Vice - Félelmetes, furcsa, abszurd / Cold War 2.0

Bakancslistához adom
Vice / Cold War 2.0
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai dokumentumfilm sorozat, III / 14. rész, 42 perc, 2015

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: 45 éve javában dúlt a hidegháború az Egyesült Államok és a Szovjetunió között, a nukleáris pusztulás rémképe nagyon is valós volt. A hidegháború 1991-ben véget ért, beköszöntött a béke és az együttműködés korszaka, de ez nem tartott sokáig. A feszültség évek óta lappangott a két ország között. Az ukrajnai konfliktus pedig megint a válság szélére sodorta a világot. Míg Shane Smith Kreml-tisztviselőkkel és amerikai vezetőkkel találkozik, Simon Osztrovszkij a kelet-ukrajnai harcvonalból tudósít.

A műsor ismertetése: Az HBO Emmy-díjra jelölt, tabudöntögető sorozatát Shane Smith újságíró jegyzi. Azért alapította két évtizeddel ezelőtt a vállalkozását, hogy a világot tudósítja mindazon megdöbbentő és veszélyes hírekről, amelyek rendre kimaradnak a média fő sodrából. Smith és csapata kemény riportjaiból kiderül, hogy a Klu Klux Klán afganisztáni és iraki veteránokat toboroz a készülő faji háborúra, vagy, hogy Gröndland jégfelülete minden évben három Chesapeake-öbölnyi felülettel csökken.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?