Könyveskép / Első könyvem

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: "Mindig írónak készültem. Nem tudom, miért. Így születtem. Már akkor író akartam lenni, amikor még nem tudtam írni. Fejben fabrikáltam néhány soros verseket, rövidke történeteket. Ugyanakkor olvasónak is készültem. Ötéves koromra megtanultam a betűket. Anyám esténként egy-egy oldalt fölolvasott a mesekönyvből, melyet előző karácsonyra kaptam. Egy medvebocsról szólt, aki Mackóvárosban él, s időnként vonaton utazik. Nagyon irigyeltem ezért. Szerbusztok, gyerekek, mackószívem veletek! - üzente a kis bocs a kis olvasóknak. Örültem, hogy valakinek a szíve végre énvelem van. Újra meg újra követeltem a fölolvasást. Hamarosan kívülről fújtam a szöveget, el-elakadó anyámat én segítettem ki. Megsértődött: Minek olvassam, ha úgyis fejből tudod? Csak olvasd, olvasd, könyörögtem." Vámos Miklós

Főszereplő: Kozma Gáspár
További szereplők: Hámori Gabi, Kozma Zsófi, Kozma György
Operatőr: Reich László. Rendező: Sólyom András

A műsor ismertetése: Van tévéjáték a Magyar Televízióban! A Könyveskép című rövid, dramatikus sorozat a kortárs prózairodalom legérdekesebb műveiből mutat be egyet havonta.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
far vik 2011 jún. 04. - 21:04:17
hát ez a Lavina professzoros rész... inkább nem mondok semmit...
mulao 2009 szept. 04. - 18:17:44
Egyszer megakartam nézni, de jól lemaradtam róla. Sajnos, pedig több színész miatt is érdekelt.Talán még adják, akkor majd jobban figyelek,s talán látom is.