Az ördögűző / Chapter Three: Let Em In

Bakancslistához adom
The Exorcist / Chapter Three: Let Em In
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai horrorsorozat, I / 3. rész

Értékelés:

25 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Kat nehezen néz szembe barátja, Julia halálával. Miközben ruhát szeretne vásárolni Julia temetésére, Caseynek egy szexi, drága és kissé illetlen darabot ajánlanak az egyik boltban. Marcus és Tomas engedélyt kér az ördögűzés elvégzéséhez, így elvisznek egy, a Rance család otthonában készített felvételt a pápai követhez, ahol a megdöbbentő hírek örökre megváltoztatják Marcus életét.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Tomas Ortega atya
Marcus Keane atya
Kat Rance
Casey Rance
Henry Rance

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
Riccs89 2019 jan. 30. - 07:48:27 6/10
Remek sorozatnak indult, az első évad szerintem remek lett.
A sorozaton erősen érződik hogy csak azért lett folytatás belőle, mert még évadokon keresztül húzni akarták
A 2. évadon ez sajnos meglátszik, és elképesztően pocsék tucathorror szintjére alacsonyítja az amúgy teljesen okés, izgalmas első évadot.
Ha valaki csak erre lenne kíváncsi, bátran ajánlom. mert amúgy a végletekig hű a filmhez. Sajnos az S2-ről ez nem mondható el, a történtekhez szinte egyáltalán nem kapcsolódik. Kapunk egy rémesen gyenge tucathorrorfilmekre emlékeztető időpocsékolást, ahelyett hogy pontot tennének a katolikus egyházat illetve az embereket sanyargató démonok ügyére... Markus meg egy másik csávóval smárol??? Miii? Azthittem rosszul látok, hánynom kell.
Szóval lett egy újabb elvarratlan sorozat, mert már a FOX-nak is csak a profit a lényeg. Nem csoda hogy kasza lett. Ahogy a csatornának is hazánkban.
10/10
peca10000 2018 máj. 05. - 21:32:41 10/10
Épp a második évadot nézem.

Ugyanolyan színvonalas mint az első volt. És ami tetszik nekem, a szinészi alakításokon túl, hogy folyamatosan tartja az emberben a feszültséget és az izgalmat, és mindíg tud újat, meghökkentőt mutatni.
Fredblack 2018 jan. 14. - 20:31:23
10/8 Számomra túl sok volt a pszichologizáló,mélylélelktani epizód. Ezek egy-két alkalommal még elmentek volna,de kb 4-5 alkalommal már sok volt.Bár próbált,de nem tudott kellõ mértékû távolságot tartani a mûfajra jellemzõ klisék,túlzó, helyenként közhelyessé és ezáltal unalmassá tevõ alkalmazásától. Ezeketõl eltekintve viszont a film a legmagasabb szintet üti meg: a kimagasló színészi játék,a nagyszerû képi átvezetések,a történet és a cselekmény felépítése,az aránylag nehezen kezelhetõ téma ügyesen való használata mind-mind olyan dolgok amik a legnagyszerûbbé avatják a sorozatot. Várom a folytatást.
10/10
troy1989 2017 dec. 30. - 11:17:56 10/10
Én már túl vagyok az elsõ évadon,és nagyon tetszik,feszült izgalmas sorozat,nézze meg aki teheti. :)