Vice - Félelmetes, furcsa, abszurd / Evolution of a Plague & Campus Coverup

Bakancslistához adom
Vice / Evolution of a Plague & Campus Coverup
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai dokumentumfilm sorozat, III / 11. rész, 29 perc, 2015

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Tavaly az eddigi legsúlyosabb Ebola-járvány söpört végig Nyugat-Afrikában. A betegség gyorsan terjedt, mert az országok nem rendelkeztek megfelelő orvosi infrastruktúrával, és a nemzetközi közösség lassan reagált a helyzetre. Danny Arany a helyszínen tájékozódik. Gianna Toboni annak járt utána, hogy az elmúlt években megnőtt a szexuális támadások száma az amerikai egyetemeken. Ám az intézmények nem szeretik, ha kiteregetik a szennyesüket. Sok diák úgy érzi, hogy nem fektetnek nagyobb hangsúlyt a biztonságra.

A műsor ismertetése: Az HBO Emmy-díjra jelölt, tabudöntögető sorozatát Shane Smith újságíró jegyzi. Azért alapította két évtizeddel ezelőtt a vállalkozását, hogy a világot tudósítja mindazon megdöbbentő és veszélyes hírekről, amelyek rendre kimaradnak a média fő sodrából. Smith és csapata kemény riportjaiból kiderül, hogy a Klu Klux Klán afganisztáni és iraki veteránokat toboroz a készülő faji háborúra, vagy, hogy Gröndland jégfelülete minden évben három Chesapeake-öbölnyi felülettel csökken.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?