. - 23:45:16 Előzmény mulao
Én most vettem észre, hogy ez a sorozat kapcsolódik az Angyali érintés sorozathoz!
Nem is tudtam, hogy van egy különálló 3 évados sorozat a Greene családról. Az IMDb oldalon böngészgetve vettem észre.

Az Angyali érintés sorozatban összesen 7 epizódban szerepel a Greene család, a 3. évad elejétõl az 5. évad elejéig bezáróan. Épp mostanában volt az a két részbõl álló történet, amivel lezárták a Greene család sorsát az Angyali érintés-ben (az IMDb nem hoz több részt a nevükkel), ám bennem hiányérzet maradt, pl. Joe sorsa nyitva maradt, hogy elment Törökországba dolgozni, de mi lett vele végül, meg a család többi tagja is olyan szeretnivaló volt, szívesen néztem volna még õket, mi lesz velük tovább, igazán fejlõdõképesek voltak a karakterek, és a színészek is tehetségesek.

Ha tudtam volna elõbb, hogy kapcsolódik az Angyali érintés-hez Az ígéret földje címû sorozat, akkor biztosan megnézem, és fel is veszem. Valószínûleg nagyon régen adhatták, vagy az Angyali érintés elsõ, M1-es vetítése környékén, de akkoriban kevés sorozatot néztem, és ilyen ismeretlenen, na meg M1-esen is ráadásul simán átsiklik az ember, fõleg ha dolgozik és kevés ideje van nézni ezt-azt.

Kérem, akinek esetleg meglenne valahogy, magyarul vagy angolul, ha csak pár rész is, keressen meg privátban. Neten egyelõre még angolul sem találtam meg.
mulao 2010 máj. 14. - 23:06:03
Nem hiszem el, hogy senki nem véleményezte ezt a klassz kis sorozatot. Igaz nem mostanság adják, régebben vetítették, de én nagyon szerettem. Jó kis sztorija volt, nem voltak rosszul kiválasztva a szereplõk se, meg mit tudom én. Egy idõben mindig vártam, hogy kezdõdjön már, az M1-en mehetett.Örülnék, ha valakinek lenne egy érdekes megjegyzése.